Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Kafka

Salut!

Recommended Posts

Guest Kafka
Posted

Salut! Am o intrebare pentru adminii linkmania. De ce nu s-ar deschide si un server de mu cu exp mai mare, pe undeva la 100-200xp. Ma gandeam la un server de mu cu exp mai mare al vostru, deoarece stiu ca sunteti profesionisti. Si eu, cred ca si multi altii cauta un server decent unde sa joace mu, dar nu prea mai exista in ziua de azi. Va ganditi ca nu toti au timp sa joace mu la experienta pe care o aveti acum pe server. Cred cu tarie ca ar fi o idee buna. Nu stiu daca s-a mai discutat chestia asta, daca da, imi cer scuze. O seara placuta!

Multumesc de raspunsuri!

Posted

Salut! Am o intrebare pentru adminii linkmania. De ce nu s-ar deschide si un server de mu cu exp mai mare, pe undeva la 100-200xp. Ma gandeam la un server de mu cu exp mai mare al vostru, deoarece stiu ca sunteti profesionisti. Si eu, cred ca si multi altii cauta un server decent unde sa joace mu, dar nu prea mai exista in ziua de azi. Va ganditi ca nu toti au timp sa joace mu la experienta pe care o aveti acum pe server. Cred cu tarie ca ar fi o idee buna. Nu stiu daca s-a mai discutat chestia asta, daca da, imi cer scuze. O seara placuta!

Multumesc de raspunsuri!

Dupa parerea mea ,e perfecta experienta.. asa "simti" jocu mai bine ,pe low exp.. :) :P

Si cred ca majoritatea sunt deacord cu mine. :)

Unu din motive pentru care m-am reapucat e exp-ul..

Guest Kafka
Posted

Dar tie/voua, nu vi se pare ca stati mult prea mult pe un joc, sau ca lasati pc-ul aprins atat timp? Mai rarut, ii mai dragut. Si daca citeai postul meu iti dadeai seama ca nu toti au atata timp pentru un joc.

Guest neuv
Posted

Mi-ar placea sa fie un server cu exp mai mare, as juca si eu asa. Trebuie sa astepti raspunsul unuia din staff.

Posted

SUGESTIE. SEVER CU XP MAI MARE.CARE AJUNGE PRIMU LA 100 RR SA FIE DAT LA 0 LA PUNCTE SI SA FIE PREMIAT CU UN ULTIM SET CU CELE MAI TARI OPTIUNI.AM VAZUT ASA CEVA PE UN SERVER PE CARE JUCA UN PRIETEN SI MI S-A PARUT INTERESANT!DUPA CE SE AJUNGE LA 100 RR CARACTERU ARE PCTELE INITIALE LVL 1 0 RR SI SE POATE APUCA SA FACA FULL CU SET SMECHER SI ARIPI DE LVL 3 TOT FULL . ;) DATI-VA CU PAREREA.

Posted

Cine vrea sa faca levele mai multe, joaca mai mult. E un fel de competitie, ce rost ar avea sa o stricam.

Deocamdata nu se va mari xp-ul si nici nu se va crea un server cu xp mai mare.

PS. S-a mai discutat, foloseste functia Search

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...