Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mertzannn

Grand Theft Auto SA ModPack

Recommended Posts

Posted

Un Kilometraj ?

Sunt mai multe culori ale kilometrajului . Copie ce`i in fisierul models in models din folderul tau cu GTA SA . Download

Mi se pare ca mai sunt cateva ori in acest folder ori in SA Stuff , dai un search .

#Kilometrajele sunt cu tema Yakuza :D .

##Am postat in acelasi timp cu orizont , Kilometrajul dat de mine e la fel ca cel cu Yakuza de mai sus , decat ca are mai multe culori , alegi tu .

###Kilometrajele acestea bagate ca "mod" nu corespund la viteza cu ce iti arata la /vstatics .

Posted

Nu are nimeni mod pentru masina Mesa ??

Ce nu intelegi din iei un skin de masina il redenumesti in masina pe care vrei sa o inlocuiasca si voilla ,ai skin pe masina dorita

Posted

Iti alegi unu de aici .

mi-am ales unul din ele dar in ele sunt vreo 7 foldere cu nume ciudate O.o si nu stiu cum sa il instalez.Un tutorial ceva sau niste pasi? :). Multumesc!

Posted

Pai folderul CLEO in pui in folderul GTA si mai ai un folder numit models, click pe el dupa pui in folderul models din GTA folderul TXD .

Asa stiam eu, revin cu un EDIT daca mie imi merge .

# Nu merge asa . ^^

Posted

am mai incercat eu ceva cu cleo sau ceva de genu pentru marirea FPS si mi-a dat peste cap tot GTA asa ca mai bine nu mai bag gheruta pana nu stiu ceva foarte bine definit :) Astept un raspuns sa imi spui cum fac :))

Posted

http://imageshack.us/f/560/samp000yu.png/ asi dori si eu skinul acela.

Dai pm lu` star_kidd si intreabal daca il mai are.

# eu nu l`am gasit.

Posted
Posted

mi-am pus mini-map si nu imi mi s-a schimbat tot priviti: click

Nu ti sa schimbat pentru ca nu l-ai bagat bine

Bagal cu GTA Crazy img editor si urmeaza urmatori pasi:

File>open>gta3.img>Edit>Add With replacement...(selectezi tot ce vrei sa bagi)>Rebuild Archive

Uite un link pentru a downloada GTA Crazy Img Editor

Posted

are cineva, sau puteti gasi skinu asta? pentru multiplayer sa fie ca mai sunt si pentru single player si nu imi trebuie

este demonul de la disturbed

a gasit cineva ceva?

a mai cautat cineva? sau a-ti gasit ceva?

Posted

mi-am pus mini-map si nu imi mi s-a schimbat tot priviti: click

Nu ti sa schimbat pentru ca nu l-ai bagat bine

Bagal cu GTA Crazy img editor si urmeaza urmatori pasi:

File>open>gta3.img>Edit>Add With replacement...(selectezi tot ce vrei sa bagi)>Rebuild Archive

Uite un link pentru a downloada GTA Crazy Img Editor

Mersy mult :*.

Posted

Dai copy la hud.txt unde l-ai dezarhivat

Te duci in Rockstar Game/Gta San Andreas/Models si dai "paste" dai yes sa se copieze peste.

Dupa aceea intri in joc si gata !

Posted

Dai copy la hud.txt unde l-ai dezarhivat

Te duci in Rockstar Game/Gta San Andreas/Models si dai "paste" dai yes sa se copieze peste.

Dupa aceea intri in joc si gata !

Am facut asa si nu merge da-mi niste modele de mini-map mai multe asa poate cele pe care le am eu nu sunt bune.

Posted

Downloadati GTA: SA Crazy IMG Editor intram in program -> File -> Open -> intram in folderul cu San Andreas models -> gta3 -> ne apar niste fisiere -> Edit -> Add and replacement -> ne ducem unde avem radarul intram in folder si bagam toate fisierele din folderul respectiv -> Rebuild Archive

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...