Athreyu Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Cine vroia skin-uri pentru armata,gasiti aici tot ce tine de skin-uri,masini,arme din call of duty modern warfare 1,2,3 ,cod2 etc. link AICI gasiti skin-uri de avioane,elicoptere etc. convertite din HAWX, HAWX 2, Flightgear, FSX, ArmA 2, CoD, FM3, DCS: A-10C, Lock ON: Flaming Cliffs. The godfather skin Link download TK and Frank from Dead Rising 2 Link download TK Link download Frank Deus Ex Human Revolution Adam Jensen Link download Credits: Model by Satyr/frozenux Dead Risin 2 DLC Cyborg Chuck Link download Tony Yayo From 50 Cent Blood On The Sand Link download COD MW2 Ghost Ops Link download Mafia 2 Vito Scaletta on Long Coat Link download Cowboys & Aliens Daniel Craig Link download Alex from Prototype Link download Splinter Cell Conviction Sam Fisher Link download Turok Link download MW2 Ghost Sniper Desert Link download Assassin's Creed BrotherHood Courtesan Elite Costume Link download Duke Nukem Forever Holsom Twin Red Land of Chaos Online Stella Cash Outfit Parasite Eve Aya Black Leather Duke Nukem Forever Holsom Twin Blue Link download pack Crynet Soldier Leader NanoSuit 2 Crysis 2 Alien Grunt Link download pack Crysis 2 Bodygroup A Link download Crysis 2 Bodygroup B Link download Am postat si aici pentru ca sunt multi lenesi si nu se uita prin alte topic-uri.
Fabian Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Vreau si eu modul asta ,cred ca este gta iv hud ,dar am vazut poze si nu prea seamana si decat sa imi stric gta-ul mai bine va intreb pe voi.Imi poate da cineva un link de download cu ceea ce vreau eu ?Va rog mult ,multumesc.
Fabian Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Vreau si eu modul asta ,cred ca este gta iv hud ,dar am vazut poze si nu prea seamana si decat sa imi stric gta-ul mai bine va intreb pe voi.Imi poate da cineva un link de download cu ceea ce vreau eu ?Va rog mult ,multumesc. Are cineva va rog modul ?Eu vreau icon-urile de la arme si mapa ,daca modul mai include si arme ,nu ma supar.
elometin Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Are cineva skinurile din filmul fast and furious a lui: Dominic Toretto O'connor Mia Raman dator celui care imi gaseste :*
Kemico Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 kenny te rog imi poti da skinu de pe tiru tanker ala de petrol original ? ca l-am modificat.. si nu merge calumea.. daca mi-l poti da punel aici .. cel original.. MS
Sergiu Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Vreau si eu modul asta ,cred ca este gta iv hud ,dar am vazut poze si nu prea seamana si decat sa imi stric gta-ul mai bine va intreb pe voi.Imi poate da cineva un link de download cu ceea ce vreau eu ?Va rog mult ,multumesc. Poftim. http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5898
Fabian Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Vreau si eu modul asta ,cred ca este gta iv hud ,dar am vazut poze si nu prea seamana si decat sa imi stric gta-ul mai bine va intreb pe voi.Imi poate da cineva un link de download cu ceea ce vreau eu ?Va rog mult ,multumesc. Poftim. http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5898 Da ,mersi mult uite aici si mapa
Athreyu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Caut si eu un skin inlocuitor pentru acesta.Este cel de UST rank2+ si vreau sa il inlocuiesc cu un skin de curse.Ceva de genu cum sunt cei de nascar sau ceva de genu.Dar nu stiu cum sa il inlocuiesc si nu prea gasesc ce vreau Ca sa va ajut va spun cum se numeste personajul din single player ca sa il puteti gasi usor: Claude Speed s-a mai interesat cineva sa imi gaseasca skinul? Eu inca mai caut skin pentru tine,am facut si request-uri.Cand gasesc ceva o sa postez aici. Astea sunt skin-urile din UST, ai putea gasi niste skin-uri la ele? Skin ID: 50 Skin Model Name: wmymech Skin Name/Type: Mechanic Singleplayer Location: San Andreas Gender: Male Skin ID: 22 Skin Model Name: bmyst Skin Name/Type: Normal Ped Singleplayer Location: San Andreas Gender: Male Skin ID: 299 Skin Model Name: claude Skin Name/Type: Claude Speed Singleplayer Location: Cutscene Only Gender: Male Skin ID: 298 Skin Model Name: cat Skin Name/Type: Catalina Singleplayer Location: Fern Ridge Gender: Female Skin ID: 292 Skin Model Name: cesar Skin Name/Type: Cesar Vialpando Singleplayer Location: LS/SF Gender: Male a gasit cineva ceva? Finally am gasit ceva pentru amandoi Link download Mechanic Link download Shift racer Link download Need for speed racer Link download Enjoy!
