Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: RydeR

Level: 4

De cat timp jucati pe server: de prin 2008

De ce doriti sa intrati in hitman: Am fost si inainte de wipe,mi`a placut si vreu sa ma intorc

Ce nick`uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank`ul detinut : Hitman Rank4

Cate warn`uri aveti si explicatia acestora: 0

Job Curent: CJ

Varsta (Reala) : 19

Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte): RydeR s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui RydeR se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.RydeR fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este car jacker.RydeR nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" . Dupa un anumit timp RydeR incepe iar sa umble prin oras pentru obtinerea unui nou job de munca.Mergand el ce mergand la un momentdat se intalneste din intamplare cu fostul sau sef . DIn vorba in vorba fostul sef ii face o propunere ca sa se intoarca in agentia in care a fost cu timp in urma.RydeR nu sta pe ganduri si accepta propunere fostului sef...

Cate ore jucati pe zi : 5+

Poza cu stats : 1zx5u6r.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Rengar

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 3 Ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectate.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent:Trucker

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Cate ore jucati pe zi:

Poza cu stats:

:Intr-o noapte ploioasa de 13 Decembrie 1994 , in una dintre camerele mizerabile ale spitalului din Red County , a luat nastere un nou copil , Michael , poreclit mai tarziu Rengar pentru crimele sangeroase pe care le va face. Fiind mezinul modestei familii Harper , era considerat un blestem deoarece parintii de abia puteau sa se intretina pe ei,dar pe cei 4 copii. John Harper,tatal lui Rengar era un betiv si un scandalagiu notoriu in cartierul acela. Candva o minte sclipitoare in liceu,visele sale au fost naruite de moartea tatalui sau. Judith Harper,mama sa,este o taximetrista,venitul sau fiind teoretic singurul din familie . Dar,tangentele lui John cu cei din TheMafia deveneau din ce in mai stranse. Tatal era implicat in afaceri de arme si de droguri si datoriile sale la cei din TheMafia deveneau din ce in ce mai mari. In ciuda aparentelor,Rengar era diferit,dus cu greu la scoala,era un elev eminent,continuandu-si studiile pana in clasa a 11-a. De mic i-a placut sa vindece oamenii asa ca s'a inrlot in factiunea smurd sub conducerea lui sorin_nache.A stat ceva timp aici,facandu-si prieteni si fiind respectat. Dupa ce si-a facut treaba mai mult decat perfect in smurd.Dar,destinul nu a fost cu el,asa cum s-a intamplat cu toti membrii ai acestei familii. Intr-o dupa-amiaza,telefonul ii suna si vocea cutremurata a fratelui sau zice "Parintii nostri au fost ucisi " De atunci,Rengar devine din ce in ce mai trist si facand investigatii afla ca membrii factiunii TheMafia au facut asta deoarece datoriile crescusera foarte mult.Asa ca doreste sa isi razbune parintii alaturandu-se celor din Hitman.

+

Poza cu stats : http://i.imgur.com/KbKxA.jpg

Joc cam 5h per zi

am avut probleme cu internetul si nu am putut posta.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Tazu

Level: 4

De cat timp jucati pe server: In jur de 4-5 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa fac parte din Agentia Hitman,deoarece este o factiune bine pusa la punct cu un lider capabil,si cu membrii exemplari.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0/3

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte)

Tazu s-a nascut la periferia orasului Los Santos.Trecand anii,Tazu a ajuns la liceu.

Un adolescent la locul lui, timid, statea mereu la locul lui in toata perioada liceului. Din pacate acest fapt l-a facut sa fie luat in batjocura si nu numai, a ajuns chiar sa fie batut pentru ca nu le raspundea provocarilor colegilor.

In jurul varstei de 17 ani Tazu a fost dat afara din scoala, exmatriculat in urma faptelor savarsite. Dupa multe lucruri peste care a trecut cu vederea intr-o zi, limita sa a fost depasita si doi colegi mai mari din liceu au fost batuti de Tazu pana ce unul dintre acestia a intrat in coma.

Avea 17 ani si un viitor distrus, exmatriculat, singurul lui lucru ramas de facut a fost sa-si vada visul implinit, visul de a ajunge un asasin platit,Stiind ca este tare greu sa faci fata,atat pshic cat si fizic,Tazu se antrena din greu,doar pentru a-si indeplini dorinta.

Trecand peste toate probleme din liceu,Tazu ajunsese un om respectat,cu o mentalitate de castigator.

Cate ore jucati pe zi: In jur de 6-7 ore,conteaza programul pe care il am.

Edited by VincentD
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: RaZzzZoR

Level: 4.

De cat timp jucati pe server: 1 an.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune bine cladita cu multa minte si vreau sa fac parte din agentie.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: StarScreaM , RaZzzZoR , sp1ke.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Civil.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: --.

Job curent: Camionagiu.

Varsta(reala): 18.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

RaZzzZoR s-a nascut in Los Santos , el avea o familie mare formata din 3 frati. RaZzzZoR cand a crescut mai mare frati lui deja comiteau mici infractiuni si faceau pariuri intre ei cine fura s-au cine omoara primul pe cineva , RaZzzZoR de mic a crescut prin certuri si batai la o varsta frageda a fost obligat de frati lui sa fure o masina , nu dupa mult timp RaZzzZoR implineste 18 ani si pleaca de acasa incercand sa uite tot trecutul , el face facultatea de medicina si devine un doctor renumit in Los Santos el isi petrece mult timp ajutand multi oameni. Dupa un timp el isi depune demisia si iese crezand ca el s-a nascut un mafiot , RaZzzZoR vb cu liderul Da Nang Boys si isi face intrarea in marea lume a infractiunilor el devine membru DNB unde acolo face multe crime , jajuri si multe altele. RaZzzZoR dupa cateva luni aude de la Aurica un prieten bun al lui ca exista o agentie renumita prin crime si multe altele , el accepta oferta de a intra in Hitman Agency , dar trb sa dea niste teste de rezistenta intai ca sa vada liderul kidzeen daca este in stare de a face parte dintr`o asemenea organizatie. RaZzzZoR isi depune Cv`ul si asteapta un raspuns pozitiv din partea lui kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore , cu afk 8-9.

