Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: Kaimacu

Level: 16

De cat timp jucati pe server: cam 1 an si 1-2 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune foarte organizata cu un lider foarte "de treaba" cu care te poti intelege, plus ca imi doresc de mult sa intru in agentie si sa dobandesc un rank si niste faima aici.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Doar sobo si Kaimacu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Politicieni(1), Scoala x2(1)(2), FBI(1), Mafia(2), PD(1), SFR(2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1/3 - afk la cai.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In data de 31.10.1994 un baietel pe nume Sobo s-a nascut la paternitatea din Las Venturas, la varsta de 10 ani tatal sau a murit intr-un accident in timp ce fugea de politie(el fiind hot de masini). Asa ca micutul Sobo a ramas singur cu mama sa, aceasta nu avea un salariu prea mare, iar Sobo s-a decis sa renunte la scoala si sa se duca sa munceasca cu ziua pentru a o intretine pe mama sa, la varsta de 13 ani Sobo si-a schimbat numele pentru ca mereu copii faceau glume pe seama numelui sau, si-la schimbat in Kaimacu, un nume de rege mldovean. La 15 ani mama lui Sobo a fost ucisa de niste camatari pentru ca ea imprumutase bani. Sobo a ramas singur si s-a hotarat sa se mute in Los Santos unde erau mai multe locuri de munca. Iar acum la 17 ani vrea sa devina un agent secret care omoara oamenii pentru bani.

Cate ore jucati pe zi: Joc aproximativ 6+ ore/zi.

Poza cu stats: qBIzJ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Messi_67

Nume in joc:Messi67

Level:10

De cat timp jucati pe server:5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Mi-se pare ceva super tare,esti un fel de agent 007 ai primit banu,si executi de la distanta frumos si cu cap + ca cunosc si din membri o mai ardem pe skype,dar de cand am intrat pe servar am zis ca in hitman vreau sa ajung,+ ca liderul este super capabil.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:-

Factiuni precedente si rank-ul detinut:smurd 1,ust 1,mafia 3,sfr 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:2 unul pt limbaj si unul pt afk la cai

Job curent:-

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Messi ,s-a nascut in Los Santos,venea dintr-o familie saraca fara prea multi bani.Dar pentru ca era foarte destept a stiut sa isi faca prieteni si sa-i ajute in schimbul a diferite chestii gen bani,si asa s-a facut mare si a inceput sa lupte alaturi de the mafia ,a invatat foarte repede sa manuiasca arma,iar acuma vrea sa intre in Hitman Agency pentru o viata mai buna.

Cate ore jucati pe zi:8

Poza cu stats: http://imageshack.us/a/img109/8841/hitmanco.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Paulinho

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 3 ani +

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectata pe server cu un lider super.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: TheMafia(4),FBI(2),PD(1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 limbaj,de mult

Job curent: Detectiv skill 5

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Paulinho s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui Paulinho se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.Paulinho fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este car jacker.Paulinho nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" .La varsta de 17 ani Paulinho a auzit vorbinduse pe strada de o agentie de hitmani din orasul Los Santos.El se duce la Directorul agentiei (Kidzeen) si isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi : 5+

Poza cu stats: http://imageshack.us/a/img266/411/samp014cq.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: kucker

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 1 luna jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru a deveni un hitman renumit si mie se pare frumos!

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --

Factiuni precedente si rank-ul detinut: smurd rank 2 the triad rank 1 the mafia rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: --

Job curent: none

Varsta(reala): 10

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Kucker sa nascut in orasul Los Santos iar el avea o sora o mam si un tata. Tatal lui era camionagiu iar mama lui era taximetrista iar sora lui nu avea job pentru ca era ocupata cu liceeul, iar kucker era la scoala. Intr-o zi kucker venea cu parinti lui din oras iar niste gang-stari sau luat de iei si iau ucis parinti, iar pe sora lui a ranito grav. In acea zi kucker a promis ca va afla numele gang-ului si ii va omora pe faptasi. Nu durase mult si kucker aflara numele gang-ului numit si ca Da Nang Boys. In acea zi kucker a promis ca el cand va fi mare va merge la mafioti sa ia arme pentru a omora faptasi crimei. O data crescut kucker nu sa dus la mafioti ci sa dus la hitmani incercand sa se integreze si cu toate astea tot a depus un contract pe faptasi.