lolflamE Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Niste skinuri mai.. diferite pt Da Nang Boys va rog ? :tiphat:
Athreyu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Niste skinuri mai.. diferite pt Da Nang Boys va rog ? :tiphat: - Skin-uri DNB - Download link NewName gasesti aici o galagie de skin-uri pentru armata LINK
Claux Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Skinuri pentru armata ca cele din Battlefield 3 are cineva?
elometin Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 MmEeRrSsIi Dar ai ceva pentru asta: Are cineva skinurile din filmul fast and furious a lui: Dominic Toretto O'connor Mia Raman dator celui care imi gaseste :*
Athreyu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 MmEeRrSsIi Dar ai ceva pentru asta: Are cineva skinurile din filmul fast and furious a lui: Dominic Toretto O'connor Mia Raman dator celui care imi gaseste :* Dominic Imagine Link download Brian O'Connor Imagine Link download P.S m-am cam bagat peste kennny...sper sa nu se supere :(
elometin Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 MmEeRrSsIi Dar ai ceva pentru asta: Are cineva skinurile din filmul fast and furious a lui: Dominic Toretto O'connor Mia Raman dator celui care imi gaseste :* Dominic Imagine Link download Brian O'Connor Imagine Link download P.S m-am cam bagat peste kennny...sper sa nu se supere :( Omule MZ din suflet.. daca gasesti si pt mia esti bestial.
Sergiu Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Un mod pentru Rifle ? A gasit cineva? Postati va rog. :bananadance2:
Crowley Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Are cineva , cumva , din intamplare -_- un skin pentru Yelawolf sau Lil Wayne ? de mult caut si n`am gasit mai nimic decat pentru single player . Raman dator :tiphat: !
Crowley Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Un mod pentru Rifle ? A gasit cineva? Postati va rog. :bananadance2: Am gasit 3 moduri pentru rifle , nu stiu daca`ti plac dar e tot ce am gasit . Daca`ti plac , press + .
Crowley Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 as dori si eu un mod pentru deagle :) Iar , si iar , si iar revenim la aceeasi situatie , va e greu sa dati " Search " inainte de a cere ceva ? Cred ca sunt peste 10 pack moduri pentru arme postate aici la Keny , cat si in SA Stuff . Nu mai postati aiurea daca nu cautati . # Uite aici 2 moduri pentru eagle .
Fonz Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Are cineva un skin de Lil Wayne... Caut de foarte mult timp si nu am gasit nimic. Daca cineva are il rog sa posteze.
Dumboo Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Niste skin-uri pentru cei din Scoala are cineva? Imi cer scuze daca a mai fost postat, dar nu am gasit nimic cand am dat Search.
Crowley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Interesant ... eu am gasit cu " Search " skin pentru scoala si daca vei cauta si`n cel SA Stuff vei mai gasi 2 postate de Game daca nu ma insel :dooh: Download !!!
Crowley Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Are cineva un skin de Lil Wayne... Caut de foarte mult timp si nu am gasit nimic. Daca cineva are il rog sa posteze. Am cam gasit eu ceva ... cred ca`ti va place :D http://199.91.154.55/zs8eleivuuxg/lhxxxs60ccwo73h/Lil+Wayne.rar