Poza cu stats: http://i.imgur.com/BvyRF.png

Edited by RaZzZzoR
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Snappy

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o faciune cu un nume "greu",respectata si din care mi-as dorii sa fac parte.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: fannntasy

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove,Ballas,Da Nang Boys,Ballas,F.B.I,The Mafia,Bikers.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Camionagiu

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Snappy s-a nascut in vara anului 1996 in orasul Los Santos, intr-o zona foarte populata, cunoscuta sub numele Vinewood. El a avut o copilarie fericita si plina de bucurii, nu a fost singur la pariniti.. el mai avea un frate mai mare ca el cu patru ani. De mic fratele lui nu era cuminte, la varsta de doisprezece ani el se ocupa cu traficul de droguri prin diferite cartiere din L.S.. Fratele lui la indemnat si pe Snappy sa se alature acestei nebunii, Snappy a refuzat de nenumarate ori pana nu a mai rezistat tentatiei. Cateva luni el nu stia cum trebuie sa procedeze, apoi totul a fost floare la ureche, se descurca de minune. Peste aproximativ un an Snappy s-a alaturat unui gang foarte celebru, deseori cunoscut pentru traficul de arme, mai exact Grove Street. Acolo si-a petrecut un an din viata, alaturi de acei gangsteri. Intr-o zi a fost un razboi intre gangurile adverse, o zi plina de adrenalina,sange si oameni cazuti la pamant. Multi membrii ai gangului Grove au decedat cu inima impacata, stiind ca s-au razbunat. Multi au parasit acel gang dupa razboiul de dinainte, a venit si timpul lui Colinzink. El s-a retras pe moment din gang deoarece dorea sa plece in Armata, zis si facut...A depus un CV iar dupa o saptamana a primit raspunsul final. A fost acceptat in Armata, au trecut doi ani alaturi de adevarati soldati care au luptat pe front, a terminat Armata si si-a continuat viata pe picioarele lui. A inceput sa munceasca zi de zi asigurandusi traiul. Pana intr-o zi cand el a primit o oferta de nerefuzat. Sa devina membru Triads cu un grad superior. Snappy a acceptat, a luptat pana la sange cu fostii colegi din Mafia, pe toti i-a lasat zacand pe jos.. plini de sange. Nu a mai putut suporta asta, sa isi omoare adevaratii prieteni pentru niste arme si diferite droguri. Intr-o zi Snoop a trecut cu masina prin Downtown,dupa o perioada frumoasa in Triads acesta demisioneaza.Acum el este un simplu cetatean al orasului, bineinteles cu diferite cunostinte in toate partiile. Snappy negasind nimic de munca s-a gandit intr-o seara sa depuna un CV Agentiei Hitman. El a depus CV-ul.. acum asteapta decizia Directorului.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: http://i50.tinypic.com/2ce4vg2.png

Edited by AmericanGangsta
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Aurica18

Level: 4

De cat timp jucati pe server: Aproape 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Sa ma duc cu Kidzeen la nunti, botezuri, parastase ..Aici m-am simtit cel mai bn de knd joc SAMP

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Aurica18,Aurica18cm

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas (rank 4 ) , Hitman ( Rank 4 ) , astea inainte de wipe bineinteles

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Camionagiu

Varsta(reala):19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Aurica18 s-a nascut in San Fierro , el a trait pana la varsta de 18 ani foarte fericit alaturi de familia sa . Tatal sau detinea o companie foarte importanta in oras si de aceea era un om foarte bogat dar si cu multi dusmani. Mama sa era casnica deoarece a trebuit sa ramana acasa pt a-l supraveghea pe Aurica18 sa nu ajunga un depravat si sa se tina de scoala , sa nu ajunga in vreun gang.Aurica18 si-a urmat studiile , era un baiat serios , nu avea prieteni dubiosi , era totul ok . Pana intr-o zii cand un patron de la o companie rivala a tatalui sau a venit acasa la Aurica18 si i-a rapit ambii parinti in speranta ca firma tatalui sau va intra in faliment. Aurica18 vazandu-se intr-o astefel de situatie si ne mai avand vreodata astfel de probleme , anunta politia iar el ramane si se ocupa de firma in speranta ca parintii lui vor venii acasa teferi si nevatamati . Au trecut 2 luni si nici urma de parintii lui Aurica18 , iar firma pe care el o conducea a intrat in colaps. Aurica18 cedase nervos nu stia ce sa mai faca , nu mai mergea la liceu se refugia prin baruri sa uite tot . Intr-o seara pe cand iesea din clubul Alhambra , pe drum vedeam cum liderul Grove il batea cu bestialitate pe liderul Ballas, acesta nu a putut ramane indiferent si a intrevenit sa il apare pe liderul Ballas .Aurica18 l-a luat la bataie pe liderul Grove si l-a lasat intr-o balta de sange . Speriat ca ar putea ajunge la puscarie a luat-o la fuga . Insa la cateva ore distanta de la conflict opreste in fata lui o masina mov si din care coboara liderul Ballas omu pe care il salvase si acesta il intreaba daca nu vrea sa faca si el parte din gang .Aurica18 ne avand alta solutie de supravietuire accepta si se suie in masina . Aurica18 devine un gangster de temut , invatase sa manuiasca armele foarte bine , el ajutand la ridicarea gangului . Dar totusi Aurica18 nu era multumit deoarece nu mai primise niciun semn de la parinti sai , nu stia daca acestia mai traiesc . Aurica18 decide sa paraseasca gangul Ballas , nu inainte de a-i multumii liderului Ballas pt sansa acordata . Acesta decide sa isi incerce norocul la Hitman Agency unde avand o tehnologie foarte performanta ar putea sa isi gaseasca parinti . Aurica18 isi depune CV-ul si asteapta raspunsul liderului lautar Kidzeen ....TO BE CONTINUED