Cate ore jucati pe zi: nu am program

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Hack3r

Level: 17

De cat timp jucati pe server: Din 2008 dar m-am apucat serios de cateva luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune foarte unita cu un lider capabil.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Broker

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ng,Smurd,Lsv,Ng,Triads.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 (non-fp,vanatoare)

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Hack3r s-a nascut intr-o familie modesta , tatal sau era camionagiu iar mama sa era asistenta.El impreuna cu familia lui abia traiau de pe o zi pe alta pentru ca nu avea o casa unde sa locuiasca iar salariile parintilor erau modeste.Tatal sau cunostea multi oameni influenti, el fiind camionagiu , dar intr-o zi el a plecat intr-o cursa mai dificila si din acea zi nimeni nu l-a mai vazut vreodata.In acea vreme Hack3r era doar un copil avand 8 ani dar el a inteles ca ceva este in neregula cu disparitia tatalui sau.Din acea zi viata lui Hack3r si a mamei lui devenise o lupta din ce in ce mai grea.el s-a lasat de scoala si a inceput sa umble pe strazi, sa isi faca prieteni de incredere si sa afle unde este tatal sau.Mama lui banuia ca sotul ei era implicat in afaceri ilegale cu niste mafioti dar totusi nu ii venea sa creada ca este in stare de asa ceva.Hack3r a invatat inca de mic sa traga cu arma si sa respecte pe cine e de respectat asa ca incet incet incepuse sa o ajute pe mama sa cu banii putini care ii strangea si mai tarziu au reusit sa cumpere o casa la periferia orasului Ls, insa nici pana in ziua de azi nu a aflat ce se intampla cu tatal sau,nu stie daca e mort sau a plecat in alta parte a lumii pentru un trai mai bun.Vazand ca Agentia Hitman recruteaza oameni capabili,a decis ca el trebuie cu orice pret sa fie unul dintre ei pentru a-si gasii tatal disparut.

Cate ore jucati pe zi : 5+

Poza cu stats: click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: krystu

Level: 19

De cat timp jucati pe server: nu imi mai aduc aminte

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca imi place si este o factiune serioasa

Job-uri precedente: detectiv

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 24

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): krystu s-a nascut in urma cu 23 de ani, la periferia orasului Los Santos, o zona a oamenilor saraci in care mafiile orasului isi fac veacul. Parintii lui erau someri iar pentru supravietuire ei strangeau pet-uri, sticle de plastic si fier vechi pentru a duce un trai cat de cat decent, cand el a implinit 8 ani a fost dat la scoala, alocatia acestuia ii ajungea sa isi cumpere cateva caiete si 2 3 pixuri.

La varsta de 14 ani el s-a angajat ca Paper Boy pentru a ajuta familia cu cat putea mai mult. S-a lasat de scoala la 16 ani, motivul fiind lipsa de bani si inbolnavirea mamei lui de cancer osos. Vanzad ca mama lui se stinge pe zii ce trece, el a decis sa o ajute cu cat mai multi bani posibil pentru medicatie, pentru asta a ajuns in lumea mafiei, trafic de arme, care este o meserie destul de banoasa, iar cu banii stransi a mai prelungit 3-4 ani viata mamei. Cand krystu avea varsta de 21 de ani, ce-a care ii daduse viata a murit, pe cand el vindea arme sau materiale. Dupa inmormantare acesta sa lasat de traficul de arme 2 luni pentru a vedea ce este mai bun pentru el in viata...si s-a gandit sa se faca HITMAN!!!

Cate ore jucati pe zi: 4-5

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

Legendd - acceptat pentru teste.

Kaimacu - acceptat pentru teste.

Messi67 - acceptat pentru teste.

Paulinho - acceptat pentru teste.

kucker - acceptat pentru teste.

Hack3r - acceptat pentru teste.

krystu - respins.(model de aplicatie gresit)

#Desii poate unii din voi nu indepliniti toate cerintele,am decis sa va dau cate o sansa si stiu ca multi nu or sa aprecieze dar ...asta e lumea in care traim.

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

Nume in joc: StarScreaM

Level: 11.

De cat timp jucati pe server: 7 Luni.

Dece vreti sa intrati in hitman: Este o factiune foarte bine organizata niste membri cu bunul simt un lider care si-ar da totul pentru factiune si doresc sa fac parte din agentie :D.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI rank 1 , DNB rank 1 , Scoala rank 2 , Grove Street rank 2 , SMURD rank 3.

Cate warn-uri ati avut: 1 - Limbaj , regret cele intamplate.

Job curent: Detective.

Varsta reala: 18.

Biografie (minim 100 cuvinte):

StarScreaM s-a nascut in Los Santos , el avea o familie mare formata din 3 frati. StarScreaM cand a crescut mai mare frati lui deja comiteau mici infractiuni si faceau pariuri intre ei cine fura s-au cine omoara primul pe cineva , StarScreaM de mic a crescut prin certuri si batai la o varsta frageda a fost obligat de frati lui sa fure o masina , nu dupa mult timp StarScreaM implineste 18 ani si pleaca de acasa incercand sa uite tot trecutul , el face facultatea de medicina si devine un doctor renumit in Los Santos el isi petrece mult timp ajutand multi oameni. Dupa un timp el isi depune demisia si iese crezand ca el s-a nascut un mafiot , StarScreaM vb cu liderul Da Nang Boys si isi face intrarea in marea lume a infractiunilor el devine membru DNB unde acolo face multe crime , jajuri si multe altele. StarScreaM dupa cateva luni aude de la Aurica un prieten bun al lui ca exista o agentie renumita prin crime si multe altele , el accepta oferta de a intra in Hitman Agency , dar trb sa dea niste teste de rezistenta intai ca sa vada liderul kidzeen daca este in stare de a face parte dintr`o asemenea organizatie. StarScreaM isi depune Cv`ul si asteapta un raspuns pozitiv din partea lui kidzeen.

