Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

jf1mB.gif

SenSei - acceptat pentru teste.

UnknowNNn - respins.(inactiv)

wOrseN - respins.(nu-mi place motivul pentru care vrei sa intri)

qZennN - respins.(mai intai sa joci si dupa mai vorbim)

MRS. - acceptat pentru teste.(o singura sansa)

Alexus - acceptat pentru teste.

Agentia hitman recruteaza personal cu experienta in domeniu,cel putin la arme precum deagle,restul se invata pe parcurs,care stiu sa actioneze tactic si care sunt in stare sa respecte un simplu regulament.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: [blackAnGeeLL]

Level: 23

De cat timp jucati pe server: din 2008 la 2 luni dupa ce sa deschis sv adica vro 3 ani si cv

De ce doriti sa intrati in Hitman: am prieteni acolo iubesc factiunea si este buna are un renume :*

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: BlackAngel

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Armata-rank 5 , The Triads-rank 5 , F.B.I-rank 4 , Ballas-rank 3 , Ust-rank 1 , Scoala-rank 1 , The Triads-rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 limbaj

Job curent: Detectiv - skill 5

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): [blackAnGeeLL] era un baietel nascut in orasul Los Santos cu o mama avocat si un tata procuror.In noaptea dinaintea zilei in care urma ca tatal sau sa il trimita la inchisoare capul Ballasului,acesta(gangsterul) a trimis 3 dintre oamenii sai de baza care au omorat cei 5 politisti care pazeau casa familiei lui [blackAnGeeLL],asasinati fiind si tatal,mama si surioara mai mica a lui [blackAnGeeLL]. Acesta avusese timp sa se ascunda deoarece Dumnezeu il inzestrase cu un dar aparte,cu ajutorul caruia simtea pericolul cu putin timp inainte ca acesta sa se intample,la fel ca si unchiul sau. [blackAnGeeLL] a fost transportat la spital,asasinii nefiind prinsi,iar la spital acesta a fost interogat de un agent FBI,si trebuia sa raspunda la o intrebare simpla,daca stie cine i-a omorat familia,desi le stia chipurile foarte bine,acesta a raspuns scurt si increzator,un categoric “NU” dar in sufletul sau ardea flacara razbunarii.[blackAnGeeLL] A fost preluat de unchiul sau care l-a invatat sa lupte perfect.Intre timp,dupa ce agentul a aflat de gandul razbunarii tot de la niste telefoane trimise de [blackAnGeeLL] cu putin timp inainte,a rostit la telefon “cand am vorbit cu baietelul acela la spital a spus ca nu stie cine i-a omorat familia,dar ochii lui spuneau altceva,si daca vrei razbunare si vei ucide acei Ballasi,nu o sa fii mai bun ca ei...si va trebui sa te arestez” replica lui [blackAnGeeLL] a fost din nou scurta si increzatoare “Fiecare cu datoria lui” inchizandu-i telefonul ! Fiind aliat cu gangsterul [blackAnGeeLL] a resuit sa sustraga informatii despre cel ce i-a luat tot ce avea pe aceasta lume , iar acum doreste sa puna capat acestei razbunari alaturandu-se agentiei hitman.

Cate ore jucati pe zi: 13-14 ore pe zi este vacanta :D

Poza cu stats: xgf23.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Teils1

Level: 18

De cat timp jucati pe server: Joc din Mai 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa intru in Agentia Hitman deoarece sunt foarte multi membri ascultatori, de treaba, muncitori si un lider exceptional. In plus, imi placea ideea acestei factiuni.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Teils1

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Fbi [Rank 2] ; Pd [Rank 1] ; Smurd [Rank 1] ; Dnb [Rank 1]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Deocamdata nu am niciun job, insa detin cel mai mare skill la jobul de detectiv.

