change Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Parerea mea e sa se afiseze aceste statistici o data la 2 saptamani (termenul il decideti voi), sa stiu si eu pe cine trebuie sa intrec la categoria:bani,crime,ore jucate,etc ar fi mult mai interesant jocul asa :) Peace on YOU !!
K1dduletz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 e mult mai ok stiind ca ai la dispozitie statisticile mereu, cand doresti sa vezi cine se afla in frunte accesezi site-ul si poti vedea la toate categoriile ... @ IceMan - Duminica asta ne postezi niste statistici ? :tiphat:
Cristian Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Acum intrebarea noastra ar fi: Meritati sa vi se faca pe plac? Hai sa va dau eu niste statistici: 1. Peste 200 plangeri 2. Peste 50 sugestii facute aiurea/fara search/neargumentate cum trebuie si asa mai departe, ceva de genul: hai sa fac si eu o sugestie... "propun sa se bage culoarea la factiuni pentru ca e server de gf" => pierdere de timp 3. De cand s-a dat drumul la server nu am vazut niciodata sa fie 300 de jucatori online, daca nu se da lvl up/rp/bani sau mai stiu eu ce, nimeni nu are buna-vointa sa faca ceva frumos pt. server. 4. Aproape 60% din cei care sunt in gang-uri dau /quit, alt+tab/escape, isi dau crash, se sinucid si asa mai departe pentru 2-3k cat ar fi pierdut daca mureau. 5. Toata ziua stati la pariurile alea, de parca va da de mancare acolo. Daca nu facem noi events cu last man stanging, nu faceti nici un war, nimic. Sau daca nu aveti arme inseamna ca nu va puteti organiza pentru war? S-a gandit cineva cat de frumos ar fi 80-100 de gangsteri sa se bata cu pumni, picioare, coate, genunchi, bate si asa mai departe? Mai doriti statistici? Pot continua lista aia.
Guest NightWishMaster Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Acum intrebarea noastra ar fi: Meritati sa vi se faca pe plac? Hai sa va dau eu niste statistici: 1. Peste 200 plangeri 2. Peste 50 sugestii facute aiurea/fara search/neargumentate cum trebuie si asa mai departe, ceva de genul: hai sa fac si eu o sugestie... "propun sa se bage culoarea la factiuni pentru ca e server de gf" => pierdere de timp 3. De cand s-a dat drumul la server nu am vazut niciodata sa fie 300 de jucatori online, daca nu se da lvl up/rp/bani sau mai stiu eu ce, nimeni nu are buna-vointa sa faca ceva frumos pt. server. 4. Aproape 60% din cei care sunt in gang-uri dau /quit, alt+tab/escape, isi dau crash, se sinucid si asa mai departe pentru 2-3k cat ar fi pierdut daca mureau. 5. Toata ziua stati la pariurile alea, de parca va da de mancare acolo. Daca nu facem noi events cu last man stanging, nu faceti nici un war, nimic. Sau daca nu aveti arme inseamna ca nu va puteti organiza pentru war? S-a gandit cineva cat de frumos ar fi 80-100 de gangsteri sa se bata cu pumni, picioare, coate, genunchi, bate si asa mai departe? Mai doriti statistici? Pot continua lista aia. Valabil ca raspuns si pentru RP, la intrebarea: "De ce s-a inchis serverul?"
Insomnia7 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Acum intrebarea noastra ar fi: Meritati sa vi se faca pe plac? Hai sa va dau eu niste statistici: 1. Peste 200 plangeri 2. Peste 50 sugestii facute aiurea/fara search/neargumentate cum trebuie si asa mai departe, ceva de genul: hai sa fac si eu o sugestie... "propun sa se bage culoarea la factiuni pentru ca e server de gf" => pierdere de timp 3. De cand s-a dat drumul la server nu am vazut niciodata sa fie 300 de jucatori online, daca nu se da lvl up/rp/bani sau mai stiu eu ce, nimeni nu are buna-vointa sa faca ceva frumos pt. server. 4. Aproape 60% din cei care sunt in gang-uri dau /quit, alt+tab/escape, isi dau crash, se sinucid si asa mai departe pentru 2-3k cat ar fi pierdut daca mureau. 5. Toata ziua stati la pariurile alea, de parca va da de mancare acolo. Daca nu facem noi events cu last man stanging, nu faceti nici un war, nimic. Sau daca nu aveti arme inseamna ca nu va puteti organiza pentru war? S-a gandit cineva cat de frumos ar fi 80-100 de gangsteri sa se bata cu pumni, picioare, coate, genunchi, bate si asa mai departe? Mai doriti statistici? Pot continua lista aia. Valabil ca raspuns si pentru RP, la intrebarea: "De ce s-a inchis serverul?" Referitor la RP , poate ca a fost si greseala staffului ca nu au stiut sa tina jucatorii intradevar experimentati in RolePlay alaturi de server,daca multi nu au fost bagati in seama,va asigur ca si-au luat "bagajelele" si s-au mutat,avand in vedere ca erau coordonati de niste oameni care stiau doar regulamente,dar fara experienta in role-play.Nu stiu cati va aduceti aminte,cate sugestii am propus eu la inceput si au fost respinse,si cand sa vad ca pe parcurs au fost adaugate,ce sa mai zic? Daca ne-am aduna toti playerii experimentati,si ma refer la 2-3 ani de experienta in role-play , am realiza ceva frumos..Dar suntem cautati sa oferim ajutor? Nu cred. #Cristian ai dreptate,dar ce sa le faci..suntem si noi o parte,o particica mica din toti playerii astia care stim cu ce se "mananca" jocul/modul asta,dar nu putem sa-i aduce pe toti la acelasi nivel.Sunt prea multi care fac ce le taie capul,se cred prea destepti,prea "experimentati". @Respectele mele pentru playerii vechi,care joaca cu adevarat. Nu,numai sa triseze,sa fure,sa distruga acest server ca restul.. (particica aia mica). Daca aveti placerea sa afisati statisticile pentru noi,jucatorii vechi,de la prima deschidere de acum 3 ani,am fi bucurosi. Nu vreau critici la adresa mea,alte chestii de genul asta..doar fapte :).Multumesc.
