Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Muonline2012

Discuti

Recommended Posts

Guest Muonline2012
Posted

Eram si eu doar curios nimic mai mult :

de ex :

in cazul lui Reyakos

pk x 1 : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=343391&st=0&p=4798464&#entry4798464

pk x 2 : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=347257

pk x 3 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=409479&st=25

Ce parere aveti de asta ?

Dar despre asta ?

aici cineva isi face propria reevluare pe forum : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411629 ( poate sa isi aleaga pe care sa ia ss )

iar aici posteaza cu alt cont si acelasi admin nu isi da seama ca e aceasi persoana http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411852

Deci concluzie... vedem si noi chestile astea nu suntem orbi INSA la ce raspunsuri ati dat ne luati de prosti macar dai un raspuns finutz si clar.. de ex : da am scos ss ul sau nu vreau eu sa ii dau ss.

...nu noi devenim penibili..

Parerea mea . daca faci un lucru pentru tine il zici ca eu unu ma supar ca ii scoti tu ss ul lu x sau nu il dai lu y .normal fiind moderator de la inceputul servarului poti spune ca e si serveru tau deci faci ce vrei

dar fiti sinceri. asta un mic sfat.

Posted

Data viitoare cand va mai vine sa faceti topicuri in genul astuia, nu o faceti.

In legatura cu reyakos v-a raspuns deja ija ce a facut, dar trebuie repetat pentru fiecare curios in parte. Click aici ca sa nu mai fie nevoie de alt post intreband: unde?

( poate sa isi aleaga pe care sa ia ss )

Daca era greu de inteles puteai intreba un prieten, acolo a facut o "reevaluare", incorecta din foarte multe puncte de vedere, pentru un caracter din joc, lancelot a fost dragut si i-a oferit posibilitatea de a isi alege un cont pe forum cu care sa ramana dupa expirarea suspendului, urmand ca celalalt sa fie blocat permanent datorita faptului ca era cont clona.

iar aici posteaza cu alt cont si acelasi admin nu isi da seama ca e aceasi persoana

Daca moderatorul respectiv nu a observat ca era aceeasi persoana, puteai sa ii trimiti un pm si sa ii atragi atentia.

Posted

in cazu lu ana poate sa isi aleaga ce vrea. chiar sa ii zica la admin sa dea ss pe un caracter care deja avea ss.. oricum... cred ca o sa plece multa lume de pe sv... :tiphat: have a nice day :D

Guest Muonline2012
Posted

ija a gresit. din cate vezi eu pusei 3 plangeri cu final in care reya ia ss si nu e niciunde revocata ( asta reiese din http://www.linkmania.ro/s2/caractere-suspendate.php?nr=3 )

iar cat despre contul clona iti dai seama ca am dat prima data pm. asta fiiind inainte sa dea un raspuns Lancelot . Si culmea chiar lu Lancelot i l-am dat .

Pe mine putin ma intereseaza de aceste persoane insa dai raspuns calumea nu ne iei la misto.

@badDildau pai daca observi sunt maxim 250( asta pe zi) playeri dintre care 200 afk (si asta cu program de afk) si 20 -30 playeri online care sunt no rr sau au 1 2 3 rr uri. ... deci=> cati sa mai plece ?

@de apreciat ! faza cu invaziile random chiar daca acuma si asa exista f multe seturi deci.. nu stiu cat de mult mai ajuta acuma

Posted

Ai primit pm de la lancelot in care sa iti spuna ca nu vrea sa ii dea suspend si pe celalalt cont? Cand isi va citi pm-urile ii va da suspend.

Ti-am dat un link in primul post ca sa te lamuresti cu reyakos, dar e ok, incerc si din vorbe:

Caracterul reyakos a dat pk de 2 ori, pk x1 si x3 la tine in link-uri, cel de la x2 a fost dat pentru nesimtire avand in vedere ca a dat switch ca sa dea cu alt caracter. Ija a scris "pk x2" acolo doar ca sa se tina o evidenta a cazierului, nu strict pentru pedeapsa de pk.

Daca aveam chef de misto-uri nu ma oboseam sa iti raspund.

@dildou am si subliniat cont pe forum, nu caracter in joc, unii va meritati soarta..