Cate ore jucati pe server: 4-5 ore.

Poza cu /stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mitza

Level: 23

De cat timp jucati pe server: De 3 ani si vro 4 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece am prieteni foarte multi in aceasta factiune , este o factiune glumeata dar si serioasa cand trebuie , este organizata si in special este o factiune cu renume

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: BlackAngel

Factiuni precedente si rank-ul detinut: F.B.I - Rank 4 , Armata - Rank 5 , Ballas - Rank 3 , UST - Rank 1 , SFR - Rank 1 , Scoala - Rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 warn limbaj ..

Job curent: Detective - skill 4 mai 60 playeri si am 5

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului: Mitza s-a nascut in orasul Los Santos , el avea 2 parinti foarte bogati tatal lui era inginer iar maicasa bucatareasa pana intr-o zi cand taicasu sa incurcat cu munca la o firma de gangsteri care vroiau sa le renoveze cladirile pentru ca era inginer in constructi atunci le-a facut casele tot apoi gangsteri nau vrut sa mai dea bani deoarece era totul gata si nu a dat nici un ban cum in oras gangsteri erau la putere ca politia era corupta ia omorat toti muncitori de la firma el foarte nervos sa dus la seful gangsterilor si la injurat dintr-o data sa trezit cu un glont in cap si

Murariu Mihai: mort Mitza avea pe la vro 14 ani doar mama lui il mai intretinea si el a ajuns foarte sarac ca salariu era mic toti copii radeau de el la scoala ca are haine vechi si etc. El la 18 ani sa decis sa plece in armata acolo a stat o perioada foarte lunga de timp de la 18 ani la 23 acum este foarte bine pregatit instruit tot si aplica la Hitman Agency la asasini platiti pentru se razbuna! si a fi alaturi de cativa prieteni din copilarie.

Cate ore jucati pe zi: e scoala .. minim 3 ore maxim 5

Poza cu stats: sEPUF.png

Are probleme cu forumul, nu-i merge, am postat eu pt el.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: ExtazY(Fonz.)

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 2 ani si o luna

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa arat cat de silent si tactic pot fi.Visul meu de cand joc pe acest server este sa fac parte din agentie.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Andy_97

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove[3],Ballas[1],Triads[3]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1-vanatoare

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): ExtazY s-a nascut in urma cu 15 ani in orasul Los Santos.Acesta de mic copil se uita la filme si seriale cu diversi lunetisti si felul acesta de a actiona.De mic copil a fost invatat ca pentru a ajunge ceva in viata trebuie sa muncesti.In cartierul unde traia acesta avea foarte multi prieteni si intodeauna se ajutau.Intr-o seara se jucau cu toti leapsa si unul dintre prieteni lui cazu de pe un pod.Acestia s-au dus repede la el sa vada daca mai traieste,dar acesta era mort.Avea un glont in cap,acesta era motivul pentru care picase.ExtazY,ridicand capul si uitandu`se in jur,cu lacrimi in ochi vede o masina neagra,cu un om cu par alb si ii retine numarul.Acesta a inceput sa caute prin tot orasul aceasta masina dar nimic.Trist ca nu gasea acea masina se indrepta spre casa,cand vede exact aceeasi masina parcata in fata casei lui.Nu stia ce sa faca.S-a ascuns pana cand acest om dubios a plecat din casa lui.Rapid,intra in casa si isi gaseste parinti morti,iar pe un perete scria "tu esti urmatorul".ExtazYsi-a dat seama ca nu era vorba despre un simplu criminal si a inceput sa investigheze.Afland dupa un timp indelungat in care s-a ferit de moarte ca exista un loc in apropierea Los Santos-ului unde ar putea gasi masina."zis si facut".Acolo era masina si omul acela.Neinfricat s-a dus la el si l-a intrebat de ce i-a omorat parinti si prietenul.Acesta i-a raspuns: "Ucid pentru bani!".Atunci si-a dat seama,era un hitman,un membru al agentiei pe care acesta a vazut-o doar in filme.ExtazY a inceput sa spuna lucruri pe care doar agenti le stiau si atunci acel agent si-a dat seaama ca locul lui este in agentie.Agentul pe nume D3V1L a inceput sa il invete sa manuiasca armele si la varsta de 15 ani a aplicat si el un CV,iar in acest moment astteapta decizia liderului kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 4-5

