Hash Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 M-as inscrie si eu dar am o nelamurire , de unde sa avem noi bani de tuning si sa gasim masini low rider ... • Mereu cand ne adunam sa aveti masinile tunate (paintjob, hydra, toate cele) Daca ai zis ca nu avem nimic de castigat din curse e ok , dar daca pierdem bani in club , cu ce ne alegem ... Distractie + bani aruncati la fiecare sedinta . Da-mi un raspuns pentru ca as vrea si eu sa ma inscriu dar nu sa dau bani pentru tuning , nu e chiar atat de ieftin ..
FashionVictim Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Nick:FashionVictim • Level (minim 2): 3 • Varsta: 17 • Factiune: Scoala • De ce doresc sa ma alatur clubului: Imi place viteza ;x • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
geoth3 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Nick:geoth3 • Level (minim 2): 5 • Varsta: 17 • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului: imi place sa imi fac masina cu paintjob si sa imi faci prieteni mi se pare foarte interesant acest club • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Adi Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 M-as inscrie si eu dar am o nelamurire , de unde sa avem noi bani de tuning si sa gasim masini low rider ... • Mereu cand ne adunam sa aveti masinile tunate (paintjob, hydra, toate cele) Daca ai zis ca nu avem nimic de castigat din curse e ok , dar daca pierdem bani in club , cu ce ne alegem ... Distractie + bani aruncati la fiecare sedinta . Da-mi un raspuns pentru ca as vrea si eu sa ma inscriu dar nu sa dau bani pentru tuning , nu e chiar atat de ieftin .. La asta nu m-am gandit. Club inchis temporar.
Radu-retired Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 De azi incolo Florin se va ocupa de club.
Guest Ionut Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 • Nick: Ionut • Level (minim 2) 24 • Varsta 16 • Factiune: Armata • De ce doresc sa ma alatur clubului : Vreau sa ma distrez. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu : da
Berky Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 • Nick: Berky • Level (minim 2): 16 • Varsta: 15 • Factiune: PD • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru distractie si a imi face prieteni noi si ca este un club for fun . • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da.
sidelol Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 • Nick: Sidelol • Level (minim 2) 13 • Varsta 17 • Factiune: Grove Street • De ce doresc sa ma alatur clubului : Vreau sa ma distrez si imi place mult ideea clubului. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu : da
Ina Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 • Nick: Dessire • Level (minim 2): 9 • Varsta: 17 ani • Factiune: PD • De ce doresc sa ma alatur clubului: For fun. • Sunt un om care tine la onoare si fair play: Da/Nu : Da.
florin Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Noul Lider alaturi de mine este Dessire . LRC recruteaza!
Madalin Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 • Nick: Madalin • Level (minim 2): 18 • Varsta: 16 ani • Factiune: UST • De ce doresc sa ma alatur clubului: Distractie • Sunt un om care tine la onoare si fair play: Da/Nu : Da.
Ina Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mada' date='05 September 2011 - 18:04' timestamp='1315235050' post='5955623'] • Nick: Madalin • Level (minim 2): 18 • Varsta: 16 ani • Factiune: UST • De ce doresc sa ma alatur clubului: Distractie • Sunt un om care tine la onoare si fair play: Da/Nu : Da. Acceptat.