Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nikolici

DIsparitie iteme dp cont si illegal operation

Recommended Posts

Posted

dupa ce ca aveam bugul cu itemele dupate...mai nou ieri nu puteam intra pe cont..spunea ca nu am parola corecta....(contul in afara de mn nu`l stie nimeni).....seara...cand am intrat....contul gol....nici macar 1 zen sau 1 satan...sau cv pe el

Posted

in mod sigur ai luat vre-un keylogger cu care ti-au aflat contul si parola,trebuie sa aveti mare atentie la ce linkuri accesati pe mail, messenger sau alte site-uri.

Posted

in mod sigur ai luat vre-un keylogger cu care ti-au aflat contul si parola,trebuie sa aveti mare atentie la ce linkuri accesati pe mail, messenger sau alte site-uri.

ai citit ce a scris omu sau "oama"?daca citeai tot,iti dadeai seama ca nimeni nu sparge un cont sa fure si ultimu zen de pe contu ala,a patit si un prieten de al meu la fel,i-au disparut toate itemele,toate potiunile de hp,tot zenu,sau verificat log-uri(nu logo-uri cum am vazut ca se mai foloseste,e o diferenta mare intre log si logo),nu a intrat nimeni pe contu ala afara de mine si propietarul,dar nu sa mai dat nici un raspuns

Va este mai usor sa spune-ti "ai luat un key logger" decat sa recunoasteti ca serveru asta are probleme si ca nu sunteti indeajuns de competenti sa le rezolvati,e mai usor sa spui "e din vina ta prostule" decat sa recunoasteti ca e din cauza voastra

uite si cazu de care vorbeam http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=339244&st=0&p=4719907&hl=kibel&fromsearch=1&#entry4719907

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...