Cate ore jucati pe zi: 5-6 Depinde de zi

Poza cu stats: http://imgur.com/fse2g

Edited by Aurica18
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: HateLord

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 3-4 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune placuta, linistita, care-mi trezeste amintiri frumoase

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: HateLord

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove Street - 4 (vechiul db)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): HateLord era un om obisnuit, de la periferia orasului San Fierro. Traia alaturi de o sotie frumoasa si doi copii fericiti. Intr-o zi, in timpul unei excursii cu familia, motorul masinii a cedat. Asteptand sa treaca cineva sa ii ajute, au atras o gasca de motociclisti pusi pe furt si distractie. Motociclistii i-au inconjurat si au inceput sa isi bata joc de sotia si copiii acestuia. Disperat, HateLord a scos o bata si s-a indreptat spre liderul gastii, insa nu apucat sa faca nici macar doi pasi, ca a si auzit focuri de arma urmate de doborarea intregii gasti. Imediat dupa cele intamplate, un domn elegant i-a intampinat si s-a prezentat ca fiind un agent ce apartine unei organizatii secrete, interesata de calitatile lui.

Cate ore jucati pe zi: 24 cu tot cu afk, in jur de posibilitati (4-6) jucate pe bune

Poza cu stats: http://img254.imageshack.us/img254/8839/samp157tw.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: SilenT

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 4 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune puternica.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: SilenT

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Groove(3) Taxi(6)Hitman(4)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):SilenT s-a nascut in periferia orasului Los Santos.Inca de mic el a fost pasionat de filmele cu asasini.La varsta de 12 ani, el a fost recrutrat de un anume gang Groove.La varsta de 18 ani politia l-a prins cu droguri la el.Dupa 7 ani petrecuti in inchisoare el s-a hotarat sa se cuminteasca.Bunicul sau era directorul companiei de taxi din Los Santos, dupa decesul sau toata afacerea i-a ramas lui SilenT. Dupa ani buni de conducere... compania a dat faliment.Vazand acest lucru SilenT s-a tot gandit ce sa faca in viitor.Dupa aproximativ 2 ani de zile, si-a amintit de visul sau din copilarie de a deveni assasin platit.S-a uitat la multe filme si antrenamente cu asasini si-a cumparat niste arme si a inceput sa se antreneze. La inceput omora din placere pana cand l-au prins niste oameni cu masti l-au bagat in masina si dus a fost. S-a trezit intr-o cabana legat la ochi cu 3 oameni in fata sa unul imbracat la costum.Acestia i-au propus sa ucida pentru ei sau moare.

Cate ore jucati pe zi: 5-6 depinde de zi

Poza cu stats: zZPoE.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: PhatRabbit

Level: 4

De cat timp jucati pe server: de aproximativ 2 ani cu pauze

De ce doriti sa intrati in Hitman: Mi-am dorit sa ajung in aceasta factiune dinainte de wipe, din pacate nu s-a putut.Am avut pauze destul de mari si din aceasta cauza cred ca am fost respins.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: ConVicT

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Triads[RANK 4], FBI, LSV

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): PhatRabbit s-a nascut in orasul Los Santos, langa o mare fabrica de arme. Copilaria a fost placuta pana la un punct, pana la varsta de 13 ani, atunci tatal lui a fost bagat la inchisoare pe nedrept. Ramas singur cu mama lui, PhatRabbit a incercat s-o ajute cu tot ce putea el mai bine. In ultima zi de scoala, un grup de gangsteri i-au furat mamei lui PhatRabbit toti banii pusi deoparte pentru al tine in liceu pe fiul ei. PhatRabbit a asteptat momentul potrivit pentru a intra in "Agentia Hitman", crezand ca aceasta meserie ii este menita.

Cate ore jucati pe zi: 5 ore, chiar si mai mult uneori{avand in vedere ca s-a dat wipe si lucrurile au devenit mult mai interesante}

Poza cu stats: p40V8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Clifford

Level: 4

De cat timp jucati pe server: Ianuarie 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune foarte organizata , cu un lider de exceptie .

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Laidback , Cheloo

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Inainte de wipe : PD ( 3 ) , Ballas ( 5) , Hitman ( 4) , Grove ( 3) , Bikers ( 3) , FBI ( 1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Nu am nici un warn .

