Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: Cretu_Stefan

Level: 16

De cat timp jucati pe server: 5 luni .

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune bine organizata cu membrii foarte capabili , imi place sa fiu Silent Assassin.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD 2 , The Mafia 2 , ng 1 Scoala 3 , Sfr 2

Job curent: Detective.

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): M-am nascut in orasul los santos in cartierul vinewood intr-o familie instarita. Mama mea era doctor in spitalul Los Santos iar tatal meu era agent imobiliar. Lui Cretu Stefan ii placea meseria de doctor vrand sa o ia pe urmele mamei sale .Dupa ce a devenit asistent si a inceput sa-i placa aceasta meserie tatal sau fusese amenintat cu moartea de catre cei din triads.Auzind toate acestea Cretu Stefan a demisionat din SMURD si sa alaturat in The Mafia acolo s-a simtit foarte bine .Dupa un timp vazand ca The Mafia nu este de el a demisionat si a ales sa se faca instructor .Aici a acordat foarte multe licente .in timp ce dadea un test primeste un telefon de la mama sa ca tatal sau a fost impuscat . Auzind toate acestea demisioneaza si se duce in armata pentru al prinde pe ucigasul tatalui sau.Apele par sa se linisteasca dar primeste un telefon din partea mamei lui care a fost ameintat din cei din grove street ca o va omora . Ea si-a facut transferul in spitalaul san fiero iar Cretu a demisionat din armata pentru a fi alaturi de mama sa .Nici aici in san fiero nu era lasat in pace de catre cei din grove street a decis sa se alature celui mai puternic gang din san fiero , san fiero rifa. A stat o buna perioada de timp tinandu-i departe de cei in grove street de mama lui .Acesta a inceput sa se simta foarte bine in sfr. Intr-o zi se duce acasa sa ii aduca mamei niste bani ,acesta o gaseste pe mama sa intr-o balta de sange moarta. El intra intr-o depresie si vorbeste cu liderul sfr si ii spune ca nu mai poate continua .Cretu Stefan acum isi depune Cv-ul la Agentia Hitman pentru a o razbuna pe mama sa

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore

Poza cu stats: 4w6Fw.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: TheFacebook

Level: 17

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece Agentia Hitman este cea mai respectata factiune de pe server . Oricine ar fii mandru sa fie membru al acestei factiuni .

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Mitzu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI 4 , Hitman 3 , Ballas 2 , NG 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Am 2 warnuri de mai bine de 1 an , ambele din cauza unor tangente mai vechi cu Adi [ "cica afk" la horserace si "alergat" in cercuri .. atunci nu stia sa faca diferenta dintre un cerc si o linie dreapta ]

Job curent: Detectiv Skill5

Varsta(reala): 18 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

TheFacebook s-a nascut intr-o zi de toamna la un spital din orasul San Fierro. Parintii lui aveau o casa frumoasa pe Vinewood si o masina eleganta. Tatal lui era silent assasin, iar mama lui lucra la banca din Los Santos. Acestia aveau foarte multi bani. TheFacebook il admira foarte mult pe tatal sau penrtu ceea ce facea si isi dorea sa ii calce pe urme si sa ajunga si el un asasin platit. Ceea ce facea tatal lui TheFacebook era foarte periculos. Putea fi oricand omorat sau arestat, dar cu toate acestea isi dorea sa ajunga ca el. Cand TheFacebook a implinit varsta de 15 ani, tatal sau a primit un contract sa omoare presedintele . In timp ce presedintele sustinea un discursc, acesta s-a urcat pe o cladire din apropiere si cu un sniper l-a nimerit in cap , omorandul pe loc , dar tatal lui TheFacebook a fost observat de garzile de corp ale presedintelui si de polisti. A fost urmarit si impuscat in timp ce fugea. Doi ani mai tarziu, cand TheFacebook avea 17 ani, a incercat sa se alature hitmanilor, dar i sa spus ca nu este destul de pregatit . Acesta a fost foarte trist, dar a trecut peste asta si s-a alaturat gagsterilor pentru a-l razbuna pe tatal sau. TheFacebook facea trafic de droguri si de arme, omora rivali si politisti. Intr-o zi s-a saturat sa tot fuga si a decis sa renunte la viata de gangster. Acesta a luat-o de la 0, si-a schimbat numele, buletinul , masina , locuinta , si a decis sa se alature agentiei FBI pentru a afla informatii despre ei, si apoi sa le dezvaluie hitmanilor toate planurile acestora. Acesta a pretrecut ceva timp acolo pana a aflat tot ce era de aflat despre acestia si a incercat din nou sa se alature hitmanilor. Acesta a fost acceptat si acum este precum tatal sau, un silent assassin foarte respectat de colegii sai de agentie .

Cate ore jucati pe zi: 6-7 h/zi [ in cursul orelor 11:00 - 00:00 ]

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Sobo

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 1 an si ceva

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o agentie bine organizata si imi place ca pot ataca din "umbra"

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: M-am apucat cu o luna doua dupa wipe.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Scoala - rank 1; Politicieni - rank 1; F.B.I. - rank 1; Tridals - rank 1; Scoala - rank 2.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0/3

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): Am 16 ani(fac 17 in 2 luni)

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Pe data de 30 octombrie 1995 un baietel pe nume Sobo s-a nascut la paternitatea din Las Venturas, dar din pricina banilor, parintii lui l-au adoptat la un centru de plasament, nimeni nu l-a adoptat pana la varsta de 14 ani, deci, a decis sa fuga de la camin si sa intre intr-o organizatie mafiota unde poate sa faca bani. Vindea si facea materiale, era deja renumit pentru aceste traficuri, dar a decis sa se lase de inegalitati si a decis sa devina politician, zis si facut, dar lui Sobo nu ii placea sa stea toata ziua pe un scaun de birou si sa nu faca nimic, dorea altceva, s-a hotarat sa devina vanzator de licente, dar din pacate s-a lasat si de aceasta meserie fiindca la un moment dat nu mai avea comenzi. Vroia sa devina om al legii, a devenit un membru F.B.I. dar din cauza colegilor a demisionat. Iar acum doreste sa apartina agentiei Hitman, o agentie ce se ocupa cu asasinarea persoanelor pentru bani.

