Stephan Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 • Nick: Stefan27 • Varsta: 16 • De ce vreau sa intru in club: 4Fun • Sunt deacord cu regulamentul: da
Mishka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Acceptat Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes • Mishka. Co-Lider Yo Mamma & Jokes Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • ZooYork • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • Hack3r • Cyrax • Stefan27 #Meeting vineri,2 August la ora 14:30.Pregatiti bancurile si 'insultele Yo Mamma'
EcLipSSe Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 • Nick: EcLipSSe • Varsta: 18 • De ce vreau sa intru in club: distractie .. • Sunt deacord cu regulamentul: da
Cirax Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nu pot ajunge maine la sedinta, deoarece sunt plecat o zi de nastere.
Sl3nder Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 • Nick: Alexus • Varsta: 15 • De ce vreau sa intru in club: pentru distractie • Sunt deacord cu regulamentul: da
ssmmqq Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 • Nick:dannnutz • Varsta: 30 • De ce vreau sa intru in club: Pentru a ma distra alaturi de prietenii mei • Sunt deacord cu regulamentul: da
GriGoRaS Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 • Nick : GriGoRaS • Varsta: 25 • De ce vreau sa intru in club: Lipsa de ocupatie • Sunt deacord cu regulamentul: DA
Mishka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Acceptat Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes • Mishka. Co-Lider Yo Mamma & Jokes Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • ZooYork • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • Hack3r • Cyrax • Stefan27 • Alexus • dannnutz • EcLipSSe • GriGoRaS #Meeting vineri,10 August la ora 14:30.Pregatiti bancurile si 'insultele Yo Mamma'
Mishka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Meeting amanat pana gasim un co-lider.Nu este nevoie sa-mi lasati cereri,o sa gasesc eu pe cineva. #Pregatiti-va bancurile si insultele Yo Mamma!
Mishka Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes • Mishka. Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • Hack3r • Cyrax • Stefan27 • Alexus • dannnutz • EcLipSSe Concursuri in cadrul clubului: Bancul saptamani este o competitie pe forum.Cum se procedeaza?Imi lasati un PM(Mishka) pe forum cu bancul dvs.In fiecare luni aleg castigatorul,postez si bancul aici. Insulta saptamani este o competitie Yo Mamma pe forum.Cum se procedeaza?Imi lasati un PM(Mishka) pe forum cu insulta dvs.Voi proceda exact ca mai sus Model pentru PM Nick: Bancul: Insulta Yo Mamma: Regulament concurs: • Aveti voie doar un singur PM pe saptamana,deasemenea cu un singur banc/insulta • Respectati modelul de mai sus altfel nu iau in considerare PM-ul dvs. • Insulta/bancul castigator este aleg de mine si co-lider,impreuna vom lua o decizie. • Concursul nu este obligatoriu,deasemenea vom vorbi mai mult despre el la urmatorul meeting. Concursul incepe azi si se termina Luni 20 August. Noul co-lider Yo Mamma and Jokes este Angel. Felicitari !! Pentru orice nelamurire discutati cu mine sau ea.
AngeL Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Buna ziua. Numele este AnaMaria aka Angel (pe forum), Angel007(in joc). Ma bucur ca v-am cunoscut, desi eu nu tare ma pricep la joc (o spun cu sinceritate), ma pricep aici, pe forum. Ideea de baza este ca acest Club este facut in ideea de a ne distra, de a ne simti bine. Ce vreau eu sa lamurim din start, este faptul ca mie personal imi place diplomatia, bunul simt, atitudinea pozitiva si respectul. Din punctul meu de vedere acestea imi sunt punctele de gidaj (atat in viata reala, cat si in activitatea mea forumala). Daca indepliniti aceste conditii de mai sus, sunteti bineveniti! Eu nu am sa pot lua decizii de una singura, deoarece, cum am specificat si mai sus, nu cunosc jocul, nu cunosc jucatorii. Orice dezicia a mea va fi luata impreuna cu colegul meu. Acestea fiind spuse, sper ca o sa ne intelegem bine si sa facem ceva frumos. Cu respect AnaMaria. P.s Cu orice problema legata de Club, va rog sa imi dati PM. O zi buna.
lolflamE Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 • Nick: Uzzi • Varsta: 15 • De ce vreau sa intru in club: 4 fun • Sunt deacord cu regulamentul: da
AngeL Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • Hack3r • Cyrax • Stefan27 • Alexus • dannnutz • EcLipSSe • GriGoRaS Din punctul meu de vedere esti acceptat! Concursul continua, pentru bancuri/insulte PM Mishka.
Mishka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Bancul saptamani - Hack3r La scoala elevii au primit tema sa scrie o compunere cu titlul (daca as fi miliardar). Toti scriu numai Bula nu scrie. -De ce nu scrii?este intrebat de catre doamna profesoara. Bula foarte calm -Imi astept secretara Insulta saptamani - dannnutzu Cand s-a nascut mata, parintii tai au zis : "OOOO, ce comoara, Acum sa o ingropam" #Acestea fiind spuse felicitari,Joi 23 August ora 21:00 sedinta !! Prezenta obligatorie !!
Mishka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. • dannnutz Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • Hack3r • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe ! dannnutz a fost promovat ca Lider Yo Mamma & Jokes !
AngeL Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Un nou concurs, de acesta data o sa fie si premiati."Bancul/Insulta saptamanii" Premiile vor consta in: Locul I: 30k Locul II: 20k. Locul III: 10k Perioada de desfasurare concurs: 21.08.2012 - 01.09.2012. Astept pm-urile dumneavostra (Angel sau Mishka) Fie ca cel mai bun banc si insulta sa castige! Lista membrii: Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. • dannnutz Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel. Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • Hack3r • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe Bun venit dannutz! IMPOTRANT: Clubul Yo Mamma & Jokes, recruteaza playeri cu simtul umorului dezvoltat!
lolflamE Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Nu cred ca ajung la sedinta. S-ar putea sa fiu plecat. # Ai uitat sa ma treci pe lista membriilor. ## Uzzi
Guest _sPx_ Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 • Nick: sPx • Varsta: 14 • De ce vreau sa intru in club: 4fun • Sunt deacord cu regulamentul: Da
Guest Dedich Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Yo Mamma & Jokes : Nick : DediChVarsta : 13De ce vreau sa intru in club : 4funSunt deacord cu regulamentul : Da
Mishka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Acceptati Lista cu membrii Lider Yo Mamma & Jokes. • Mishka. • dannnutz Co-Lider Yo Mamma & Jokes • Angel Membri Yo Mamma & Jokes • Ethernul • Madal1n • Teils1 • Dedrick_Writh • Hack3r • Cyrax • Stefan27 • Alexus • EcLipSSe • Uzzi • DediCh • sPx ! Nu uitati sa trimiteti PM pentru concurs ! ! Sedinta anulata,revin cu o alta data/ora !
Mr Alexx Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nick : Alexutssu. Varsta : 17 De ce vreau sa intru in club : 4fun ( Entertainment ) Sunt deacord cu regulamentul : Da.
Bytza Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nick : Bytza Varsta : 31 De ce vreau sa intru in club : pentru distractie. Sunt deacord cu regulamentul : Da.
Rith Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick : Thierry Varsta : 17 De ce vreau sa intru in club : Distractie si amuzament Sunt deacord cu regulamentul : Da.