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Teils1 s-a nascut la spitalul central din orasul Los Santos. Acesta a copilarit in cartierul Santa Maria Beach alaturi de familia lui si de alti copii instariti. De mic, acesta era pasionat de jocurile pe calculator, in special de cele gen shooting. Deoarece se juca foarte mult acele jocuri interzise pentru varsta lui, acesta a inceput sa preia foarte multe lucruri din acele jocuri. Intr-o dimineata, pe cand acesta avea doar 12 ani, s-a dus in camera parintilor si a furat portofelul tatalui sau, dupa care s-a indreptat catre un magazin de arme. Vanzatorul de la magazinul de arme, vazand ce suma i-a oferit copilul, n-a mai stat pe gand si i-a dat un pistol si cateva gloante. Dupa ce a venit de la magazin, acesta a pus portofelul la loc si s-a comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dupa ceva timp de cand si-a achizitionat noua "jucarie" a inceput si scoala. Intr-o zi, intorcandu-se de la scoala, l-au oprit cativa baieti de varsta lui - acestia mergeau la aceasi scoala ca si Teils1- si au inceput sa-l bata pentru a-i fura banii si bunurile. Nestiind ce sa faca, Teils1 a scos pistolul si insipirat din jocurile de pe calculator a inceput sa traga in tot ce misca. Dupa acel incident, Teils1 nu s-a mai intors acasa si a fugit in satul din aproprierea orasului Los Santos. S-a oprit undeva pe drum si a inceput sa studieze arma care a luat peste 5 suflete. Langa acesta, a oprit o masina Comet si din ea a coborat un domn solid, imbracat la 4 ace. L-a intrebat de unde a facut rost de arma si l-a poftit sa intre in masina. Teils1 i-a povestit ce a facut si domnul solid a ramas impresionat de povestea acestuia, asa ca i-a sugerat sa vorbeasca cu seful unei agentii Hitman ce activa pe langa orasul Los Santos.

Cate ore jucati pe zi: In medie de 6 ore

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: AlexDZC

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune serioasa si bine organizata .

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR(2), MAFIA(2) , ARMATA (1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detective (skill 4)

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): AlexDZC s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui AlexDZC se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.AlexDZC fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este car jacker.AlexDZC nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" .La varsta de 18 ani AlexDZC a auzit vorbinduse pe strada de o agentie de hitmani din orasul Los Santos.El se duce la Directorul agentiei (kidzeen) si isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi: 8+

Poza cu stats: http://www.picz.ro/show-image.php?id=909e9c63464fa38d0608743e49855d6c

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Blacktouch

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 7 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune bine pusa la punct , care are membrii capabili si un lider excelent si cu experienta si in plus ador faptul sa actionez silent

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: DNB ( 4 ) , BALLAS ( 3 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Totul a inceput in anul 1990 cand la spitalul din Los Santos se nascuse un baiat pe nume Blacktouch.Era un copil foarte rasfatat de parintii lui si avea tot ce isi dorea.Tatal sau era capul unei mafii respectate, iar mama sa era directoarea de la mallul Los Santos,desii avea foarte multi bani.Pana intr-o zi cand Blacktouch la varsta de 14 ani avea sa afle vestea cutremuratoare ca tatal sau a fost omorat in timp ce dormea de alti infractori.Mai tarziu cu 2 ani mama sa isi da sufletul pe patul de spital impuscata in inima de tot aceeasi infractori.Blacktouch nu a stiut dupa varsta de 17 ani ca mama sa si tatal sau au fost omorati de catre o mafie rivala a tatalui sau si a jurat razbunare.Un an mai tarziu el s-a alaturat celor din Da Nang Boys unde toti ii erau ca o familie , el acolo a invatat sa traga cu pistolul si sa invete tot ce inseamna arme si mafii si cu ce se ocupa.Dupa 2 ani petrecute in Da Nang Boys el s-a alaturat aliantei rivale Ballas deoarece tatal sau a fost capul acestui gang si a vrut sa duca mostenirea mai departe si sa afle cine i-a omorat parintii.Dupa ceva timp un prieten foarte apropiat il sfatuieste sa se duca sa depuna CV-ul la cei din HItman Agency deoarce Hitman Agency era o agentie cu asasini experimentati si foarte bine antrenati in ceea ce fac.Atunci Blacktouch cu nerabdare s-a dus si a depus CV-ul la cei din Hitman Agency asteptand un raspuns pozitiv.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

ume in joc: wOrSeN

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau in hitman pt. sa fac si eu o experienta noua si sa vad daca e chiar asa de frumos si atractiv cum imi zic prieteni.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Smurd ( rank 3 ) , Ballas ( rank 2 ) , Dnb ( rank 2 ) , NG ( rank 3 ) , Ust ( rank 1 ) , The Mafia ( rank 4) , FBI (rank 1 ) Groove ( rank 1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Arms Dealer

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In anul 1993, in orasul Los Santos, a luat nastere un baietel pe nume Iuly Jr. Era un copil cuminte si nu prea sociabil, fiind singur la parinti. Avea rezultate bune la invatatura si era olimpic la multe materii. La varsta de 11 ani, mama si tatal sau au murit intr-un accident grav de masina pe Vinewood. Acest accident l-a schimbat complet, iar viata lui nu conta prea mult pentru el. Devenise unul din cei mai rai cetateni din Los Santos si politia era permanent pe urmele lui. El locuia singur in casa lui de pe Vinewood lasata mostenire de parintii sai. La varsta de 16 ani el s-a alaturat unuie mafie puternice unde avea multi prieteni, marea mafie se numea The Mafia. Se intelegea bine cu conducatorul mafie si ajunsese important in gang, avand rank 4. Dupa multe crime, el a parasit gangul si doreste sa uite trecutul sau de mafiot, visand si asteptand acceptarea pt a deveni un silent asasinat foarte bun.

