Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Muonline2012

cont clona

Recommended Posts

Guest SweetHeart
Posted

Si am sa mai fac unu ..sa morit tu de ciuda =))

D`aia nu poti dormi tu noaptea?? Sa-mi dea 99 ..fac altu si tot imi expun punctu de vedere.

Guest SweetHeart
Posted

Pe bune? Ce dracu ma ..tot hotu striga hotu? Soare iti este cald cu dantura-n gura? =))

Ma amuza la culme ..cum va agitati =))

Ai dat pm`uri nebunule? :))

Astia fac ce fac si mai imi dedica cate-un topic "ma simt flatata.multumesc" =))

Posted

Pe bune? Ce dracu ma ..tot hotu striga hotu? Soare iti este cald cu dantura-n gura? =))

Astia fac ce fac si mai imi dedica cate-un topic "ma simt flatata.multumesc" =))

tu nebuno tu :))))))))

cu cati galbeni te vind ai tai? :D te-au curatat de pureci inainte si ti-au scos mirosul de balegar de cal, cal care a stat in camera ta inca de cand erai de-o schioapa? :D

Guest SweetHeart
Posted

cu cati galbeni te vind ai tai? :D te-au curatat de pureci inainte si ti-au scos mirosul de balegar de cal, cal care a stat in camera ta inca de cand erai de-o schioapa? :D

Aha bine :-j

Posted

Aha bine :-j

pai ori suntem tigani,ori nu mai suntem ? :D

Guest Muonline2012
Posted

hai sa nu ne mai cacam pe noi

Muonline2012 = s0are007 alias jardywaly aka Gaddafi http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410426

deci si tu esti clona :))))))

dak e asa cum zici tu atunci sa mi se dea 99 pe cont daca nu sa ti se dea tie pe cont ? adik la sange asa:D pe contul din joc nu asta pe forum. facem ?

Guest Muonline2012
Posted

ce mai fac baieti ?:> merge merge treaba ?

Guest djandi
Posted

deci ii da careva permanent pt clona la bufonul asta de soare?

Guest Muonline2012
Posted

frumos limbaj.. ar trebui sa te injur ? V-am ma spus.. nu sunt soare.... ;) off copilule.. esti greu de cap.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...