Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lothiras

nu mai tin minte emailul de la cont ....

Recommended Posts

Posted

Buna ziua !

Sunt posesorul de drept al contului Nathaniel si al Contului DarkAngelo

m-am lasat mia dedemult de mu iar intre timp am mai dat conturile si s-a cam facut varza pe ele

Pe contul DarkAngelo pot schimba orincand parola am emailul e al meu personal , insa cand am facut cel deal doilea cont si anume Nathaniel m-am grabit si nu m-am gandit ca va fi nevoie sa schimb parola

Cer sa mi se spuna emailul folosit pentru ca parola trebuie sa fie una dintre cele folosite de mine de obicei ( s-ar putea sa fie chiar un gmail) nu mai tin minte exact .....

nu stiu cum va pot asigura ca e contul meu da pe la intrebari trebe sa fie ceva legat de facultatea de info sau ceva de genul :))

am nevoie de email ca parola o stiu sigur si ma descurc mai departe.

Va multumesc astept raspuns sau poate un mesaj pe forum ??

Sau poate sa ma directionati catre o persoana competenta pentru aceasta chestie

Posted

PM -ija- cu tot ce mai stii despre cont.

ija nu raspunde si cred ca e si normal e ocupat nu se poate rezolva aici pe topic ?? sau zici la ce subforum sa merg nu e ca si cum va cer nush ce va cer mailul pentru ca parola o stiu insa nu stiu pe ce adresa l-am facut contul

Posted

Nu prea se poate rezolva pe forum, pentru ca:

1. Sunt date confidentiale.

2. Doar ody sau ija au acces la astfel de date.

Posted

PM -ija- cu tot ce mai stii despre cont.

ija nu raspunde si cred ca e si normal e ocupat nu se poate rezolva aici pe topic ?? sau zici la ce subforum sa merg nu e ca si cum va cer nush ce va cer mailul pentru ca parola o stiu insa nu stiu pe ce adresa l-am facut contul

Trimite-i ca sa raspunda.

Se fac multe schimburi de conturi, sunt date confidentiale, nu le impartim peste tot.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...