I am Mitzu Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 ? In ce consta acest club ? Acest club se ocupa cu stunt-uri si curse atat cu motoare cat si cu masini . Vom face meeting-uri, concursuri, etc. ? Unde ne vom strange ? Ne vom strange acolo unde voi anunta eu pe forum . Locatia se poate schimba de la meeting la meeting . ? Cand se vor face meeting-uri ? Se va face un meeting o singura data pe saptamana, la sfarsitul ei, intr-o vineri, sambata sau duminica.La fiecare meeting , castigatorul / castigatorii vor fi premiati. Acest premiu consta in bani , deocamdata nu prea mult deoarece foarte mult nu imi pot permite . ? Regulament : 1. La fiecare sedinta, membrii trebuie sa se prezinte in locul specificat de lider pe forum, atunci cand acesta anunta sedinta. 2. Cine nu vine la meeting, primeste avertisment. Daca anunta pe forum ca nu poate ajunge, nu esti nici o problema. 3. Membrii nu au voie sa se jigneasca intre ei. 4. La meeting-uri, membrii nu au voie sa se omoare/atace, chiar daca sunt rivali. 5. Daca 2 membri din club se cearta, sau nu respecta regulamentul, nu vor posta problemele lor pe forum, ci imi vor da mie pe PM detalii + poze doveditoare. 6. Cand un membru acumuleaza 2 avertismente, acesta va fi demis din club. 7. Daca un membru are un avertisment, ca sa scape de el, trebuie sa castige la meeting, sau sa se prezinte la 2 sedinte consecutiv. 8. Numarul maxim de membri in club va fi de 20. ? Model de inscrieri : Nick : Level : Factiune : De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : ? Membrii : Mitzu - Lider 1
Crys. Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nick : BlackOutCRYS. Level : 2 Factiune : DNB De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : s? ma distrez , s? cunosc oameni ?i deoarece îmi plac stunturile
stefan1997 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nick : Steffanutz. Level : 2 Factiune : civil De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : sa cunosc cat mai multi oameni , sa ma distrez etc .
I am Mitzu Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 BlackOutCRYS. - Acceptat ! Steffanutz - Acceptat ! ? Membrii : Mitzu - Lider Steffanutz. - Membru BlackOutCRYS. - Membru
ExTrEm Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nick : ExTrEm Level : 6 Factiune : civil De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : imi plac stunturile foarte mult & vreau ca asta sa fac in timpul liber
I am Mitzu Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 ExTrEm - Acceptat ! Reivanul - Acceptat ! BoGDaN93 - Acceptat ! sCr3m - Acceptat ! Monster - Acceptat ! Membrii : Mitzu - Lider Steffanutz. - Membru BlackOutCRYS. - Membru ExTrEm - Membru Reivanul - Membru sCr3m - Membru BoGDaN93 - Membru Monster - Membru - recrutez un co-lider care sa ma ajute la organizare :)
Guest Reivan Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nickname: Reivanul LEvel: 2 Factiune: San Fierro Rifa De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : Pentru ca vreau sa arat bunatatea stunturilor din mine :> !
BoGDaN93 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nick : BoGDaN93 Level : 3 Factiune : civil De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : sa cunosc mai multi oameni si sper sa ne distram
sCr3mm Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nick : sCr3m Level : 1 Factiune :civil De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : s? ma distrez , s? cunosc oameni
spades Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nick : Monster Level : 4 Factiune : UST De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : Pentru distractie.
I am Mitzu Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Sedinta va fii cel mai probabil weekendul viitor vineri sau sambata
I am Mitzu Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Sedinta : Astazi , 22 Mai 2011 , Ora 20:30 , BaySaid . Cine nu poate fii prezent il rog sa imi trimita un PM !
pHanTTasY Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Nick : shoarecs Level : 1 Factiune : civil De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : pentru ca imi plac stunturile cu masini
I am Mitzu Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 shoarecs - Acceptat ! Membrii : Mitzu - Lider Steffanutz. - Membru BlackOutCRYS. - Membru ExTrEm - Membru Reivanul - Membru sCr3m - Membru BoGDaN93 - Membru Monster - Membru shoarecs - Membru - recrutez un co-lider care sa ma ajute la organizare :)
Darklar Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nick : Gladiator9 Level : 3 Factiune : Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : 4 fun, si sa cunosc noi oameni..
I am Mitzu Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Gladiator9 - Acceptat ! Membrii : Mitzu - Lider Steffanutz. - Membru BlackOutCRYS. - Membru ExTrEm - Membru Reivanul - Membru sCr3m - Membru BoGDaN93 - Membru Monster - Membru shoarecs - Membru Gladiator9 - Membru - recrutez un co-lider care sa ma ajute la organizare :)
HoryZack Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nick : Hory Level : 5 Factiune : Underground Street Tuning De ce doriti sa va alaturati acestui club ? Cu cat am mai multe grupuri de prieteni, cu atat mai bine :D
I am Mitzu Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Hory - Acceptat ! Membrii : Mitzu - Lider Steffanutz. - Membru BlackOutCRYS. - Membru ExTrEm - Membru Reivanul - Membru sCr3m - Membru BoGDaN93 - Membru Monster - Membru shoarecs - Membru Gladiator9 - Membru Hory - Membru - recrutez un co-lider care sa ma ajute la organizare :) - vineri , ora 16:30 , sedinta urmata de un mini-event in cadrul clubului [ va avea loc in parcarea de langa baza factiunii F.B.I , fiecare membru trebuie sa detina o masina cand ajunge acolo , cine nu poate veni sa imi trimita pm ]
k3nw00d_kri5ty Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nick : k3nw00d_kri5ty Level : 5 Factiune : The Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : Pentru ca imi place stunt-urile, deci sa ma destrez...
Redix Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nick : Redix Level : 3 Factiune : Grove Street De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : Iubesc stunt-urile si ma pricep
Radu Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Nick : satana Level : 2 Factiune : None De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : Imi place sa sar
I am Mitzu Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Redix - Acceptat ! satana - Acceptat ! Membrii : Mitzu - Lider Steffanutz. - Membru BlackOutCRYS. - Membru ExTrEm - Membru Reivanul - Membru sCr3m - Membru BoGDaN93 - Membru Monster - Membru shoarecs - Membru Gladiator9 - Membru Hory - Membru Redix - Membru satana - Membru - recrutez un co-lider care sa ma ajute la organizare :) - sambata , maine , ora 16:30 , sedinta urmata de un mini-event in cadrul clubului - sedinta va avea loc in parcarea aceea cu 10 etaje din lv , de langa spawn FBI , fiecare membru trebuie sa fie la etajul 10 cu o masina
geoth3 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Nick : geoth3 Level : 6 Factiune : scoala De ce doriti sa va alaturati acestui club ? : imi plac stunt'urile #te pot ajuta cu clubul tau in calitate de co-leader daca vrei :P