Guest Ionut Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Membrii: raKneT - Leader Ionut - Co-Leader Bedezeu - Co-Leader • Perpripiu • Keltzy • TorQue • HkR • Insomnia7 • Mr.Razvy • Taft • FullSpeed • Mr.Dennis • DieseL • Alchimistul • Mihai • TommyAngelo • kWai • Iuonak_Diaz • moses • benTo • vlad[ro] • Smiley • Costin • fLuEnCe • HaWeN • Rodney • Alexandrumdan • change • HeDy • vTz • Berky • BlackSite • Rolly • Madalin • Jack • GuessWho • kvL • Drake • Gainward • Stixu • sWinK • Dan33 • InkAndreI • HydraVision • Krat0s Cei care sunt cu rosu au Avertisment. Asteptam aplicatiile voastre.
Guest al1n_tm Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 • Nick:al1n_tm • Level (minim 2):6 • Varsta: 17 • Factiune: sfr • De ce doresc sa ma alatur clubului: mi se pare unul dintre cele mai serioase cluburi si mmi se pare distractiv • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu da
Guest raKneT Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Noul Co-Leader al clubului este Crosshair ! Felicitari !
Guest MoNdEo007 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ps: Nu am fost acasa si in plus am si ban 7 zile. Nu am putu sa fiu prezent :P , puteti sa scoateti advertismentu :P.
Guest raKneT Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ps: Nu am fost acasa si in plus am si ban 7 zile. Nu am putu sa fiu prezent :P , puteti sa scoateti advertismentu :P. Puteai sa anunti cand ai luat ban ca vei lipsi o perioada de 7 zile. Esti demis !
Guest MoNdEo007 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 • Nick: fLuEnCe • Level (minim 2): 9 • Varsta: 16 • Factiune: Hitman. • De ce doresc sa ma alatur clubului: Este un club frumos si plin de distractie. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da.
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Doresc sa imi dau demisia din mai multe motive. Nick : Smiley , Bafta !
Cappysor Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 • Nick: fLuEnCe • Level (minim 2): 9 • Varsta: 16 • Factiune: Hitman. • De ce doresc sa ma alatur clubului: Este un club frumos si plin de distractie. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da. Aici nu ne jucam, hai ca te scot si aplici iara. Respins.
AleXoNNNe Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 • Nick: 73rM1n470r • Level (minim 2): 8 • Varsta: 15 • Factiune: SFR • De ce doresc sa ma alatur clubului: sa imi fac prieteni si sa ma distrez • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da normal :D
Rith Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 • Nick: uYork • Level (minim 2): 3 • Varsta: 17 • Factiune: Grove Street • De ce doresc sa ma alatur clubului: Practic atletism`ul in realitate..si mi`ar placea so fac si in game ..si pentru ca imi place inotul :) • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Gravity Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 • Nick: Gravity • Level (minim 2): 5 • Varsta: 13 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Imi plac foarte mult membrii , liderul cat si clubul ! • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da.
Bedezeu Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 (edited) moses demis uYork acceptat Gravity acceptat 73rM1n470r respins O sa anunt sedinta in seara asta. Sedinta are loc miercuri la ora 20:00 ! Edited June 21, 2011 by Bedezeu
Darklar Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 • Nick: Gladiator9 • Level (minim 2): 3 • Varsta: 14 • Factiune: Ballas • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sa cunosc noi oameni si imi place mult sa alerg si sa inot • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Guest Crematoriul Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 • Nick: GrEaTBiRD • Level (minim 2): 2 ( 13 / 12 ) • Varsta: 17 • Factiune: Civilian • De ce doresc sa ma alatur clubului: In RL practic un sport ce tine de inot, am asta in sange. Must be funny. :P • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Taft Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ce ciudat..eu chiar am anuntat ca voi lipsi aproximativ o saptamana jumate:) pentru ca plec la seminar dar vad ca cererea mea nu a fost luata in considerare :)
Guest raKneT Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 • Nick: GrEaTBiRD • Level (minim 2): 2 ( 13 / 12 ) • Varsta: 17 • Factiune: Civilian • De ce doresc sa ma alatur clubului: In RL practic un sport ce tine de inot, am asta in sange. Must be funny. :P • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da respins Ce ciudat..eu chiar am anuntat ca voi lipsi aproximativ o saptamana jumate:) pentru ca plec la seminar dar vad ca cererea mea nu a fost luata in considerare :) M-am uitat acum si am vazut, ti se va scoate avertismentul !
Taft Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 • Nick: GrEaTBiRD • Level (minim 2): 2 ( 13 / 12 ) • Varsta: 17 • Factiune: Civilian • De ce doresc sa ma alatur clubului: In RL practic un sport ce tine de inot, am asta in sange. Must be funny. :P • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da respins Ce ciudat..eu chiar am anuntat ca voi lipsi aproximativ o saptamana jumate:) pentru ca plec la seminar dar vad ca cererea mea nu a fost luata in considerare :) M-am uitat acum si am vazut, ti se va scoate avertismentul ! Raknet,sefu, :)) o sa mai fiu inactiv inca nu stiu cat timp pentru ca nu miau scos ban-ul :( trebuia sa-l am scos de 2-3 zile..:(
SilenceKiLL Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 • Nick: SilenceKiLL • Level (minim 2): 3 • Varsta: 16 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru prieteni noi ... Si distractie • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Te asigur ca da
Casio Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 • Nick: Casio • Level (minim 2): 8 • Varsta: 20 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sa ma distrez. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da.