Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FALLEN

[Rezolvat]Plangere-Specter

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: The_StaR

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Specter

Screenshot-uri: http://img24.imageshack.us/img24/6360/samp000hh.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): M'am dus sa duc o masina la macara,am duso pe urma am dat F la masina lui specter,era de UST asa ca ma dat jos..dupaia sa suit in masina si statea cu masina pe mine ca sa ma omoare...dupaia l'am intrebat ca e corect ce face si a zis ca da (din punct de verdere regulamentar) si mai erau cativa playeri cu el care ma faceau nab ca cica nu stiu regulamentul iar el ii lasa sa ma faca nab fiind admin,poza asta nu am puso dar daca este nevoie am s'o pun.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):----

Martori:Cei care erau pe acolo

Posted

ok si plangerea fiind ? ca am pus masina pe tine ? e total regulamentar sa pot pune masina peste tine fara sa abuzez de asta , o singura data am pus masina peste tine nu de 10 ori consecutiv.

Posted

ok si plangerea fiind ? ca am pus masina pe tine ? e total regulamentar sa pot pune masina peste tine fara sa abuzez de asta , o singura data am pus masina peste tine nu de 10 ori consecutiv.

Ai intrat in mine,pe urma te'ai dat inapoi si pe urma a doua oara ai stat cu masina pe mine pana am murit.

Posted

pai na si ? asta se considera o data , prima oara nu ai intrat sub masina deci am mai dat o data ca sa pun masina pe tine , care'i faza ca nu pricep .. era safe-zone cumva ? Eram in auto-aparare daca stau sa ma gandesc , tu ai venit sa'mi furi masina , ai vazut ca nu poti ai bagat o scuza repede .. mai lasati scuzele astea ca nu merg.

#Arata-mi si mie in regulament unde scrie ca n'am voie sa te calc cu masina si eu ma sanctionez singur.

Posted

Plangerea este irelevanta. Nu a incalcat regulamentul sub nici o forma. Nici macar pe cel al factiunii.

Iar ca ceilalti ti-au zis nab, este de nepedepsit in cazul asta, avand in vedere ca nab=newbie=incepator, plus ca mai mult ca sigur au zis in gluma. Bine inteles daca fac spam si insista, dai un report iar asistentii vor lua masuri.

Specter nu este singurul asistent in joc deci puteai contacta oricand alt asistent pt lamurire. Sper ca m-ai inteles gabi

Case solved. Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...