Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Magnnum

sugestie

Recommended Posts

Guest Magnnum
Posted

daca sar face un tarc sau ceva in care cei full sa se dueleze ar fii fain ar mai sta si ei pe server sa se bata si nu ar mai da pk la inv :))) sa zicem se inscriu 20 de duel si care castiga sa primeasca un item rar lea trezii interesu ca cs e prea putin pentru ei

Guest Carotella
Posted

nu se ocupa nimeni de server

Guest Muonline2012
Posted

da o idee super misto ... se refera la un nou event....

cu o mapa unde te inscri n persoane.. si cine castiga ia anumit premiu . 100% ar fi distractiv :X

dar nu cred ca e posibil pe seson2

Posted

cu o mapa unde te inscri n persoane.. si cine castiga ia anumit premiu . 100% ar fi distractiv :X

Pune la Evenimente si competitii poate sunt persoane interesate :whistle:

Posted

ar fi ok,dar cred ca linkmania a ajuns in stadiul in care nu mai poate fi resuscitata nicicum din pacate.

Posted

ar fi ok,dar cred ca linkmania a ajuns in stadiul in care nu mai poate fi resuscitata nicicum din pacate.

crezi ? iti spun eu sigur ca fara o versiune noua, cu sau fara rr db (sunt destule sugestii ok de care ar trebui sa se tina cont macar la rr db) sectiunea de Mu Online dispare.

Posted

consider daca sar da db la server o versiune mai noua camera de duel iteme noi ar veni jucatori inapoi daca se continuie asa se duce linkul la vale

Guest SweetHeart
Posted

am vazut server pvp in totalitate care in anumite orase avea "ring" :box: :D

Pe seson 6 asa e.. e "ring" in mijlocu lorenciei.. acolo stau aia mai "tari" ..chiar sa iti dau server ..sa vezi ce face Ana cu bk-ul acolo in ring ;))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...