Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mertzannn

Grand Theft Auto SA ModPack

Recommended Posts

Posted

Downloadati GTA: SA Crazy IMG Editor intram in program -> File -> Open -> intram in folderul cu San Andreas models -> gta3 -> ne apar niste fisiere -> Edit -> Add and replacement -> ne ducem unde avem radarul intram in folder si bagam toate fisierele din folderul respectiv -> Rebuild Archive

Eu am cu hud.txd dar lasa asta da-mi tu un mini-map cu radar mod poate merge.

Posted

Dai copy la hud.txt unde l-ai dezarhivat

Te duci in Rockstar Game/Gta San Andreas/Models si dai "paste" dai yes sa se copieze peste.

Dupa aceea intri in joc si gata !

Am facut asa si nu merge da-mi niste modele de mini-map mai multe asa poate cele pe care le am eu nu sunt bune.

E foarte simplu de bagat dupa parerea mea . Ambele chestii , si mapa (cu strazi etc .) si "rotundul" acela in care se vede mini-map . (intelegeti voi la ce ma refer) .Download.Aici ai Detailed Radar Mod ,pe care`l bagi cum ti-a explicat Sergiu sau vezi ca la SA Stuff pe ultima pagina mai e unul .

Hud.txd il bagi cum ti`a spus Radu , il inlocuiesti in Models .

Ballas Skins

35jdr8o.png

Download

28iuecx.png

Download

nvbb01.png

Download

Posted

Dai copy la hud.txt unde l-ai dezarhivat

Te duci in Rockstar Game/Gta San Andreas/Models si dai "paste" dai yes sa se copieze peste.

Dupa aceea intri in joc si gata !

Am facut asa si nu merge da-mi niste modele de mini-map mai multe asa poate cele pe care le am eu nu sunt bune.

E foarte simplu de bagat dupa parerea mea . Ambele chestii , si mapa (cu strazi etc .) si "rotundul" acela in care se vede mini-map . (intelegeti voi la ce ma refer) .Download.Aici ai Detailed Radar Mod ,pe care`l bagi cum ti-a explicat Sergiu sau vezi ca la SA Stuff pe ultima pagina mai e unul .

Hud.txd il bagi cum ti`a spus Radu , il inlocuiesti in Models .

Ballas Skins

35jdr8o.png

Download

28iuecx.png

Download

nvbb01.png

Download

Merge mini-mapul si este un mini-map minunat :X:X:X.Click :D

Posted

Salut are cineva un model pentru infernus(bmw m6),bullet(ford mustang).Multumesc

Poftim aici BMW M6 .

34ngl1f.png

Poftim aici Ford Mustang GT .

9rtvt1.jpg

Aici ai un Ford Mustang Shelby GT500 .

2livo7o.jpg

Si aici Ford Mustang GT 2011.

aaacl3.jpg

Fisierele le redenumesti dupa bunul plac in " infernus.txd " si " infernus.dff " si " bullet.txd " , " bulllet.dff " .

Mersi am o intrebare poti face rost de texturile de aici?

Prin texturi la ce te referi :-? , adica la ce mod din video .

Posted

Are cineva niste fonts.txd adika scrisuri smechere cine are rog sa posteze va rog mult :D

Mai intai dai " Search " si apoi cere , cred ca si in acest topic si in SA Stuff si in Fonts al lui Falcon sunt peste 30 fonts .

Fonts postate de Falcon .

###Shoghy98 ai mai cerut mai sus acelasi lucru , pentru ce postezi iar ? asteapta pana cnv va gasi cv .

####Din cate am vazut eu pe YouTube , auto-aim ce vrei tu , e joypad-ul , adica in loc de mouse si tastatura sa folosesti joypad ceea ce e interzis pe Linkmania .

Posted

Ma poate ajuta cineva cu un skin de Ferrari Enzo pentru Turismo si un skin de Aston Martin DB9 pentru Bullet? Va multumesc anticipat. :tiphat:

Poftim aici Ferrari Enzo , Download .

Zikzi.jpg

Si aici Aston Martin DB9 , Download .

Iti multumesc mult. :tiphat:

Posted

Daca dadeai un search cred ca gaseai:

Sniper Scopes v2 :

Descriere: Mai frumoase

Instalare: Se inlocuieste sniper.txd in gta3 folosind GTA Sa Crazy IMG Editor ,sau orice alt program de acest gen

Poze: Sniper Scope 1 - DOWNLOAD LINK

Sniper scope 2 - DOWNLOAD LINK

Sniper Scopes

Descriere: Un pack de tinte pentru sniper

Instalare : Se inlocuieste sniper.txd in gta3 folosind GTA Sa Crazy IMG Editor ,sau orice alt program de acest gen

Poze: image.jpg

DOWNLOAD LINK 1

DOWNLOAD LINK 2

# Nu mai mergea linkul de download

Posted

Ati incercat sa va puneti skin pe buffalo? Fara sa vi se ridice masina? Daca da, vreau si eu skinul,sau daca nu e de la skin, as dori vreo metoda de rezolvare a bugului

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...