Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: KENN

Level: 18

De cat timp jucati pe server: 2 ani si 11 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pe langa faptul ca este cea mai dorita factiune, consider ca este aceea care-mi satisface toate dorintele in materie de activitate si munca depusa, una care se impune pe zice trece, dar in aceeasi masura una care-ti confera un viitor sigur.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Knoop

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SMURD - 4 ; Departamentul de politie - 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Totul a inceput intr-o zi de iulie pe holurile unui spital in decursul a lungi ore de asteptare.Datorita ideii prin care parintii nu doreau sa-i ofere o familie, acesta ajunge intr-un orfelinat.In decursul vietii, KENN nu se face remarcat la orfelinat, el fiind foarte retras si mereu atent la fiecare miscare.Probabil modul de viata, probabil norocul sau blestemul vietii a facut ca acest copil sa fie diferit fata de multi altii.La varsta de 5 ani, un departament al fortelor speciale angajeaza un psiholog pentru a-l analiza, in urma mai multor incidente la nivelul conducerii orfelinatului.In urma acestui test, psihologul l-a dovedit mult mai apt la nivel mintal decat multi agenti ai departamentului.Din pricina incapatanarii si modului retras de viata, KENN este eliminat din proiect si-si urmeaza cursul vietii asa cum altii de varsta lui o faceau.Dupa o perioada indelungata petrecuta alaturi de asistentii sociali, a venit timpul ca si acesta sa-si formeze un rost in viata, desi multi l-au crezut incapabil de asa ceva.Probabil nici el nu-si explica cum a ajuns sa se formeze spre medicina, dar, ambitia si increderea doar de sine, l-au facut sa reusesca si sa ajunga un medic, in cele din urma, vestit in multe zone ale orasului.Dar pentru el niciodata aceasta nu a fost o provocare reala, asadar, cu aceasi ambitie de fier, si-a depus demisia si a incercat sa-si urmeze evolutia ca si politist.Din nou, acesta reuseste, ba chiar sa avanseze pana la nivelul de lider al diviziei de rutiera, desi prima data a lasat in favoarea altora acest post.O buna perioada de vreme acesta se descurca la un nivel inalt, ajungand ca meritele lui sa fie si aici rasplatite.Dupa doua luni de activitate, la fel ca si in SMURD, acesta este desemnat membrul lunii, considerat fiind cel mai capabil in luna respectiva.O mentalitate extrem de diferita de a celorlalti il determina sa paraseasca si acest post cu gandul ca va urma un nou curs, o noua evolutie, o noua experienta..

Cate ore jucati pe zi: ~6

Poza cu stats: YfV1n.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:FocuStar

Level:16

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este ce mai buna factiune de pe servar, este foarte organizata si sunt playeri care stiu ce e samp-ul

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Radu13

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR (2), NG (1), DNB (2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1pentru ca am derajat un event da nu stiam ca se tine event in locul aceala si 2 pentru ca aveam wanted si am dat /q ca aveam 20 k mats

Job curent:Detectiv

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):FocuStar s-a nascut intr-o familie destul de saraca la marginea orasului in cartierul El Corona, el de mic a crescut cu gangsteri. La varsta de 12 ani parinti lui au fost ucisi de niste gangsteri rivali celor din El Corona, el de atunci a fost mult mai apropiat gangsterilor, ei l-au crescut si il puneau sa vanda droguri si arme pentru ei, el vindea arme si droguri pentru ei, la varsta de 16 ani a mers sa se intalneasca cu cineva pentru a ii vinde droguri, acel tip defapt era dintr-un gang rival, si a incercat sa il omoare pe FocuStar, el a fugit foarte speriat de acolo in El Corona si a cerut ajutor gangsterilor, ei nu l-au bagat in seama si l-au alungat din El Corona, FocuStar nu mai avea unde locui si cauta un loc de munca, el a gasit unde sa locuiasca temporar cu un tip, acel tip era destul de dubios, ziua era acasa in general iar noaptea mergea, cand FocuStar il intreba in ce domeniu munceste tipul i-a raspuns ca este exterminator,FocuStar pe moment nu si-a dat seama ce inseamna asta, dar dupa un timp ii parea prea dubios tipul si intr-o seara a mers si l-a urmarit si a avut ca acest tip omoara defapt pentru bani, cand a vazut, FocuStar a fost foarte speriat, acel tip l-a vazut pe FocuStar si s-a apropiat de el si i-a pus pistolul la cap pentru a il omora. FocuStar i-a spus ca vroia sa vada cu ce se ocupa, si l-a rugat sa il ajute sa omoare pe unul dintre tipi ce lau alungat din El Corona, Hitman-ul ia raspuns ca isi face treaba de unul singur, sa ii dea bani si rezolva problema, dar FocuStar a spus ca doreste sa vina cu el pentru a se razbuna, Hitman-ul ia spus ca nu poate sa vina, dar s-a tot rugat de el si acesta a acceptat ca FocuStar sa vina cu el, cand au ajuns pe un bloc de langa El Corona, cand tipul a luat sniper-ul si a pus tinta pe capul unui gangster de acolo, FocuStar i-a spus sa il lase sa il lase sa se razbune el pe ei, a luat sniper-ul si l-a omorat pe unul dintre gangsteri pentru a se razbuna. De atunci isi dorea sa lucreze alaturi de acel tip, dar el nu a acceptat. Dupa aproximativ 2 ani, acel tip cu care locuia a fost ucis. FocuStar a preluat munca ce o facea acel tip, dar dupa un timp era foarte greu sa faca fata. Intr-o zi un prieten de al lui i-a spus ca mai exista niste tipi care se ocupa cu aceasi treaba ca si el, extermineaza oameni pentru bani, el a mers si i-a cautat un timp, iar dupa un timp a dat de ei si s-a alaturat lor.