Cate ore jucati pe zi: minim 7 maxim 15.

Poza cu stats: http://postimage.org/image/s3v7lxwab/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Serban

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectata, foarte bine organizata si cu membrii capabili.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: TheSmarT

Factiuni precedente si rank-ul detinut: NG(4) Grove(2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 non-FP

Job curent: Dectective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Serban s-a nascut in orasul Los Santos. El traia fericit alaturi de familia sa. Tatal sau era un hitman foarte talentat, dar intr-o zi pe cand se pregatea sa isi duca la bun sfarsit un contract, politia i-a dat de urme si a fost arestat. Serban a muncit din greu pentru a face bani. Dupa ceva timp a strans suficienti bani pentru a-si putea elibera tatal pe cautiune. In cele din urma tatal lui a fost eliberat, dar fiind destul de batran a murit si i-a lasat mostenire toata averea sa, dar inainte sa moara acesta i-a soptit lui Serban cateva cuvinte:"Vreu sa ma urmezi si sa intri in agentie". Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a putut rosti tatal sau. Dupa ceva timp Serban a invatat taina armelor si si-a depus CV-ul agentiei si asteapta raspunsul lui Kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: De obicei 3-4 ore pe zi, dar in ultima perioada am avut niste probleme personale si nu am mai putut activa. Acum le-am rezolvat si am revenit in forta :D

Poza cu stats: yCh7I.png

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

MRS. - respins(model de aplicatie gresit)

Colinzink - acceptat pentru teste.(Ne vedem in etapa urmatoare)

Radu - respins.(momentan nu )

SteeL - respins(sansa prea curand nu o sa ai)

wOrSeN - respins(ai fost demis din ultima factiune si numai de rau se vorbeste despre tine)

iLeGaL - acceptat pentru teste.(Ne vedem in etapa urmatoare)

Skanee - respins(momentan nu)

Cretu_Stefan - respins(deocamdata nu ai experienta necesara)

TheFacebook - respins(inactiv)

sobo - respins(ai aplicat si la grove in aceeasi zi)

Serban - acceptat pentru teste.(Ne vedem in etapa urmatoare)

Edited la cretu_stefan,l-am confundat cu royality.:)

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: assistante

Level: 18

De cat timp jucati pe server: 2-3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectata, foarte bine organizata si cu membrii capabili.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Twisted , SlowMO , Makedonu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI ( 1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 non-FP

Job curent: Dectective

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Assistante s-a nascut in orasul Los Santos. El traia fericit alaturi de familia sa. Tatal sau era un hitman foarte talentat, dar intr-o zi pe cand se pregatea sa isi duca la bun sfarsit un contract, politia i-a dat de urme si a fost arestat. Assistante a muncit din greu pentru a face bani. Dupa ceva timp a strans suficienti bani pentru a-si putea elibera tatal pe cautiune. In cele din urma tatal lui a fost eliberat, dar fiind destul de batran a murit si i-a lasat mostenire toata averea sa, dar inainte sa moara acesta i-a soptit lui Assistante cateva cuvinte:"Vreu sa ma urmezi si sa intri in agentie". Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a putut rosti tatal sau. Dupa ceva timp Assistante a invatat taina armelor si si-a depus CV-ul agentiei si asteapta raspunsul lui Kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore , depinde de ziua respectiva .

Poza cu stats: http://postimage.org/image/3u0zns8nv/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Assistante(pe viitor ShaideN)

Level:18

De cat timp jucati pe server:Joc din prima zi de dupa wipe,dar cu pauze. Oficial am inceput in 3 Decembrie 2011.

De ce doriti sa intrati in Hitman:Vreau sa intru in aceasta factiune deoarece este condusa de un lider bun si aceasta factiune are un renume pe sever pentru duritatea membrilor sai.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:Nu am jucat.

Factiuni precedente si rank-ul detinut:DNB(rank 1);Triad(rank 2);NG(rank 2);Grove(rank 3)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Un warn pentru ca am incercat sa scap de politisti in timpul unui control de rutina http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441602&pid=6364564&st=0&#entry6364564

Job curent:Detectiv

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Shaiden s-a nascut la periferia orasului San Fiero si a fost crescut pana la varsta de 13 ani intr-o familie formata dintr-o mama,un tata,si doua surori. El a crescut frumos si nu a avut probleme la scoala niciodata. Intr-o zi cand se intorcea de la scoala a descoperit ca usa casei a fost lasata descuiata,a intrat cu atentie in casa si a constatat cu spaima ca familia sa a fost omorata de niste gangsteri din orasul Los Santos. Din acea zi el a crescut singur,cu gandul ca intr-o zi va ajunge destul de puternic pentru a ii gasi si asasina pe acei gangsteri. A ajuns la carsta de 17 ani si a considerat ca este pregatit pentru asi indeplini visul de cand era copil,sa isi razbune familia. Visul lui nu putea fi indeplinit decat daca intra intr-o agentie secreta care antreneaza asasini platiti,temutii "hitmani", acolo urma sa fie antrenat si mai intents. Daca nu va reusi sa intre din prima incercare va persevera pana cand liderul acestei agentii va considera ca este pregatit sa devina un adevarat hitman.

