Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Yo_Tot_Yo

de rasul curcilor

Recommended Posts

Posted

:) a gasit omul motiv sa inchida topicul.. ce sa ii faci. s-a ajuns jalnic ce-i drept .

#linkmania muonline are dreptul de a-si rezerva jucatorii.iti convine joci nu iti convine nu juca.nu te obliga nimeni.

Nu ai ce le face. :)

# Suna periculos.

Protest general :) jos comunismu'

Guest SweetHeart
Posted

:) a gasit omul motiv sa inchida topicul.. ce sa ii faci. s-a ajuns jalnic ce-i drept .

#linkmania muonline are dreptul de a-si rezerva jucatorii.iti convine joci nu iti convine nu juca.nu te obliga nimeni.

# Suna periculos.

Fara comunisti,Da? Mai bine zis jos Capitalismul!! :))

Posted

# Suna periculos.

Fara comunisti,Da? Mai bine zis jos Capitalismul!! :))

hai sa facem greeevaa.. poate pe aude si pe noi cnv :)

Posted

va aud eu, da nu vreau sa fac nimic :D

^^ akm sa asteptam sa ne dea iar un raspuns deala de stai cu gura cascata si o sa inchida topicul, o sa-mi dea warn pt ca i-am spus adevarul alea alea.

Posted

chiar ma bucur ca am luat 99 =)) numai ai la ce sa joci pe servarul asta cu asemenea admini

ptr ce ai luat?eu unu nu vad la ce ajuta hackurile sincer..ELITE AUTOPICK 2 CONTURI GT ALA SI CE MAI SUNT..frate ar fi foarte tare sa fie conceput jocul fara absolut nici un bug si sa se joace corect.atunci s-ar vedea ca nu e chiar asa usor si doar cei care sunt perseverenti vor avea iteme si reseturi.s-a stricat treaba de tot..pacat.

# s-a mai auzit ceva de bugu ala il mai repara?ma refer la dupe bug..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...