Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FALLEN

Reevaluare-The_StaR

Recommended Posts

Posted

Link catre plangere:Mai multe.

Numele meu în joc: The_StaR

Contestatie: Acum 10 minute mia dat BAdu warn up pe forum pt ca nu am avut dovezi la o plangere,da mai avertizat si inainte,in acele poze era tot drumul lui pana la spawn.Ce este vina mea ca pozele alea sau sters sau ceor fi facut ele?Aia din grove fac toata ziua non FP,si eu nam dovezi sufieciente.Bun.Dar sa zicem ca merit,dar la ultima ce e vina mea ca sau sters pozele?puteai macar sa astepti sa puna si salvatore pozele.Nu este corect

Ps:Am luat modelul de pe rp,ca nu am gasit topic pt reevaluari,ci doar pentru jucatori banati.

Posted

Link catre plangere:Mai multe.

Numele meu în joc: The_StaR

Contestatie: Acum 10 minute mia dat BAdu warn up pe forum pt ca nu am avut dovezi la o plangere,da mai avertizat si inainte,in acele poze era tot drumul lui pana la spawn.Ce este vina mea ca pozele alea sau sters sau ceor fi facut ele?Aia din grove fac toata ziua non FP,si eu nam dovezi sufieciente.Bun.Dar sa zicem ca merit,dar la ultima ce e vina mea ca sau sters pozele?puteai macar sa astepti sa puna si salvatore pozele.Nu este corect

Ps:Am luat modelul de pe rp,ca nu am gasit topic pt reevaluari,ci doar pentru jucatori banati.

Cum adica s-au sters? Da aici ce ai spus?

Daca vrea salvadore, poate sa faca o plangere si el. Nu trebuie sa faci tu +1.

Daca dai reply primesti iar warn-up. Asteapta decizia altui moderator.

Le'am sters si din calculator,si leam sters si de pe contul de pe ****,si acum am aflat ca deaia sau removat,ca leam sters de acolo :banghead: .

Salvatore mia spus ca are niste poze,dar cand era deja spawn,sau cv de genu,sa le posteze sa vedeti si voi...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...