K1dduletz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 5. Toata ziua stati la pariurile alea, de parca va da de mancare acolo. Daca nu facem noi events cu last man stanging, nu faceti nici un war, nimic. Sau daca nu aveti arme inseamna ca nu va puteti organiza pentru war? S-a gandit cineva cat de frumos ar fi 80-100 de gangsteri sa se bata cu pumni, picioare, coate, genunchi, bate si asa mai departe? Toata lumea alearga dupa bani la inceput, mentalitatea lor asta e, daca esti bogat inseamna ca esti popular, player bun ....
Radu-retired Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ieri nu am mai vazut picior de om la pariuri:))) .Si-au dat seama ca mai mult pierd decat castiga:))
Guest WhiteSword Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 3. De cand s-a dat drumul la server nu am vazut niciodata sa fie 300 de jucatori online, daca nu se da lvl up/rp/bani sau mai stiu eu ce, nimeni nu are buna-vointa sa faca ceva frumos pt. server. De parca nu ati sti motivele,anyway sa va ajut eu: 1.Lumea s-a plictisit de 'pile' ( acum doar dau cu presupusul ca nu am dovezi ) 2.Lumea s-a plictisit sa fie nedreptatita 3.Lumea asteapta ca GF-ul sa revina la normal ( adica sa fie implementate toate updateurile - bowling s.a.m.d. ) 4.It's summer time si lumea prefera sa iasa afara decat sa se oftice ca a pierdut n'spe mii de $ si nu mai are de level up,iar restul playerilor niciunul nu il ajuta. 5.Copii cu varste cuprinse intre 11-14 deja s-au plictisit sa le faca morala copii de 25-30 de ani cum ca ei au incalcat regula 21.3.4 alineatul 5 paragraful 2 din 2011. ( sunt copii :| ,defapt toti suntem dar ... ) Mai continui?Ideea nu este ca staful nu e bun,ba este chiar foarte bun dar vad ca nu sunt constienti ca mai sunt si copii pe server care nu au aceeasi gandire ca si ei . Acum sunt sigur ca spuneti : " Da,si ce?Cati sunt pe server?10 maxim 15 copii de 11-14 ani " da dar fiecare jucator este important pentru ca cu fiecare jucator in plus ajungem mai repede la 300,iar cu fiecare jucator in minus ajungem mai repede la 0.Ca fapt divers aseara erau 97 de playeri on. #Si ... asa ca o chestie,de 1 iunie nu ati facut niciun cadou copiilor.Anul trecut si acum 2 ani ati facut dar anul asta pauza ( sa nu va aud ca a venit criza :)) ). + 4. Aproape 60% din cei care sunt in gang-uri dau /quit, alt+tab/escape, isi dau crash, se sinucid si asa mai departe pentru 2-3k cat ar fi pierdut daca mureau. Ma indoiesc ca sunt ~60%.Desi sunt sigur ca dai cu presupusul dar sa fie cum zici tu:) Deci asta este pur si simplu parerea mea.Daca am jignit pe cineva intr-un fel,imi cer scuze si imi accept atentionarea. (warn)
LoLz0r™ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 3. De cand s-a dat drumul la server nu am vazut niciodata sa fie 300 de jucatori online, daca nu se da lvl up/rp/bani sau mai stiu eu ce, nimeni nu are buna-vointa sa faca ceva frumos pt. server. 4.It's summer time si lumea prefera sa iasa afara decat sa se oftice ca a pierdut n'spe mii de $ si nu mai are de level up,iar restul playerilor niciunul nu il ajuta. Se vede clar ca joci pentru bani.Ce farmec mai are jocul daca nu muncesti si astepti payday?"Aoleu 4 ore si fac level 30 , dar mai raman doar cu 1.000.000.000 in banca.".Dupa va plangeti ca nu este economie si vreti wipe din nou.