Cate ore jucati pe zi:3-4 ore zilnic

Poza cu stats: I3riD.jpg

Nume in joc: assistante

Level: 18

De cat timp jucati pe server: 2-3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectata, foarte bine organizata si cu membrii capabili.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Twisted , SlowMO , Makedonu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI ( 1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 non-FP

Job curent: Dectective

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Assistante s-a nascut in orasul Los Santos. El traia fericit alaturi de familia sa. Tatal sau era un hitman foarte talentat, dar intr-o zi pe cand se pregatea sa isi duca la bun sfarsit un contract, politia i-a dat de urme si a fost arestat. Assistante a muncit din greu pentru a face bani. Dupa ceva timp a strans suficienti bani pentru a-si putea elibera tatal pe cautiune. In cele din urma tatal lui a fost eliberat, dar fiind destul de batran a murit si i-a lasat mostenire toata averea sa, dar inainte sa moara acesta i-a soptit lui Assistante cateva cuvinte:"Vreu sa ma urmezi si sa intri in agentie". Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a putut rosti tatal sau. Dupa ceva timp Assistante a invatat taina armelor si si-a depus CV-ul agentiei si asteapta raspunsul lui Kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore , depinde de ziua respectiva .

Poza cu stats: http://postimage.org/image/3u0zns8nv/

jf1mB.gif

Assistante - respins(motivul il ai mai sus)

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: StefaN20

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Sunt priceput in a face kill in silent si a ataca tactic si atat liderul cat si membri sunt foarte te treaba.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Nu am jucat inainte de wipe.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Politicienii rank 3, Triads rank 2, SFR rank 3, Armata rank 2, DNB rank 2.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: News Reoprter.

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): StefaN20 este un locuitor din orasul Los Santos. Acesta a dus o viata cu multe peripetii, trecând prin momente grele dar bineînteles si momente care i-au adus zâmbetul pe buze. De mic el dorea îsi dorea sa fie soldat, agent sub acoperire, si cunoascand armele, si stie sa le stapâneasca asa ca s-a înrolat. Aici a învatat în mare parte tot ce stie. Dupa o perioada de timp petrecuta în Armata, el renunta si se alatura gangsterilor SFR, dar nu erau asa cum se astepta, de aceea s-a retras în Triads o vreme. Fiind în cautare de noi forte care sunt remarcate prin trafic de arme si crime, se alatura celor din Da Nang Boys, puterea lor fiind cunoscuta în cele 3 orase . Aici el castiga respectul membrilor, organizându-i si aratându-le drumul corect asa cum a fost invatat si el. Deoarece nu le erau frica de jail s-au impus politistilor omorându-i sau rapindu-i, cerând recompense. Observând ca Agentia Hitman este în cautare de noi recruti, a decis ca el sa fie unul dintre ei, parasind Da Nang Boys.

Cate ore jucati pe zi: Vara, multe.

Poza cu stats: DOO83.png

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

Stefan20 - acceptat pentru teste.(sa vedem cat de tactic esti)

Agentia hitman recruteaza personal cu experienta in domeniu,cel putin la arme precum deagle,restul se invata pe parcurs,care stiu sa actioneze tactic si care sunt in stare sa respect un simplu regulament.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bytza

Level: 30

De cat timp jucati pe server: 8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place mult ideea de silent assasin , lucrul in echipa , am iesit acuma ceva timp din cauza unor probleme sportive ce solicita mult timp ..

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR - 4 , Grove Street - 3 , FBI - 2 , Mafia - 2 , PD - 2 , DNB - 1 , Hitman Agency - 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - DM Excesiv

Job curent: -

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Bytza s-a nascut in urma cu 16 ani , pe 12 octombrie 1996 in orasul Los Santos.Acesta provenea dintr-o familie saraca , si avea 2 frati . De la inceput era un baiat capabil sa respecte regulamentul si dornic sa munceasca ca sa obtina ceva insa uneori sa le lasa usor dus de val . Inca de mic acesta a fost pus in situatia de a-si produce singur banii , iar la lvl 6 s-a alaturat gangului San Fierro Rifa unde a invatat sa traga . Tot aici el a facut o particica de avere . Intr-o seara cand acesta se intoarse acasa , la cativa pasi a auzit focul unor gloante . Cand el a intrat in casa , a vazut cum parintii lui sunt asasinati cu sange rece de o grupare rivala , Da Nang Boys . Dupa 1 luna jumate petrecuta alaturi de San Fierro Rifa , acesta a parasit si a aplicat la PD cu scopul de a afla date despre ucigas . In zadar i-a fost incercarea , nu gasea date despre ucigas , dar ducea lipsa colegilor si prietenilor din SFR . Dupa 2 saptamani a simtit ca nu este potrivit pentru aceasta factiune , a aplicat la Grove Street pentru a invata mai profund sa traga cu deagle . Dupa 1 luna , acesta si-a depus demisia , pentru a incerca inca odata sa devina un om al legii . La lvl 23 a intrat in FBI , unde a invatat alaturi de liderul Maryus sa foloseasca si celalalte arme inclusiv sniper . Acesta a iesit copul lunii datorita daruirii lui pentru munca de om al legii. Dupa 1 luna acesta a parasit FBI , deoarece se simtea pregatit pentru ceva mai bun , iar atunci a aplicat la Hitman Agency . Dupa 1 luna acesta a parasit factiunea din cauza pregatirii pentru campionatul national de culturism unde s-a clasat pe locul 1 , iar apoi a regratat si dandu-si seama de greseala a asteptat o perioada pentru a aplica iara . In The Mafia a obtinut rank 2 , iar dupa 2 saptamanii a primit Summer Awards - Cel mai activ mafiot si TheCasaLesia Family Leader . Tot in The Mafia a organizat 1 antrenament cu rezultate pe masura si un quest of the week . Acum a aplicat din nou la Hitman Agency , unde spera sa i se acorde inca o sansa si promite ca nu il v-a dezamagii pe lider .

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: xnc6xe.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: RaZzzZoR

Level: 9.

De cat timp jucati pe server: 6-7 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune organizata plina de actiune unde sunt membri cu cap si un lider pe masura , pur si simplu imi place la nebunie si mi-as dori sa fac parte din Hitman Agency pentru ca iubesc factiunea.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Smurd rank 3 , Scoala rank 1 , Da Nang Boys rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0.

