Yo_Tot_Yo Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=412211&st=25 cum sa dai acest raspuns la un topic foarte important cred eu ??? sau tu incurajezi vanatoarea a? ok am inteles . Si... MurDoc da-ti demisia si lasa pe altii care vor sa-si dea interesul si vor binele pt acest server ca tu .. deja esti praf. Warn me dar astept un raspuns clar la topicul de mai sus
Parazitu' Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 :) a gasit omul motiv sa inchida topicul.. ce sa ii faci. s-a ajuns jalnic ce-i drept . #linkmania muonline are dreptul de a-si rezerva jucatorii.iti convine joci nu iti convine nu juca.nu te obliga nimeni. Nu ai ce le face. :) # Suna periculos. Protest general :) jos comunismu'
Guest SweetHeart Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 :) a gasit omul motiv sa inchida topicul.. ce sa ii faci. s-a ajuns jalnic ce-i drept . #linkmania muonline are dreptul de a-si rezerva jucatorii.iti convine joci nu iti convine nu juca.nu te obliga nimeni. Nu ai ce le face. :) # Suna periculos. Protest general :) jos comunismu' Fara comunisti,Da? Mai bine zis jos Capitalismul!! :))
Parazitu' Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 :) a gasit omul motiv sa inchida topicul.. ce sa ii faci. s-a ajuns jalnic ce-i drept . #linkmania muonline are dreptul de a-si rezerva jucatorii.iti convine joci nu iti convine nu juca.nu te obliga nimeni. Nu ai ce le face. :) # Suna periculos. Protest general :) jos comunismu' Fara comunisti,Da? Mai bine zis jos Capitalismul!! :)) hai sa facem greeevaa.. poate pe aude si pe noi cnv :)
Yo_Tot_Yo Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 va aud eu, da nu vreau sa fac nimic :D ^^ akm sa asteptam sa ne dea iar un raspuns deala de stai cu gura cascata si o sa inchida topicul, o sa-mi dea warn pt ca i-am spus adevarul alea alea.
mecanicosu Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 va aud eu, da nu vreau sa fac nimic :D bine asa dane hai la bere maine este ziua ta faci cinste ..? :P :beer:
sunt cu o clasa peste Honey Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 chiar ma bucur ca am luat 99 =)) numai ai la ce sa joci pe servarul asta cu asemenea admini
Parazitu' Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 chiar ma bucur ca am luat 99 =)) numai ai la ce sa joci pe servarul asta cu asemenea admini ptr ce ai luat?eu unu nu vad la ce ajuta hackurile sincer..ELITE AUTOPICK 2 CONTURI GT ALA SI CE MAI SUNT..frate ar fi foarte tare sa fie conceput jocul fara absolut nici un bug si sa se joace corect.atunci s-ar vedea ca nu e chiar asa usor si doar cei care sunt perseverenti vor avea iteme si reseturi.s-a stricat treaba de tot..pacat. # s-a mai auzit ceva de bugu ala il mai repara?ma refer la dupe bug..
Lancelot Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Hai incetati si voi cu chestiile de genul s-a rezolvat si problema spoturilor inexistente