Cate ore jucati pe zi: peste 7 ore pe zi

Poza cu stats:Click.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Ewze

Level:13

De cat timp jucati pe server: 2ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa,cu un lider capabil de aceasca functie.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Scoala(3) - Bikers(1) - LSV(2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1-afk la cai.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Ewze s-a nascut intr-o dimineata in spitalul din Las Venturas. Facea parte dintr-o familie cunoscuta, avand si un frate mai mic. Tatal sau era patronul unui casino din Las Venturas, mama sa era casnica, fratele sau era la gradinita ,iar el era un elev constiincios. Intr-o zi , tatal si mama sa au fost omorati intr-un schimb de focuri, in timp ce o mafie incerca sa jefuiasca cazinoul tatalui sau. De atunci Ewze a trebuit sa aiba grija de fratele sau mai mic. Singura mostenire de la tatal sau era o casa de vacanta din Bay Side pe care a trebuit sa o vanda pentru a isi putea plati studiile sale si ale fratelui sau. La 15 a devenit un reporter. Dupa o scurta perioada petrecuta acolo, si-a dat demisia, iar acum doreste sa devina un asasin platit.

Cate ore jucati pe zi: In jur de 4 ore. ( am avut o perioada de inactivitate,dar acum am revenit in forta)

Poza cu stats: http://tinypic.com/view.php?pic=33yl0fd&s=6

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Defragus

Level: 32

De cat timp jucati pe server: 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece Hitman este o factiune serioasa in care disciplina si corectitudinea sunt pe primul loc.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: NG(Rank 5),Smurd(Rank 5),DNB(Rank 3),PD(Rank 2),Scoala(Rank 2),FBI(Rank 2),Ballas(Rank 1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detectiv (Skill 5)

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Defragus s-a nascut in orasul Los Santos.Traia impreuna cu familia lui la periferia orasului,intr-o casa modesta.Anii au trecut,parintii au imbatranit,casa parinteasca era din ce in ce mai neingrijita.Defragus a fost dat la scoala insa nu s-a putut bucura prea mult deoarece a inceput sa lucreze in curte,la diferiti vecini pentru a strange bani.Au trecut 10 ani,parinti lui erau bolnavi,acesta isi gaseste in timp diferite locuri de munca dar renunta rapid deoarece erau prost platite.Un an mai tarziu,doi oameni vazandu-l in curte,necajit,cu greutatile vietii care il apasau pe umeri,il intreaba daca are nevoie de ajutor.Mirat,se uita la cei doi barbati si le spune ca ar da orice numai sa isi poata ajuta parintii.Barbatii ii ofera un loc de munca bine platit insa va trebui sa faca niste lucruri oribile,sa omoare oameni.A fost de acord sa faca acest lucru.Barbatii l'au dus in ascunzatoarea lor unde avea sa afle ca nu este singurul recrutat.Toata viata a trebuit sa ascunda acest lucru fata de parinti,cel putin i-a putut ajuta isi traiasca batranetea in liniste.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore

Poza cu stats: Here

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

[blackAnGeeLL] - acceptat pentru teste.(o mica sansa si tie)

Teils1 - acceptat pentru teste.(idem blackangel)

AlexDZC - respins.(cerere incompleta)

Blacktouch - acceptat pentru teste.(nu am avut tangente dar sa vedem de ce esti in stare)

wOrSeN - respins.(nu am nimic personal cu tine dar pe unde ai fost ai creat numai probleme)

Ewze - acceptat pentru teste.(sa vedem daca ai progresat)

Defragus - acceptat pentru teste.(nou prin partea asta,sa vedem cum te descurci)

Agentia hitman recruteaza personal cu experienta in domeniu,cel putin la arme precum deagle,restul se invata pe parcurs,care stiu sa actioneze tactic si care sunt in stare sa respecte un simplu regulament.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: eXtazy

Level : 19

De cat timp jucati pe server : 2 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman : Vreau sa arat cat de silent si tactic pot fi.Visul meu de cand joc pe acest server este sa fac parte din agentie.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe : Andy_97

Factiuni precedente si rank-ul detinut : Grove[3],FBI[1],Ballas[1]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora : 1-vanatoare.