Job curent: Detective.

Varsta(reala): 18.

Biografie (minim 100 de cuvinte):

RaZzzZoR s-a nascut in Los Santos , el avea o familie mare formata din 3 frati. RaZzzZoR cand a crescut mai mare frati lui deja comiteau mici infractiuni si faceau pariuri intre ei cine fura s-au cine omoara primul pe cineva , RaZzzZoR de mic a crescut prin certuri si batai la o varsta frageda a fost obligat de frati lui sa fure o masina , nu dupa mult timp RaZzzZoR implineste 18 ani si pleaca de acasa incercand sa uite tot trecutul , el face facultatea de medicina si devine un doctor renumit in Los Santos el isi petrece mult timp ajutand multi oameni. Dupa un timp el isi depune demisia si iese crezand ca el s-a nascut un mafiot , RaZzzZoR vb cu liderul Da Nang Boys si isi face intrarea in marea lume a infractiunilor el devine membru DNB unde acolo face multe crime , jajuri si multe altele. RaZzzZoR dupa cateva luni aude de la Aurica un prieten bun al lui ca exista o agentie renumita prin crime si multe altele , el accepta oferta de a intra in Hitman Agency , dar trb sa dea niste teste de rezistenta intai ca sa vada liderul kidzeen daca este in stare de a face parte dintr`o asemenea organizatie. RaZzzZoR isi depune Cv`ul si asteapta un raspuns pozitiv din partea lui kidzeen.

Poza cu /stats: /stats.

Cate ore jucati pe zi : 8-9 ore :D.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:GamYng

Level:14

De cat timp jucati pe server: 2009 Toamna

De ce doriti sa intrati in Hitman: Ideea de a indeplini contractele cu succes in stilul Silent ma ajuta sa invat multe.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: NuTu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas-1;UST-1,F.B.I-2;FBI-3;PD-2

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Unul din cauza neatentiei am dat F4 la pariuri cand cineva mi-a dat lama.

Job curent: None, deocamdata.

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Gamyng s-a nascut in spitalul din Los Santos.Printe medici de acolo este si tatal lui in factiunea Smurd.Mama era in School Instructor rank3,acorda licente la greu,dar deocamdata era in concediu medical.Cand Gamyng avea 5ani tatal sau era in The Triads un mafiot pe masura dar dupa 1an a ajuns la puscarie pentru detinere de droguri si trafic de persoane.Mama lui dupa un timp a iesit din School instructor si a intrat in F.B.I, avea relati incat il scoatea pe sotul sau in 2s din puscarie.Cand Gamyng avea 18ani a intrat in Ust acolo a stat un timp dupa a iesit, nu i-a placut ideea de a fi mecanic.Dar el isi dorea sa intre in Hitman de mic.Tatal sau i-a spus ca nu e asa de usor sa te faci agent trebui sa inveti multe.Gamyng a intrat in FBI acolo a stat pana la rank3.Apoi a demisionat pt ca si-a pus in cap sa intre in PD . In Police departament a confiscat licente, a facut controale,a fugit dupa suspecti, ii se parea ceva nou...Cu bune cu rele a ramas pana la rank 2 apoi a iesit pentru ca a vrut sa incerce ceva nou ceva in care nu a mai fost , in Agentia Hitman. Tatal sau l-a invatat sa fie un tragator de elita, un player capabil,faire-play , cu bun simt si cu sprijinile mamei a aplicat .

Cate ore jucati pe zi:10 h

Poza cu stats: a4HCY.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Uzzi

Level: 11+

De cat timp jucati pe server: de vreo 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca e o factiune respectata cu membrii de treaba si lider care-si da interesu`

Job-uri precedente: armata, fbi ,armata,mafia,pd,sfr

Job curent: civil

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Totul incepe in aprile 2009 cand pe servar intra un player pe nume Uzzi.L-a inceput Uzzi nu stia mai nimic, este ajutat de zergyu sa il i-a un job si acela este "car jacker", fura masini si le vinde panala level 6, dupa care intra in medic acolo unde sta o vreme si ajuta playeri bolnavi. Uzzi iese din medici si la lvl 10 intra in killers, acolo unde sta o scurta perioada, decoarece pe server se da wipe la factiuni. Ajunge sa intre in ballas, acolo sta doarpe timpul mandatului lui selehash. Intra in grove, acolo unde e cea mai frumoasa perioada a lui pe samp, erau cel mai bun gang dupa server si Uzzi incet, incet ajunge sa fie cunoscut pe servar, dupa o cearta cu liderul Uzzi iese si se baga in NG acolounde lider era Soulseeker, aici prinde infractori foarte de temut. Uzzi iese si din ng, dupa o perioada lunga si intra in hitman unde face o greseala oribila, facand un contract total aiurea, in mijlocul unei multimi regretand foarte mult lucrul acesta. Intra in f.b.iacolo sta o scurta perioada, deoarce are un conflict cu Adi.Uzzi de atunci tot vrea sa intre in hitman, pentru as remedia greseala comisa atunci.

Cate ore jucati pe zi: cam 8 ore . I'm back !

