Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Gadaffi

Hai sa jucam mu ala gadafi

Recommended Posts

Guest Gadaffi
Posted

Moderatorilor nu le place sa ne certam... deci....

PARKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

eu zic in felu urmator maine e 1 Iunie .. deci maine nimeni nu sta la party :D toata lumea sta in safemode :D si lasa afk :D SAU nu intrati deloc in joc .. una din doua :D

Guest Gadaffi
Posted

daaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

oltene te consideri copil..? este ziua ta maine si noi nu stim ...faci greva ....? eu nam mai intrat de 3 zile ... is in grva dupelor ...

merg la sprit vi la 1 mik ...?

o seara buna fetili ...

va pupa talanu ....

:tiphat:

:beer: multa bere sa curga butoaie multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

oltene te consideri copil..? este ziua ta maine si noi nu stim ...faci greva ....? eu nam mai intrat de 3 zile ... is in grva dupelor ...

o seara buna fetili ...

va pupa talanu ....

votka rulz.ce bere.asta e ptr copii :)

Guest Gadaffi
Posted

ba fututi copii mati.. tu ma faci pe mine copil ? eu am jucat pa linkmania 2 luni adunate.. mars in morti mati daca sti ca tu nu joci plm faci tu gat aici.... PROTES ca server merge prost( aud si eu de la lume)

cat de redus mintal sa joci un joc online ... UN JOC.. avant o varsta.. ai 15 16 ani.. ok joaca esti pustanu esti varza... dar deja de la 18+ esti retardat mintal dak joci...

Sa va zic inca ceva ce voi sunteti prea retardati mintal sa intelegeti. s0are007 imi e vecin.. ma rugat sa numai joc ca l-au amentintat admini cu ss... ca avem acelasi ip...deci va dati seama ce retardati ? vai de viata voastra

sa va iau suororile in pula ..

cat despre Parazitu : esti un catel BA......... te iei dupa unu si dupa altu......

Posted

ba fututi copii mati.. tu ma faci pe mine copil ? eu am jucat pa linkmania 2 luni adunate.. mars in morti mati daca sti ca tu nu joci plm faci tu gat aici.... PROTES ca server merge prost( aud si eu de la lume)

cat de redus mintal sa joci un joc online ... UN JOC.. avant o varsta.. ai 15 16 ani.. ok joaca esti pustanu esti varza... dar deja de la 18+ esti retardat mintal dak joci...

Sa va zic inca ceva ce voi sunteti prea retardati mintal sa intelegeti. s0are007 imi e ves0are007 imi e vecin.. ma rugat sa numai joc ca l-au amentintat admini cu ss... ca avem acelasi ip...deci va dati seama ce retardati ? vai de viata voastra

cat despre Parazitu : esti un catel BA......... te iei dupa unu si dupa altu......

V-o dati la caca?

Posted

o seara buna fetili ...

va pupa talanu ....

Hustle meca si LMA ptr muschetarii tai de ziua copilului! ^_^ :kiss:

Posted

Sa va zic inca ceva ce voi sunteti prea retardati mintal sa intelegeti. s0are007 imi e vecin.. ma rugat sa numai joc ca l-au amentintat admini cu ss... ca avem acelasi ip...deci va dati seama ce retardati ? vai de viata voastra

asa si tu ce esti?un dobitoc incapabil sa poarte o discutie decenta nu?te-am jignit sau te-a jignit careva?de ce esti nesimtit din cale afara?dute la scoala turbo kid ce esti.uite de astia ca tine ne fac tara de ras.

PS: ai uitat flegmno LA NON RR CINE TE-A TINUT IN PARY LA FIRE.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...