Job curent : Detectiv

Varsta(reala) : 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte) eXtazy s-a nascut in urma cu 15 ani in orasul Los Santos.Acesta de mic copil se uita la filme si seriale cu diversi lunetisti si felul acesta de a actiona.De mic copil a fost invatat ca pentru a ajunge ceva in viata trebuie sa muncesti.In cartierul unde traia acesta avea foarte multi prieteni si intodeauna se ajutau.Intr-o seara se jucau cu toti leapsa si unul dintre prieteni lui cazu de pe un pod.Acestia s-au dus repede la el sa vada daca mai traieste,dar acesta era mort.Avea un glont in cap,acesta era motivul pentru care picase.eXtazy,ridicand capul si uitandu`se in jur,cu lacrimi in ochi vede o masina neagra,cu un om cu par alb si ii retine numarul.Acesta a inceput sa caute prin tot orasul aceasta masina dar nimic.Trist ca nu gasea acea masina se indrepta spre casa,cand vede exact aceeasi masina parcata in fata casei lui.Nu stia ce sa faca.S-a ascuns pana cand acest om dubios a plecat din casa lui.Rapid,intra in casa si isi gaseste parinti morti,iar pe un perete scria "tu esti urmatorul".eXtazy si-a dat seama ca nu era vorba despre un simplu criminal si a inceput sa investigheze.Afland dupa un timp indelungat in care s-a ferit de moarte ca exista un loc in apropierea Los Santos-ului unde ar putea gasi masina."zis si facut".Acolo era masina si omul acela.Neinfricat s-a dus la el si l-a intrebat de ce i-a omorat parinti si prietenul.Acesta i-a raspuns: "Ucid pentru bani!".Atunci si-a dat seama,era un hitman,un membru al agentiei pe care acesta a vazut-o doar in filme.eXtazy a inceput sa spuna lucruri pe care doar agenti le stiau si atunci acel agent si-a dat seaama ca locul lui este in agentie.Agentul pe nume D3V1L a inceput sa il invete sa manuiasca armele si la varsta de 15 ani a aplicat si el un CV,iar in acest moment astteapta decizia liderului kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 7-8 ore.(uneori si mai mult)

Poza cu stats: Click.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: J0k3r

Level : 19

De cat timp jucati pe server : Din noiembrie 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman : Este cea mai organizata factiune de pe server cu membrii capabili si mai ales cu un lider capabil.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe : -

Factiuni precedente si rank-ul detinut : Sfr(rank 2) ; politicieni(rank 2); The Triads ( rank 3) ;dnb(rank 3); fbi( rank 2); dnb (rank 4)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora : 2 non-fp

Job curent :Detectiv

Varsta(reala) : 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): J0k3r era un baiat ce provenea dintr-o familie italieneasca avuta, din suburbia orasului Los Santos. Copilaria lui a fost una dramatica, deoarece si.a vazut parintii, intr-o balta de sange, omorati in schimbul unor focuri de arma intre doua gang-uri. Ca sa reziste acestei catastrofe creierul lui ii inchide partea sentimentala, el devenind din acel moment un copil singuratic, inchis in sine, un psihopat. La varsta de saisprezece ani s-a inrolat in F.B.I, unde a invatat sa foloseasca o arma. Fiind luat peste picior de un coleg, a inceput o cearta ce avea sa se termine rau daca nu ii despartea Seful. Cand s-a dat stingera acesta fiind inca furios isi omoara colegul si fuge din F.B.I. Un agent al Companiei il gaseste, ii sterge trecutul din baza de date, acesta fiind in acel moment o persoana inexistenta cunoscuta doar sub numle de “Agentul J0k3r”. Il prezinta liderului Companiei, care il pune sa dea testul final pentru intrarea in Agentie. Acesta asteapta cu nerabdare decizia liderului si tinta testului.

Cate ore jucati pe zi:4-5 ore depinde de zi

Poza cu stats: http://postimage.org/image/o3v4svzmn/full/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: r0bert

Level: 15

De cat timp jucati pe server: de prin 2011 cu o pauza de 3-4 luni ...

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place foarte mult acest server :X

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: .....

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Scoala (rank 2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Am 1 avertisment de prin 2011 dar sincer nu mai stiu de ce ...

