MiXtap Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Caut si eu un skin inlocuitor pentru acesta.Este cel de UST rank2+ si vreau sa il inlocuiesc cu un skin de curse.Ceva de genu cum sunt cei de nascar sau ceva de genu.Dar nu stiu cum sa il inlocuiesc si nu prea gasesc ce vreau Ca sa va ajut va spun cum se numeste personajul din single player ca sa il puteti gasi usor: Claude Speed s-a mai interesat cineva sa imi gaseasca skinul?
DepSide Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Caut si eu niste skinuri pt LV PD , Rancher , LSPD daca se poate.
MiXtap Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Din pacate nu , si nici nu cred ca o sa dau curand de ele , le`am gasit foarte greu si prima data .. New : Download Download Download Download I'll throw in a couple cruisers. Download Download Download Download This is not the one in Greenie's pack, This has 4 doors. Download Credits: - Po!nter - Greenie -IKEY07 -R* - Schaeft Poftim aici, s-a mai postat putin mai in urma #Am vrut sa il ajut :)
DepSide Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Thx..:> , un skin mai special la Sniper , cu tot cu tina?
mertzannn Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Nu mai postati cei ne implicati, cand o sa va cerul ajutorul atunci, odata ce eu am ce sa`i ofer, nu vad de ce postati toti . Sniper Scopes v2 : Descriere: Mai frumoase Instalare: Se inlocuieste sniper.txd in gta3 folosind GTA Sa Crazy IMG Editor ,sau orice alt program de acest gen Poze: Sniper Scope 1 - DOWNLOAD LINK Sniper scope 2 - DOWNLOAD LINK Multumirile pe PM sau prin butonul
Athreyu Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Caut si eu un skin inlocuitor pentru acesta.Este cel de UST rank2+ si vreau sa il inlocuiesc cu un skin de curse.Ceva de genu cum sunt cei de nascar sau ceva de genu.Dar nu stiu cum sa il inlocuiesc si nu prea gasesc ce vreau Ca sa va ajut va spun cum se numeste personajul din single player ca sa il puteti gasi usor: Claude Speed s-a mai interesat cineva sa imi gaseasca skinul? Eu inca mai caut skin pentru tine,am facut si request-uri.Cand gasesc ceva o sa postez aici.
mertzannn Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Huntley. Pentru comet n'ai ? Asta sau asta .
LapTEEE Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Imi puteti da un link cu skinuri pt sfr?Am cautat pe fiecare pagina dar nu-mi dau seama care ce cum e ... :D Mersi anticipat.
elometin Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Astea sunt skin-urile din UST, ai putea gasi niste skin-uri la ele? Skin ID: 50 Skin Model Name: wmymech Skin Name/Type: Mechanic Singleplayer Location: San Andreas Gender: Male Skin ID: 22 Skin Model Name: bmyst Skin Name/Type: Normal Ped Singleplayer Location: San Andreas Gender: Male Skin ID: 299 Skin Model Name: claude Skin Name/Type: Claude Speed Singleplayer Location: Cutscene Only Gender: Male Skin ID: 298 Skin Model Name: cat Skin Name/Type: Catalina Singleplayer Location: Fern Ridge Gender: Female Skin ID: 292 Skin Model Name: cesar Skin Name/Type: Cesar Vialpando Singleplayer Location: LS/SF Gender: Male a gasit cineva ceva?
mertzannn Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Gasesti pe paginile anterioare skin-uri de mexicani o gramada, cu multa rabdare si vointa gasesti -_- .
LapTEEE Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 http://www.megaupload.com/?d=R9A80KRI <--- aici gasesti pentru cele 2-3 skinuri din sfr... restu nush :D
Sebb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Am gasit skinurile de SFR pe paginile anterioare ! Merci. A mai ramas doar pt. astea : #Merci Lapte .
DepSide Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Niste skinuri pentru masinile de politie LSPD / LVPD , get Masini de politie LOGAN , am vazut undeva mai demult , dar numai gasesc acum..please:D
mertzannn Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Poftim: http://www.gtavision.com/index.php?section=downloads&site=download&id=1876
mertzannn Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 CREDITS TO ROCKSTAR FOR THE MODELS AND TEXTURES DOWNLOAD LINK
Jack Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Un skin pt roadtrain ? pe cat posibil sa nu aiba buguri :D
Crowley Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Un skin pt roadtrain ? pe cat posibil sa nu aiba buguri :D Uite aici ceva frumos , sau incearca aici . .
Jack Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Uite aici ceva frumos , sau incearca aici . . Daca ai putea sa-mi dai linkul de unde ai luat astea 2,daca ma intelegi ce zic. EDIT: am gasit
elometin Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Astea sunt skin-urile din UST, ai putea gasi niste skin-uri la ele? Skin ID: 50 Skin Model Name: wmymech Skin Name/Type: Mechanic Singleplayer Location: San Andreas Gender: Male Skin ID: 22 Skin Model Name: bmyst Skin Name/Type: Normal Ped Singleplayer Location: San Andreas Gender: Male Skin ID: 299 Skin Model Name: claude Skin Name/Type: Claude Speed Singleplayer Location: Cutscene Only Gender: Male Skin ID: 298 Skin Model Name: cat Skin Name/Type: Catalina Singleplayer Location: Fern Ridge Gender: Female Skin ID: 292 Skin Model Name: cesar Skin Name/Type: Cesar Vialpando Singleplayer Location: LS/SF Gender: Male a gasit cineva ceva? OMG chiar ii pasa cuiva sau astept degeaba?
Fabian Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ceva skinuri pentru PD? Cauta pe paginile anterioare ,poate ai noroc si gasesti