Bay3TasuL Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Downloadati GTA: SA Crazy IMG Editor intram in program -> File -> Open -> intram in folderul cu San Andreas models -> gta3 -> ne apar niste fisiere -> Edit -> Add and replacement -> ne ducem unde avem radarul intram in folder si bagam toate fisierele din folderul respectiv -> Rebuild Archive Eu am cu hud.txd dar lasa asta da-mi tu un mini-map cu radar mod poate merge.
Crowley Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Dai copy la hud.txt unde l-ai dezarhivat Te duci in Rockstar Game/Gta San Andreas/Models si dai "paste" dai yes sa se copieze peste. Dupa aceea intri in joc si gata ! Am facut asa si nu merge da-mi niste modele de mini-map mai multe asa poate cele pe care le am eu nu sunt bune. E foarte simplu de bagat dupa parerea mea . Ambele chestii , si mapa (cu strazi etc .) si "rotundul" acela in care se vede mini-map . (intelegeti voi la ce ma refer) .Download.Aici ai Detailed Radar Mod ,pe care`l bagi cum ti-a explicat Sergiu sau vezi ca la SA Stuff pe ultima pagina mai e unul . Hud.txd il bagi cum ti`a spus Radu , il inlocuiesti in Models . Ballas Skins Download Download Download
Fabian Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Tu nu tre sa bagi fisierele in hud.txd ,le bagi in gta3.img
Crowley Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Pagina 27 , postul 662 . Ai un link de download pentru armele originale .
Exeek. Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Eo as dori un Auto aim daca puteti!!! nu pentru link mania si pentru un srv tot RP. Va rog daca ma puteti ajuta!!!
Fabian Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nu cred ca s-a inventat asa ceva(hack) ,si oricum cred ca vei primi asa ceva .
GoTeK Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Salut are cineva un model pentru infernus(bmw m6),bullet(ford mustang).Multumesc
Crowley Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Salut are cineva un model pentru infernus(bmw m6),bullet(ford mustang).Multumesc Poftim aici BMW M6 . Poftim aici Ford Mustang GT . Aici ai un Ford Mustang Shelby GT500 . Si aici Ford Mustang GT 2011. Fisierele le redenumesti dupa bunul plac in " infernus.txd " si " infernus.dff " si " bullet.txd " , " bulllet.dff " .
GoTeK Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Salut are cineva un model pentru infernus(bmw m6),bullet(ford mustang).Multumesc Poftim aici BMW M6 . Poftim aici Ford Mustang GT . Aici ai un Ford Mustang Shelby GT500 . Si aici Ford Mustang GT 2011. Fisierele le redenumesti dupa bunul plac in " infernus.txd " si " infernus.dff " si " bullet.txd " , " bulllet.dff " . Mersi am o intrebare poti face rost de texturile de aici?
Bay3TasuL Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Dai copy la hud.txt unde l-ai dezarhivat Te duci in Rockstar Game/Gta San Andreas/Models si dai "paste" dai yes sa se copieze peste. Dupa aceea intri in joc si gata ! Am facut asa si nu merge da-mi niste modele de mini-map mai multe asa poate cele pe care le am eu nu sunt bune. E foarte simplu de bagat dupa parerea mea . Ambele chestii , si mapa (cu strazi etc .) si "rotundul" acela in care se vede mini-map . (intelegeti voi la ce ma refer) .Download.Aici ai Detailed Radar Mod ,pe care`l bagi cum ti-a explicat Sergiu sau vezi ca la SA Stuff pe ultima pagina mai e unul . Hud.txd il bagi cum ti`a spus Radu , il inlocuiesti in Models . Ballas Skins Download Download Download Merge mini-mapul si este un mini-map minunat :X:X:X.Click :D
Crowley Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Salut are cineva un model pentru infernus(bmw m6),bullet(ford mustang).Multumesc Poftim aici BMW M6 . Poftim aici Ford Mustang GT . Aici ai un Ford Mustang Shelby GT500 . Si aici Ford Mustang GT 2011. Fisierele le redenumesti dupa bunul plac in " infernus.txd " si " infernus.dff " si " bullet.txd " , " bulllet.dff " . Mersi am o intrebare poti face rost de texturile de aici? Prin texturi la ce te referi :-? , adica la ce mod din video .
Bay3TasuL Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Are cineva niste fonts.txd adika scrisuri smechere cine are rog sa posteze va rog mult :D
Exeek. Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Are cnva mod auto aim sau cva de genu ? Va rog daca aveti datimi si mie!!!
GoTeK Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 @Sh8pY<>Madalyn Ma refer la texturi/roads/building/ etc
Crowley Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Are cineva niste fonts.txd adika scrisuri smechere cine are rog sa posteze va rog mult :D Mai intai dai " Search " si apoi cere , cred ca si in acest topic si in SA Stuff si in Fonts al lui Falcon sunt peste 30 fonts . Fonts postate de Falcon . ###Shoghy98 ai mai cerut mai sus acelasi lucru , pentru ce postezi iar ? asteapta pana cnv va gasi cv . ####Din cate am vazut eu pe YouTube , auto-aim ce vrei tu , e joypad-ul , adica in loc de mouse si tastatura sa folosesti joypad ceea ce e interzis pe Linkmania .
Exeek. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 NU vreau pe link mania . Vreau pentru un alt srv da numai aici pot sa gasesc ce vreau!!! Da intrun fel da
Alin97 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 As vrea si eu sniper + tinta aceasta http://****.us/photo/my-images/264/samp029wz.png/ daca nu doar tinta MULTUMESC
Alin97 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 As vrea si eu sniper + tinta aceasta http://****.us/photo/my-images/264/samp029wz.png/ daca nu doar tinta MULTUMESC NU MAI E NEVOIE AM GASIT-o prin spate THX
aNNNdy Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ma poate ajuta cineva cu un skin de Ferrari Enzo pentru Turismo si un skin de Aston Martin DB9 pentru Bullet? Va multumesc anticipat. :tiphat:
Crowley Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ma poate ajuta cineva cu un skin de Ferrari Enzo pentru Turismo si un skin de Aston Martin DB9 pentru Bullet? Va multumesc anticipat. :tiphat: Poftim aici Ferrari Enzo , Download . Si aici Aston Martin DB9 , Download .
aNNNdy Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ma poate ajuta cineva cu un skin de Ferrari Enzo pentru Turismo si un skin de Aston Martin DB9 pentru Bullet? Va multumesc anticipat. :tiphat: Poftim aici Ferrari Enzo , Download . Si aici Aston Martin DB9 , Download . Iti multumesc mult. :tiphat:
Bay3TasuL Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Vreau si eu o tinta pentru sniper cat mai frumoasa va rog :D. First To Page
Fabian Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Daca dadeai un search cred ca gaseai: Sniper Scopes v2 : Descriere: Mai frumoase Instalare: Se inlocuieste sniper.txd in gta3 folosind GTA Sa Crazy IMG Editor ,sau orice alt program de acest gen Poze: Sniper Scope 1 - DOWNLOAD LINK Sniper scope 2 - DOWNLOAD LINK Sniper Scopes Descriere: Un pack de tinte pentru sniper Instalare : Se inlocuieste sniper.txd in gta3 folosind GTA Sa Crazy IMG Editor ,sau orice alt program de acest gen Poze: DOWNLOAD LINK 1 DOWNLOAD LINK 2 # Nu mai mergea linkul de download
Jack Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ati incercat sa va puneti skin pe buffalo? Fara sa vi se ridice masina? Daca da, vreau si eu skinul,sau daca nu e de la skin, as dori vreo metoda de rezolvare a bugului