Guest Muonline2012
Posted

- am dat mai multe pm uri si nu mi sau raspuns chiar daca au fost date acuma cateva luni si ceva imi spune ca nu sunt singurul

- asta e japca pe fatza :

Reyakos 20 07-Mar-2010 14:33 27-Mar-2010 14:33 pk pe spot x2 + pk de pe alt char -LINK- -ija-

ija : Reyakos 10 zile suspend pentru pk pe spot x2 + 10 zile pentru nesimtire = 20.

din asta rezulta ca Reyajos a stat atuci 20 de zile pe banca ! 10 zile pt nesimtire .. si 10 zile pentru ? zi mi tu

deci oick .. pe scurt te bagasi pt colegul tau care a gresit si chiar il susti.... ati dat niste raspunsuri de toata jena si spre mirarea mea vad ca toti au pus botu. :)) a pardon.. defapt nu are nici sa se mai uite ca toti playeri care activau pe forum au plecat de pe server

Link unde suntem si luati la misto : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411780 ( ma refer la raspunsu lu Lancelot )

Nu are de ce sa ia ss pe forum + ca nu are ss pe forum .

Posted

Eu am incercat sa iti explic ramane la aprecierea ta daca si faci efortul necesar sa intelegi. Daca in continuare o ti pe-a ta iti urez bafta in adunarea de oi pe forum.

Caracterul ala a dat 2 pk-uri, acolo cele 20 zile sunt date pentru nesimtire. Caracterele acumuleaza suspendurile nu player-ii, daca eu am 4 caractere si dau cate 1 pk cu fiecare nu o sa iau pk x4, o sa primesc pedeapsa de pk + un bonus la nesimtire. Inca odata acolo s-a scris si de pk sa le fie mai usor moderatorilor sa caute cazierul atunci cand au de dat alte pedepse.

Posted

Va intrebati de ce va iau adminii la misto..de aia,pentru ca atunci cand incearca sa va explice ceva frumos...tot pe a voastra o tineti.

La ce deschizi o discutie,daca toti cei care nu spun ca tine nu au dreptate?

Posted

oick explicane dc sau adunat pk-urile la ss-ul asta?

http://www.linkmania...howtopic=347257

acolo a luat ss pt pk x2(da a fost mai exact pt nesimtire)

dar dc atunci sau adunat pk-urile si la pk x3 deja nu se aduna?

Poate ne poti tu explica, sau sa ne dea Lancelot un raspuns dc nu este plat pamantul si dc sunt mereu playeri din HH mai ,,exclusivi"

Inca si acuma cand joaca 200 de playeri va este frica ca pierdeti CS-ul? #-o

Guest Muonline2012
Posted

Atunci dc e inregistrat ca pk? si nu ca nesimtire..

ati comiso si nu o recunosteti ceea ce nu este demn de o persoana care ar trb sa iti dea lecti

Posted

Atunci dc e inregistrat ca pk? si nu ca nesimtire..

ati comiso si nu o recunosteti ceea ce nu este demn de o persoana care ar trb sa iti dea lecti

Am scris, daca nu ma insel, de 2 ori de ce e trecuta pedeapsa si ca pk, tot nu ai inteles, a treia oara nu ma mai repet.

Nu sunt aici sa iti dau lectii, daca eram ma apucam sa iti corectez greselile gramaticale pe care le repeti in fiecare post si care sunt deranjante.

oick explicane dc sau adunat pk-urile la ss-ul asta?

http://www.linkmania...howtopic=347257

acolo a luat ss pt pk x2(da a fost mai exact pt nesimtire)

dar dc atunci sau adunat pk-urile si la pk x3 deja nu se aduna?

Poate ne poti tu explica, sau sa ne dea Lancelot un raspuns dc nu este plat pamantul si dc sunt mereu playeri din HH mai ,,exclusivi"

Suspendul pentru pk x1 este de minim 5 zile, daca se da 10 zile nu ar inseamna automat ca era x2. Au fost cazuri cand s-au dat pedepse de peste 40 zile la pk x3.

Nimeni nu scapa de suspend daca il merita, oare "playeri din HH" au pile mai mari decat mine la admini? Eu de exemplu am luat suspend cand am gresit :-?

Inca si acuma cand joaca 200 de playeri va este frica ca pierdeti CS-ul?

