TheFlow Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Aici este link-ul de la plangere: Plangere Ciprian L-am acuzat de /q in duel cum se vede si in poze si ma trezesc cu ban pentru vanatoare. Cer o reevaluare a acestei plangeri. Numele meu în joc:TheFlow Numele EXACT celui pe care îl reclam:Ciprian Screenshot-uri: Aici e plangerea cu tot cu SS Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma aflam la pariuri si era un Riifa acolo pe care vroiam sa-l omor. Am sarit sa-l bat si cum ma asteptam din antecedente urmatoare, am facut doua screenshot-uri in duel, apoi cand a ramas cu putin HP a dat /q dar am apucat sa-l omor. Sincer m-am saturat sa vad cum unii triseaza si chiar vreau sa fie pedepsit. Nu e nicio vanatoare doar ca s-a vazut CLAR cum a incercat sa incalce regulile, dar tot eu sunt pedepsit. Cer parerea altor admini sau daca nu ii faceti nimic, macar sa nu iau eu ban, fiindca inainte sa fac aceasta plangere nu m-am gandit nicio clipa la vanatoare. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): An00bY Martori: An00bY+ Ingerul_Decazut(care tipa la An00bY ca a dat Ciprian /q) + toti cei din poze
kamikazee Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Nu mi se pare corect sa ia ban 7 zile pentru ca l-a batut.Cei din sfr ies mai mereu...din ce am vazut eu+Theflow era dispus sa ii dea bani inapoi daca acesta il ruga frumos pe cand subsemnatul a inceput sa ii zica FA,DA BANII inapoi...chestii de genul acesta.
Adi Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Sanctiune acordata corect. Data viitoare nu-ti mai raspunde singur la plangeri pentru ca nu este frumos.