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 16 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Clifford este un simplu player care inca din copilarie locuia in orasul Los Santos , unde facea si scoala . Incetul cu incetul , maturizandu-se , continuand cu Academia de Politie ,unde a dat totul si a devenit un Cadet al Departamentului . Acolo a avut niste colegi foarte te treaba si niste lideri cu experienta . A avut o reputatie buna ,dandu-si silinta si castigand un titlu de cel mai bun politist , dar nu mai era asa pasionat ca la inceput . A demisionat si s-a mutat in satul Dillimore . A dus o viata buna , angajandu-se ca mecanic . A aflat ca in apropiere era un banda , numita Bikers .Fiind tot mai interesat , Clifford a intrebat multa lume despre trecutul ei . A aflat ce trebuie sa faca pentru a putea fi membru , iar a inceput sa exerseze foarte mult , pentru a indeplini conditiile. Cu ajutorul unui prieten , Clifford a reusit sa vorbeasca cu liderul , care era interesat de un nou membru . De atunci , Clifford era noul membru al Bikerilor . Cu timpul a capatat tot mai multa experienta, devenind un om cunoscut . A aflat si de niste concursuri intre ganguri , la care Bikers era inscrisa . Membri au muncit foarte mult , iar cand a venit timpul concursului , Bikers a fost castigatoarea . Clifford , implicandu-se tot mai mult , a fost ales cel mai bun membru in luna Iulie . Dar , din pacatae majoritatea membrilor buni , au iesit si s-au indreptat spre alte ganguri sau spre a fi politai. Cu timpul , Bikers era tot mai dezorganizata , avand foarte putini membri . Clifford s-a cam saturat de reputatia de om rau , si incepand sa-i displaca viata de gangster . Din pacate , Clifford afla veste tragica a mortii familiei sale , pusa la cale de seful unui gang rival , mai exact Grove . A ramas total demoralizat , dar cu gandul la razbunare . A aflat de un asasin platit foarte priceput , care ii poate face un bine lui Clifford , sa-l omoare pe acela care a pus la cale accidentul in care familia lui a murit . A batut palma cu acel hitman si a asteptat sa fie contactat cand toata treaba era gata . Dovezile ca seful acelui gang a murit i-au fost trimise , iar Clifford i-a multumit asasinului pentru treaba bine facuta . Ceva l-a facut pe Clifford sa-si inceapa o viata noua , de la 0 . Ramanand in minte cu treaba foarte bine facuta de acel asasin , Clifford crede ca este destul de pregatit pentru a depune un CV unei Agenti de asasini platiti , din care facea parte si acel angajat de el pentru a se razbuna . Acum , el asteapta de la Directorul Agentiei un raspuns .

Cate ore jucati pe zi: 5-6h fara AFK .

Poza cu stats: http://i.imgur.com/BFSDh.jpg

Edited by Laidback
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: bL@cK

Level: 4

De cat timp jucati pe server: din octombrie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Sa imi continui cariera de asasin

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: bL@cK

Factiuni precedente si rank-ul detinut: NG(5), Ballas(1), NG(5), PD(2), DNB(3), Agentia Hitman (4)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: car jacker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): bL@cK este un locuitor din orasul Los Santos. Acesta a dus o viata cu multe peripetii, trecand prin momente grele dar bineinteles si momente care i-au adus zambetul pe buze. De mic el dorea sa fie un soldat, un agent sub acoperire, sa cunoasca armele, sa stie sa le stapaneasca asa ca s-a inrolat. Aici a invatat in mare parte tot ce stie. Dupa o perioada de timp petrecuta in Armata, el renunta si se alatura gangsterilor, dar nu erau pe masura lui asa ca s-a retras in Departamentul de Politie o vreme. Fiind in cautare de noi forte care sunt remarcate prin trafic de arme si crime, se alatura celor din Da Nang Boys, puterea lor fiind cunoscuta in cele 3 orase . Aici el castiga respectul membrilor, organizandu-i si aratandu-le drumul corect asa cum a invatat a fost invatat si el. Deoarece nu le erau frica de puscarie, s-au impus si politailor omorandu-i sau rapindu-i cerand recompense. Observand ca totul merge din ce in ce mai bine, s-a gandit sa ia o pauza si sa inceapa sa lucreze singur, alaturandu-se Agentiei. Aici a stat 3 luni si vrea sa revina pentru a-si continua cariera.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 h

Poza cu stats: WYyxV.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: SenSei

Level: 4

De cat timp jucati pe server: Decembrie 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca sunt cei mai smecheri

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: SenSei

Factiuni precedente si rank-ul detinut: dupa wipe,niciuna.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: trucker, o sa iau detective.

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

SenSei s-a nascut intr-un sat mic pe langa Las Venturas,mama lui era contabila iar tatal lui era avocat. Pana la varsta de 15 ani ,ei au fost o familie fericita. Din cauza stresului de zi de zi,tatal sau parca innebunise si a inceput sa numai gandeasca ceea ce face. Isi batea zi de zi nevasta,iar pentru SenSei asta a fost o drama,vazandu-si mama cum este batuta.S-a suparat foarte tare pe tatal sau si a plecat de acasa. A locuit cateva luni pe strazi,unde a cunoscut o gramada de oameni periculosi din diferite ganguri,care l-au invatat trasul cu arma.Iar unii chiar il invitau in familia lor,pentru ca se anunta ca va deveni un tragator de elita. Inca de mic el urmarea bataliile gangurilor din Los Santos si isi dorea sa devina unul dintre ei. In ziua in care s-a intors acasa,a gasit-o pe mama sa,batuta si lasata intr-o balta de sange. El si-a dat seama ca tatal sau are toata vina pentru cele intamplate si a cautat razbunare,dar el nu mai era de gasit. Intr-o dimineata a primit un telefon important,cu o propunere de alaturare a lui in Grove Street.Nici nu a stat pe ganduri si a acceptat imediat. Dupa o luna si jumate petrecuta aici,a hotarat sa schimbe alianta si s-a alaturat celor din Ballas,unde a continuat sa-si caute tatal,dar fara nici un rezultat. Dupa munca lui de zi de zi,s-au aratat si primele titluri,SenSei a reusit sa castige Faction Supremacy cu 2 factiuni diferite si acum e gata sa accepte o noua provocare,si anume Hitman Agency,unde are mai multe sanse sa-si gaseasca tatal,deoarece va lucra din umbra.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: vJwmS.png

Edited by skpzorel
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Perry

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 1 an si 3luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune unita cu un lider excelent si imi place sa omor pentru bani.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Armata - 4, Mafia - 3, Armata - 2 Ballas - 1, PD - 3, FBI - 1, Grove - 2, Mafia - 4, Hitman - 2