Poza cu stats: http://i.imgur.com/nnOPk.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: krystu

Level: 19

De cat timp jucati pe server: nu mai stiu sigur

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca imi place si este o factiune serioasa

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: krystu si atat

Factiuni precedente si rank-ul detinut: hitman, pd, fbi, grove, dnb. toate rankurile

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 24

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): krystu s-a nascut in urma cu 23 de ani, la periferia orasului Los Santos, o zona a oamenilor saraci in care mafiile orasului isi fac veacul. Parintii lui erau someri iar pentru supravietuire ei strangeau pet-uri, sticle de plastic si fier vechi pentru a duce un trai cat de cat decent, cand el a implinit 8 ani a fost dat la scoala, alocatia acestuia ii ajungea sa isi cumpere cateva caiete si 2 3 pixuri.

La varsta de 14 ani el s-a angajat ca Paper Boy pentru a ajuta familia cu cat putea mai mult. S-a lasat de scoala la 16 ani, motivul fiind lipsa de bani si inbolnavirea mamei lui de cancer osos. Vanzad ca mama lui se stinge pe zii ce trece, el a decis sa o ajute cu cat mai multi bani posibil pentru medicatie, pentru asta a ajuns in lumea mafiei, trafic de arme, care este o meserie destul de banoasa, iar cu banii stransi a mai prelungit 3-4 ani viata mamei. Cand krystu avea varsta de 21 de ani, ce-a care ii daduse viata a murit, pe cand el vindea arme sau materiale. Dupa inmormantare acesta sa lasat de traficul de arme 2 luni pentru a vedea ce este mai bun pentru el in viata...si s-a gandit sa se faca HITMAN!!!

Cate ore jucati pe zi: 4-5

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: J0k3r

Level : 20

De cat timp jucati pe server :1an

De ce doriti sa intrati in Hitman : Este cea mai organizata factiune de pe server cu membrii capabili si mai ales cu un lider capabil.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe : -

Factiuni precedente si rank-ul detinut : Sfr(rank 2) ; politicieni(rank 2); The Triads ( rank 3) ;dnb(rank 3); fbi( rank 2); dnb (rank 4); Ballas (rank 2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora : -

Job curent :Detectiv

Varsta(reala) : 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): J0k3r s-a nascut acum 15 ani in Los Santos, el a crescut intr-o familie modesta, in Los Santos. Fiind singur la parinti a avut cam tot ce si-a dorit pana intr-o buna zi, gangasterii din Los Santos i-a omorat cel mai bun prieten. Neputand face nimic la varsta de 10 ani a jurat sa se razbune. El a inceput sa faca bani din vanzarea drogurilor si a armelor. Stiind ca e riscant, el a luat foarte multe masuri de precautie in caz ca ar avea ceva probleme cu politia orasului Los Santos, si asa nu a fost prins si a scapat mai mereu. La varsta de 15 ani, avea tot ce-si dorea, ba chiar deja intretinea el familia si s-a oprit din vanzarea drogurilor si a armelor, stiind ca nu poate scapa la nesfarsit 'basma curata', dar totusi ii lipsea ceva...: prietenul lui, care nu l-a uitat nici pana la acea varsta. Aproape de a face 5 ani J0k3r doreste sa se alature asasinilor silentiosi, si anume HITMAN, pentru a ajuta pe oricine care are asemenea probleme ca si cum a avut el si sa le ofere razbunare, desi pentru el nu a reusit sa o faca nevazandu-i pe cei in cauza la fata. Acum el asteapta un raspuns din partea sefului HITMAN-ilor, si anume kidzeen pentru a sti daca este acceptat sau nu in HITMAN.

Poza cu stats: VpJpM.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sMokeR

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 3 ani jumate.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Din punctul meu de vedere estea cea mai bine organizata factiune cu cei mai buni si activi playeri.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: sMokeR

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Scoala(2),F.B.I(3),NG(6),PD(1),Hitman(3)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 (Datorita faptului ca am uitat 10sec afk la pariuri)

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17 (fac 18 pe 17mai)