Poza cu stats: My Stats

Link to comment
Share on other sites

Model cerere:

Nume in joc: Skanee

Level: 10++

De cat timp jucati pe server: 3 Ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa si capabila.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:DraGosyk , MyTzuu

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Medics -2 , Sfr - 1 , Grove-2

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1 afk ,1 limbaj

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Intr-o noapte ploioasa de 25 Iunie 1996 , in una dintre camerele mizerabile ale spitalului din Red County , a luat nastere un nou copil , Michael , poreclit mai tarziu Skanee pentru crimele sangeroase pe care le va face. Fiind mezinul modestei familii Harper , era considerat un blestem deoarece parintii de abia puteau sa se intretina pe ei,dar pe cei 4 copii. John Harper,tatal lui Skanee era un betiv si un scandalagiu notoriu in cartierul acela. Candva o minte sclipitoare in liceu,visele sale au fost naruite de moartea tatalui sau. Judith Harper,mama sa,este o taximetrista,venitul sau fiind teoretic singurul din familie . Dar,tangentele lui John cu cei din TheMafia deveneau din ce in mai stranse. Tatal era implicat in afaceri de arme si de droguri si datoriile sale la cei din TheMafia deveneau din ce in ce mai mari. In ciuda aparentelor,Skanee era diferit,dus cu greu la scoala,era un elev eminent,continuandu-si studiile pana in clasa a 11-a. De mic i-a placut sa vindece oamenii asa ca s'a inrlot in factiunea smurd sub conducerea lui sorin_nache.A stat ceva timp aici,facandu-si prieteni si fiind respectat. Dupa ce si-a facut treaba mai mult decat perfect in smurd.Dar,destinul nu a fost cu el,asa cum s-a intamplat cu toti membrii ai acestei familii. Intr-o dupa-amiaza,telefonul ii suna si vocea cutremurata a fratelui sau zice "Parintii nostri au fost ucisi " De atunci,Skanee devine din ce in ce mai trist si facand investigatii afla ca membrii factiunii TheMafia au facut asta deoarece datoriile crescusera foarte mult.Asa ca doreste sa isi razbune parintii alaturandu-se celor din Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 7++

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Hack3r

Level: 13 (Rp de 15)

De cat timp jucati pe server: Am inceput in 2008 dar am facut ceva pauze.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este cea ma unita factiune si sunt sigur ca ma voi descurca.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Broker

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ng-1 , Smurd-2 , Lsv-1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1 non-fp ,1 vanatoare

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Hack3r s-a nascut intr-o familie bogata cu posibilitati financiare si influenta destul de mare in orasul Los Santos.Tatal sau,seful Departamentului de politie din Ls era un om instarit si foarte hotarat iar mama sa, o buna consiliera in primarie.Hack3r inca de mic era un copil nazdravan si facea multe nazbatii pe care parintii lui inca le acceptau.Dupa cativa ani Hack3r era tot asa de neastamparat iar parintii lui nu mai puteau sa ii accepte nici un fel de prostie pentru ca oarecum le strica din imaginea lor in acest oras construita in decursul a multi ani.Tatal sau a hotarat sa ii cumpere o casa la periferia orasului unde , spera el , nu va mai avea atatea probleme.Hack3r incepe sa isi faca prieteni prin tot orasul si se intelegea foarte bine cu ei . De cand a auzit ca exista Agentia Hitman , el si-a dorit foarte mult sa li se alatureze dar pana atunci a decis ca trebuie sa-si faca o reputatie inainte de a intra acolo.A intrat in armata unde se intelegea bine cu colegii dar parca ceva nu ii convenea,era el nemultumit de ceva.Dupa ce a parasit armata , a decis ca are doar de castigat daca intra in smurd .In smurd s-a descurcat foarte bine .Ii placea sa ajute oamenii dar la un moment dat s-a saturat sa faca acelasi lucru.Dupa ce un prieten bun de-al lui Hack3r a fost numit lider la lsv, acesta la convins pe Hack3r sa ii se alature formand acolo o echipa foarte puternica si capabila sa castige war-uri si eventuri.Hack3r se imbolnaveste, contacteaza o gripa iar o saptamana nu poate iesii din casa.In acest timp liderul lsv era demis . Cand a aflat ca prietenul sau a fost demis a decis ca nu mai are rost sa continue fara el.Vazand ca Agentia Hitman este in cautare de oameni buni a decis ca trebuie sa fie unul dintre ei.

Cate ore jucati pe zi: Nu am un program stabilit.In orice caz 4+

Poza cu stats: http://img267.imageshack.us/img267/3088/samp0078.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bytza

Level: 30

De cat timp jucati pe server: 8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place mult ideea de silent assasin , lucrul in echipa , am iesit acuma ceva timp din cauza unor probleme sportive ce solicita mult timp ..

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR - 4 , Grove Street - 3 , FBI - 2 , Mafia - 2 , PD - 2 , DNB - 1 , Hitman Agency - 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - DM Excesiv

Job curent: -

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Bytza s-a nascut in urma cu 16 ani , pe 12 octombrie 1996 in orasul Los Santos.Acesta provenea dintr-o familie saraca , si avea 2 frati . De la inceput era un baiat capabil sa respecte regulamentul si dornic sa munceasca ca sa obtina ceva insa uneori sa le lasa usor dus de val . Inca de mic acesta a fost pus in situatia de a-si produce singur banii , iar la lvl 6 s-a alaturat gangului San Fierro Rifa unde a invatat sa traga . Tot aici el a facut o particica de avere . Intr-o seara cand acesta se intoarse acasa , la cativa pasi a auzit focul unor gloante . Cand el a intrat in casa , a vazut cum parintii lui sunt asasinati cu sange rece de o grupare rivala , Da Nang Boys . Dupa 1 luna jumate petrecuta alaturi de San Fierro Rifa , acesta a parasit si a aplicat la PD cu scopul de a afla date despre ucigas . In zadar i-a fost incercarea , nu gasea date despre ucigas , dar ducea lipsa colegilor si prietenilor din SFR . Dupa 2 saptamani a simtit ca nu este potrivit pentru aceasta factiune , a aplicat la Grove Street pentru a invata mai profund sa traga cu deagle . Dupa 1 luna , acesta si-a depus demisia , pentru a incerca inca odata sa devina un om al legii . La lvl 23 a intrat in FBI , unde a invatat alaturi de liderul Maryus sa foloseasca si celalalte arme inclusiv sniper . Acesta a iesit copul lunii datorita daruirii lui pentru munca de om al legii. Dupa 1 luna acesta a parasit FBI , deoarece se simtea pregatit pentru ceva mai bun , iar atunci a aplicat la Hitman Agency . Dupa 1 luna acesta a parasit factiunea din cauza pregatirii pentru campionatul national de culturism unde s-a clasat pe locul 1 , iar apoi a regratat si dandu-si seama de greseala a asteptat o perioada pentru a aplica iara . In The Mafia a obtinut rank 2 , iar dupa 2 saptamanii a primit Summer Awards - Cel mai activ mafiot si TheCasaLesia Family Leader . Tot in The Mafia a organizat 1 antrenament cu rezultate pe masura si un quest of the week . Acum a aplicat din nou la Hitman Agency , unde spera sa i se acorde inca o sansa si promite ca nu il v-a dezamagii pe lider .