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Toata actiunea incepe prin a se petrece la maternitatea din Los Santos in care apare un baietas pe hol, dar nimeni nu stie de unde si al cui e. Este dat unei case de copii. Sta acolo timp de 3 ani, cand este luat de o familie de bogatasi. La varsta de 15 ani, acesta trebuie sa plece in armata. Discuta cu General-ul Armatei, iar acesta ii da o sansa. Devine Privat in Armata. Ajunge Sergeant, dar dupa ceva vreme, fuge si ajunge inapoi acasa. Dupa cativa ani, fuge de acasa si este atras de viata de mafiot. A fost Criminalul Mafiei dar a tradat-o si s-a alaturat de partea legii. A ajuns sergent in politie, dar a fost dat in somaj. A vazut ca toti prietenii lui erau gangsteri s-a hotarat sa devina si el gangster, dar nu stat foarte mult timp deoarece nu mai avea bani. In final s-a reintors in The Mafia unde a devenit Consilier. Dupa ceva vreme Perry vrea sa lase in urma viata de mafiot, dar nu renunta la crime si opteaza pentru Hitman Agency, o agentie care ucide pentru bani.

Cate ore jucati pe zi: 4-6 ore

Poza cu stats: http://i.imgur.com/voovp.png

Edited by Perry
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Zozo

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 3-4

De ce doriti sa intrati in Hitman: Una din factiunile mele preferate

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Zozo

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Zozo s-a nascut in orasul Las Venturas .De mic a avut o inclinatie spre medicina a terminat scoala in anul 1999 si a inceput facultatea de medicina.Dupa ce a teminat facultatea a intrat in medics si a stat acolo timp de 2 ani .Dupa acesti 2 ani el a iesit din medics deoarece vroia sa incerce ceva nou si a intrat in Police Department cu ajutorul bunului sau prieten fantoma.Fantoma a iesit la randul lui din PD si sa alaturat hitman.El mi-a povestit ca era foarte interesant sa fii un asasin platit mult sange arme si toate cele dar Zozo nu avea de cand sa iasa din PD foarte curand.Intr'o zi a fost trimis intr'o misiune cu Bic si cu Fantoma amandoi colegi cu el din PD.Acea misiune consta in prinderea in fapt a 2 mari infractori adica SpiCuL si MrSicilliano.Cand am ajuns acolo SpiCuL care era frate cu Zozo a ridicat mainile dar mitasik si cu bic au inceput sa traga si l-au omorat.Atunci Zozo cand a vazut ca fratele lui sa prabusit la pamant a inceput sa traga in Bic si Fantoma si ia ranit grav pe amandoi .Din aceasta cauza el a fost demis din PD si a intrat in hitman cu gandul sa se razbune pe cei doi.Cu timpul a inceput sa se obisnuiasca cu viata de hitman si a ramas acolo timp de un an.Dar vazand ca nu sunt contracte pe bic sau mitasik a iesit din hitman deoarece el inca vroia sa se razbune si intra in Ballas unde stia ca poate ataca pe cn vrea el cand vrea el .La omorat pe mitasik dar pe bic tot nu reusea deoarece tot timpul fugea si odata nu a fugit dar de fapt era o capcana care au intinso cei din PD.El a fost ranit grav in acea lupta cu Bic si inca 5 colegi de-ai lui si a fost dus la spital in coma.Dupa acea coma de 2 saptamani el nu mai era in gangul Ballas si stiind ca nu poate sa se razbune pe Bic a intrat in News reporter dar nu a stat foarte mult deoarece nu era prea palpitanta viata de reporter si a intrat NG unde a stat timp de 3 ani in care sa simtit foarte bine dar in inima lui cand il vedea pe bic pe strada ii venea sa il atace dar regulamentul nu ii permitea.Pana cand intr'o zi sa umplut paharul si a iesit din NG.La cautat pe bic peste tot dar nu la gasit si sa gandit in mafia The Triads ca sa ajunga un mare mafiot si sa il gaseasca pe Bic.Dupa cca 3 luni in care a facut parte din The Triads a vazut ca Bic a murit.Nu avand de ce sa mai stea in The Triads acesta isi da demisia si aplica la Hitman Agency pentru a'si termina treaba inceputa aici.Dupa o lunga perioada petrecuta in Hitman Agency contractele iau intrat in sange lui Zozo dar din pacate el a fost demis din cauza unei greseli foarte mare.El a intrat in Police Departament unde a rezistat doar 1 saptamana deoarece cum am spus si m-ai sus Zozo nu putea fi decat membru Hitman Agency,si-a dat demisia din PD si a aplicat Hitman Agency din nou in speranta ca leaderul actual Hitman Agency,kidzeen,il v-a ierta pentru greselile din trecut si ii v-a oferi o a doua sansa.(a treia ). Zozo a primit acea sansa pe care si-a dorit-o si a folosit-o cat de bine a stiut el pana intr-o zi cand a urcat in Comet si pe cer a vazut un elicopter Apache condus de SoulSeeker nu maestru in utilizarea armelor de distrugere in masa , pana sa isi dea seama Soul deja lansase 2 rachete care se indreptau spre Zozo cu o viteza uimitoare . Peste 1 saptamana Zozo se trezeste in Spitalul din LS fara sa stie ce s-a intamplat cu el , cine este si unde se afla el. Dupa cateve luni de terapie la Spital el a inceput sa isi aminteasca ca a fost gangster si s-a intors unde credea el ca ii este locul.Apoi simtea ca ceva nu e in regula si atunci si-a dat seama ca inainte de accident el fusese si membru PD si a aplicat dar din nou , dupa o vreme petrecuta de partea legii el isi aminteste ca tine-a un Sniper in mana si a apasat pe tragaci glontul nimerind fix in capul lui Bl@ck , mana dreapta al lui SoulSeeker si atunci si-a amintit tot ce se intamplase. El era Hitman si in schimbul unei sume de bani l-a omorat pe Bl@ck iar Soul a cautat razbunare , acum era randul lui . Acum el se gandeste sa aplice din nou Hitman sa revina unde ii este locul dar sa se razbune si pe SoulSeeker

Cate ore jucati pe zi: 10-12, restu afk.

