Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Keez

Vrem sa ne lamurim

Recommended Posts

Posted

Vrem sa stim si noi , ce se intampla acum pe server , e un HAOS total ... buguri enorm de multe , foarte urate , nu poti juca , fuelu , carjacker`u , sunt extrem de mult , vrem sa stim si noi , se vor rezolva , banuiesc ca da ... dar cat de repede .. ca asa ... o sa va sara toti in cap , oricum vau sarit cam multi.

Posted

da,in legatura cu carjacker,a postat iceman ca se poate lua de la lvl 1 chiar daca esti civil,cand sa iau jobul zice ca nu il pot lua ca civil.De ce nu putem lua CarJacker,is vreo 5 6 pe server care cica au acest job .

Posted

Da s-a putut lua carjacker de la level 1 (eu de ex il am ) , a fost un mic update in care IceMan a schimbat cateva lucruri dar a fost un rollback, si cei care nu au dat /q inainte de rollback au pierdut ce aveau inainte de rollback pana la ultima "delogare" si s-a dat rollback si la update, dar nu inteleg de ce postati?, voi vrei sa va jucati cat mai repede si mai bine atunci nu mai postati nu intelegeti ca prin postul vostru pentru faptul ca doriti o explicatie faceti numai sa ingreunati situatia, aveti rabdare se v-a rezolva daca nu azi maine s.a . Cum atatea persoane tac si isi vad de joc voi de ce nu puteti? doar cand ati castigat ceva bani etc. dati un /q pt siguranta .

Posted

Voi credeti ca oamenii astia sunt roboti, sa rezolve bugurile batand din palme? Fiti seriosi si aveti rabdare o zi, doua pana se rezolva chestiile astea stresante.

Posted

Vrem sa stim si noi , ce se intampla acum pe server , e un HAOS total ... buguri enorm de multe , foarte urate , nu poti juca , fuelu , carjacker`u , sunt extrem de mult , vrem sa stim si noi , se vor rezolva , banuiesc ca da ... dar cat de repede .. ca asa ... o sa va sara toti in cap , oricum vau sarit cam multi.

Voi ne-ati stresat sa-l deschidem, acum suportati orice consecinte. Si-asa pe beta n-ati prea stat nicicare, fiecare comenteaza cum il taie capul. Cand o sa ajuti atunci o sa ai dreptul sa comentezi. Pana atunci, data viitoare ai suspend.

Am rezolvat problemele ce erau cu car jacker, invite, f, fa, ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...