Cate ore jucati pe zi: In jur de 8 ore

Poza cu stats: wvbt6v.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Powned

Level:16

De cat timp jucati pe server: De dupa primul WIPE !

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune in care este nevoie de multa munca in echipa si seriozitate

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Krom

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:2 ( 1 pentru ca am vorbit urat cu un alt player ) si al 2 pentru ca am dat /q cu wanted ! ( dar sunt de demult )

Job curent:None

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte) Powned nascut la 4 septembrie 1990 . A crescut al?turi de cei trei fra?ii ai s?i Fizzen , Gory si Accent în cartierul Los Santos înv??ând de mic „regulile nescrise ale str?zii “ a copilarit printer golanii cartierului care aveau tot felu de afaceri ilegale printer care ii placea sa se invarta . Powned era un baiat rebel nu era ascultator ca si fratii lui .De la scoala a fost exmatriculat in clasa a 8 pentru comportamentul sau dar si pentru ca avea foarte multe absente si corigente ! Scoala nu era ceva important pentru baiat cat timp ii veneau bani din combinatii a trait mult timp cu aceasta conceptie !

Fratii lui incercau s ail aduca pe drumul cel bun dar baiatul nostrum era foarte incapatanat . Viata de Golan i-a scoso din cap primul copil care l-a facut la 24 de ani.Powned nu dorea ca si copilul sau sa fie un derbedeu sa traiasca pe strazi din ce fura si ce vindea ! Ne putand sa se angajeze pentru ca studiile lui erau insuficiente ,s-a decis sa faca un liceu si o facultate in Los Santos a terminat liceul s-a inscris in “Academia de Politie”din LOS SANTOS dupa terminarea Acedemiei a fost un Politist Comunitar dupa multe eforturi a reusit sa avanseze in grad . Dar pentru powned nu a fost destul el vroia mai mult si asa a si fost Liderul FBI a vazut eforturile lui si devotamentul sau si la recrutat in FBI ! unde a facut o treaba foarte buna a fost avansat pana la rankul “Special Agent in Charge” Uni colegi erau invidiosi de admiratia sefului fata de el si pentru asta a fost sabotat lui Powned I s-a inscenat o crima pentru care a fost demis din FBI . De aici au inceput toate Nevasta lui Powned a divortat de el pentru ca era un somer si nu mai avea bani pentru a o intretine pe ea si pe copil.Ramas singur a apelat la ajutorul fratilor care i-au intors spatele .

Powned s-a gandit ca cu abilitatile dobandite in FBI ar putea face fata in Agentia Hitmanilor el doreste sa isi depuna CV-ul la “Agentia HITMAN” !