Adi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 3. De cand s-a dat drumul la server nu am vazut niciodata sa fie 300 de jucatori online, daca nu se da lvl up/rp/bani sau mai stiu eu ce, nimeni nu are buna-vointa sa faca ceva frumos pt. server. De parca nu ati sti motivele,anyway sa va ajut eu: 1.Lumea s-a plictisit de 'pile' ( acum doar dau cu presupusul ca nu am dovezi ) 2.Lumea s-a plictisit sa fie nedreptatita 3.Lumea asteapta ca GF-ul sa revina la normal ( adica sa fie implementate toate updateurile - bowling s.a.m.d. ) 4.It's summer time si lumea prefera sa iasa afara decat sa se oftice ca a pierdut n'spe mii de $ si nu mai are de level up,iar restul playerilor niciunul nu il ajuta. 5.Copii cu varste cuprinse intre 11-14 deja s-au plictisit sa le faca morala copii de 25-30 de ani cum ca ei au incalcat regula 21.3.4 alineatul 5 paragraful 2 din 2011. ( sunt copii :| ,defapt toti suntem dar ... ) Mai continui?Ideea nu este ca staful nu e bun,ba este chiar foarte bun dar vad ca nu sunt constienti ca mai sunt si copii pe server care nu au aceeasi gandire ca si ei . Acum sunt sigur ca spuneti : " Da,si ce?Cati sunt pe server?10 maxim 15 copii de 11-14 ani " da dar fiecare jucator este important pentru ca cu fiecare jucator in plus ajungem mai repede la 300,iar cu fiecare jucator in minus ajungem mai repede la 0.Ca fapt divers aseara erau 97 de playeri on. #Si ... asa ca o chestie,de 1 iunie nu ati facut niciun cadou copiilor.Anul trecut si acum 2 ani ati facut dar anul asta pauza ( sa nu va aud ca a venit criza :)) ). + 4. Aproape 60% din cei care sunt in gang-uri dau /quit, alt+tab/escape, isi dau crash, se sinucid si asa mai departe pentru 2-3k cat ar fi pierdut daca mureau. Ma indoiesc ca sunt ~60%.Desi sunt sigur ca dai cu presupusul dar sa fie cum zici tu:) Deci asta este pur si simplu parerea mea.Daca am jignit pe cineva intr-un fel,imi cer scuze si imi accept atentionarea. (warn) Ii rog doar pe jucatorii de pe linkmania sa-si dea cu parerea. Se vede ca nu stii sa faci diferenta dintre un copil si o persoana matura, pentru tine la 30 ani tot copil esti, in fine, n-ar trebui sa continui discutia, din aceasta afirmatie am inteles totul despre tine. Ii rog doar pe playerii cinstiti sa-si dea cu parerea, nu cei care au 7000 de conturi pe forum toate suspendate, sute de ban-uri la activ samd (adica cei ca tine , in cazul in care nu te-ai prins)
Cristian Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 3. De cand s-a dat drumul la server nu am vazut niciodata sa fie 300 de jucatori online, daca nu se da lvl up/rp/bani sau mai stiu eu ce, nimeni nu are buna-vointa sa faca ceva frumos pt. server. De parca nu ati sti motivele,anyway sa va ajut eu: 1.Lumea s-a plictisit de 'pile' ( acum doar dau cu presupusul ca nu am dovezi ) 2.Lumea s-a plictisit sa fie nedreptatita 3.Lumea asteapta ca GF-ul sa revina la normal ( adica sa fie implementate toate updateurile - bowling s.a.m.d. ) 4.It's summer time si lumea prefera sa iasa afara decat sa se oftice ca a pierdut n'spe mii de $ si nu mai are de level up,iar restul playerilor niciunul nu il ajuta. 5.Copii cu varste cuprinse intre 11-14 deja s-au plictisit sa le faca morala copii de 25-30 de ani cum ca ei au incalcat regula 21.3.4 alineatul 5 paragraful 2 din 2011. ( sunt copii :| ,defapt toti suntem dar ... ) Mai continui?Ideea nu este ca staful nu e bun,ba este chiar foarte bun dar vad ca nu sunt constienti ca mai sunt si copii pe server care nu au aceeasi gandire ca si ei . Acum sunt sigur ca spuneti : " Da,si ce?Cati sunt pe server?10 maxim 15 copii de 11-14 ani " da dar fiecare jucator este important pentru ca cu fiecare jucator in plus ajungem mai repede la 300,iar cu fiecare jucator in minus ajungem mai repede la 0.Ca fapt divers aseara erau 97 de playeri on. #Si ... asa ca o chestie,de 1 iunie nu ati facut niciun cadou copiilor.Anul trecut si acum 2 ani ati facut dar anul asta pauza ( sa nu va aud ca a venit criza :)) ). + 4. Aproape 60% din cei care sunt in gang-uri dau /quit, alt+tab/escape, isi dau crash, se sinucid si asa mai departe pentru 2-3k cat ar fi pierdut daca mureau. Ma indoiesc ca sunt ~60%.Desi sunt sigur ca dai cu presupusul dar sa fie cum zici tu:) Deci asta este pur si simplu parerea mea.Daca am jignit pe cineva intr-un fel,imi cer scuze si imi accept atentionarea. (warn) 1. Nu are rost sa-ti mai raspund, oricum... Dupa tine ce inseamna cuvantul "pile"? 