Mishka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Acceptati Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe • Uzzi • DediCh • sPx • Alexutssu. • Bytza • Thierry ! Hack3r este noul lider alaturi de mine ! ! Eu voi activa mai multe pe forum,iar el va tine meeting-urile/va va anunta s.a.m.d !
Mr Alexx Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ma retrag din club , Multumesc pentru sansa, dar nu prea mai am timp liber si de club . Am prea multe pe cap. :tiphat:
AngeL Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Bun? ziua, din cauza unor probleme mai serioase de san?tate, sunt nevoit? s? imi reduc vizibil activitatea forumal?, asta nu inseamn? ca ma retrag in club [tot v? urm?resc din când în când]. Dac? Mishka n-are problem? cu acest fapt, revenirea mea o s? fie cam peste o lun?, dac? imi g?se?te inlocuitor, nu m? sup?r. P.s Mishka, pl?te?te premiile, eu nu pot utiliza calculatorul momentan.[ a? intra eu in joc s? î?i dau banii, dar nu sunt acas?, când revin, î?i înapoiez suma]. V? urez toate cele bune. Cu respect AnaMaria.
Guest vLN Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 • Nick: vLN • Varsta: 12 ani • De ce vreau sa intru in club: Sa-mi fac prieteni noi si sa me distrez ;) • Sunt deacord cu regulamentul: Da
AngeL Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 .M-ai prins pe picior gre?it:d : Acceptat din punctul meu de vedere. Nu uita?i de concursul nostru care este inca valabil, pentru înscrierea unui banc/insulta, folosi?i comanda "PM" Angel sau Mishka..M-ai prins pe picior gre?it :D : Acceptat din punctul meu de vedere. Nu uita?i de concursul nostru care este inca valabil, pentru înscrierea unui banc/insulta, folosi?i comanda "PM" Angel sau Mishka.M-ai prins pe picior gre?it :D : Acceptat din punctul meu de vedere. Nu uita?i de concursul nostru care este inca valabil, pentru înscrierea unui banc/insulta, folosi?i comanda "PM" Angel sau Mishka.M-ai prins pe picior gre?it :D : Acceptat din punctul meu de vedere. Nu uita?i de concursul nostru care este inca valabil, pentru înscrierea unui banc/insulta, folosi?i comanda "PM" Angel sau Mishka. @OMG, greu e s? scrii de pe telefon. 8-|
Messi Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 • Nick:messi67 • Varsta:16 • De ce vreau sa intru in club:invat glume noi :)) 4fun • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu
Bytza Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 • Nick: vLN • Varsta: 16 ani • De ce vreau sa intru in club: 4fun • Sunt deacord cu regulamentul: Da
molotow Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Acceptati . Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe • Uzzi • DediCh • sPx • Alexutssu. • Bytza • Thierry • vLN • messi67
molotow Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Meetingul se va tine maine, 9 septembrie ,ora 14:00 .Prezenta obligatorie . Cine nu poate ajunge rog sa posteze sau sa ne lase un pm liderilor. #Pregatiti-va bancurile si insultele Yo Mamma.
Guest Cristii_ Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 • Nick : CristineeL • Varsta : 18 ani • De ce vreau sa intru in club : Distractie si sa mai treaca timpu. • Sunt deacord cu regulamentul : Da
AngeL Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe • Uzzi • DediCh • sPx • Alexutssu. • Bytza • Thierry • vLN • messi67 Acceptat! Concursul continua. Pana v-om desemna castigatorii. @N-am putut ajunge la sedinta, o luna nu voi activa pe joc.
Guest Cristii_ Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Salut baieti,trece-ma si pe mine la log,un joc placut incontinuare.!
Mishka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Problema rezolvata Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe • Uzzi • DediCh • sPx • Alexutssu. • Bytza • Thierry • vLN • messi67 • CristineeL ! ATENTIE ! O sa anunt un nou lider alaturi de Hack3r in cursul acestei saptamani. Activitatea dvs. a fost monotorizata de catre noi in tot acest timp,un singur membru va fi promovat catre functia de lider.
Mishka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Lider Yo Mamma & Jokes. • Thierry • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel • Mishka. Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe • Uzzi • DediCh • sPx • Alexutssu. • Bytza • vLN • messi67 • CristineeL ! Noul lider alaturi de Hack3r este Thierry , felicitari ! ! Revin cu un nou concurs !
Guest wolfy21 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 • Nick:w0lfy. • Varsta:16 • De ce vreau sa intru in club: imi place distractia • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu da
molotow Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Acceptat . Demisi pentru inactivitate : Cyrax, Madal1n, Ethernul . Lider Yo Mamma & Jokes. • Thierry • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel • Mishka. Membri Yo Mamma & Jokes • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe • Uzzi • DediCh • sPx • Alexutssu. • Bytza • vLN • messi67 • CristineeL • w0lfy.
Rith Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Sedinta vineri , 14.09.2012 , la ora 21:25. Cine nu poate ajunge trimite PM mie sau lui Hack3r,va asteptam in numar cat mai mare !! • Meeting-ul se va sustine in incinta clubului Pig Pen. •Pregatiti-va glumele si insultele Yo Mamma !!
biNNN Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 • Nick: m0t4nu1 • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: Deoarece este un club in care te ditrezi foarte mult :D:D • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu DA
molotow Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Acceptat . # Sedinta amanata pana maine, 15 septembrie 2012 ora 20:00 deoarece nici eu nici Thierry nu am putut ajunge.Ne cerem scuze . # Vreau sa fiti in numar cat mai mare.In caz contrar ve-ti fi demisi.
EcLipSSe Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Nu pot ajunge la sedinta .. trebuie sa plec la ziua unu prieten .. a intervenit pe moment si nu am mai avut ce sa fac..
Rith Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Meeting-ul a fost organizat cu succes. Demisi pentru inactivitate : Alexus , Uzzi , Dedich , vLn , sPx . Lider Yo Mamma & Jokes. • Thierry • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel • Mishka. Membri Yo Mamma & Jokes • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Stefan27 • Alexutssu. • Bytza • messi67 • CristineeL • w0lfy.
hawnibal Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 • Nick: Hawnnibal • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: Deoarece este un club fain • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu DA
molotow Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Acceptat. Lider Yo Mamma & Jokes. • Thierry • Hack3r Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel • Mishka. Membri Yo Mamma & Jokes • Teils1 • Dedrick_Writh • dannnutz • Stefan27 • Alexutssu. • Bytza • messi67 • CristineeL • w0lfy. • Hawnnibal