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): sMokeR s-a nascut in Los Santos intr`o familie care era formata dinmama sa, tatal sau si cei doi frati mai mari. La varsta de 10 ani sMokeR a dorit sa mearga si el la scoala ca restul copiilor, dar parintii nu l`au lasat din cauza neajunsurilor materiale, astfel sMokeR a crescut impreuna cu familia sa numa din salariul tatalui pana la varsta de 15ani. La acea varsta i`a fost oferit un loc de munca pe care l`a acceptat imediat pentru a`si putea ajuta familia cu tot ce ii sta in putinta.Nu s`a vaitat la nimeni ca ii este greu pentru ca stia ca nu are incotro, dar la varsta de 18ani a primit o veste tragica, cum ca tatal sau a fost ucis la locul de munca de catre un gang ce purta numele de "Ballas". Din acel moment a jurat ca va cauta o cale prin care sa se poata razbuna. Mergand trist si suparat pe strada observa in fata lui un bar ce se numea "Ten Green Bottles". Intra in aceasta si se aseaza la masa dupa care vine un domn inalt care il intreaba care este motivul starii lui. Dupa o scurta descriere acest domn inalt isi da imediat seama despre cine este vorba. Dupa o scurta conversatie ii acorda sansa de i se alatura gangului Groove Street pentru a-si putea razbuna tatal. La scurt timp dupa alaturarea sa in acest gang intra in puscarie pentru o crima asupra unui membru din gangul ce-i asasinase tatal. La varsta de 25ani este eliberat pentru buna purtare si munca in folosul comunitatii si decide sa-si faca o facultate si sa se angajeze la cel mai mare departament de investigatii, doar asa isi putea razbuna in totalitate tatal, arestandui pe cei ce l-au facut sa treaca prin acea drama. Dupa cativa ani de facultate este angajat de catre cei din "Biroul Federal De Investigatii" si usor usor reuseste sa-i aresteze pe toti ce-i implicati cu multi ani in ura la uciderea propriului tata. La scurt timp este ales general al armatei unde-si petrece un scurt timp din viata deoarece este demis din cauza unor probleme din trecut, dar el dorind sa ramana aproape de politie isi depune un cv catre departamentul de politie Los Santos unde este acceptat. Dupa cateva luni acesta isi depune demisia. Asa a ajuns ca in ziua de astazi sa-si doreasca ma mult ca nici odata sa devina unul dintre cei mai buni asasini platiti ai orasului Los Santos. Este acceptat si trece cu brio testele acestora. Dupa un timp de doua saptamani acesta se retrage datorita unor probleme de sanatate, dar acum facandu`se bine acesta isi doreste sa revina la fosta familie din Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: depinde de zi (3-4h)

Poza cu stats: 30YaK.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: [Mr]Alecs

Level: 23

De cat timp jucati pe server: August 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Cea mai organizata factiune

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: alecs si [Mr]Alecs

Factiuni precedente si rank-ul detinut: PD 2, FBI 6 , Grove 3 , Hitman 3, Grove 3 , Pd 1 ,Triads 2 ,DNB 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:

Job curent:

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): [Mr]Alecs s-a nascut acum 19 ani in orasul LosSantos, cand era mic el isi dorea sa ajunga om al legii. La varsta de 16 ani se inscrie la academia de politie si reuseste sa treaca de aceasta cu brio, dupa un an el intra in Police Departament acolo si-a facut treaba foarte bine si a fost remarcat de catre liderii sai. Dupa o lunga perioada de timp petrecuta in Police Departament [Mr]Alecs este pomovat la un alt departament ca lider acesta fiind FBI.Nici aici nu se lasa mai prejos si munceste la fel de mult ,dar dupa o perioada de 3 luni face o greseala prosteasca si este demis din aceasta functie.Acesta decide sa se alature asasinilor platiti ,aici isi face treaba foarte bine acesta fiind remarcat de catre liderul factiunii si promovat in functie de munca pe care a depus-o,dar intr-o zi el face o greseala pe care liderul nu avea cum sa o treca cu vederea si este demis dupa aproximativ 2 luni petrecute in aceasta factiune ... Nemaiavand unde sa munceasca el a trecut de partea cealalta si si-a depus CV-ul la Grove Street un gang cunonscut in toate cele 3 orase. Si aici a pus umarul la munca si impreuna cu liderul si ceilalti colegi au reusit sa faca gang-ul invincibil acesta ajungand cel mai bun .Dupa o luna de zile [Mr]Alecs ramane fara buget iar acesta decide sa isi depuna demisia gandindu-se ca a ajutat destul de mult .Acum el vrea sa se intoarca in factiunea din care a fost demis pentru a repara greseala facuta si pentru a demonstra ca acolo ii este locul.

Cate ore jucati pe zi : 5+

Poza cu stats: PWCoo.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:[smOkeRs]MaLboRo

Level:10

De cat timp jucati pe server:7 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Fiindca e cea mai bine organizata factiune , liderul a renuntat la admin pentru membri, ceea ce e extraordinar deci cred ca este cea mai tare factiune ;d.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:-

Factiuni precedente si rank-ul detinut:NG-1,DNB-1,SMURD-2,UST-1,THE MAFIA-1,BIKERS-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:2 . Am luat warn fiindca am avut probleme cu netul, dar orikm nu o sa mai iau unul va asigur(Am luat crash la wanted de 2 ori)

Job curent:Detectiv.. skill 2

Varsta(reala):14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):[smOkeRs]MaLboRo s-a nascut in orasul Los Santos. El avea o familie foarte iubitoare. Familia lui , impreuna cu sora lui au fost omorati de niste copoi foarte cruzi. El a jurat ca se va razbuna pentru aceasta fapta. El a intrat in The Mafia, in care a reusit sa omoare niste cops , dar i`au mai ramas cativa. Acum el a hotarat sa aplice Hitman Agency unde , kidzeen poate ii va da o sansa sa vada ce poate face , cu cops , mafioti , etc ...