Aici ma gandesc ca vorbeai cu "playeri din HH" pentru ca la ei este cs-ul.. o sa ii las pe ei sa iti raspunda.

Posted

Aici ma gandesc ca vorbeai cu "playeri din HH" pentru ca la ei este cs-ul.. o sa ii las pe ei sa iti raspunda.

Eu te intreb pe tine ca tu tare te-ai agitat la Cs (cu caracterul de joc) duminica trecuta

Posted

Eu te intreb pe tine ca tu tare te-ai agitat la Cs (cu caracterul de joc) duminica trecuta

Funny ^_^

Nu ma agit oricum la cs-uri, cu atat mai putin cand ataca 3 caractere, din cele doua aliante care ar fi atacat erau prezente cu 5 caractere puse la un loc, din cele doua aliante nu a fost prezent decat gm-ul uneia vreo 10 minute dupa care a renuntat, plus faptul ca am jucat de pe sm (caracter secundar). Nu mai pun la socoteala faptul ca de doua saptamani nu s-a inscris nici o alianta sa atace dar asta sper sa se schimbe dupa ce se rezolva problema dupe-lor.

Dar deviem de la subiect, daca vrei continuam pe pm.

Guest Muonline2012
Posted

Oick odata ce tu imi zici mie ca defapt acolo e ss pentru neismtire cand clar la lista cu suspenduri apare

Reyakos 20 07-Mar-2010 14:33 27-Mar-2010 14:33 pk pe spot x2] + pk de pe alt char -LINK- -ija-

iar ija scrie clar : Reyakos 10 zile suspend pentru pk pe spot x2] + 10 zile pentru nesimtire = 20.

no comment. trebuie sa fi retardat mintal sa crezi asa ceva

omu la x3 a primit 15 zile nu ai cum sa o dai la intoarsa.

Posted

Funny ^_^

Nu ma agit oricum la cs-uri, cu atat mai putin cand ataca 3 caractere, din cele doua aliante care ar fi atacat erau prezente cu 5 caractere puse la un loc, din cele doua aliante nu a fost prezent decat gm-ul uneia vreo 10 minute dupa care a renuntat, plus faptul ca am jucat de pe sm (caracter secundar). Nu mai pun la socoteala faptul ca de doua saptamani nu s-a inscris nici o alianta sa atace dar asta sper sa se schimbe dupa ce se rezolva problema dupe-lor.

Da ai dreptate in ce priveste Cs-ul,dar singuri vinovati sunteti voi admini care aveti caractere de joc in HH si ca si cazul lui Reyakos va puneti in dubiu corectitudinea voastra.

Sunt si eu curios de un raspuns din partea lui -ija- sau Lancelot(dc nu vrea sa ne explice dc pamantul nu-i plat) dc la pk x2 a fost adunat pk-ul si la pk x3 dece nu?

app:oick ti-ai pus intrebarea dc Rosica( gm din Honey) nu mai ataca CS-ul?

Posted

Oick odata ce tu imi zici mie ca defapt acolo e ss pentru neismtire cand clar la lista cu suspenduri apare

Reyakos 20 07-Mar-2010 14:33 27-Mar-2010 14:33 pk pe spot x2] + pk de pe alt char -LINK- -ija-

iar ija scrie clar : Reyakos 10 zile suspend pentru pk pe spot x2] + 10 zile pentru nesimtire = 20.

no comment. trebuie sa fi retardat mintal sa crezi asa ceva

omu la x3 a primit 15 zile nu ai cum sa o dai la intoarsa.

tu chiar nu vrei sa intelegi?fa abstractie(daca stii ce inseamna) de ce scrie acolo,el cu caracterul Reyakos a dat doar 2 pk-uri,asta fiind al 2-lea

Posted

Funny ^_^

Da ai dreptate in ce priveste Cs-ul,dar singuri vinovati sunteti voi admini care aveti caractere de joc in HH si ca si cazul lui Reyakos va puneti in dubiu corectitudinea voastra.

Sunt si eu curios de un raspuns din partea lui -ija- sau Lancelot(dc nu vrea sa ne explice dc pamantul nu-i plat) dc la pk x2 a fost adunat pk-ul si la pk x3 dece nu?

app:oick ti-ai pus intrebarea dc Rosica( gm din Honey) nu mai ataca CS-ul?