2. Nedreptatita? In ce sens? Argumenteaza, e usor sa arunci 5 cuvinte. 3. Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca NU mai este server Godfather? Sa va reamintesc ca cu exceptia a aproximativ 20 de persoane si inafara de staff NIMENI altcineva a mai ajutat la 2 saptamani de la lansarea beta? Cand ati fost rugati sa ajutati la teste v-a durut in cot, dar nici acolo... Asta ca sa nu mai zic ca tot voi ati strigat sus si tare ca doriti sa se dea drumul la serverul oficial, desi vi s-a spus de n ori ca inca nu este gata mod-ul, dar na... asa sunteti voi, mereu o comunitate nu va fi multumita de conducere in ziua de azi. 4. Idem 3, voi ati strigat sus si tare ca vine vara si vreti sa va jucati, dar nu o faceti. 5. Pai stai asa putin, daca au 11-14 ani asta este o scuza sa nu aplicam regulamentul? Si eu ma jucam jocuri online la varsta aia, dar stiam ca trebuie sa respect regulamentul serverelor unde jucam. De ce sa va facem cadouri? Meritati? Ar fi culmea sa ziceti ca da... Si nu, nu am dat cu presupusul, este purul adevar. Daca as fi verificat chat log la fiecare plangere facuta pentru quit/alt+tab/escape si altele sunt sigur ca 90% din plangerile facute pentru astfel de fapte, inculpatii ar fi primit pedeapsa pe care o meritau. Asta ca sa nu mai zic de cei care nu au fost raportati, probabil din lene sau nestiinta. Hai ca sa va dau un mic exemplu: Un "jucator" injura ca la oi, primeste ban 7 zile si dupa mai are tupeul sa vina pe forum si sa zica ca era la prima abatere si trebuia sa primeasca warn si/sau mute, dar nu isi pune intrebarea "si daca nu injuram nu era mai bine?". Ceva de genul si tu acuma, e usor sa critici in necunostinta de cauza si tocmai pentru afirmatiile tale de mai sus nu ai primit un loc in staff. Dupa cum s-a mai spus de atatea ori, in staff se accepta doar persoane mature, pe care le duce capul si stiu sa ia decizii importante intr-un timp foarte scurt, asta ca sa nu mai zic ca nu trebuie sa aiba abateri de la regulament si/sau sa creeze probleme pe server.
Guest WhiteSword Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 1. Nu are rost sa-ti mai raspund, oricum... Dupa tine ce inseamna cuvantul "pile"? 2. Nedreptatita? In ce sens? Argumenteaza, e usor sa arunci 5 cuvinte. 3. Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca NU mai este server Godfather? Sa va reamintesc ca cu exceptia a aproximativ 20 de persoane si inafara de staff NIMENI altcineva a mai ajutat la 2 saptamani de la lansarea beta? Cand ati fost rugati sa ajutati la teste v-a durut in cot, dar nici acolo... Asta ca sa nu mai zic ca tot voi ati strigat sus si tare ca doriti sa se dea drumul la serverul oficial, desi vi s-a spus de n ori ca inca nu este gata mod-ul, dar na... asa sunteti voi, mereu o comunitate nu va fi multumita de conducere in ziua de azi. 4. Idem 3, voi ati strigat sus si tare ca vine vara si vreti sa va jucati, dar nu o faceti. 5. Pai stai asa putin, daca au 11-14 ani asta este o scuza sa nu aplicam regulamentul? Si eu ma jucam jocuri online la varsta aia, dar stiam ca trebuie sa respect regulamentul serverelor unde jucam. 1.'pile' - adica lider/admin pe $ sau ca x sau y e var sau frate cu mine si ce zic,ia sa-l bag si pe el la adminit un pic.Dupa cum am zis,dau cu presupusul,nu am dovezi dar sunt sigur ca asa este.Daca vrei si exemplu: Lea.Ea cand a primit admin avea 14 ani si level 4.De unde experienta si tot odata vechime?De unde? 2.In special la plangeri se observa aceste lucruri,spre exemplu eu sunt prieten cu moderatorul x si am facut o 'buba' si am fost postat.Dau un telefon lu moderatorul x si ii zic" ma frate vezi ca am fost postat" ... moderatorul: "lasa ma ca bag eu o perla si te scot" ... dar la fel ca la pct.1 dau cu presupusul desi sunt sigur ca in 20% din cazuri este exact asa cum spun eu. 3.Ma rog,vroiam sa zic ca " toata lumea .... blablabla sa revina lm lands la normal " adica cu bowlingu si asa mai departe.Da,stiu dar vezi ca printre alea 20 persoane am fost si eu , daca nu crezi,uita-te in arhiva. 