Job curent: NewsReporter

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Si avea sa fie o zi de iarna , furtunoasa , ziua cand s-a nascut r0bert, un baiat ce a primit nota 10 la nastere. La varsta de 5 ani a fost martor la scena mortii parintilor , acestia avand probleme cu camatarii din cauza datoriilor uriase pe care le aveau... Pana la 18 ani el a crescut cu bunica lui intr-un satuc din apropierea orasului LosSantos , apoi el si-a luat licenta de port-arme si a inceput sa-i vaneze pe cei care i-au omorat parintii. Si-a dedicat fiecare zi din viata lui incercand sa-i omoare pe cei care i-au schimbat viata dar mai era si mercenar , deoarece trebuia sa-si castige cumva eistenta....

Cate ore jucati pe zi: minim 3 ore pe zi

Poza cu stats: 142czs0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: AliNwOw

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o agentie bine organizata cu un lider pe masura

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR, UST

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: n-am

Job curent: Dealer mats

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): AliNwOw s-a nascut in orasul Los Santos in regiunea vinewood, el sa nascut intr-o familie decenta si cu potenta financiara.Au trait fericit pana cand intr-o zi familia lui a fost asasinata de catre membrii unei grupari mafiote, avand varsta frageda de 15 ani, el nu putea face nimic. Din dorinta de a se razbuna, el doreste sa se alatrue grupului de asasini platiti pe nume HITMAN, condusa de legendarul asasin kidzeen.El acum spera sa se razbune pe cei ce i-au asasinat familia.Dupa o vreme uitand de dorinta de a se razbuna a devenit un adevarat asasin loial agentiei.

Cate ore jucati pe zi: 8/9

Poza cu stats: 275kA.png

P.S: Accest cont a fost al prietenului meu, dar sa lasat de SA:MP asa ca mi la oferit mie :D

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

eXtazy - respins.(ai avut destule sanse)

J0k3r - respins.(numai lucruri rele am auzit despre tine)

r0bert - respins.(nu te cunosc,nu am nici-o parere formata despre tine)

Al1Nw0w - respins.(2012-08-20 Parola gresita de 4 ori : AliNw0w Permanent)

Agentia hitman recruteaza personal cu experienta in domeniu,cel putin la arme precum deagle,restul se invata pe parcurs,care stiu sa actioneze tactic si care sunt in stare sa respecte un simplu regulament.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: TybyZ

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2 ani si 10 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: E cea mai tare factiune si imi place sa omor silent.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Tyby

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove - rank 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0 pt ca sunt baiat bun

Job curent: Detective (skill 5)

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): TyByZ s-a nascut in orasul Los Santos, intr'o casa luxsoasa de pe VineWood. Traia intr'o familie bogatasa. La varsta de 7 ani mama sa a murit spanzurata. TyByZ neavand o slujba a inceput sa livreze materiale prin oras descurcand-se cum se putea cu tatal sau din banii pe care ii castiga. Tatal sau fiind dornic de razbunarea mamei sale nu prea avea timp sa se ocupe si de micutul TybyZ. La numai putin de 2 ani de la moartea mamei sale pe cand se intoarcea de afara TyByZ a primit o teribila veste de la cei din Grove, ca tatal sau a murit omorat de cei din Ballas si ca cei din Ballas au fost si cei care i-au ucis mama. El neavand o alta solutie a plecat din oras si nimeni nu a mai auzit de el. Peste 4 ani s-a auzit vestea ca a venit in oras cel mai de temut pusti din Bs. Un tip nu prea mare de statura, dar a carui privire ingrozea orice persoana. Toti din oras cand il vedeau fugeau. Acesta se duce in baza Ballas . Cand ajunge acolo, cei din Ballas incep sa rada si zic: deci tu esti cel mai de temut om din bs , tu chiar crezi ca daca tatal tau nu a avut nici o sansa impotriva noastra tu vei face ceva?! Si atunci a inceut adevarata lupta: TybyZ contra a 12 Ballas. Dupa 10 minute lupta se termina si ramane in picioare un singur om: acela era TybyZ . Razbunarea se terminase, el era impacat. Dupa cateva zile el intra in Grove si sta aici o perioada lunga de timp. El traind singur nu prea se putea descurca cu banii. Cand afla ca Hitman Agency au nevoie de oameni, se duce la liderul kidzeen si isi depune Cv-ul.

Cate ore jucati pe zi: 3-4 ore

Poza cu stats: wXpiW.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Radu

Level: 18

De cat timp jucati pe server: sfarsitul lui 2008

De ce doriti sa intrati in Hitman: Factiunea are un Nume respectat, datorita liderului, vreau sa ajut sa ajunge mai sus.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: SeTh, DroG_RaDu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia (3) San Fiero Riffa (2) Pd (1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detectiv - skill 5

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Radu a vazut prima data lumina zilei in urma cu 18 ani in orasul Las Venturas.