Rosica nu mai joaca pt ca a trimis un film pe pm unui admin mai mare si nu a primit raspuns adica nu l-a bagat in seama pt ca stia ca trebuia sa ia ss un om f mare din HH. Si din cauza ce este pe server : oick stie ca nu este nici un admin la cs dar el tot pe caracterul de joc este ( nu ca ar conta) , nu au fost admini la cs nici nu stiu de cat timp. Toti cu speed autouri si alea alea iar acum faza cu dupele . Daca nu se vor remedia chestiile astea veti ramane singuri pe server si este pacat.

Guest Muonline2012
Posted

tu chiar nu vrei sa intelegi?fa abstractie(daca stii ce inseamna) de ce scrie acolo,el cu caracterul Reyakos a dat doar 2 pk-uri,asta fiind al 2-lea

Cate plangeri vrei sa iti arat in care

eu cu un caracter secundar dau pk si exista dovezi ca eu eram pe el si primim am2 pt pk ?

Cate plangeri vrei sa iti arat in care

eu cu un caracter secundar INJUR si exista dovezi ca eu eram si imi iau ss pe am2 conturile pt limbaj ?

vrei sa iti mai dau exemple?

Guest Claymore
Posted

in cazu lu ana poate sa isi aleaga ce vrea. chiar sa ii zica la admin sa dea ss pe un caracter care deja avea ss.. oricum... cred ca o sa plece multa lume de pe sv... :tiphat: have a nice day :D

Mai calculeaza-te ,cum poti sa insinuezi ca as fi mana in mana cu adminii? Te rog frumos studiaza regulamentu si ai sa vezi ca am dreptate.. Joci si tu de doua luni si vi sa spui ca se duce serveru pe rapa.. Noi il ducem, jucatorii. N-as vrea sa fiu in postura unor admini ..n-as avea rabdare sa va explic la nesfarsit aceleas reguli de ani de zile.. Deci in concluzie ,studiaza regulamentu ..intreaba in HH ..si ai sa vezi ca pentru anumite fapte se da ss pe caracter principal cu atat mai mult ca acel caracter a luat ss pentru fapta asemanatoare si la aceas persoana. Bafta..

Un mic exemplu, daca eu intru cu un caracter non rr si fac dupe,pe ce caracter mi se acorda ss-ul?Pe ala non rr? Sau pe caracteru principal? Te las pe tine sa raspunzi.

O seara frumoasa.

permanent-cont clona

Posted

Ai vre-o 3-4 topicuri deschise pe tema "Reyakos". Incearca sa deschizi unul singur pentru a primi un raspuns coerent.

Uite aici ti-am oferit un alt raspuns, puteai sa-l citesti daca tot esti asa interesat, dar se pare ca tu nu esti interesat de corectitudea de pe acest server, incerci doar sa vanezi greselile unor oameni.

Dar despre asta ?

aici cineva isi face propria reevluare pe forum : http://www.linkmania...howtopic=411629 ( poate sa isi aleaga pe care sa ia ss )

E oarecum logic ca o persoana sa-si faca propria reevaluare. Din cate stiu eu nu se accepta avocati.

Nu e primul caz de acest gen. La userele ce nu sunt facute in ziua respectiva si au putina vechime, datorita faptului ca nu avem de unde sa stim care este contul principal si care sunt clonele, apelam in anumite cazuri si la intrebarea ce cont vrei sa iti ramana ?

iar aici posteaza cu alt cont si acelasi admin nu isi da seama ca e aceasi persoana http://www.linkmania...howtopic=411852

Ce realizare, ai gasit un cont clona care a postat si nu a primit suspend. Sunt multe de genul acesta, care nu sunt banate de la primul post, pentru ca nu suntem aici non stop sa va citim posturile, sau nu poti depista daca este aceeasi persoana din diferite motive. Nu toate primesc suspend asa repede, dar cu siguranta vor deveni din ce in ce mai putine astfel de conturi clona. Poate scapa odata sau de doua ori dar pana la urma tot va fi suspendat.