4.'voi' .Ok,i-ai pe aia care au zis ca joaca vara si propune sa le fie interzis accesul pe sv. 5.Hm,nu dar in loc de ban permanent sa fie 20 de zile sau de la 7 zile la 2-3 zile sau warn&mute 2k sec. Pentru ala .. Florin ;x - pretenas,nu mai joc.'andarstend mi'?Apropo,tu joco de anu asta,de unde stii tu ce a fost inainte?Sau esti 'andarcavar'?Vreo unu de ala cu interdictie pe server?:)) Si pt Adi - vezi ca lumea se mai schimba.Cand am facut eu gestul cu clipul cred ca aveam 13 sau 14 ani.Ii zice EVOLUTIE fenomenului asta de schimbare a comportamenului si a gandirii.Hai,baga warnu ca am postat ca nefiind un jucator al acestui server. edit: aduceti-va aminte cata lume a plecat de pe server inainte de wipe & update.Tot asa ati zis cand s-a lasat 1 . " pa,esti liber sa pleci " .Spuneti-le si acum si o sa ramaneti doar cu adminii pe server :|
Cristian Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Avand in vedere aberatiile pe care le spui nici nu cred ca mai are rost sa-ti raspund, sincer acum, tu ai citit inca odata dupa ce ai scris ceea ce ai scris mai sus? P.S.: pt. prietenii mei: 680667068 in caz ca vi se face plangere si doriti sa bag o perla. =)
Adi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 1. Nu are rost sa-ti mai raspund, oricum... Dupa tine ce inseamna cuvantul "pile"? 2. Nedreptatita? In ce sens? Argumenteaza, e usor sa arunci 5 cuvinte. 3. Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca NU mai este server Godfather? Sa va reamintesc ca cu exceptia a aproximativ 20 de persoane si inafara de staff NIMENI altcineva a mai ajutat la 2 saptamani de la lansarea beta? Cand ati fost rugati sa ajutati la teste v-a durut in cot, dar nici acolo... Asta ca sa nu mai zic ca tot voi ati strigat sus si tare ca doriti sa se dea drumul la serverul oficial, desi vi s-a spus de n ori ca inca nu este gata mod-ul, dar na... asa sunteti voi, mereu o comunitate nu va fi multumita de conducere in ziua de azi. 4. Idem 3, voi ati strigat sus si tare ca vine vara si vreti sa va jucati, dar nu o faceti. 5. Pai stai asa putin, daca au 11-14 ani asta este o scuza sa nu aplicam regulamentul? Si eu ma jucam jocuri online la varsta aia, dar stiam ca trebuie sa respect regulamentul serverelor unde jucam. 1.'pile' - adica lider/admin pe $ sau ca x sau y e var sau frate cu mine si ce zic,ia sa-l bag si pe el la adminit un pic.Dupa cum am zis,dau cu presupusul,nu am dovezi dar sunt sigur ca asa este.Daca vrei si exemplu: Lea.Ea cand a primit admin avea 14 ani si level 4.De unde experienta si tot odata vechime?De unde? 2.In special la plangeri se observa aceste lucruri,spre exemplu eu sunt prieten cu moderatorul x si am facut o 'buba' si am fost postat.Dau un telefon lu moderatorul x si ii zic" ma frate vezi ca am fost postat" ... moderatorul: "lasa ma ca bag eu o perla si te scot" ... dar la fel ca la pct.1 dau cu presupusul desi sunt sigur ca in 20% din cazuri este exact asa cum spun eu. 3.Ma rog,vroiam sa zic ca " toata lumea .... blablabla sa revina lm lands la normal " adica cu bowlingu si asa mai departe.Da,stiu dar vezi ca printre alea 20 persoane am fost si eu , daca nu crezi,uita-te in arhiva. 4.'voi' .Ok,i-ai pe aia care au zis ca joaca vara si propune sa le fie interzis accesul pe sv. 5.Hm,nu dar in loc de ban permanent sa fie 20 de zile sau de la 7 zile la 2-3 zile sau warn&mute 2k sec. Pentru ala .. Florin ;x - pretenas,nu mai joc.'andarstend mi'?Apropo,tu joco de anu asta,de unde stii tu ce a fost inainte?Sau esti 'andarcavar'?Vreo unu de ala cu interdictie pe server?:)) Si pt Adi - vezi ca lumea se mai schimba.Cand am facut eu gestul cu clipul cred ca aveam 13 sau 14 ani.Ii zice EVOLUTIE fenomenului asta de schimbare a comportamenului si a gandirii.Hai,baga warnu ca am postat ca nefiind un jucator al acestui server. edit: aduceti-va aminte cata lume a plecat de pe server inainte de wipe & update.Tot asa ati zis cand s-a lasat 1 . " pa,esti liber sa pleci " .Spuneti-le si acum si o sa ramaneti doar cu adminii pe server :| Daca inca o data postezi astfel de acuze poti sa-ti iei adio de la linkmania pe viata (desigur, daca nu ai dovezi) Tinand cont ca nu esti si nu te consideri un player linkmania, urmatorul tau post aici va fi sanctionat cu suspend, pe motiv de flame.