Avand in vedere universul biconcav a fost foarte dificil familiei datorita faptului ca situatia materiala nu a fost deloc favorabila.Atunci Radu a meditat de facut cel mai bine pentru familie sa ajute sa o intretina, a luat hotararea nu tocmai ce-a mai buna si a fost hot de masini. L-a inceput lucrurile mers bine crescand in procentuajul in jur de 98% , pana intr-un moment cand politia i-a luat urma si l-a filat saptamani bune pentru a strange probe consistente la dosar. Radu se intoarce dupa un an din jail, acolo mediteaza ce sa faca in continuare. Ajuns in libertate a mers in The Mafia unde a fost membru lunii, dupa aceea a hotarat sa mearga in San Fiero Riffa. Marea majoritatea timpului a fost ok, pana ce au intrat membrii incapabili si nematurizati. S-a saturat de gang-uri si a aplicat la Agentia Hitman in speranta ca v-a face o munca deosibit de buna.

Cate ore jucati pe zi: 7-8

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Rexxar

Level:17

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Ar fi o noua provocare pentru mine,nu am mai fost niciodata in hitman

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: vesnic,Freeway

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Scoala rank 3; Mafia rank 4; LSV rank 2 ;PD rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Rexxar s-a nascut la perfieria orasului Las Venturas,intr-un sat mic.Parintii lui detineau in acest sat o scoala de soferi si o duceau destul de bine,fiind printre cei mai bogati oameni din sat.Rexxar a urmat liceul local, si odata ce a terminat s-a angajat la firma parintilor sai,insa doar ca instructor.Cu timpul a avansat in grad si a inceput sa predea si cursuri pentru licenta de avioane.Insa afacerile nu mergeau prea bine si bani era din ce in ce mai putini.Asa ca Rexxar si-a luat toti banii pe care ii avea stransi si s-a mutat in Las Vegas.A inceput sa isi parieze acesti bani la cazinourile mafiei si incet incet a devenit cunoscut chiar si printre membri ei.Dupa nu mult timp Rexxar se alatura acestei mafii,hotarat sa faca o avere,dar si sa isi castige respectul.A inceput de jos,de la munca de cazino dar cu timpul a avansat in randurile mafiei si a devenit unul dintre cei mai importanti mafioti.Insa un raid surprinzator al politistilor l-au prin pe Rexxar si pe alti membri ai mafiei nepregatiti si au fost inchisi pentru multi ani.Odata iesit din inchisoare,Rexxar nu se mai putea alatura mafiei,fiind considerat un om al politiei.Asa ca decide sa se mute din Las Venturas in Los Santos,unde este chemat un vechi prieten din mafie si mai apoi din inchisoare sa se alature unui gang,Los Santos Vagos.Rexxar accepta si se alatura acestui gang.Impreuna cu membri gangului,se lupta pentru suprematie pe strazile Los Santos-ului cu gangurile rivale.Insa in timpul unui war,observa cum de pe acoperisul unei cladiri,un om ce pare a fi un asasin,omoara unul dintre dusmani sai cu o luneta.Curios sa afle cine este acest asasin,il urmareste si descopera ca el face parte dintr-o agentie de astfel de asasini platiti.Satul de droguri si de viata de gangster,Rexxar paraseste gangul cu ideea de a deveni un asasin

Cate ore jucati pe zi: 3-4

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp349w.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: found_cluj

Level: 21 cu rp de 22

De cat timp jucati pe server: De dupa wipe.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune foarte bine organizata cu membrii maturi si capabili,aici m-am simtit cel mai bine.

Job-uri precedente: Mafia rank 5,Vagos rank 3,pd rank 1,hitman rank 2,grove rank 2,sfr rank 3,ust rank 3

Job curent: Detectiv(skill 5)

Varsta(reala): 19 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Found_cluj s-a nascut in spitalul din Las Venturas in anul 1993.Found_cluj a fost mezinul familiei,el mai avand doua surori.Cand implinise found 14 ani surorile s-au enervat si au plecat de acasa deoarece parintii se ocupau doar de found ,iar de cele doua surori nu le prea pasau. Found era foarte trist ,deoarece isi iubea surorile enorm de mult. Trecuse niste ani iar found a devenit major,parintii lui nu l-au mai putut ajuta la fel de mult cat l-au ajutat in copilarie,deoarece mama si tatal lui found au intrat in pensie de boala,tatal lui avand cancer si mama lui era foarte bolnava cu inima. Prin toate greutatile found s-a hotarat sa-si caute surorile ca sa-si poata ajuta parintii,dupa ce si-a angajat un detectiv particular iar dupa cautarile foarte lungi ale detectivului in final si-a regasit surorile. Au stat de vorba ceva timp si s-au impacat ca sa-si poata ajuta familie cei 3 copii. Mama lui a fost salvata cu ajutorul copiilor si cu sprijinul acordat de cei 3 copii,dar tatal lui found n-a putut supravietui.Cu toate astea viata lui found merge mai departe si isi cauta un loc de munca ca sa se poata intretine.

