HaWeN Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Numele meu în joc: HaWeN Numele EXACT celui pe care îl reclam: ExTrEm Screenshot-uri: http://img861.imageshack.us/img861/4797/extremde.png Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la pescuit si vine ExTrEm cu masina si ma calca de multe ori dar nu e de ajuns se pune cu masina pe mine si asteapta pana mor,sper ca dovezile sa fie de ajuns, daca nu mai am multe. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): An00by , Specter, nu stiu cine mai era Martori: - .
ExTrEm Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Cred ca ar trebuii sa te informezi mai bine si dupa accea sa postezi,ti-am spus si in game. Multumesc
HaWeN Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Cred ca ar trebuii sa te informezi mai bine si dupa accea sa postezi,ti-am spus si in game. Multumesc Defapt nu mi-ai zis nimic in game legat de acel incident, ai spus doar "fami". Multumesc... P.S. : Legat de informare, am facut post pentru ca am citit o plangere la adresa unui admin, Spark parca si in acea plangere era vorba despre un caz ca si acesta. Adminul a spus ca a dat cu masina doar o data peste acel player nu l-a lovit excesiv cu masina. Din acel post am inteles ca daca lovesti cu masina excesiv pe cineva sau sa te asezi pe el cu ea se considera abatere de la regulament.
PaQuito Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 7. Deathmatching • DM-ul este atunci cand activitatea unui jucator se rezuma in a omori jucatori neintrerupt. Ramane la atitudinea adminilor ce este exagerat si ce nu. • DM-ul exagearat se pedepseste prin prison + warn in joc. • Plangerile pentru DM exagerat se fac pe /report pe server si nu pe forum. • Omorul intre jucatori NU se pedepseste de catre admini, ci de fortele de ordine! (Departamentul de politie, Biroul Federal de Investigatii, Armata) • DM-ul este interzis in spawn-uri, safe zone-uri, event-uri. • Deathmatching-ul (omorul altor jucatori) în zona garii din San Fierro (mai exact portiunea dintre baza instructorilor (scoala de soferi) si baza reporterilor), banca, cat si la spawn-ul oricarei factiuni sau spawn-ul civil (inclusiv spawn-ul jucatorilor IN case) este pedepsit, în functie de gravitate, de la prison pana la ban de maxim 7 zile. • NU aveti voie sa tineti arme la vedere in Safe Zone, daca sunteti prinsi cu vreo arma "in mana" vi se confisca ! Safe Zone-ul la gara este cel incadrat in dreptunghiul rosu pe harta: • Drive-By-ul (trasul cu arma din masina sau motor) din postura de SOFER se pedepseste astfel: - prima abatere : prison - a doua abatere: warn - a treia abatere: ban 7 zile Ceea ce a facut el e DM..in regulament vad ca nu scrie ca nu ai voie sa te pui cu masina peste el..si peste mine s-a pus un SFR..si nu am facut nimic..pentru ca suntem rivali..voi doi sunteti rivali..si te-a omorat
BAdu Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ti-a raspuns PaQuito desii asta nu e treaba lui si data viitoare va primi warn. HaWeN Foloseste /call 911 in joc, sau pentru dm excesiv /report asistentilor. Closed.