Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juny

Asa ceva nu este posibil

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania...howtopic=412037

http://www.linkmania...howtopic=411892

Unde vezi tu domnule MurDoc spot aici ?..Dak eram sv 2(crywolf) intelegeam,acolo 2 mobi este considerat spot.Cum poti sa zici ca statea acolo pt xp..dak te plimbi putin prin icarus,tarkan,tarkan2,kalima5,kalima6 gasesti spoturi goale si ne minti tu pe noi aici ca el facea xp in tarkan pe spot cu 2 mobi ?Daca vreti rr db da`ti fratilor nu va bateti joc de playeri..mai ales de cei ce au ramas..ca din pacate din 500 cati erau on am ajuns la 150 din cauza voastra ca nu stiti sa moderati..nush cine dracu v`a dat admin ca sunteti bataviolent1.gif.Uite aici printuri cu spot poate data viitoare nu vei mai da ss aiurea,si vei sti si tu cum arata un spot : http://imageshack.us/photo/my-images/33/screen053018180001.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/580/screen053018180002.jpg/

Posted

Cum sa nu fie ma spot?????????? e spot toata ziua no comment.

Intreab-o pe

Vezi de acuma juny cand faci preluare sa faci print cu F4 la fiecare set de intrebari.regula noua.

Guest Muonline2012
Posted

hahahahah.. la cum sa ajuns va da ti seama ca nici rr la db nu salveaza serveru de nimic ?:)))

Guest djandi
Posted

va mai mira ceva? :))

la cum decurg lucrurile pe aici in ultimul timp atat din pct de vedere al problemelor tehnice cat si deciziile astea care mai de care , cei care inca mai joaca ar trebui sa-si puna serios intrebarea : " De ce dracu' mai joc aici? "

Guest SweetHeart
Posted

va mai mira ceva? :))

la cum decurg lucrurile pe aici in ultimul timp atat din pct de vedere al problemelor tehnice cat si deciziile astea care mai de care , cei care inca mai joaca ar trebui sa-si puna serios intrebarea : " De ce dracu' mai joc aici? "

Sa nu exageram :))

Jucatorii il duc de rapa,sincer.

Guest djandi
Posted

si ca jucator nu ti-e sila de toata nepasarea asta? eu nu joc dar e suficient sa citesc pe forum si vad ce se intampla , e mare durerea de cot

Guest SweetHeart
Posted

si ca jucator nu ti-e sila de toata nepasarea asta? eu nu joc dar e suficient sa citesc pe forum si vad ce se intampla , e mare durerea de cot

Eu una ii cred pe admini, sunt depasiti... Ar face dar n-au putrea necesara... Mi-e silia si cat de curand ma las iar.. Acu sa vezi sarituri in sus de fericire :))

Posted

Eu una ii cred pe admini, sunt depasiti... Ar face dar n-au putrea necesara... Mi-e silia si cat de curand ma las iar.. Acu sa vezi sarituri in sus de fericire :))

ai crescut pe deal sau pe coclauri de inca mai ai poza cu Andre la avatar? cand eram mic era visul tuturor tarancilor. ai ramas in urma ? :)

ia zi dupa mine: ououououououououuuuuu, misterious girl, move your body close to mine...! ooo yeyeyeyeye!!

or fi si jucatorii care fac serverul cum e dar daca staff-ul ar sti sa se comporte si ar pune un regulament cum trebuie, jucatorii s-ar comporta altfel

orice jucator poate fi educat :)

Posted

:) cui ii mai pasa? voua va mai pasa de server?

# NO RULES# BETTER :)

@ dam timpu inapoi.ar fi timpu de un 1st bd mai plin de bun simt si mai plin de oameni interesati si moderatori si tehnicieni pasionati.

Posted

@ dam timpu inapoi.ar fi timpu de un 1st bd mai plin de bun simt si mai plin de oameni interesati si moderatori si tehnicieni pasionati.

sa moara gibilan de nu ai o gandire de...

cec dis aut, beibi:

db acum + bug-uri etc ---------->>>>>>>>>>>>>>> db nou + bug-uri etc

cu ce e mai bun? oameni interesati au avut si la inceputul asta de db dar au ajuns pe alte site-uri. ce te face sa crezi ca o sa ii accepte acum?

Guest SweetHeart
Posted

Uite la terminata asta are contu de 4 zile si imediat are 50 de postari:))

Ma si ce te roade pe tine chiloti cate posturi am eu? Si de cand e contu? Mai vezi-ti de muci si de cont clona.

ai crescut pe deal sau pe coclauri de inca mai ai poza cu Andre la avatar? cand eram mic era visul tuturor tarancilor. ai ramas in urma ? :)

ia zi dupa mine: ououououououououuuuuu, misterious girl, move your body close to mine...! ooo yeyeyeyeye!!

or fi si jucatorii care fac serverul cum e dar daca staff-ul ar sti sa se comporte si ar pune un regulament cum trebuie, jucatorii s-ar comporta altfel

Fi atent,nu ma cunosti,nu te cunosc.. Da? Asa ca te rog frumos..defapt ce sa cer :-j

Posted

Ma si ce te roade pe tine chiloti cate posturi am eu? Si de cand e contu? Mai vezi-ti de muci si de cont clona.