Cate ore jucati pe zi :5-6 ore :)

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/10/samp023df.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Choco.

Level: 9 +1 rp 10 !

De cat timp jucati pe server: 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune serioasa bine organizata si de mult imi doresc sa intru in ea sa ajut factiunea !!

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: - Bhizz

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD(rank 3) , Triads(rank 2).

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Arms dealer

Varsta(reala): 21

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Choco. s-a nascut in orasul Los Santos.Era fiul unor oameni saraci deci viata sa era un chin.La varsta de 17 ani,SlowLy. s-a alaturat unu`i gang numit Ballas ,participand deseori la trafic de droguri si arme.In tot acest timp, Choco. a invatat cum se fac banii. Viata lui Choco. si familiei lui mergea din ce in ce mai bine pana la un moment. Intr-o zi Choco. sa dus sa faca niste afaceri cu droguri si cand sa intors acasa ia vazut pe parintii lui zacand pe jos intr-o balta de sange. Si asa , la varsta de 20 de ani Choco. a ramas fara parinti avand langa el doar niste prieteni. Choco. sa dus prin tot cartierul si a intrebat la fiecare casa daca au vazut pe cineva intrand in locuinta lui. Intr-un final afla ca cei din Grove Street i-au omorat parinti. Dupa aflarea vestii , Choco. sa dus in casa si a luat toti banii pe care ia pus la o parte pentru un trai mai bun. Sa dus la un prieten si ia dat toti bani in schimbul unu`i AK-47 si catorva incarcatoare. Hotarat sa isi razbune familia ,s-a dus in zona celor de la Grove street si a vazut ca erau vreo 4 oameni intr-o masina. El ia omorat pe toti care erau in acea masina. In acest moment el este cautat de politie , fiind unul din suspecti principali dati in urmarile. De 2 ani Choco. fuge mai mereu de politie , traind o viata mult mai rea decat si-o inchipuia. Acum pentru ca tot nu mai are pentru ce lupta el s-a dus la agentia hitman unde spera sa faca ce a invatat el in acesti ani. Sa omoare !

Cate ore jucati pe zi: 5+

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/580/samp014mr.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Raul

Level: 26

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece este o factiune foarte unita , si pentru ca mereu mi-am dorit sa intru in acesta factiune

Ce nuck-uri ati avut inainte de wipe: ShaKaLoo

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Triads - rank 1 , FBI - Rank 3 , Grove - 1 , NG - 2 , PD -2 , Mafia - 2 , UST - 5 , LSV -1

Job curent: Detectiv.