pitikoo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Avand in vedere aberatiile pe care le spui nici nu cred ca mai are rost sa-ti raspund, sincer acum, tu ai citit inca odata dupa ce ai scris ceea ce ai scris mai sus? P.S.: pt. prietenii mei: 680667068 in caz ca vi se face plangere si doriti sa bag o perla. =) Voi (stafful) sunteti singurii care ati condus Linkmania la ceea ce este astazi. Sunt foarte multe plangeri pentru ca asa i-ati invatat sa faca, ati dat ban pentru orice cacat sau mute chiar pentru faptul ca ii scriai unui admin si el era 'ocupat'. Sunteti singurii care trebuie sa va schimbati atitudinea si trebuie sa priviti jocul altfel. Inteleg ca orice server are nevoie de regulamente pentru a pastra disciplina, dar pana in momentul de fata s-a exagerat enorm. Faptul ca esti admin nu inseamna ca atunci cand intri in samp esti la servici. Si ma opresc aici, ca altfel ma intind prea mult, oricum nimeni nu ma asculta. :)
Cristian Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele.
pitikoo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele. Da, asta e adevarat, dar nu cred ca moare nimeni daca nu se aplica regulamentul 'la sange' sau daca sunt micsorate pedepsele.
Taft Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele. Da, asta e adevarat, dar nu cred ca moare nimeni daca nu se aplica regulamentul 'la sange' sau daca sunt micsorate pedepsele. Sa nu fie regulament drastic sa poate toti profiita, lasa ca e mai bine acum cine a gresit se v-a invata aminte a doua oara sa numai faca greseala asta + ca ai regulamentul serverului pe care trebuie sa-l sti si te asigur eu ca daca o sa il sti si o sa il respecti nu o sa iei ban ! :) Si cauta al lot pentru +1 (P.S. puteti sa imi dati si mie warn up dar nu ma puteam abtine, de o nesimtire insuportabila unii)
lego_kid Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele. Da, asta e adevarat, dar nu cred ca moare nimeni daca nu se aplica regulamentul 'la sange' sau daca sunt micsorate pedepsele. pitikkkule , inainte sa se populeze serverul foarte mult , defapt sa se faca schimbarea din yakuza,lcn in triads grove si mai stiu eu ce , mai nimeni nu cunostea buguri,nimeni nu cauta sa exploateze ceva ca sa faca bani , nimeni nu era disperat dupa o casa sau un biz s.a.m.d. , ideea e ca toata lumea cauta sa exploateze ceva din care sa faca bani sau sa se "ridice" , nimeni nu mai e cinstit , deasta si se aplica regulamentul la "sange" cum spui tu , pentru ca sunteti nesimtiti,unii, nu spun ca toti,altii mai stiu sa fie si oameni dar altii nu.
