Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Robert26

[Rezolvat][Plangere]defragut-limbaj

Recommended Posts

Guest Robert26
Posted

Numele meu în joc:Robert

Numele EXACT celui pe care îl reclam:defragut

Screenshot-uri: http://img819.imageshack.us/img819/689/unledkax.jpg

Descriere a situatiei:se poate vedea in poza

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Nu stiu

Martori:-

Guest Robert26
Posted

am gresit dimensiunea,ma scuzati

Guest defragut
Posted

Dupa ce ca tu mi-ai furat masina cu care am umblat 3 orase sa o tunez,tot tu vii ca am vorbit urat?

Vroiai cumva sa te mangai pe crestet si sa iti spun..bravo tata..fura in continuare masini.

Nu s-ar fi ajuns aici daca acel 24/7 de pe strada temple nu ar fi avut bug la inchuietoarea de masini...nu a mers sa cumpar de acolo inchuietoare.Si am crezut ca nu se poate cumpara deloc dar dupa aceea am mers la alt 24/7 si a mers.

Raspunde-mi si mie la aceasta intrebare:

Daca tie ti-ar fi fost furata masina pe care ai dat bani sa o tunezi si cu care ai umblat prin 3 orase ca sa faci acest lucru..cum ai fi reactionat?

Posted

Dupa ce ca tu mi-ai furat masina cu care am umblat 3 orase sa o tunez,tot tu vii ca am vorbit urat?

Vroiai cumva sa te mangai pe crestet si sa iti spun..bravo tata..fura in continuare masini.

Nu s-ar fi ajuns aici daca acel 24/7 de pe strada temple nu ar fi avut bug la inchuietoarea de masini...nu a mers sa cumpar de acolo inchuietoare.

are dreptate...si mie mi s-a intamplat de multe ori...e urat sa ai o masina si sa fi stresat de faptul ca ti-o fura altcineva dupa ce ai pierdut timp ca sa o ai...si eu am patit-o de multe ori...daca de la inceput am luat-o cu d'astea....e urat...plus ca stai sa mergi pe jos o gramada pana gasesti o masina....iar injuraturile nu au fost asa de grave si plus ca le-a meritat...ramane la atitudinea voastra..am vrut doar sa imi spun si eu parerea pt ca ma deranjeaza si pe mine chestia asta cu vanatoarea de masini :|

// Tu ce treaba ai? warn-up

Posted

Inteleg ca ai muncit sa tunezi masina si te-ai plimbat mult pentru asta, dar tot nu iti da dreptul sa jignesti si sa injuri.

defragut va primi warn + mute 4 ore pentru limbaj.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...