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: xnc6xe.png

Retrag .

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: UnBaNNN

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 3-4 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectata, foarte bine organizata si cu membrii capabili.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI(1) , NG (1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Dectective

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): UnBaNNN s-a nascut in orasul Los Santos. El traia fericit alaturi de familia sa. Tatal sau era un hitman foarte talentat, dar intr-o zi pe cand se pregatea sa isi duca la bun sfarsit un contract, politia i-a dat de urme si a fost arestat. UnBaNNN a muncit din greu pentru a face bani. Dupa ceva timp a strans suficienti bani pentru a-si putea elibera tatal pe cautiune. In cele din urma tatal lui a fost eliberat, dar fiind destul de batran a murit si i-a lasat mostenire toata averea sa, dar inainte sa moara acesta i-a soptit lui UnBaNNN cateva cuvinte:"Vreu sa ma urmezi si sa intri in agentia Hitman". Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a putut rosti tatal sau. Dupa ceva timp UnBaNNN a invatat taina armelor si si-a depus CV-ul agentiei si asteapta raspunsul lui Kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: De obicei 4-5 ore pe zi, dar in ultima perioada am avut niste probleme personale si nu am mai putut activa. Acum le-am rezolvat si am revenit in forta :D

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/835/samp000all.png/

Link to comment
Share on other sites

jf1mB.gif

RaZzzZoR - acceptat pentru teste.(desii ai level mic,pari in regula si vreau sa vad de ce esti in stare)

GamYng - acceptat pentru teste.(sa vedem daca te-ai mai antrenat intre timp)

Uzzi - respins.(inactiv)

Skanee - acceptat pentru teste.(incercam sa vedem ce iese)

Hack3r - respins(nu prea te cunosc)

UnBaNNN - respins.(intai sa joci si dupa mai vorbim)

Agentia hitman recruteaza personal cu experienta in domeniu,cel putin la arme precum deagle,restul se invata pe parcurs,care stiu sa actioneze tactic si care sunt in stare sa respect un simplu regulament.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: SenSei

Level: 24( + 670 rp)

De cat timp jucati pe server: Din ianuarie 2012

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune cu membrii si lider capabil, si ar fi o noua provocare pentru mine.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Triads(2),Grove(3),FBI(1),DNB(3),Ballas(3)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - Dm excesiv.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): SenSei s-a nascut intr-un sat mic pe langa Las Venturas,mama lui era contabila iar tatal lui era avocat. Pana la varsta de 15 ani ,ei au fost o familie fericita. Din cauza stresului de zi de zi,tatal sau parca innebunise si a inceput sa numai gandeasca ceea ce face. Isi batea zi de zi nevasta,iar pentru SenSei asta a fost o drama,vazandu-si mama cum este batuta.S-a suparat foarte tare pe tatal sau si a plecat de acasa. A locuit cateva luni pe strazi,unde a cunoscut o gramada de oameni periculosi din diferite ganguri,care l-au invatat trasul cu arma.Iar unii chiar il invitau in familia lor,pentru ca se anunta ca va deveni un tragator de elita. Inca de mic el urmarea bataliile gangurilor din Los Santos si isi dorea sa devina unul dintre ei. In ziua in care s-a intors acasa,a gasit-o pe mama sa,batuta si lasata intr-o balta de sange. El si-a dat seama ca tatal sau are toata vina pentru cele intamplate si a cautat razbunare,dar el nu mai era de gasit. Intr-o dimineata a primit un telefon important,cu o propunere de alaturare a lui in Grove Street.Nici nu a stat pe ganduri si a acceptat imediat. Dupa o luna si jumate petrecuta aici,a hotarat sa schimbe alianta si s-a alaturat celor din Ballas,unde a continuat sa-si caute tatal,dar fara nici un rezultat. Dupa munca lui de zi de zi,s-au aratat si primele titluri,SenSei a reusit sa castige Faction Supremacy cu 2 factiuni diferite si acum e gata sa accepte o noua provocare,si anume Hitman Agency,unde are mai multe sanse sa-si gaseasca tatal,deoarece va lucra din umbra.

Cate ore jucati pe zi: Destul de mult spun eu(6-7+)

Poza cu stats: QGHQQ.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: UnknowNNn

Level: 12

De cat timp jucati pe server: Nov. 2009 ( cu pauze )

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune unita , lideri pe masura .

Job-uri precedente: Scoala ( rank 3 ) , LSV ( rank 1 )

