Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Muonline2012

Discuti

Recommended Posts

Posted

ati deviat de la subiect... pe scurt ..

Reyakos 20 07-Mar-2010 14:33 27-Mar-2010 14:33 pk pe spot x2] + pk de pe alt char -LINK- -ija-

iar ija scrie clar : Reyakos 10 zile suspend pentru pk pe spot x2] + 10 zile pentru nesimtire = 20.

a luat 10 zile ss pt pk chiar daca nu a dat pk dupa acel char , sa dovedti ca a fost charul lui.,

Pot arata 10 mi de exemple la fel cand unu a injurat pe un char secundar , respectivul a dovedit ca e x si a luat ss pe ambele caractere pt limbaj. cand acela a mai injurat sunt sigur ca nu a luat ss pt x1 la limbaj.

Repet nu am nimic cu nimeni insa atunci cand dai un raspuns la un om da-il clar fara glumitze proaste. Cand e de gluma fai o gluma cand e sa iti faci datoria de admin fa ti o mai cu seriozitate. ca daca tratezi pe alti intr o gluma tare imi e frica ca cu rasu ramai.

in plangerea cu pk x2 reyakos acolo s-a dat pk de pe un caracter numit caLm din cate am vazut eu si i-a dat lui reyakos pt nesimtire atata tot

Posted

ati deviat de la subiect... pe scurt ..

Reyakos 20 07-Mar-2010 14:33 27-Mar-2010 14:33 pk pe spot x2] + pk de pe alt char -LINK- -ija-

iar ija scrie clar : Reyakos 10 zile suspend pentru pk pe spot x2] + 10 zile pentru nesimtire = 20.

a luat 10 zile ss pt pk chiar daca nu a dat pk dupa acel char , sa dovedti ca a fost charul lui.,

Pot arata 10 mi de exemple la fel cand unu a injurat pe un char secundar , respectivul a dovedit ca e x si a luat ss pe ambele caractere pt limbaj. cand acela a mai injurat sunt sigur ca nu a luat ss pt x1 la limbaj.

Ati incercat sa ascundeti un lucru de nimic.. si din toata chestia asta nu ai iesit tu ca admin prost sau reya ca jucator. a iesit tot servarul.si din putin putin faci o casa sau o dsitrugi.

Repet nu am nimic cu nimeni insa atunci cand dai un raspuns la un om da-il clar fara glumitze proaste. Cand e de gluma fai o gluma cand e sa iti faci datoria de admin fa ti o mai cu seriozitate. ca daca tratezi pe alti intr o gluma tare imi e frica ca cu rasu ramai.

@ p.s razboi imptroiva lu hh honey putin ma interesa in acest topic eu ma referam la raspunsurile primite de playeri de catre admini. Daca guilda x are jucatori buni crede ma ca hh poate sa se dea si peste cap si tot il pierde.!

:closed:

ei ca sa vezi :)))) voi nu intelegeti ca ija a gresit cand a dat verdictul la plangere?? Adica mai exact cand l-a SCRIS. Insa zilele de suspend au fost cele obisnuite si corecte. Ce va tot invartiti in cerc?? De asta nu puteati voi juca pe serverul asta ..zanelor.

Da ma toti sunt din HH si va abuzeaza cum va prind

Inca un topic pe tema asta si se lasa si cu suspend

Ps din cate vezi anaholic a luat suspend pe userul respectiv.Nu era nevoie sa te apuci sa zbieri si sa-ti fluturi iataganul pe aici pentru asta

PPS Discuti = Biscuti sau ce-nseamna?Oo

Voi muriti de grija altuia si serverul de mana voastra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...