Straw.Hat Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Numele meu în joc: StrawHat Numele EXACT celui pe care îl reclam: adytzu Screenshot-uri: 1 2 3 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eu si SFR ne-am batut cu adytzu , dupa ce a ramas cu low hp a inceput sa fuga prin 24/7 iar apoi a luat de la automat hp . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu stiu Martori: Cosmi_N
BAdu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ai cumva si o poza dupa ce si-a luat HP si i-a crescut viata ? Ca il vad la dozator dar trebuie sa stiu daca si-a luat sau nu hp
Straw.Hat Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Dupa cum vezi este actiunea cand ia hp , nu am mai facut ss in continuare deoarece am sarit pe el si am reusit sa il omoram ^^
BAdu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Inseamna ca nu a reusit sa isi ia hp din moment ce l-ai omorat. Mare grija la vanatoare. adytzu nu primeste nimic. Closed.