Poza cu stats: http://i.imgur.com/spR1G.jpg

Iar am gresit accountul, scuzati ... nu se va mai repeta :D

Edited by Sergiu
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: RobyRap

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Tot timpul am avut o inclinatie catre aceasta factiune,numai ca nu am putut aplica din cauza ca detineam gm la scoala

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Scoala (rank 6)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Car Jacker

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Robyrap s-a nascut in marele oras, San Fiero . Facea parte dintr-o familie bogata, tatal sau era inginer, iar mama sa designer. Pana la 15 ani, cand a intrat la liceu, a avut ce si-a dorit. Dupa primele zile de liceu, si-a facut cativa prieteni. Acestia nu erau tocmai cum isi imagina el, ei faceau afaceri cu droguri, unii chiar vindeau arme. Cand au aflat asta, parintii lui l-au obligat sa se indeparteze de acei prieteni, deoarece considerau ca nu sunt potriviti pentru RobyRap. Vazand cum ii vorbesc parintii, el s-a hotarat sa plece de acasa, fiind saturat de parintii lui. Odata cu plecarea de acasa, a aparut si problema banilor, si-a dat seama in clipa aceea ca trebuie sa intre si el in afacerile cu droguri. Dupa cateva luni, prietenii lui l-au chemat sa se alature gangului lor, care era ca si o familie, San Fierro Riffa. Bineinteles, dupa cateva luni, RobyRap a fost prins de politie si arestat. A stat 2 luni in inchisoare. In tot acest timp, s-a gandit la toate greselile pe care le-a facut in decursul vietii sale. Cele 2 luni au trecut, iar Robyrap se intoarce acasa, sperand ca parintii lui sa il ierte. Desi ciudat, parintii lui il primesc cu bratele deschise. Acestia l-au indrumat sa se angajeze undeva, bineinteles, un job legal, unde isi va putea face colegi noi, va uita de anii in care a pierdut timpul pe strazi. Dupa ceva timp RobyRap decide sa se bage intr-o factiune numita Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: 5,6 ore

Poza cu stats: http://postimage.org/image/smzxn3ycb/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Jairoo

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 1 an jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa incerc cv nou

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Jairoo / Omseik

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Inainte de wipe: Pd - rank 3 , Ballas - rank3 , PD - rank4 , sfr - rank 2 , dnb - rank 2 , grove - rank 3 , dnb - rank2

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 ( ambele pentru afk cai)

Job curent: Principal: Civil. Secundar: Trucker

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Jairoo s-a nascut in Est Los Santos, intr-o familie foarte cunsocuta. Tatal lui conducea gang-ul Ballas, iar el statea alaturi de tatal lui inca de la varsta de 2 ani. Mereu se juca cu arma tatalui sau si se antrena pentru a ajunge un tragator foarte bun. Acest vis i-a fost spulberat deoarece mama lui Jairoo nu a mai putut suporta atatea focuri de arma , ii era frica ca am sa pateasca ceva. Astfel a hotarat sa se mute in San Fierro in apropierea Bayside-ului. Aici MRS a dus o viata departe de infractori/mafioti si a reusit sa invete. Astfel la varsta de 18 ani MRS isi ia permisul si vrea sa isi ia un job, de aici a pornit totul. El se duce la liderul SMURD si vorbeste despre angajarea lui. Dupa o zi , este sunat si acceptat in factiune. Dupa un timp , el a renuntat la acest job , deoarece el invatase atat de mult incat , nu putea sa fie un simplu medic. Asa ca se apuca iara de invatat si depunde CV-ul la factiunea UST. Este primit si aici . Era foarte mandru de el , si credea ca va avea o cariera stralucita ca mecanic auto . Intr-o zi cand se duce spre casa , ii suna telefonul. El raspunde iar un indivit cu o voce groasa ii spune: "Tatal tau a fost ucis", la aceste vorbe lui Jairoo ii se facu rau , si lesina. Este gasit de o persoana care ii il duce la spital. Isi revenise dar era intr-un soc foarte mare. La nici 2 ore dupa acest telefon , mai primeste unu-l de la aceeasi persoana. Cand auzi vocea Jairoo incepu sa tipe la el. Barbatul ia spus sa se calmeze , dar ia mai spus ceva: "Mama ta a fost prinsa si va fi omorata,daca nu vi in Los Santos pana maine". Lui MRS ii era foarte frica ... nu mai stia ce sa faca. S-a calmat , iar a doua zi s-a dus in Los Santos. Intalnirea a fost undeva intr-o parcare subterana. A intrat acolo , si a stat 5 minute dupa care au venit 2 masini. L-au prins si l-au bagat intr-o masina. Acesti oameni l-au dus in Est Los Santos , unde il baga intr-o incapere cu un geam prin care vedeai in alta incapere. In celalta incapere era mama lui, Jairoo a fost legat si pus sa se uite cum acei oameni o "violau" pe mama lui , si o bateau. Dupa 2 ore de chinuri groaznice mama lui a fost impuscata. Jairoo a inceput sa tipe si a intrebat "CINE SUNTETI" acei oameni l-au dus intr-o alta incapere unde l-au inchis. Dupa 4 ore a venit un om la el si i-a spus "Noi suntem gang-ul Los Santos Vagos" la aceste vorbe MRS inebunise si incepu sa tipe. Peste o saptamana , Jairoo reuseste sa scape din mainile agresorilor. Nu stia ce sa mai faca , isi abandonase serviciul, era inebunit. Asa ca intr-o zi sa dus la spawn Hitman, si a inceput sa stringe "Cine este liderul vostru!!!". Un membru iesise cu arma indreptata spre el. La care MRS nu sa lasat mai prejos si a scos eagle si l-a intrebat, dupa ce au vorbit cateva minute bune si sau amenintat , domnul kidzeen iese din casa lui, si vrea sa-l asculte pe Jairoo. Acesta ii explica tot ce i s-a intamplat, si ca vrea sa se razbune pe cei din Los Santos Vagos. kidzeen i-a spus sa revina peste cateva zile. Jairoo a plecat din nou in San Fierro , de unde si-a luat bagajele si sa reintors in casa tatalui sau. In casa era foarte mare dezordine iar cu cativa bani pe care Jairoo i-a strans a reusit sa o refaca cat de cat. Peste cateva zile sa dus din nou la spawn Hitman, iar acesta i-a dat un raspuns... MRS si-a razbunat parintii cu ajutorul Hitmanilor si doreste sa li se alature si el pentru ai ajuta.

