Yo_Tot_Yo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mai are rost sa jucam pe acest server? playerii scad cu zilele au ajuns la 220/230 pe zi . Noaptea maxim 20 on . Bugul asta cu dupe ne dispera pe toti ...spuneti-ne daca nu mai are rost sa ne apucam sa jucam pe alte servere. Raspuns de la un admin
sunt cu o clasa peste Honey Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 orikum servarul asta e praf pt ca nu se ocupa nimeni de el si cand ii vezi pe admini ca dau vina pe noi,ca noi playeri am stricat servarul e deja penibil:)) aceeasi nepasare din partea lor PS:akum pun pariu ca intra un admin care sa ma insulte,sa ma contrazica sau sa imi dea warn
RaZzVAN Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 atata timp cat mai exista 1 player cel putin are :) ma rog. scade populatia pe zi ce trece asta-i drept.
Ang3lik Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 are rost,are :P http://www.youtube.com/watch?v=0Z8ckrGuFpc :D
babacku Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mai are rost sa jucam pe acest server? playerii scad cu zilele au ajuns la 220/230 pe zi . Noaptea maxim 20 on . Bugul asta cu dupe ne dispera pe toti ...spuneti-ne daca nu mai are rost sa ne apucam sa jucam pe alte servere. Raspuns de la un admin Ca mai are rost sau ca nu mai are rost, cu dupe sau fara, eu cand sunt acasa si am timp tot aici o sa joc. ''Noaptea masim 20 on'' pai atatia au ramas din cei care inca nu au inteles ca un joc(oricare ar fi el) este pentru divertisment, pentru recreere, sau cateodata cand te plictisesti si nu ai alta ocupatie Sa mai deschizi si un topic pe tema'Ce rost are sa mai jucam pe serverul asta'(si asa sunt de n* topicuri pe tema asta) arata disperare, slabiciune, lipsa unei *real life* . Intelegi?? =))
Ang3lik Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mai are rost sa jucam pe acest server? playerii scad cu zilele au ajuns la 220/230 pe zi . Noaptea maxim 20 on . Bugul asta cu dupe ne dispera pe toti ...spuneti-ne daca nu mai are rost sa ne apucam sa jucam pe alte servere. Raspuns de la un admin Ca mai are rost sau ca nu mai are rost, cu dupe sau fara, eu cand sunt acasa si am timp tot aici o sa joc. ''Noaptea masim 20 on'' pai atatia au ramas din cei care inca nu au inteles ca un joc(oricare ar fi el) este pentru divertisment, pentru recreere, sau cateodata cand te plictisesti si nu ai alta ocupatie Sa mai deschizi si un topic pe tema'Ce rost are sa mai jucam pe serverul asta'(si asa sunt de n* topicuri pe tema asta) arata disperare, slabiciune, lipsa unei *real life* . Intelegi?? =)) sa intre in greva foamei :))
MurDoc Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Nu pot sa iti dau eu un raspuns. Fiecare isi gaseste rostul sau nu in acest joc, nu este ceva general. Cat despre probemele tehnice, o sa iti ofer acelasi raspuns pe care l-ai mai primit si o sa il mai primesti. Incercam sa rezolvam cat de repede putem.