Posted

Rosica nu mai joaca pt ca a trimis un film pe pm unui admin mai mare si nu a primit raspuns adica nu l-a bagat in seama pt ca stia ca trebuia sa ia ss un om f mare din HH

Unora dintre voi va place sa vorbiti doar sa va aflati in treaba, cine spanac e omu ala mare din hh, ca de nu au luat de acolo la 99 de le-am pierdut numarul. Repet: nici o alianta, guilda nici un caracter nu e scutit de suspend daca este gasit vinovat. Decizii contestate au fost si de o parte si de alta a celor doua mari aliante.

dar singuri vinovati sunteti voi admini care aveti caractere de joc in HH

Eu, lancelot si morfeu suntem vinovati de ce se intampla la cs? Noi v-am bagat speed, autoq, autocombo, dinobuguri si mai stiu eu ce in calculatoare, noi trei v-am spus sa le folositi? Nu crezi ca esti putin cam obiectiv? :)

Vinovati de ce se intampla la cs si pe server suntem toti, noi ca nu am putut sa va tinem in frau iesirile si sa ne ocupam de partea tehnica, voi ca nu v-ati putut stapanii.

Posted

Rosica nu mai joaca pt ca a trimis un film pe pm unui admin mai mare si nu a primit raspuns adica nu l-a bagat in seama pt ca stia ca trebuia sa ia ss un om f mare din HH

Unora dintre voi va place sa vorbiti doar sa va aflati in treaba, cine spanac e omu ala mare din hh, ca de nu au luat de acolo la 99 de le-am pierdut numarul. Repet: nici o alianta, guilda nici un caracter nu e scutit de suspend daca este gasit vinovat. Decizii contestate au fost si de o parte si de alta a celor doua mari aliante.

Eu, lancelot si morfeu suntem vinovati de ce se intampla la cs? Noi v-am bagat speed, autoq, autocombo, dinobuguri si mai stiu eu ce in calculatoare, noi trei v-am spus sa le folositi? Nu crezi ca esti putin cam obiectiv? :)

Vinovati de ce se intampla la cs si pe server suntem toti, noi ca nu am putut sa va tinem in frau iesirile si sa ne ocupam de partea tehnica, voi ca nu v-ati putut stapanii.

deja faci pe nestiutorul scuza-ma , dar odyzeus dc nu i-a raspuns pe pm lui Rosica despre filmul ala cu gunit ca nu putea sa-l miste de pe coroana a a? si tu oick cand stii ca te cateva saptamani nu a fost admin la cs tot pe caracterul de joc esti in loc sa intri pe admin sa mai vada lumea sa nu bage asa multe hackuri dar ce mai ...

Posted

deja faci pe nestiutorul scuza-ma , dar odyzeus dc nu i-a raspuns pe pm lui Rosica despre filmul ala cu gunit ca nu putea sa-l miste de pe coroana a a? si tu oick cand stii ca te cateva saptamani nu a fost admin la cs tot pe caracterul de joc esti in loc sa intri pe admin sa mai vada lumea sa nu bage asa multe hackuri dar ce mai ...

e oick cumva singurul admin? :))

ce va place sa va luati numai de adminii din HH

Guest Muonline2012
Posted

ati deviat de la subiect... pe scurt ..

a luat 10 zile ss pt pk chiar daca nu a dat pk dupa acel char , sa dovedti ca a fost charul lui.,

Pot arata 10 mi de exemple la fel cand unu a injurat pe un char secundar , respectivul a dovedit ca e x si a luat ss pe ambele caractere pt limbaj. cand acela a mai injurat sunt sigur ca nu a luat ss pt x1 la limbaj.

Ati incercat sa ascundeti un lucru de nimic.. si din toata chestia asta nu ai iesit tu ca admin prost sau reya ca jucator. a iesit tot servarul.si din putin putin faci o casa sau o dsitrugi.

Repet nu am nimic cu nimeni insa atunci cand dai un raspuns la un om da-il clar fara glumitze proaste. Cand e de gluma fai o gluma cand e sa iti faci datoria de admin fa ti o mai cu seriozitate. ca daca tratezi pe alti intr o gluma tare imi e frica ca cu rasu ramai.

@ p.s razboi imptroiva lu hh honey putin ma interesa in acest topic eu ma referam la raspunsurile primite de playeri de catre admini. Daca guilda x are jucatori buni crede ma ca hh poate sa se dea si peste cap si tot il pierde.!

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...