Taft Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 OHOO ! Specter a spus multe cu "fragmentul" acesta dar aviz amatorilor gen pitiko :) Fiti corecti, jucati Fair-Play si o sa aveti de castigat mai mult decat credeti ;) ! Cu asta am incheiat, v-a rog sa ma scuzati pentru +1 :)
pitikoo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele. Da, asta e adevarat, dar nu cred ca moare nimeni daca nu se aplica regulamentul 'la sange' sau daca sunt micsorate pedepsele. pitikkkule , inainte sa se populeze serverul foarte mult , defapt sa se faca schimbarea din yakuza,lcn in triads grove si mai stiu eu ce , mai nimeni nu cunostea buguri,nimeni nu cauta sa exploateze ceva ca sa faca bani , nimeni nu era disperat dupa o casa sau un biz s.a.m.d. , ideea e ca toata lumea cauta sa exploateze ceva din care sa faca bani sau sa se "ridice" , nimeni nu mai e cinstit , deasta si se aplica regulamentul la "sange" cum spui tu , pentru ca sunteti nesimtiti,unii, nu spun ca toti,altii mai stiu sa fie si oameni dar altii nu. Da, pentru bug abuse sa fie pedepsiti, dar mi se pare aiurea sa te plictisesti o saptamana ca civil pentru ca nu ai stat nu stiu cat timp intr-o factiune. Cu ce va deranjeaza pe voi ca un jucator schimba factiunile la 2 zile nu pot sa inteleg.. OHOO ! Specter a spus multe cu "fragmentul" acesta dar aviz amatorilor gen pitiko :) Fiti corecti, jucati Fair-Play si o sa aveti de castigat mai mult decat credeti ;) ! Cu asta am incheiat, v-a rog sa ma scuzati pentru +1 :) Stii tu ca eu abuzez de buguri pe server ? :))
K1dduletz Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele. Da, asta e adevarat, dar nu cred ca moare nimeni daca nu se aplica regulamentul 'la sange' sau daca sunt micsorate pedepsele. LinkMania nu este unul din serverele de "apartament". Odata ce faci cont si incepi sa joci iti dai "acordul" in legatura cu regulamentul. Din cate am vazut in 3 ani de cand sunt membru si player LinkMania, nu e vorba de pierdut playeri, nu e sistemul cu "frate daca imi dai ban nu o sa mai joc si pleaca si alti tovarasi". Ai incalcat regulamentul e problema ta si esti sanctionat conform lui, nu exista reguli bagate pe loc sau mai stiu eu ce chestii asemanatoare. Adevarat ca nu mai este placerea aia de acum 2 ani de pe modul cu Yakuza si LCN cand nu alergam dupa bani/case/bizuri
lego_kid Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele. Da, asta e adevarat, dar nu cred ca moare nimeni daca nu se aplica regulamentul 'la sange' sau daca sunt micsorate pedepsele. pitikkkule , inainte sa se populeze serverul foarte mult , defapt sa se faca schimbarea din yakuza,lcn in triads grove si mai stiu eu ce , mai nimeni nu cunostea buguri,nimeni nu cauta sa exploateze ceva ca sa faca bani , nimeni nu era disperat dupa o casa sau un biz s.a.m.d. , ideea e ca toata lumea cauta sa exploateze ceva din care sa faca bani sau sa se "ridice" , nimeni nu mai e cinstit , deasta si se aplica regulamentul la "sange" cum spui tu , pentru ca sunteti nesimtiti,unii, nu spun ca toti,altii mai stiu sa fie si oameni dar altii nu. Da, pentru bug abuse sa fie pedepsiti, dar mi se pare aiurea sa te plictisesti o saptamana ca civil pentru ca nu ai stat nu stiu cat timp intr-o factiune. Cu ce va deranjeaza pe voi ca un jucator schimba factiunile la 2 zile nu pot sa inteleg.. OHOO ! Specter a spus multe cu "fragmentul" acesta dar aviz amatorilor gen pitiko :) Fiti corecti, jucati Fair-Play si o sa aveti de castigat mai mult decat credeti ;) ! Cu asta am incheiat, v-a rog sa ma scuzati pentru +1 :) Stii tu ca eu abuzez de buguri pe server ? :)) Cu ce ne deranjeaza ? Ne deranjeaza atat pe noi cat si pe lideri in special , tu in viata reala iti schimbi serviciul de pe o zi pe alta ? gata te angajezi oriunde vrei tu azi si maine iti dai demisia apoi te angajeaza repede in alt loc ? fi serios te rog , plus ca e nesimtire curata sa schimbi 10 facituni intr-un interval de cateva zile , sau sa'ti schimbi nick-ul o data pe saptamana cum au facut multi in trecut, pitikkku ai avut lider , ai fost in yakuza , sti ce inseamna fidelitate si devotament , nu stiu pentru ce ma pui sa'ti mai explic inca o data chestiile astea, aduti aminte inainte cum era , intrai in yakuza , acolo putrezeai , pentru ca erai devotat si fidel , iti era bine , nu ca acuma , "vreau sa incerc si altceva" , m'am saturat de motivul asta la toate demisiile , toata lumea vrea sa incerce altceva , peste tot vrea sa incerce altceva , treaba e ca va plictisiti prea repede de un lucru , nu stiti sa'l pretuiti si nici nu stiti sa pretuiti oportunitatile ce vi se ofera (vezi gm-ii care au demisionat).
