Claux Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Grove Streed ModPack Skins Download: http://www.easy-share.com/1914252808/G.R.O.V.E. Skinpack.rar ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Grove Street ModPack Skins 2 Download: http://solidfiles.com/d/f3f2/ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Grove Street ModPack Skins 3 Download: http://www.sendspace.com/file/s6jk33 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Adolf Hitler Skin: Download: http://www.gtagaming.com/downloads/gta-san-andreas/player-mods/6235 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Grove Street ModPack Skins 4 Download: http://www.speedyshare.com/files/28553012/Grove_Street_Families_-_SKINPACK_v2.0.rar ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Police Department Full ModPack THIS MODPACK INCLUDES Skins replacing all police skins Ford Mustang (Buffalo), Chevrolet Corvette (Bullet), Dodge Charger (Cheetah), SWAT Truck (Enforcer), Police Helicopter (PD Maverick - only 2 door), Chevrolet Tahoe (PD Rancher), Chevrolet Impala (LS and SF Police - No changeable colors), Ford Crown Victoria Police Interceptor (LS and SF Police), Ford Crown Victoria (Premier) CREDITS Schaefft Author of CVPI, Impala Greenie Modpack, skins Tyler McCormick PD Logo Unknown authors Lightbars, LED lights, computer, some skins and unmarked cars INSTALL INFO You can install this modpack with SAMI or manually. To Install Skins, select Sami with or without TEU. To install Vehicles, you have 4 options: SAMI (Crown) This one installs every car without helicopter and Crown is replaced with LSPD car, Impala is SFPD car. SAMI (Helicopter+Crown) This one installs every car WITH helicopter and Crown is replaced with LSPD car, Impala is SFPD car. SAMI (Impala) This one installs every car without helicopter and Impala is replaced with LSPD car, Crown is SFPD car. SAMI (Helicopter+Impala) This one installs every car WITH helicopter and Impala is replaced with LSPD car, Crown is SFPD car. DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?9rbjyel58d3haec ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Police Department ModPack Skins Download: http://www.mediafire.com/?tcvzh5yb2cly0hh Am avut si ceva imagini dar nu le mai gasesc. Oricum skinurile sunt foarte bune si le recomand
MiXtap Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 are cineva, sau puteti gasi skinu asta? pentru multiplayer sa fie ca mai sunt si pentru single player si nu imi trebuie este demonul de la disturbed a gasit cineva ceva?
Stephan Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 are cineva un skin beton pt acesta va rog postati toti care aveti 121 Este putin diferit Download : http://www.speedyshare.com/files/23419432/Skinpack%20Hidoi-kai%20v1.rar
Bay3TasuL Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Un skin de fetitza frum pt acest skin are cineva :X:X
Crowley Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Uite aici ceva frumos . skinul are trei culori : Mov , Verde si Albastru . Aici ma refer la haine . Il redenumesti tu pentru skinul dorit . Download Am observat ca multi vreti sa va inlocuiti tinta dar nu stiti cum . Sa va explic : 1) Intrati in TXD Workshop si dati " Oped TXD " . 2) Intrati in " hud.txd " din Models . 3) Dati click pe tinta ( acolo unde scrie siteM16 , e al 4-lea fisier din hud ) . 4) Dupa ce dati click dati " Import " , cautati tinta dorita si dati open dupa ce ati selectato . 5) Dupa toate acestea dati " Save TXD " si asta e tot . :tiphat:
Bay3TasuL Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Uite aici ceva frumos . skinul are trei culori : Mov , Verde si Albastru . Aici ma refer la haine . Il redenumesti tu pentru skinul dorit . Download Mersi frumos nenea :*.
Bay3TasuL Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cine are masini bestiale pt sa-mp va rog postati aicea :X:X pt huntley infernus bullet turismo si nrg plss astept posturile voastre ms :*.
Crowley Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cauta pe GTA Inside si gasesti acolo cu gramada . Voi reveni cu un edit cu cateva masini ptr ce`ai specificat mai sus . Uite aici un Caddilac pentru Huntley . Bullet . Turismo . NRG 500 Infernus . Le redenumesti pe fiecare .