Cate ore jucati pe zi:6-7 (In timpu saptamanii) 9-10 in weekend

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Aspec

Level: 9

De cat timp jucati pe server: Nu mai stiu exact,peste 1 an.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Cea mai puternica si organizata factiune

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: alecs si [Mr]Alecs

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Consilieri-2,SFR-1,UST-1,Bikers-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detectiv(skill 4)

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Aspec este un tanar care a inceput totul fiind consilier.El si-a facut multi prieteni cand era consilier,dar stia ca locul lui nu este acolo asa ca s-a alaturat celor din San Fiero Rifa,un gang condus de Kvl un lider foarte bun,activ si care stia sa isi organizeze factiunea.Cand era in San Fiero Rifa,Aspec,a avut multe probleme cu politia,nu putea sta departe de probleme.El avand o reputatie de criminal incerca sa se fereasca de politie cat mai mult.Dupa un anumit timp s-a decis sa incerce sa se lase de viata de criminal,asa ca a vrut sa devina mecanic.Cand s-a dus in Undergorund Street Tunning a fost primit cu bratele deschis.Dupa o scurta perioada a fost demis din cauza problemelor cu politia,pentru ca avand crimele in sange nu putea sa stea departe de ele.Dupa ce a fost demis,nu stia ce sa faca cu viata lui,cu reputatia patata,cum viata de criminal i-a ruinat viata acesta s-a hotarat sa inre in Bikers,unde liderul Gicisan l-a primit cu mare placere.In Bikers a intaltit ce-i mai buni prieteni pe care ii putea avea,toti lucrau impreuna,se ajuta la bine la greu.Asta pana cand a venit un membru nou care era pe cale sa schimbe asta.Acel membru nou a cauzat certuri intre membri.Atunci Aspec,si cel mai bun prieten al lui,[smOkeRs]MaLboRo,au decis sa plece din Bikers cu speranta ca v-or fi acceptati in Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi : 8+

Poza cu stats: Aici :D

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

StarScream - acceptat pentru teste.

Mitza - respins.(nu te vad potrivit pentru agentie)

Raul - respins.(probleme,ban-uri)

ExtazY - respins.(crezi ca am uitat cum ai plecat in fbi desii te mai lasasem in teste?)

krystu - respins.(inactiv)

J0k3r - respins.(ai 2 warn-uri si nu ai specificat de ce)

sMokeR - respins.(ai pus aplicatie la hitman dupa ai scris wrong,ai aplicat grove si te-a respins,acum vii hitman?)

[Mr]Alecs - respins.(alte sanse nu mai ai)

[smOkeRs]MaLboRo - respins.(prea nou,nu mi-am format o parere despre tine)

Aspec - respins.(nick-uri avute alecs si [Mr]Alecs ? hmm)

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Outlook

Level: 27

De cât timp juca?i pe server: Decembrie 2011

De ce dori?i s? intra?i în Hitman: Imi place aceasta factiune.

Ce nick-uri a?i avut înainte de wipe: -

Fac?iuni precedente ?i rank-ul de?inut: smurd (rank 2 ) triade (rank 2 ) sfr (rank 3 ) armata (rank 1 ) dnb (rank 3 ) ust (rank 1 ) consilieri (rank 1 )

Câte warn-uri ave?i ?i explica?ia acestora 2 warn-uri : 1 pt un anunt iar celalalt pt non-fp

Job curent: reporter

Vârst?(real?): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):outlook s-a nascut in marele oras, San Fiero . Facea parte dintr-o familie bogata, tatal sau era inginer, iar mama sa designer. Pana la 15 ani, cand a intrat la liceu, a avut ce si-a dorit. Dupa primele zile de liceu, si-a facut cativa prieteni. Acestia nu erau tocmai cum isi imagina el, ei faceau afaceri cu droguri, unii chiar vindeau arme. Cand au aflat asta, parintii lui l-au obligat sa se indeparteze de acei prieteni, deoarece considerau ca nu sunt potriviti pentru Outlook. Vazand cum ii vorbesc parintii, el s-a hotarat sa plece de acasa, fiind saturat de parintii lui. Odata cu plecarea de acasa, a aparut si problema banilor, si-a dat seama in clipa aceea ca trebuie sa intre si el in afacerile cu droguri. Dupa cateva luni, prietenii lui l-au chemat sa se alature gangului lor, care era ca si o familie, sfr. Bineinteles, dupa cateva luni, Outlook a fost prins de politie si arestat. A stat 2 luni in inchisoare. In tot acest timp, s-a gandit la toate greselile pe care le-a facut in decursul vietii sale. Cele 2 luni au trecut, iar Outlook se intoarce acasa, sperand ca parintii lui sa il ierte. Desi ciudat, parintii lui il primesc cu bratele deschise. Acestia l-au indrumat sa se angajeze undeva, bineinteles, un job legal, unde isi va putea face colegi noi, va uita de anii in care a pierdut timpul pe strazi. Dupa ceva timp Outlook decide sa se bage intr-o factiune numita hitman agency.

