Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mertzannn

Grand Theft Auto SA ModPack

Recommended Posts

Guest Tempest.
Posted

am nevoie de masinile

copcarla

copcarvg

copcarsf

:D skinurile originale pt masinile astea

Posted

mertzannn poate ma rezolvi tu ma am scris de 1000 de ori in topicu asta atau si in san andreas stuff am cautat peste tot nu gasesc skin-uri de pd datimi 1 eu cand am gasit de sfr sau ce va trabuit vam dat la toti va rog frumos.. datimi si mie :|

Posted

Caut si eu aceste skinuri pentru ballas? Ma poate ajuta cineva va rog?

http://img38.imageshack.us/img38/9781/samp11801.png

Cauta pe primele pagini .

Nu merge linkul de download,daca le ai si poti pune un alt link te rog :D.Multumesc

Guest sogood™
Posted

Are cineva un skin pers. ptr. skinul ala de fata de la medic ?

Posted

Caut si eu aceste skinuri pentru ballas? Ma poate ajuta cineva va rog?

http://img38.imageshack.us/img38/9781/samp11801.png

Cauta pe primele pagini .

Nu merge linkul de download,daca le ai si poti pune un alt link te rog biggrin.png.Multumesc

Nu mai am de unde sa le iau, si de acolo de unde le-am luat cand le-am postat, e expirat link`ul .

Guest sogood™
Posted

Are cineva un skin pers. ptr. skinul ala de fata de la medic ?

Posted

Dezarhivezi, downloadezi img tool / spark, intri in unul din ele, deschizi prin ele gta3.img din folderu models de la gta san andreas, apoi adaugi filele dezarhivate ( .dff si .txd ) in gta3.img, salvezi si adio. :p

Posted

As vrea si eu modul acela snow ( de texturi am nevoie ) . Am cautat , l-am gasit dar link-ul de download este pe mega upload , care este inchis . Daca are cineva un alt link de download , puneti-l . Multumesc !

Posted

Dezarhivezi, downloadezi img tool / spark, intri in unul din ele, deschizi prin ele gta3.img din folderu models de la gta san andreas, apoi adaugi filele dezarhivate ( .dff si .txd ) in gta3.img, salvezi si adio. :p

Multumesc pentru ajutor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...