K1dduletz Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Cu ce ne deranjeaza ? Ne deranjeaza atat pe noi cat si pe lideri in special , tu in viata reala iti schimbi serviciul de pe o zi pe alta ? gata te angajezi oriunde vrei tu azi si maine iti dai demisia apoi te angajeaza repede in alt loc ? fi serios te rog , plus ca e nesimtire curata sa schimbi 10 facituni intr-un interval de cateva zile , sau sa'ti schimbi nick-ul o data pe saptamana cum au facut multi in trecut, pitikkku ai avut lider , ai fost in yakuza , sti ce inseamna fidelitate si devotament , nu stiu pentru ce ma pui sa'ti mai explic inca o data chestiile astea, aduti aminte inainte cum era , intrai in yakuza , acolo putrezeai , pentru ca erai devotat si fidel , iti era bine , nu ca acuma , "vreau sa incerc si altceva" , m'am saturat de motivul asta la toate demisiile , toata lumea vrea sa incerce altceva , peste tot vrea sa incerce altceva , treaba e ca va plictisiti prea repede de un lucru , nu stiti sa'l pretuiti si nici nu stiti sa pretuiti oportunitatile ce vi se ofera (vezi gm-ii care au demisionat). Se plictisesc poate si din cauza ca liderul/gm-ul respectiv nu stie sa "administreze" factiunea cum ar trebuii si nu ofera o atmosfera placuta si o activitate. Se plictisesc pentru ca alearga fiecare pe cont propriu dupa bani si nu incearca sa faca activitati in cadrul factiunii sau cu colegii din factiune. Multi playeri ies din factiune dupa limita de 1-2 saptamani impusa. Sunt de parere ca ar trebuii reintrodusa regula si pentru gang-uri macar o saptamana.
Taft Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opinii de genul sunt bine-venite oricand piticanie, atata timp cat nu se injura s.a.m.d.. Ca sa iti raspund, nu noi va obligam sa incalcati regulamentul ci voi o faceti cu mana voastra. Din moment ce ati intrat pe server sunteti obligati sa respectati acel regulament, iar prin faptul ca il incalcati suportati si consecintele. Da, asta e adevarat, dar nu cred ca moare nimeni daca nu se aplica regulamentul 'la sange' sau daca sunt micsorate pedepsele. pitikkkule , inainte sa se populeze serverul foarte mult , defapt sa se faca schimbarea din yakuza,lcn in triads grove si mai stiu eu ce , mai nimeni nu cunostea buguri,nimeni nu cauta sa exploateze ceva ca sa faca bani , nimeni nu era disperat dupa o casa sau un biz s.a.m.d. , ideea e ca toata lumea cauta sa exploateze ceva din care sa faca bani sau sa se "ridice" , nimeni nu mai e cinstit , deasta si se aplica regulamentul la "sange" cum spui tu , pentru ca sunteti nesimtiti,unii, nu spun ca toti,altii mai stiu sa fie si oameni dar altii nu. Da, pentru bug abuse sa fie pedepsiti, dar mi se pare aiurea sa te plictisesti o saptamana ca civil pentru ca nu ai stat nu stiu cat timp intr-o factiune. Cu ce va deranjeaza pe voi ca un jucator schimba factiunile la 2 zile nu pot sa inteleg.. OHOO ! Specter a spus multe cu "fragmentul" acesta dar aviz amatorilor gen pitiko :) Fiti corecti, jucati Fair-Play si o sa aveti de castigat mai mult decat credeti ;) ! Cu asta am incheiat, v-a rog sa ma scuzati pentru +1 :) Stii tu ca eu abuzez de buguri pe server ? :)) Cu ce ne deranjeaza ? Ne deranjeaza atat pe noi cat si pe lideri in special , tu in viata reala iti schimbi serviciul de pe o zi pe alta ? gata te angajezi oriunde vrei tu azi si maine iti dai demisia apoi te angajeaza repede in alt loc ? fi serios te rog , plus ca e nesimtire curata sa schimbi 10 facituni intr-un interval de cateva zile , sau sa'ti schimbi nick-ul o data pe saptamana cum au facut multi in trecut, pitikkku ai avut lider , ai fost in yakuza , sti ce inseamna fidelitate si devotament , nu stiu pentru ce ma pui sa'ti mai explic inca o data chestiile astea, aduti aminte inainte cum era , intrai in yakuza , acolo putrezeai , pentru ca erai devotat si fidel , iti era bine , nu ca acuma , "vreau sa incerc si altceva" , m'am saturat de motivul asta la toate demisiile , toata lumea vrea sa incerce altceva , peste tot vrea sa incerce altceva , treaba e ca va plictisiti prea repede de un lucru , nu stiti sa'l pretuiti si nici nu stiti sa pretuiti oportunitatile ce vi se ofera (vezi gm-ii care au demisionat). Big like pentru Specter intr-adevar si treaba cu factiuniile si tot dar totusi care e satisfactia cand schimbi nick si faci enspe mii de conturii ? pentru ce? esti mai smecher ? Si treaba cu sugestiile ? oh give me a break :) pentru ce atatea sugestii pentru job-uri noi ?... si multe alte chestii non-FP , toata lumea incearca sa simplifice totul incat sa faca ff multi bani in maxim o saptamana si sa fie popular daca s-ar putea sa mute job-urile langa spawn.. Inainte de a posta ceva uitate la tine ..(in cazuri generale nu neaparat la tine pitiku)