lolflamE Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Numele meu în joc:Semos Numele EXACT celui pe care îl reclam:Westieee Screenshot-uri:http://imageshack.us/photo/my-images/30/samp018ot.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):a facut KiD, cops vs mafia si Westiee desi fiind Da Nang Boys, m-a omorat pe mine :-j, mi-a luat 30k iar acum nu vrea sa mii inapoieze Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):KiD Martori:GangXplor3, Paulinho *O sa ziceti ca, ce cautam cu banii la event, dar KiD ne-a dat tp pe neasteptate,nici macar nu cerusem + ca eu,Paul si Gang eram dupa o stanca, niciun cop langa noi, a tras dinadins in mine * Sa se verifica logurile, sa vedeti ca nu mi-a dat niciun ban inapoi
Zachary Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Te`ai bagat in fata mea, cand eu vroiam sa trag intr`un cop. De ce n`am tras in GangXplor3 sau in Paulinho ?
lolflamE Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Si de ce ai tras pana mai omorat? De ce nu dai banii inapoi? a? Astept sa raspunda un admin/moderator
BAdu Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Westie ai de ales: ori esti fair-play si ii dai banii inapoi baiatului, ori iti vor fi interzise participarile la event-urile adminilor(mai ales cops vs mafia), si vei fi si setat pe 0 la bani, pentru lipsa de fair-play. Astept aici raspunsul tau cat si confirmarea lui Semos.
Zachary Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ii voi da bani inapoi , dar dupa ce primesc unban. # I`am spus sa astepte ca am putina treaba, dupa nu i`am raspuns pentru ca eram afk + eram la jail.
BAdu Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Prea bine domnule. Dupa ce primesti unban faci un ss cand ii dai banii si mi-l trimiti mie pe forum pe PM sa fim in regula, te rog. Topic Closed.