Fi atent,nu ma cunosti,nu te cunosc.. Da? Asa ca te rog frumos..defapt ce sa cer :-j

e suficient cat te-ai desfasurat pe forum ca sa-si faca cineva o parere despre tine

nu parerile frustratilor au contat ci modul in care ai 'controlat' situatia, modul in care ai reactionat

daca fac rost de set anubis faci un striptease la web? :D

Posted

app, vad ca razi de ala de la semnatura.arata-ne o poza ca sa vedem ce frumusete rade de un om ca ala :))

le; haidi lol, nu se mai unesc reply-urile?

Guest SweetHeart
Posted

e suficient cat te-ai desfasurat pe forum ca sa-si faca cineva o parere despre tine

nu parerile frustratilor au contat ci modul in care ai 'controlat' situatia, modul in care ai reactionat

daca fac rost de set anubis faci un striptease la web? :D

Aparentele inseala, O seara placut ..Si baga-ti anubisu undeva ..N-ai tu set ce set are charu meu pe el. :)

Posted

tot murdoc a dat ss?:)) aiurea

daca si la boss(cand am luat eu ss) a vazut spot eu nu stiu de ce te mai miri juny ca ti-a dat ss :))

eu cred ca la baiatu asta ori ii trebuie ochelari ori consuma des etnobotanice

inca nu mi`a dat ss mie..dar totusi nu conteaza cui ii da ss..asa ceva nu este posibil..daca v`a lasa asa e clar..sv se duce de tot in jos..in fiecare zi vor fi postati 5-10 playeri pt asa ceva.tiphat.gif

Posted

tu cu fa?a asta razi de ala? :)) http://imageshack.us/photo/my-images/690/p0524091912.jpg/

WTFFFFF :-O:-O asta din poza e anohoolic? :-O

Posted

cec dis aut, beibi:

cu ce e mai bun? oameni interesati au avut si la inceputul asta de db dar au ajuns pe alte site-uri. ce te face sa crezi ca o sa ii accepte acum?

bai spammer mucos si mic ce esti daca tot sustii o afirmatie despre mine te rog sa argumentezi.daca ai chef de spam fao in alta parte.in ce hal a ajuns serveru si cum era primu bd nu exista nici o comparatie.dar ce sa le ceri la copii fara buletin prost educati si cu foamea in glanda.greu cu unii :tiphat: ia un supozitor si un laxativ poate'ti trece.daca nu iesi pe camp si fa drifturi cu tractoru.poate te mai calmezi karate kid ce esti.toti va credeti superman spiderman si van damme. gizaz' . mare'i gradina Ta Doamne si multi..mna.si cum ziceam..daca prostia ar durea... era o vb " e grele " . ptr manelari.

Guest SweetHeart
Posted

tu cu fa?a asta razi de ala? :)) http://imageshack.us/photo/my-images/690/p0524091912.jpg/

WTFFFFF :-O:-O asta din poza e anohoolic? :-O

Da sunt eu.si ma mandresc! Acu marsh ..

cec dis aut, beibi:

bai spammer mucos si mic ce esti daca tot sustii o afirmatie despre mine te rog sa argumentezi.daca ai chef de spam fao in alta parte.in ce hal a ajuns serveru si cum era primu bd nu exista nici o comparatie.dar ce sa le ceri la copii fara buletin prost educati si cu foamea in glanda.greu cu unii :tiphat:

Nu-ti mai pune mintea cu el ca n-are rost :-j... majoritatea de pe aici au stres din cauza problemelor hormonale. :))) :-*

Posted

WTFFFFF asta din poza e anohoolic?

Da sunt eu.si ma mandresc! Acu marsh ..

cec dis aut, beibi:

bai spammer mucos si mic ce esti daca tot sustii o afirmatie despre mine te rog sa argumentezi.daca ai chef de spam fao in alta parte.in ce hal a ajuns serveru si cum era primu bd nu exista nici o comparatie.dar ce sa le ceri la copii fara buletin prost educati si cu foamea in glanda.greu cu unii

Nu-ti mai pune mintea cu el ca n-are rost :-j... majoritatea de pe aici au stres din cauza problemelor hormonale. :))) :-*

mda ai dreptate..sincer n-am cautat cearta sau chestii de genul.mi-am exprimat o parere si sunt luat la unspe metri ptr ce?si de catre cine?pai nu stiam ca stau la aceeasi masa cu toti cocosatii; cand o sa am aceeasi varsta conditii sociale intelectuale ma rog poate , REPET POATE , ne-am putea asocia in vreo discutie inteligenta.pana atunci afaraaaaa.are cartonas rosu. :) 2 suturi in cap si unul in gheb poate i se indreapta.si comportamentul infect de asemenea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...