Cate ore jucati pe zi: 8-9

Poza cu stats: http://postimage.org/image/b82ai3zdb/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: moses

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi e dor de vremurile bune :)

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: moses

Factiuni precedente si rank-ul detinut: majoritatea , 6 cel mai mare

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): moses s-a nascut intr-un orasel mic , la poalele muntelui Chilliad. De mic a crescut cu ura in el , deoarece nu si-a cunoscut parintii.A fost crescut de vecini , dar nu a fost educat niciodata.A acumulat atata ura , incat ii placea sa omoare fara motiv.Intr-o zi a auzit de membrii unei agentii secrete , care asasineaza pentru bani.Dupa o lunga perioada de timp , a reusit sa identifice cativa membrii care fac parte din aceasta agentie , printre care se afla un bun prieten de-al lui din copilarie.S-a antrenat o lunga perioada de timp si in cele din urma a fost hotarat sa aplice.

Poza cu stats: http://i.imgur.com/YGKOH.jpg

Cate ore jucati pe zi: 15:00 - 00:00

Edited by moses
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Costin

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa devin hitman deoarece este o factiune respectata si serioasa, are un lider activ care va recruta cei mai buni membrii.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: MRS. -> ZealL

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Camionagiu

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Costin s-a nascut in anul 1997 la spitalul din Los Santos, parintii acestuia ii pun numele Costin.La varsta de 5-6 ani mama lui Costin moare datorita schimburilor de focuri dintre gangurile rivale din LosSantos,aceasta veste l-a afectat pe baiat pe toata perioada cresterii sale si purtand o ura de nedescris pe acei gangsteri.Pe la varsta de 15 ani Costin iese intr`o seara de la liceu , ajunge acasa , striga dupa tatal sau dar nimic...Intra in camera tatalui si il vede intins pe jos si plin de sange , baiatul speriat suna imediat la salvare dar tatal sau ii sopteste sa nu o faca ca este deja prea tarziu,Costin bufneste deodata in plans iar dupa toate amintirilecu mama sa au inceput sa il rascolesc pe baiat.Tatal ii spune lui Costin sa il asculte pentru putinul timp pe care il mai are, rugandul cu ochii inlacrimati cand ii va veni timpul ar dorii sa fie razbunat.In prezent, Costin isi depune Cv`ul la o Agentie Secreta care se ocupa cu omorarea respectivilor contra unei sume de bani,desi pe Costin nu il interesau banii ci doar razbunarea familiei lui

Cate ore jucati pe zi: 5

Poza cu stats: T4hhn.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Musicx

Level: 4

De cat timp jucati pe server: din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca este o factiune frumoasa,bine pusa la punct si cu un lider de treaba

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: qwq

Factiuni precedente si rank-ul detinut: medic,ng,primarie,fbi,lsv , 5,3,4,1,1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: trucker

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Musicx s`a nascut in orasul Los Santos, intr`o familie de oameni buni, fiind singur la parinti, Musicx a fost tratat cu mare atentie de parintii lui. Acesta locuia in apropiere de Grove Str. Nu avea prieteni, nu era bagat in seama. Singurul lui sprijin era in parintii lui, care ii erau alaturi la bine si la rau. Intr`o zi, cand Musicx se plimba prin Los Santos vede 2 masini de pompieri, acesta curios de ce se intampla le`a urmat si a descoperit cu groaza ca locuinta lui si a parintilor era in flacari. Acesta disperat a incercat sa intre in casa pentru a`si salva parintii, dar din pacate era prea tarziu. Musicx isi pierduse ambii parinti in acel incendiu, singur si fara nici`un ajutor acesta a gasit sprijin intr`un unchi, care era in hitman. Acest unchi l`a invatat pe Musicx cum se trage cu arma, tainele unui asasin profesionist. Musicx foarte incantat de ce a invatat a auzit ca renumita agentie Hitman este in recrutare de membri. Acesta a trimis aplicatia lui la agentie sperand ca va intra si va reusi sa`i gaseasca pe cei ce i`au incendiat casa si i`au omorat parintii.De asemenea visul lui Musicx dintotdeauna a fost sa fie un asasin profesionist si sa lucreze pentru agentia Hitman ..

Cate ore jucati pe zi:10-11 :)

Poza cu stats: sa_mp_011.jpg

Retrag, scz de deranj.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Catutzu

Level: 4

De cat timp jucati pe server: imediat fac anul !