Crowley Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Are cineva un skin d-asta ? Poftim , BMW Z4 .
Bay3TasuL Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cauta pe GTA Inside si gasesti acolo cu gramada . Voi reveni cu un edit cu cateva masini ptr ce`ai specificat mai sus . Uite aici un Caddilac pentru Huntley . Bullet . Turismo . NRG 500 Infernus . Le redenumesti pe fiecare . Mersi nenea , vad ca le ai mai dami cateva skinuri pt DNB dar unele smechere doar daca ai bosule :P.
Crowley Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 2 Skinuri frumusele -_-. Download . ModPack White Download Daca mai gasesc , iti voi mai da maine .
biNNN Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cauta pe GTA Inside si gasesti acolo cu gramada . Voi reveni cu un edit cu cateva masini ptr ce`ai specificat mai sus . Uite aici un Caddilac pentru Huntley . Bullet . Turismo . NRG 500 Infernus . Le redenumesti pe fiecare . Mane cum se baga masinile .. joc de ceva timp Sa si Sa:mp dar nu am bagat niciodata asa ca .. Mersi
Bay3TasuL Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cauta pe GTA Inside si gasesti acolo cu gramada . Voi reveni cu un edit cu cateva masini ptr ce`ai specificat mai sus . Uite aici un Caddilac pentru Huntley . Bullet . Turismo . NRG 500 Infernus . Le redenumesti pe fiecare . Mane cum se baga masinile .. joc de ceva timp Sa si Sa:mp dar nu am bagat niciodata asa ca .. Mersi. Le bagi cu programul GGMM , dai pe google download GGMM. Daca mai are cineva mod pentru masina Mesa din sa-mp il rog sa posteze.
biNNN Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 am programul . masinile de gta mod pack le-am bagat dar aici imi da o eroare si ma scoate din ggmm
Fabian Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cu GGMM te complici ,mai usor si mai sigur e GTA SA Crazy IMG Editor,e mai sigur ,nu iti da erori sau chestii de genu,la GGMM stiu ca mai da erori EDIT: am programul . masinile de gta mod pack le-am bagat dar aici imi da o eroare si ma scoate din ggmm Ce spuneam..
biNNN Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 o sa iau acum GTA SA Crazy IMG Editor sa vad daca merge .. :D si acolo in el ce bag ? Alea .gff ??
biNNN Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 am luat programul si merge .. dar nu inteleg o chestie . pe site unde ati zis voi ca sunt masinile si toate cele ..... sunt masini normale ... gen buggati bmw etc . daca eu le bag acii in locul la ce masini le baga ... ?
Fabian Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nu era nevoie de double-post cred ca o sa iei un warn-up Daca sunt numite turismo.dff si turismo.txd inlocuieste turismo ,daca se numeste comet.dff comet.txd inlocuieste comet ,intelegi tu Dar daca ai un skin de masina si vrei sa il schimbi cu una din joc redenumesti fisierele tale in numele masinii .txd si .dff si ti-o inlocuieste ,dar vezi daca skinul tau are 2 usi sa inlocuiesti o masina care are tot 2 usi ,daca skinul tau are 4 usi sa inlocuiesti o masina care are tot 4 usi Sper ca ai inteles
Bay3TasuL Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Vreau si eu un skin la deagle si shotgun daca are cineva rog sa posteze :D
Fabian Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Daca topicul asta e facut pentru a posta/cere skinuri nu trebe acum la fiecare lucru care il vrei sa dai reply Daca ai d-a un search pe google ai vedea si tu ca ai foarte multe skinuri de deagle Scrii si la fel pentru shotgun,sau ai pe paginile anterioare skinuri de arme ,la toate armele ,si alegi de acolo
Sergiu Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Cateva skin-uri de fete ? Duke Nukem Forever Holsom Twin Red Land of Chaos Online Stella Cash Outfit Parasite Eve Aya Black Leather Duke Nukem Forever Holsom Twin Blue Link Download pack Sexy girl Link Download Skinuri postate de Athreyu* in topicul alaturat .
Stephan Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Shotgun Shotgun.dff Shotgun.txd Deagle Deagle.dff Deagle.txt