Job curent: --//--

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): UnknowNNn s-a nascut la maternitate din orasul Los Santos in vara August 1995 .El provenea dintr-o familie bogata , fercita si plina de iubire . Parinti lu UnknowNNn aveau cateva probleme in cartier cu renumitul gang Grove Street. Intr-o seara de vineri , parinti lu UnknowNNn plecasera in oras sa ia o cina afacerista cu niste oameni importanti . UnknowNNn asteptand acasa nu avea de gand ca o sa se intample o tragedie ingrozitoare in restaurantul unde parinti lui luau cina. Trei membrii din gangul care erau cunoscuti de Grove Street au atacat restaurantul pentru motiv de jaf . Situatia s-a agravat , ce-i 3membrii au ucis cu sange rece pe toti oameni din restaurant avand doar un supravietuitor , acel fiind unu dintre oamenii cu care aveau afaceri parinti lu UnknowNNn . Sambata dimineata UnknowNNn primeste vestea de la acel om anonim cum ca parinti lui au fost ucisi intr-un jaf la restaurant . Acel om anonim il ia pe UnknowNNn in constedie ca sa nu devina orfan, el mosteneste toata averea familie . Dupa 5luni UnknowNNn incepe sa afle despre acel om anonim .Adevarata infatisare a omului anonim este ca era un assasin care ucidea oameni pentru bani . UnknowNNn la varsta de 14ani incearca sa ii ofere jumate din averea mostenita pentru a ii omora pe cei 3membrii din grove street care iau ucis parinti , UnknowNNn este dezamagit dupa refuzul tatalui sau vitreg . UnknowNNn la varsta de 16ani isi roaga tatal vitreg sa il invete sa traga cu toate armele posibile , UnknowNNn este coplesit de fericire pentru raspunsul tatului sau vitreg acela fiind un raspuns pozitiv . Dupa 4luni UnknowNNn a invatat foarte repede toate regurile unui assasin , a invatat sa traga cu toate armele posibile si pasi pentru a duce la succes un contract . Tatal sau vitreg crede in UnknowNNn si il sfatuieste sa isi depuna cv-ul la Hitman Agency deoarece este o agentie de assasini priceputi si bine organizata . UnknowNNn dupa 2zile de stat pe ganduri se duce la agentia Hitman Agency si isi depunde CV-ul cu dorinta de a face parte din agentie , sa adune mai multa experienta ca assasin si poate intr-o buna zi cu chin cu vai va avea un contract pe ce-i 3membrii din grove street care iau ucis mama si tatal.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore depinde de programul pe care il am

Link catre demisie: --//--

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

ume in joc: wOrSeN

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau in hitman pt. sa fac si eu o experienta noua si sa vad daca e chiar asa de frumos si atractiv cum imi zic prieteni.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Smurd ( rank 3 ) , Ballas ( rank 2 ) , Dnb ( rank 2 ) , NG ( rank 3 ) , Ust ( rank 1 ) , The Mafia ( rank 4) , FBI (rank 1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detective

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In anul 1993, in orasul Los Santos, a luat nastere un baietel pe nume Iuly Jr.. Era un copil cuminte si nu prea sociabil, fiind singur la parinti. Avea rezultate bune la invatatura si era olimpic la multe materii. La varsta de 11 ani, mama si tatal sau au murit intr-un accident grav de masina pe Vinewood. Acest accident l-a schimbat complet, iar viata lui nu conta prea mult pentru el. Devenise unul din cei mai rai cetateni din Los Santos si politia era permanent pe urmele lui. El locuia singur in casa lui de pe Vinewood lasata mostenire de parintii sai. La varsta de 16 ani el s-a alaturat unuie mafie puternice unde avea multi prieteni, marea mafie se numea The Mafia. Se intelegea bine cu conducatorul mafie si ajunsese important in gang, avand rank 4. Dupa multe crime, el a parasit gangul si doreste sa uite trecutul sau de mafiot, visand si asteptand acceptarea pt a deveni un silent asasinat foarte bun.

Cate ore jucati pe zi: peste 6 ore pe zi

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: qZennN

Level: 12

De cat timp jucati pe server: din Noiembrie 2009 , cu mici pauze

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectata cu membrii capabili ,de asemenea imi place misiunea de silent assasin si sa lucrez in echipa

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: qzENNNN

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI ( rank 3 ) , LSV ( rank 2 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Dectective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

qZennN s-a nascut la marginea orasului Los Santos , intr`o casuta facuta pe varful unui deal . Facea parte dintr-o familie saraca : mama era casnica , se ingrijea de singurul baietel care il avea , iar tatal lucra toata ziua , de dimineata pana seara in folosul comunitatii . Banii ajungeau foarte greu in acea casa , nimeni nu se indura sa le ofere vreun ajutor acestei familii .. Pana intr-o zi , cand un domn imbracat la 4 ace , a batut in usa abia tinuta in balamale a acestei familii .. Tatal , ramas nedumerit fusese imediat informat despre ce este vorba . Acel domn dorea sa il angajeze pentra niste importante . Urma sa fie un assasin platit !Tatal nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptat acest job .

Banii nu au mai fost o problema in acea familie . Cu timpul s-au mutat intr`un apartament din centrul orasului , baiatul crestea de la zi la zi ...totul mergea perfect

Pana intr`o zi , cand .. intr-o misiune Tatal a fost ranit grav si transportat de catre colegii lui la un spital privat . Cand au primit diagnosticul toti s-au intristat mai ales acel tata care urma sa isi traiasca restul vietii intr-un scaun de rotile .. de atunci in colo nu mai putea aduce banii in acea casa ..

Baiatu implinise deja 16 ani , si un gand il framanta .. Dorea si el sa intre si el in acea ''grupare'' de assasin ( Hitman Agency ) pentru a-si razbuna tatal si pentru a-si castiga painea pentru familia lui

Cate ore jucati pe zi: aproximativ 4-5 ore . Dar nu am activat asa mult in ultima vreme ca am fost in vacanta si am avut niste probleme de sanatate

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: MRS.

Level: 29

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune respectata si foarte bine organizata, cu membri/lider activi si capabili, cu care poti discuta.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Cl2udiu-Download

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Scoala - 1/DNB - 4/ SMURD - 3/ PD - 2/Armata - 2/ LSV - 1/ UST - 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 – AFK la cai, regula era la inceput si nu stiam de ea...

