Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Gogu1234

Pro Sau Contra

Recommended Posts

Guest Gogu1234
Posted

Haideti sa vedem care este de acord cu un reset database cel mai devreme si asa poate si admini au de gand sa faca ceva in privinta asta

Urmatorii care posteaza sper sa urmeze exemplul meu:

Nume : Licuricu

vreau : Restart DB

Motiv : Sunt prea multi plictisiti de FULL , BUG-uri si cred ca un rrDB ar venit bine la toata lumea si sa-r re-apuca multa lume.

Sper sa iasa ceva

Multzumesc Anticipat

Posted

Deci daca se da rr db doar bugul dupe se rezolva pt ca s-a stricat ceva in baza de date si asa am scapa de el , rr db nu se va da pt ca nu este cine sa se ocupe , si apoi cand se va da veti juca 2-3 luni apoi iar acelasi stil afk si nu va mai face nimeni fulll , se va creste cu elite , cu programul afk , toate hackurile etc. Deci ??? te las pe tine sa vezi ce se va intampla pe viitor

Guest Carotella
Posted

degeaba faceti topicuri :) daca nu se vrea nu se vrea

Posted

pt ce RR DB, oricum tot aici se ajunge, la plictiseala si exploit de BUG`uri, sau voi credeti k se rezolva BUG`urile cu RR DB?

CONTRA, mai bn s`ar inchide serv de tot

Posted

CONTRA, mai bn s`ar inchide serv de tot

Esti liber sa pleci daca nu-ti convine, cand va aud cu inchiderea serverului, fratele meu daca nu vrei sa joci aici nu joci, dar cu ce te doare pe tine daca e inchis sau deschis serverul nu stiu?

Poate ai ceva interes la mijloc, vreun server ceva, asta da, si atunci se explica.

Guest SweetHeart
Posted

Serveru a ajuns in starea asta din cauza persoanelor ca tine Carotella si ca Old_BK .. De aia cand faci un lucru e bine sa gandessti de 10 ori si sa faci o data.. V-ati batut joc de munca unor oameni ca sa fiti "Zei" in joc ..acu plangeti-va ca sunt buguri si cereti RR Db...

Contra

Desi au mai fost topicuri de genu..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...