Câte ore juca?i pe zi: 5 +

Poza cu stats: e8v9d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: J0k3r

Level : 20

De cat timp jucati pe server :1an

De ce doriti sa intrati in Hitman : Este cea mai organizata factiune de pe server cu membrii capabili si mai ales cu un lider capabil.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe : -

Factiuni precedente si rank-ul detinut : Sfr(rank 2) ; politicieni(rank 2); The Triads ( rank 3) ;dnb(rank 3); fbi( rank 2); dnb (rank 4); Ballas (rank 2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora : 2 warn-uri-> 1 eram afk la cai ; 2 non-fp

Job curent :Detectiv

Varsta(reala) : 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): J0k3r s-a nascut acum 15 ani in Los Santos, el a crescut intr-o familie modesta, in Los Santos. Fiind singur la parinti a avut cam tot ce si-a dorit pana intr-o buna zi, gangasterii din Los Santos i-a omorat cel mai bun prieten. Neputand face nimic la varsta de 10 ani a jurat sa se razbune. El a inceput sa faca bani din vanzarea drogurilor si a armelor. Stiind ca e riscant, el a luat foarte multe masuri de precautie in caz ca ar avea ceva probleme cu politia orasului Los Santos, si asa nu a fost prins si a scapat mai mereu. La varsta de 15 ani, avea tot ce-si dorea, ba chiar deja intretinea el familia si s-a oprit din vanzarea drogurilor si a armelor, stiind ca nu poate scapa la nesfarsit 'basma curata', dar totusi ii lipsea ceva...: prietenul lui, care nu l-a uitat nici pana la acea varsta. Aproape de a face 5 ani J0k3r doreste sa se alature asasinilor silentiosi, si anume HITMAN, pentru a ajuta pe oricine care are asemenea probleme ca si cum a avut el si sa le ofere razbunare, desi pentru el nu a reusit sa o faca nevazandu-i pe cei in cauza la fata. Acum el asteapta un raspuns din partea sefului HITMAN-ilor, si anume kidzeen pentru a sti daca este acceptat sau nu in HITMAN.

Poza cu stats: 9MZy2.jpg

# In legatura cu warn-urile.Scuze nu am fost atent.Promit ca nu se mai intampla

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: CCCZM

Level: 15

De cat timp jucati pe server: Joc de un an si 3, poate chiar 4 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Nu va spun povesti cu pesti, vreau sa intru in Hitman Agency, deoarece este intr-adevar cea mai bine organizata factiune cu un lider de nota 10+, care nu face diferente intre membrii. :readthis:

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Varuu1

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Consilieri (rank 3), SMURD (rank 4), Da Nang Boys (rank 1), Triads (rank 1), FBI (rank 1), Grove (rank 1), Bikers (rank 1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Nu am niciun warn.

Job curent: Detective

Varsta(reala): 16 ani, mai am cateva luni (15 Februarie) si implinesc 17.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Cozma Calin, poreclit si "CCCZM" s-a nascut la un spital din Los Santos. Inca de mic, el a fost invatat sa respecte lumea si sa se poarte frumos cu cei din jur. La varsta de 19 ani, CCCZM si-a terminat liceul si s-a decis sa urmeze o Facultate de Servicii secrete si Spionaj. Dupa trei ani plini cu examene si multe provocari pentru CCCZM, acesta a reusit sa termine facultatea, ba chiar mai mult, a fost sef de promotie. Odata ce si-a primit diploma, CCCZM s-a decis sa-si caute de lucru in domeniu spionajului. Dupa lungi cautari si multa bataie de cap, acesta a aflat de o organizatie numita Hitman Agency. Dornic sa afle mai multe, s-a documentat si a aflat toate detaliile acestei agentii. CCCZM a ramas fascinat de oportunitatiile acestei agenti, asa ca acesta a hotarat sa-si incerce si el norocul si in cele din urma si-a demus CV-ul la Hitman Agency. :tiphat:

Cate ore jucati pe zi: La fel ca si la motivul pentru care doresc sa intru in Hitman, nu o sa va spun povesti cu pesti, joc cam cat imi permite programul, de obicei, in timpul saptamanii joc cate: 2-3, poate chiar 4 ore pe zi, iar in week-end, joc cate 3-4 ore.

