Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest _KID_

nu pot posta

Recommended Posts

Guest _KID_
Posted

Continut blocat

Filtrele noastre anti-spam au detectat un continut blocat, va rugam verificati daca:

* Sunteti inregistrat, si aveti minim 5 posturi facute care sa nu contina nici un URL

* Continutul contine un numar decent de url-uri (maxim 2)

* Continutul nu contine link-uri catre destinatii care sunt banate pe acest forum

este tot ce apare....se poate rezolva ?

Posted

Continut blocat

Filtrele noastre anti-spam au detectat un continut blocat, va rugam verificati daca:

* Sunteti inregistrat, si aveti minim 5 posturi facute care sa nu contina nici un URL

* Continutul nu contine link-uri catre destinatii care sunt banate pe acest forum

trebuie sa faci 5 posturi fara sa postezi link-uri, sau ai postat vreun cuvant obscen si nu te lasa sa postezi.

Posted

Continut blocat

trebuie sa faci 5 posturi fara sa postezi link-uri, sau ai postat vreun cuvant obscen si nu te lasa sa postezi.

si daca e cont nou si nu sunt lasat sa dau reply....asta din ce motiv?(asta e un caz patit de mine) nu se activeaza contul.....:-??

Posted

tii minte ca erau niste boti care postau o gramada de link-uri cu viagr.a si mai te miri ce? ;p pentru asta s-a bagat antispam-ul, ca acei boti care se inregistreaza sa nu mai aibe posibilitatea sa posteze.

Continut blocat

Filtrele noastre anti-slang au detectat un continut blocat, va rugam verificati daca:

Ati folosit un limbaj decent

mi-a blocat cuvantul viagr.a ;D

Posted

tii minte ca erau niste boti care postau o gramada de link-uri cu viagr.a si mai te miri ce? ;p pentru asta s-a bagat antispam-ul, ca acei boti care se inregistreaza sa nu mai aibe posibilitatea sa posteze.

Continut blocat

Filtrele noastre anti-slang au detectat un continut blocat, va rugam verificati daca:

asta sa fie singurul motiv? :-?

Posted

Continut blocat

am impresia ca are un autoboot site'ul care detecteaza chestiile de genu.parca asa stiam de la un mod global.

discuta si tu cu Lance IceMan Cristi poate te lamuresc ei mai bine :)

Posted

Continut blocat

asta sa fie singurul motiv? :-?

pai da, ca sa nu mai umple botii forumul de topicuri de genul. ;p

Guest _KID_
Posted

si unde anume sa fac 5 posturi?sa ma bag aiurea in seama?

am nevoie sa postez doar PK

cu riscul de a lua Ban mai fac aici 3 posturi

Multumesc pt intelegere

Posted

si unde anume sa fac 5 posturi?sa ma bag aiurea in seama?

am nevoie sa postez doar PK

cu riscul de a lua Ban mai fac aici 3 posturi

Multumesc pt intelegere

nu exista doar MuOnline s2 pe acest forum.sunt o gramada de subforumuri interesante unde poti face mesaje.le poti frecventa.un exemplu e la stiri actualitati unde poti citi chestii chiar frumoase si interesante. :) nu e neaparat de spam.ci si de cultura / informare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...