Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Najara

date uitate

Recommended Posts

Posted

sal am si eu un cont al carui date le-am uitat si vreau sa-mi trimiti toate datele numele caracterului de pe cont este rulz si idu contului este bloodblue19933@Yahoo.com daca puteti sa-mi trimiteti datele pe id.. ar fi perfect tnx

Posted

Trimite un pm lui -ija- cu tot ce stii despre cont si s-ar putea sa se rezolve.

mi-ai mai zis asta de vro 2-3 ori i-am trimis vro 5 pmuri si astept de 4-5 luni si nimic... nu vad nici o rezolvare.. in asta..:|

Posted

deci din cate bag de seama nu are cine sa te ajuta pe sv asta cu astfel de probleme... am asteptat 5 luni... si cred ca o sa mai astept mult si bine ca degeaba... nimeni nu te ajuta da facem alt fel o sa fac cate 1 post si o sa trimit cate 1 pm in fiecare zi la fiecare admini pana se plictisesc si poate asa ma ajuta si pe mine cineva...

Posted

mi-ai mai zis asta de vro 2-3 ori i-am trimis vro 5 pmuri si astept de 4-5 luni si nimic... nu vad nici o rezolvare.. in asta..:|

Am vorbit cu ija si ai trimis ieri un PM cu aceeasi intrebare, in rest nimic. Repet, trimite-i pm cu tot ce stii despre cont.

Posted

Am vorbit cu ija si ai trimis ieri un PM cu aceeasi intrebare, in rest nimic. Repet, trimite-i pm cu tot ce stii despre cont.

am rezolvat in sfarsit dupa 4 luni... mersi mult oricum;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...