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: ShapeShifter

Level : 21

De cat timp jucati pe server: 3 ani jumate.

De ce doriti sa intrati in Hitman : Este cea mai organizata factiune de pe server cu membrii capabili si imi place sa fiu un " silent asasin".

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe : -

Factiuni precedente si rank-ul detinut : Grove ( 4 ), Hitman ( 3 ), Ballas ( 1 ) , LSV (1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora : 2 warn-uri- : 1 - eram afk la cai , 2 - deranjare sedinta.

Job curent : Arms dealer, dar o sa fiu detectiv.

Varsta(reala) : 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Anul 1995 se naste la spitalul orasului LosSantos un baiat de 2,60 kg , parintii acestuia ii pun numele ShapeShifter.La varsta de 5-6 ani mama lui Shape moare datorita schimburilor de focuri dintre gangurile rivale din LosSantos,aceasta veste l-a afectat pe baiat pe toata perioada cresterii sale si purtand o ura de nedescris pe acei gangsteri.Pe la varsta de 15-16 ani Shape iese intr`o seara de la liceu , ajunge acasa , striga dupa tatal sau dar nimic...Intra in camera tatalui si il vede intins pe jos si plin de sange , baiatul speriat suna imediat la salvare dar tatal sau ii sopteste sa nu o faca ca este deja prea tarziu,Shape bufneste deodata in plans iar dupa toate amintirile cu mama sa au inceput sa il rascolesc pe baiat.Tatal ii spune lui Shape sa il asculte pentru putinul timp pe care il mai are, rugandul cu ochii inlacrimati cand ii va veni timpul ar dorii sa fie razbunat.La varsta de 17 ani Shape intra in Ballas, unde l-a cautat pe criminalul care l-a omorat pe tatal sau aproximativ 2 ani in fara rezultat.Din contra, datorita traficului de arme a fost arestat si bagat dupa gratii.Dupa ce si-a ispasit pedeapsa Shape vrea sa-l caute in continuare pe criminal si isi depune Cv`ul la o Agentie Secreta care se ocupa cu omorarea respectivilor contra unei sume de bani,desi pe Shape nu il interesau banii ci doar razbunarea familiei lui

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore pe zi, in functie de cum imi permite timpul.

Poza cu stats:

View post on imgur.com

Link catre demisie : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408388&st=500&gopid=6531088&#entry6531088

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Fonz.

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 2 ani si o luna

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa arat cat de silent si tactic pot fi.Visul meu de cand joc pe acest server este sa fac parte din agentie

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Andy_97

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove[3],Ballas[1],Triads[3]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1-vanatoare

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15<

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Fonz. s-a nascut in urma cu 15 ani in orasul Los Santos.Acesta de mic copil se uita la filme si seriale cu diversi lunetisti si felul acesta de a actiona.De mic copil a fost invatat ca pentru a ajunge ceva in viata trebuie sa muncesti.In cartierul unde traia acesta avea foarte multi prieteni si intodeauna se ajutau.Intr-o seara se jucau cu toti leapsa si unul dintre prieteni lui cazu de pe un pod.Acestia s-au dus repede la el sa vada daca mai traieste,dar acesta era mort.Avea un glont in cap,acesta era motivul pentru care picase.Fonz.,ridicand capul si uitandu`se in jur,cu lacrimi in ochi vede o masina neagra,cu un om cu par alb si ii retine numarul.Acesta a inceput sa caute prin tot orasul aceasta masina dar nimic.Trist ca nu gasea acea masina se indrepta spre casa,cand vede exact aceeasi masina parcata in fata casei lui.Nu stia ce sa faca.S-a ascuns pana cand acest om dubios a plecat din casa lui.Rapid,intra in casa si isi gaseste parinti morti,iar pe un perete scria "tu esti urmatorul".Fonz. si-a dat seama ca nu era vorba despre un simplu criminal si a inceput sa investigheze.Afland dupa un timp indelungat in care s-a ferit de moarte ca exista un loc in apropierea Los Santos-ului unde ar putea gasi masina."zis si facut".Acolo era masina si omul acela.Neinfricat s-a dus la el si l-a intrebat de ce i-a omorat parinti si prietenul.Acesta i-a raspuns: "Ucid pentru bani!".Atunci si-a dat seama,era un hitman,un membru al agentiei pe care acesta a vazut-o doar in filme.Fonz. a inceput sa spuna lucruri pe care doar agenti le stiau si atunci acel agent si-a dat seaama ca locul lui este in agentie.Agentul pe nume D3V1L a inceput sa il invete sa manuiasca armele si la varsta de 15 ani a aplicat si el un CV,iar in acest moment astteapta decizia liderului kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 4-5

Poza cu stats: http://i.imgur.com/oPT8j.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...