Parazitu' Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 da stiu ca adminii sunt pasionati de joc si fac aceasta munca fara a fi platiti insa respectam timpu ptr o razie sau ne batem joc?Raspund si imi da disconnect? Fratilor daca n-aveti timp lasati pe altii. :banned: http://imageshack.us/photo/my-images/820/screen052404000000.jpg/
Guest Muonline2012 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ai raspuns dupa ultima intrebare si cine stie ce face el acolo pana sa dea d/c ..:-/ poate nu a observat..
Parazitu' Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 ptr cine are probleme de vedere rog sa consulte un doctor in prealabil.as dori sa vad printurile cu afk min 0 1 si 2.zicea ca exista.eu unul nu am vazut 3 intrebari.
bunny Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 nu e chiar asa, si mie mi s-a intamplat sa apas enter la /disconnect in imediata secunda cand a raspuns. daca intr-adevar vroia sa-ti dea disconnect la intamplare, n-o facea cu caracterul de gm langa tine. >:)
Parazitu' Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 nu e chiar asa, si mie mi s-a intamplat sa apas enter la /disconnect in imediata secunda cand a raspuns. daca intr-adevar vroia sa-ti dea disconnect la intamplare, n-o facea cu caracterul de gm langa tine. >:) daca imi arata intrebarile afk min 0 afk min 1 afk min 2 e ok.daca gresesc sa dovedeasca.nu am nimic cu nimeni.sa nu se inteleaga gresit.insa odata ce ti-ai asumat raspunderea de mod/gm trebuie sa respecti regulile si mai important pe cei care joaca.daca ca mod/gm nu se da dovada de bun simt ce sa mai ceri de la jucatori?nu suntem in jungla..
Guest Claymore Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 nu e chiar asa, si mie mi s-a intamplat sa apas enter la /disconnect in imediata secunda cand a raspuns. daca intr-adevar vroia sa-ti dea disconnect la intamplare, n-o facea cu caracterul de gm langa tine. >:) daca imi arata intrebarile afk min 0 afk min 1 afk min 2 e ok.daca gresesc sa dovedeasca.nu am nimic cu nimeni.sa nu se inteleaga gresit.insa odata ce ti-ai asumat raspunderea de mod/gm trebuie sa respecti regulile si mai important pe cei care joaca.daca ca mod/gm nu se da dovada de bun simt ce sa mai ceri de la jucatori?nu suntem in jungla.. Sa nu exageram.. poate ti-a dat din greseala..si nu cred ca ai murit dintr-un d/c ..se intampla lucruri mult mai grave pe serveru asta si nu se face tam tam..hai sa mai lasam de la noi...Greseala e omeneasca ..Bine dar nu abuzat de conceptu asta.
Parazitu' Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 anohoolic sunt de acord cu tine.insa pe global o tinea tare ca a facut pozele corect si tin sa vad asta desi nu cred :) intelegi la ce ma refer?nu mi-e de un simplu disconnect ci de atitudine. :)
Lancelot Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 MA indoiesc ca scrie undeva ca GM-ul va sa 2 minute pana-i raspunzi tu la intrebarile de afk. Din cate stiu eu se sta vreo 30 de secunde