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

MRS s-a nascut in Est Los Santos, intr-o familie foarte cunsocuta. Tatal lui conducea gang-ul Ballas, iar el statea alaturi de tatal lui inca de la varsta de 2 ani. Mereu se juca cu arma tatalui sau si se antrena pentru a ajunge un tragator foarte bun. Acest vis i-a fost spulberat deoarece mama lui MRS nu a mai putut suporta atatea focuri de arma , ii era frica ca am sa pateasca ceva. Astfel a hotarat sa se mute in San Fierro in apropierea Bayside-ului. Aici MRS a dus o viata departe de infractori/mafioti si a reusit sa invete. Astfel la varsta de 18 ani MRS isi ia permisul si vrea sa isi ia un job, de aici a pornit totul. El se duce la liderul SMURD si vorbeste despre angajarea lui. Dupa o zi , este sunat si acceptat in factiune. Dupa un timp , el a renuntat la acest job , deoarece el invatase atat de mult incat , nu putea sa fie un simplu medic. Asa ca se apuca iara de invatat si depunde CV-ul la factiunea UST. Este primit si aici . Era foarte mandru de el , si credea ca va avea o cariera stralucita ca mecanic auto . Intr-o zi cand se duce spre casa , ii suna telefonul. El raspunde iar un indivit cu o voce groasa ii spune: "Tatal tau a fost ucis", la aceste vorbe lui MRS ii se facu rau , si lesina. Este gasit de o persoana care ii il duce la spital. Isi revenise dar era intr-un soc foarte mare. La nici 2 ore dupa acest telefon , mai primeste unu-l de la aceeasi persoana. Cand auzi vocea MRS incepu sa tipe la el. Barbatul ia spus sa se calmeze , dar ia mai spus ceva: "Mama ta a fost prinsa si va fi omorata,daca nu vi in Los Santos pana maine". Lui MRS ii era foarte frica ... nu mai stia ce sa faca. S-a calmat , iar a doua zi s-a dus in Los Santos. Intalnirea a fost undeva intr-o parcare subterana. A intrat acolo , si a stat 5 minute dupa care au venit 2 masini. L-au prins si l-au bagat intr-o masina. Acesti oameni l-au dus in Est Los Santos , unde il baga intr-o incapere cu un geam prin care vedeai in alta incapere. In celalta incapere era mama lui, MRS a fost legat si pus sa se uite cum acei oameni o "violau" pe mama lui , si o bateau. Dupa 2 ore de chinuri groaznice mama lui a fost impuscata. MRS a inceput sa tipe si a intrebat "CINE SUNTETI" acei oameni l-au dus intr-o alta incapere unde l-au inchis. Dupa 4 ore a venit un om la el si i-a spus "Noi suntem gang-ul Los Santos Vagos" la aceste vorbe MRS inebunise si incepu sa tipe. Peste o saptamana , MRS reuseste sa scape din mainile agresorilor. Nu stia ce sa mai faca , isi abandonase serviciul, era inebunit. Asa ca intr-o zi sa dus la spawn Hitman, si a inceput sa stringe "Cine este liderul vostru!!!". Un membru iesise cu arma indreptata spre el. La care MRS nu sa lasat mai prejos si a scos eagle si l-a intrebat, dupa ce au vorbit cateva minute bune si sau amenintat , domnul kidzeen iese din casa lui, si vrea sa-l asculte pe MRS. Acesta ii explica tot ce i s-a intamplat, si ca vrea sa se razbune pe cei din Los Santos Vagos. kidzeen i-a spus sa revina peste cateva zile. MRS a plecat din nou in San Fierro , de unde si-a luat bagajele si sa reintors in casa tatalui sau. In casa era foarte mare dezordine iar cu cativa bani pe care MRS i-a strans a reusit sa o refaca cat de cat. Peste cateva zile sa dus din nou la spawn Hitman, iar acesta i-a dat un raspuns... MRS si-a razbunat parintii cu ajutorul Hitmanilor si doreste sa li se alature si el pentru ai ajuta.

Cate ore jucati pe zi: 7-10 ore/zi

Poza cu stats: yWJzd.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: AleXus

Level: 27

De cat timp jucati pe server: 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: De cand sunt pe server mi'am dorit sa intru in hitman deoarece este cea mai serioasa factiune, membrii sunt capabili si cu un lider care stie ce face, imi place mult stilul asta de silent assasin deoarece am jucat multe jocuri shooter de genul.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD(rank 4) , Triads(rank 2) , NG(rank 4) , DNB(rank 5) , PD(rank 1) , Bikers(rank 2) , DNB(rank 2) .

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detective (skill 5)

Varsta(reala): 14(fac 15 pe 25 septembrie)

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): AleXus s-a nascut in orasul Los Santos. Tatal sau lucra in PD, iar mama lui era vanzatoare. El traia intr-un cartier obisnuit, frumos, ca toate celelalte cartiere. Pana intr-o zi, cand au venit pe ascuns, pe la miezul noptii, niste gangsteri care i'au omorat pe unii vecini si pe altii i'au tinut prizonieri. Din fericire parintii lui, erau tinuti prizonieri si nu omorati. AleXus a reusit sa scape din casa si a fugit direct la LSPD, sa le zica colegilor tatalui sau ce se intamplase, din nefericire nici unul nu la crezut. Intre timp AleXus a studiat medicina, devenind un assistent in SMURD si a hotarat sa mearga in renumita mafie The Triads sa invete cum sa traga cu armele si stiluri de lupta corp la corp. Intre timp el a intrat in mai multe factiuni. A intrat apoi in NG, unde si'a facut prieteni si a primit rang tot mai mare, pana la sunat liderul DNB-ului, cum ca ar avea ne voie de ajutorul lui. Dupa o lunga perioada in Da Nang Boys, AleXus a vazut un hitman, intre niste blocuri omorand un om oarecare. AleXus la urmarit pe ascuns pe hitmanul acela pana a ajuns in baza lor secreta. AleXus ia povestit liderului Agentiei Hitman ce se intamplase cu familia lui, si la lasat sa intre in Hitman si sa isi rezolve treaba pe gangsterii ce i'au rapit parintii.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/818/samp021ki.png/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...