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Raul s-a nascut in suburbia orasului Los Santos, intr-o familie numeroasa, modesta, unde calmul si bunastarea reprezenta motto-ul familiei. Copilaria si-a trait-o nebeneficiind de avantajele pe care le-ar fi trebuit sa le aiba un copil. Tinea mult la familia lui, si o ajuta foarte mult, el de mic incercand sa-si faca un rost. Recurgea la metode nu tocmai legale sa-si intretina familia. El era traficant de arme si droguri, ajuta des mafioti ca aprovizionarea acestora, astfel, banii pe care ii obtinea, ii strangea pentru supravietuirea familiei. Ajuns la maturitate, Raul s-a alaturat celei mai puternice mafii in ace moment, The Triads. Aici si-a facut destui prieteni, si s-a facut remarcat si respectat. A stat o buna perioada printre acesti mafioti, si a ajuns la un rank important. Intr-o zi, s-a certat cu un bun coleg, si a hotarat sa se desparta de aceasta mafie. Intorcandu-se acasa, a fost urmarit de niste indivizi, si rapit. Au cerut o rascumparare foarte mare familiei lui Raul. Printr-o minune, Raul a fost salvat de gansterii de pe o strada renumita din Las Venturass. Astfel, rapitorii s-au razbunat si i-au ucis toti membrii familiei lui Raul. Acesta, ramanand singur, s-a alaturat acelei bande de ganster, iar cu timpul, a devenit extrem de cunoscut, si un nume important. Insa la un razboi, s-a intalnit cu cealalta banda de gansteri aliata cu cea de care apartinea, si a fost incantat de caldura cu care a fost primit de acestia, si s-a hotarat sa-i urmeze in acel oras, si sa se alature lor. Dupa o vreme, asaltat de remuscari, isi da seama ca nu semai poate mentine intre gangsteri, si cel mai important lucru, nu mai este atras de crime. Si-a luat inima in dinti, si si-a depus CV-ul la Biroul Federal. A fost acceptat, iar cariera sa aici, a depins mult si de prietenii pe care si i-a facut. Pasionat in continuare de orasul Las Venturas, se hotaraste sa revina, si se alatura Gardei Nationale. Dupa o cearta cu liderul sau, revine in Biroul Federal. Insa nu s-a mai simtit la fel de bine cum s-a simtit prima data, apoi isi incearca norocul si in Departmentul de politie, cel mai ravnit departament. Aici mai mult si-a creat dusmani, fostii lui prieteni, gangsteri suparandu-se pe el. Si-a dat seama ca prietenii conteaza mai mult decat banii pe care ii lua in politie, si se alatura din nou gangsterilor. Insa in acest moment, i s-a ivit ocazia de a-si depune CV-ul in cea mai ravnita organizatie, Hitman Agency, a renuntat la gang, iar acum isi incearca norocul aici.

Cate ore jucati pe zi:4-7 ore

Poze cu Stats :

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: aLeXuTzU28

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 6-7 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Mi se pare o factiune foarte respectata, foarte buna liderul foarte capabil, membri de treaba, si ii cea mai TARE.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: nu am jucat inainte de wipe.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: politiceni-rank2, smurd-rank1, San fierro rifa-rank1, BikerS-rank2, National Guard-rank1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: am un singrur warn pentru ca am facut non-fp cand am fost in sfr.

Job curent: Detective

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): aLeXuTzU28 s-a nascut intr-un orasel din desertul Las Venturas, unde a trait pana la varsta de 18 ani cand s-a hotarat sa plece, pentru ca devenise un oras-fantoma, toti parasisera locul acela. Parintii lui au fost ucisi in timp ce erau jefuiti asa ca a ramas singur. A hoinarit prin multe locuri si a invatat destule lucruri, dar pana la urma s-a stabilit intr-un loc. Asa a inceput adevarata lui viata, cea in Los Santos, un oras aglomerat si cu o industrie dezvoltata unde si-a cautat de lucru. N-a gasit nimic asa ca s-a apucat sa fure masini si sa le vanda pentru a se intretine, iar acum vrea sa se alature asasinilor profesionisti.

Cate ore jucati pe zi: 7-10 ore

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

TybyZ - acceptat pentru teste.

Radu - acceptat pentru teste.

Rexxar - acceptat pentru teste.

found_cluj - respins.(momentan nu esti potrivit pentru agentie)

Choco - respins.(nu te cunosc,nu am o parere formata despre tine,alta data)

Raul - respins.(inactiv)

aLeXuTzU28 - respins.(ai avut sansa,mai ai de asteptat)

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Jad

Level: 9

De cat timp jucati pe server: De 2 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman:

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -/-

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Police Departament rank - 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -/-

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Jad nascut pe data de 19 Mai 1995 cu cetatanie de Los Santos. Crescand foarte repede sub ochii parintiilor Jad la varsta de 7 ani a inceput sa munceasca in curtile oamenilor. Jad a inceput sa isi dea seama cum poate face singur bani fara ajutorul parinitilor muncind in acest fel timp de 3 ani. Pe data de 28 Aprilie 2000 parinitii lui au fost asasinati in propria lor casa. In acest moment Jad nu stia ce sa faca, nu putea apela la nimeni nu putea face nimic. In seara de 8 mai 2000 Jad sa gandit sa aplice la Police Departament pentru a putea da de uram asasinilor. Cautand peste tot a putut da doar de un asasin facand parte din factiune San Fierro Rifa. In urmatorii doi ani Jad a petrecut in Police Departament facandusi destui prieteni. Dar el inca se gandea la acei asasini. Intr-o zii Jad si-a depus demisia la Police Departament spunand ca vrea sa intre in Hitman Agency pentru a le face rau acelor oameni.

Jad a aplicat la Hitman Agency iar acum asteapta raspunsul liderului.

Cate ore jucati pe zi: In jur de 8h - 9h

Poza cu stats: 49T4v.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...