Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest BaLLsoFFuRRy

[Gallery] Grand Theft Auto Multiplayer

Recommended Posts

Guest BaLLsoFFuRRy
Posted

Un memento rapid venind direct din partea mea ca membru al acestei comunitati ...

Aici postati poze din GTA facute de voi sau nu, gasite pe net sau care va plac voua ...

1

Posted

Nu vreau sa fac reclama punand link-ul de unde le`ai luat , dar nu`i frumos sa folosesti pozele altora si abuzand de faptul ca nu este roman si .. poate nu stie de aceasta comunitate , daca vrei sa faci ceva , fii original . Chiar daca nu le poti face asa , sunt sigur ca daca erau facute de tine erai apreciat mai mult .

Guest BaLLsoFFuRRy
Posted

Nu vreau sa fac reclama punand link-ul de unde le`ai luat , dar nu`i frumos sa folosesti pozele altora si abuzand de faptul ca nu este roman si .. poate nu stie de aceasta comunitate , daca vrei sa faci ceva , fii original . Chiar daca nu le poti face asa , sunt sigur ca daca erau facute de tine erai apreciat mai mult .

da ai dreptate, si nu folosesc pozele celui care le-a creat ca fiind create de mine, dar pur si simplu am vrut sa le postez sa le vedeti si voi, si nu toti cred ca le-au vazut.

Posted

era mai interesant ca acele poze sa fie facute intr-un mod original adik fara patchuri pentru vehicule si alte de-alea... personal nu ma impresioneaza cand e modificat. Nu reprezinta ceea ce trebuie. (in caz ca ar trebui sa reprezinte)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...