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca aici mi-a placut cel mai mult.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: CatzaDOO

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Politicieni(1) , Ballas(1), Hitman (3)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: --------------

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Catutzu s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca.Traia doar cu tatal,care era Mafiot . Taicas-o vroia sa faca bani pentru ca fiul sau sa ajunga ceva si sa nu duca viata pe care a dus-o el.Cand Catutzu avea 16 ani venind de la scoala gaseste casa in flacari...si pe tatal lui disparut . Afla ca in ziua aceea cei din gangul LSV intrase in casa si ca il cautase pe taicas-o sa il omoare , din ziua aceea el s-a alaturat celor din Ballas pentru a-si cauta tatal .La varsta de 17 ani el a inceput sa fie traficant de arme si isi facuse un nume pentru a putea supravietuii.Cand a implinit 19 ani la un war , a fost legat de cei din LSV si batjocorit . Catutzu a scapat din mana lor si afland ca tatal lui a fost omorat , iasa din gangul Ballas si pleaca intr-o factiune mult mai puternica pentru a-si face un nume si sa ii omoare pe cei din LSV unul cate unul fara ca nimeni sa afle . Iar acum el vrea sa intre unde se pricepe cel mai bine si sa se razbune pe toti cei care i-au facut rau.

Cate ore jucati pe zi: 5-6 payday-uri pe zi

Screenshot la /stats :

PKMpA.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Weed

Level: 5

De cat timp jucati pe server: Din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Sa revin de dragul vremurilor bune.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Weed

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Killers , Medici , PD , Hitman , Grove (rank 3+ la toate)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 20

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Am crescut intr-un cartier saracacios si rau famat din Los Santos cu multi criminali,drogati si hoti care mi-au aratat de mic cat de greu este cu adevarat in viata.Am incercat in mare parte sa stau retras si cat mai departe de astfel de evenimente deoarece nu era nimic ce puteam face pentru a le preintampina,dar totusi asistam la majoritatea evenimentelor petrecute acolo si incercam sa fiu impotriva zecilor de oameni cu astfel de anturaje.Ce pot spune cu adevarat este ca m-au marcat persoanele care isi ocupau timpul cu uciderea persoanelor pentru bani,si evident pentru reputatia majora care o aveau in cartierul respectiv.Dar in timp,acesti mercenari au plecat si au format o organizare care astazi are un nume ce rasuna in toate colturile lumii. De aceea m-am hotarat acum sa ma alatur acestei organizatii de asasini si pentru ca simt ca am puterea de a mentine renumele organizatiei.

Stiu ca drumul nu va fi usor,insa eu sunt pregatit sa las toate probleme personale deoparte pentru ce e mai important aici.

Cate ore jucati pe zi: 4-5

Poza cu stats: Revin cu edit.

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

Persanu - acceptat.

Gronkh - acceptat.

Kaimacu - respins.

Radu - respins.

Loveless - acceptat.

Sedativ - respins.

Defragus - acceptat.

Fonz - respins.

Tudose - respins.

eNNduRo - respins.

Johannes - respins.

HummeR - respins.

Snoop - acceptat.

Outcast - acceptat.

sOuNdy - acceptat.

ozoN. - respins.

ironiC. - respins.

RazvaN - respins.

Peu - respins.

ZzooM - acceptat.

accwelle - acceptat.

Assasinator. - respins.

kidzOr - respins.

Victor - respins.

Rengar - acceptat.

Musicx - respins.

metamaniac - respins.

Tzon - respins.

Jad - acceptat.

Mihnea - acceptat.

Acidix - acceptat.

Se7en - acceptat.

Richard - acceptat.

Robert - respins.

Zergyu - acceptat.

Ryder - acceptat.

Tazu - respins.

Razzzor - respins.

Snappy - respins.

Aurica18 - acceptat.

Hatelord - respins.

Silent - respins.

PhatRabbit - respins.

Clifford - respins.

bL@cK - acceptat.

SenSei - respins.

Perry - acceptat.

Zozo - respins.

RobyRap - respins.

Jairoo - respins.

moses - acceptat.

Costin - respins.

Catutzu - acceptat.

Weed - respins.

54 de aplicatii in total,cei respinsi sunt din motive gen foarte multe aplicatii si un numar limitat de 25 membrii in factiune,selectie generala,no ofense.

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

Guest Tempest.

Nume in joc: Michael

Level: 4

De cat timp jucati pe server: Din aprilie

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place stilul " silent assasin" , vreau sa -i demonstrez liderului de ce sunt capabil si ca m-am schimbat + sa ajut factiunea.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Michael / Hades

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas - 3 / sfr - 2 / Pd - 1 [urma sa iau 2 in acea zi]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Michael s-a nascut in orasul Los santos , pe 9 septembrie , in anul 1996. Aici Michael a avut o copilarie destul de linistita. Tatal lui era membru al agentiei hitman , iar mama sa lucra la o fabrica. Michael si fratele sau faceau tot felul de nazbatii. Michael fiind dur de mic a primit o porecla , si anume hades. Tatal sau era unul dintre cei mai respectati membrii ai agentiei. Isi facea treaba impecabil , nu ierta nimic , mergea pe principiul "Nothing personal , just money". Dar , intr-o zi , mama lui Hades. a suferit un infarct , si a decedat. Aceasta veste l-a distrus pe Michael. Aceasta veste l-a dus pe hades. in situatia de a nu se mai duce la scoala , si de a se inchide in el. Dar fratele sau , si tatal l-a facut sa renunte la aceasta decizie. Intr-o buna zi , la varsta de 14 ani , fratele lui , a fost victima intr-un accident rutier , fiindu-i amputat un picior. Tatal sau a fost obligat sa iasa din agentie , ca sa isi petreaca timpul mai mult cu familia si sa o protejeze. Intr-o zi , un gangster din factiunea ballas , l-a omorat cu sange rece pe fratele lui Michael. Acesta a incercat sa se razbune intrand intr-un gang rival , si reusind pana la urma. Acum vrea sa isi urmeze visul lui de o viata , si al tatalui sau intrand in Hitman Agency , si dovedind tot ceea ce poate si de ce este capabil.

Cate ore jucati pe zi: In timpul saptamanii 5 / in weekend tot timpul.

Poza cu stats: http://i.imgur.com/dh6lo.png

mda..am aflat ca se intra de la level 6..greseala mea..o sa aplic cand o sa fac level necesar

Edited by Tempest.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...