Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Follyc

Recommended Posts

Posted

da stiu ca adminii sunt pasionati de joc si fac aceasta munca fara a fi platiti insa respectam timpu ptr o razie sau ne batem joc?Raspund si imi da disconnect?

Fratilor daca n-aveti timp lasati pe altii.

:banned:

http://imageshack.us/photo/my-images/820/screen052404000000.jpg/

Guest Muonline2012
Posted

Ai raspuns dupa ultima intrebare si cine stie ce face el acolo pana sa dea d/c ..:-/ poate nu a observat..

Posted

ptr cine are probleme de vedere rog sa consulte un doctor in prealabil.as dori sa vad printurile cu afk min 0 1 si 2.zicea ca exista.eu unul nu am vazut 3 intrebari.

Posted

nu e chiar asa, si mie mi s-a intamplat sa apas enter la /disconnect in imediata secunda cand a raspuns. daca intr-adevar vroia sa-ti dea disconnect la intamplare, n-o facea cu caracterul de gm langa tine. >:)

Posted

nu e chiar asa, si mie mi s-a intamplat sa apas enter la /disconnect in imediata secunda cand a raspuns. daca intr-adevar vroia sa-ti dea disconnect la intamplare, n-o facea cu caracterul de gm langa tine. >:)

daca imi arata intrebarile afk min 0 afk min 1 afk min 2 e ok.daca gresesc sa dovedeasca.nu am nimic cu nimeni.sa nu se inteleaga gresit.insa odata ce ti-ai asumat raspunderea de mod/gm trebuie sa respecti regulile si mai important pe cei care joaca.daca ca mod/gm nu se da dovada de bun simt ce sa mai ceri de la jucatori?nu suntem in jungla..

Guest Claymore
Posted

daca imi arata intrebarile afk min 0 afk min 1 afk min 2 e ok.daca gresesc sa dovedeasca.nu am nimic cu nimeni.sa nu se inteleaga gresit.insa odata ce ti-ai asumat raspunderea de mod/gm trebuie sa respecti regulile si mai important pe cei care joaca.daca ca mod/gm nu se da dovada de bun simt ce sa mai ceri de la jucatori?nu suntem in jungla..

Sa nu exageram.. poate ti-a dat din greseala..si nu cred ca ai murit dintr-un d/c ..se intampla lucruri mult mai grave pe serveru asta si nu se face tam tam..hai sa mai lasam de la noi...Greseala e omeneasca ..Bine dar nu abuzat de conceptu asta.

Posted

anohoolic sunt de acord cu tine.insa pe global o tinea tare ca a facut pozele corect si tin sa vad asta desi nu cred :) intelegi la ce ma refer?nu mi-e de un simplu disconnect ci de atitudine. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...