Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Seven Souls

[Rezolvat]AcidiX - kill in banca

Recommended Posts

Guest Seven Souls
Posted

Numele meu în joc: LoVeLess

Numele EXACT celui pe care îl reclam: AcidiX

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/30/samp221n.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): M-a omorat in banca.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD si Specter

Martori: ss

Posted

auzi? hai ca explic eu cum a fost toata faza.

Te-am urmarit cu masina de la curse, tu nu mai aveai mult hp la masina si am intrat in tine. Masina ta a bubuit si am coborat cu totii. Ai luat bataie pana ai mai avut 10HP iar cand ai vazut ca mori ai fugit in banca.Cum eu dadusem mai mult in tine afara tu ai murit in banca de foame. Nu este vina mea ca tu ai fugit in banca ca sa mori special pt a ma posta.

P.S Se Martori sunt baietii cu , care eram la kill . Daca este nevoie o pot confirma si ei.

Asta seamana cu putina vanatoare nu crezi?

Guest Seven Souls
Posted

Mai minti mult,ati stat in banca 3 min sa ies afara si cand ai vazut ca nu am iesit mi-ai dat unu,tu mi-ai dat unu de aia cazusem.

Posted

Postez in calitate de martor.Deci eu cu acidix si inca cativa baieti eram inafara bancii.Incepem sa-l batem pe loveless si cand mai are putin la viata intra in banca.Noi il asteptam sa iasa afara si moare,nu da nimeni in el.In plus ca nu are dovezi ca l-a lovit cineva in banca ceea ce nici nu s-a intamplat.

Posted

Acidix dovezi cu care sa iti sustii spusele ai?

Nu am dar sunt martoti,cei care eram acolo si il bateam iar in ss-ul lui se vede cum a spus Ares :"hai sa ii facem post ca a fugit in banca"

Guest Seven Souls
Posted

Postez in calitate de martor.Deci eu cu acidix si inca cativa baieti eram inafara bancii.Incepem sa-l batem pe loveless si cand mai are putin la viata intra in banca.Noi il asteptam sa iasa afara si moare,nu da nimeni in el.In plus ca nu are dovezi ca l-a lovit cineva in banca ceea ce nici nu s-a intamplat.

Ce sti sa minti, eu mergeam spre banca si vad multi balosi in spatele meu si v-am evitat pana am intrat in banca,si acolo m-a omorat acidix.

Posted

Si eu am fost martor, loveless te rog eu mult nu mai mintii atata ca nu poti sa fraieresti in fata 4 oameni sau cati am fost.Ne-am batut cu tine iar cand mai aveai foarte putin hp ai intrat in banca iar noi stateam langa tine fara sa te atingem, pt ca aveai hp foarte mic nici nu se vedea, ai murit si a scris ca acidix te-a omorat probabil el a dat cel mai mult dmg sau nush ultima lovitura.Si in poza nici nu se vede ca a dat acidix in tine doar tu pe jos mort si in chat scrie ca acidix te-a omorat.

Guest Seven Souls
Posted

Deci paulinho zice ca voi nu ati intrat in banca .

Spartan16 :Si eu am fost martor, loveless te rog eu mult nu mai mintii atata ca nu poti sa fraieresti in fata 4 oameni sau cati am fost.Ne-am batut cu tine iar cand mai aveai foarte putin hp ai intrat in banca iar noi stateam langa tine fara sa te atingem, pt ca aveai hp foarte mic nici nu se vedea, ai murit si a scris ca acidix te-a omorat probabil el a dat cel mai mult dmg sau nush ultima lovitura.Si in poza nici nu se vede ca a dat acidix in tine doar tu pe jos mort si in chat scrie ca acidix te-a omorat.

Spartan zice ca erati in banca.

Deci nu mai mintiti atat.

Il rog pe badu sa inchida topicul,nu ma intereseaza neaparat sa ia ban acidix,eram suparat ca mi-a facut unu post pe degeaba si am zis ca orice non fp,sau kill in safe zone o sa il postez.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...