Cate ore jucati pe zi: 4-5 ( in ultima saptamana nu am putut activa Probleme la PC )

Poza cu stats: 2u6migx.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Maryca

Level:10

De cat timp jucati pe server: 2 ani cred

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este printre cele mai bune factiune ale serverului si are o organizare foarte ok

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:axelutz,axelinho,Ari

Factiuni precedente si rank-ul detinut: TM ( 2 ) , PD ( 2 ) , SFR ( 1 ) , DNB ( 3 ) TT ( 1 )

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:-

Job curent-

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Maryca era un simplu copil care traia intr-o familie saraca.Tatal sau ia dat numele dupa cel al nasului(Marica),Maryca la varsta de 8 ani si-a deschis o cariera in echipa de football a Los Santosului inving toate celelalte echipe,era un atacant de succes si usor,usor isi ridica familia...Ajungand la varsta de 16 ani a ajuns in cea mai buna echipa a Ligii numita Las Venturas Team,ajunsese capitan si intocmai era si bogat...din ura cei din LSV i-au rapit familia amenintandu-l ca daca nu le da 1 milion ii omoara.Maryca sa enervat nu stia ce sa mai faca si acum sa hotarat in sfarsit...a intrat in The Mafia,cei din LSV auzind asta Scaramouche ia omorat familia apoi The Mafia a organizat o Vendetta de succes...Apoi liderul Vicentzo la transferat in SFR stand doar 1 saptamana acolo si apoi iesind...a intrat in PD ca sa isi rezolve problemele.Acolo a stat ceva timp si a ajuns in TT imediat ce sa schimbat liderul HKR.Apoi a aplicat in DNB cunoscandu-l pe Dexter de pe vremea cand era PD si accepta mita in schimbul /clear.In DNB a avut o cariera de succes iesind din motive personale...Acum Maryca isi doreste foarte mult sa intre in Hitman si sa lucreze alaturi de kidzeen ca lider...oare va fi maryca acceptat?

Cate ore jucati pe zi: Nu stiu...minim 5 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/42/samp186az.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Smoke16.

Level: 12.

De cat timp jucati pe server: Din Martie 2011.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca sunt multi prieteni de ai mei acolo si imi doresc sa devin un hitman.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Smoke16.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia 1-3 am fost de 2 ori , San Fierro Riffa rank 2 , Da Nang Boys rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - afk la cai.

Job curent: Car Jacker.

Varsta(reala): 18.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Smoke16 s`a nascut in Las Venturas in iarna anului 1989 . Era al III -lea copil al familiei . Parintii erau amandoi directori ai unei firme din San Fiero . De mic a primit o educatie aparte de la parintii lui atat si de la invatatorii de la scoala privata din Los Santos . Pana la varsta de 7 ani totul a decurs perfect : nu ducea lipsa de nimic , era printe cei mai destepti copii si nu iesea din vorba parintilor si a bunicilor sub nici o forma . Intr`o noapte se scula sa bea apa dar vrand sa se dea jos din pat auzi cateva focuri de arma din dormitorul parintilor . Ingrozit s`a bagat inapoi in pat crezand ca e un cosmar sau ceva asemanator . Dimineata a mers in dormitorul lor si a ramas incremenit de spaima deoarece parintii lui zaceau intr`o balta de sange . Pe loc a inceput sa tipe trezindu`si fratii mai mari . Acestia au sunat imediat la politia Las Venturas . In cateva minute acestia au sosit si au inceput sa investigheze crima . Dupa cateva minute au sosit si agentii F.B.I. care au inceput si ei sa investigheze cazul . Smoke16 a gasit un bilet al criminalilor cu insemnele bandei Da Nanb Boys . In dimineata aceea viata lui s`a schimbat radical alaturandu`se rivalilor DNB , adica mexicanii din SFR si aliantei lor . Aici a inceput sa lupte cu cei din DNB omorandu`i unul cate unul . Vazand ca nu mai face fata s`a alaturat The Mafia pentru a avea avantajul armelor mai bune gen Ak47 . Nici aici nu a simtit ca are puterea sa`si razbune parintii asa ca s`a alaturat Armatei . In armata totul decurgea foarte bine . Era respectat de cetateni deoarece ii salva de criminali . Dupa ce a crezut ca viata lui s`a intors cat de cat la normal a demisionat alaturandu`se unei gasti de mecanici din San Fierro adica UST . In UST a inceput sa fie recunoscut in orase deoarece repara si tuna masinile mafiortilor . Dupa ce s`a convins ca a stie totul despre masini/motoare si tuning`uri a demisionat alaturandu`se ca , consilier primarului Los Santos . Aici lucra din greu pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor . Plin e stres a demisionat alaturandu`se instructorilor din Scoala . Aici incepu`se sa cunoasca toate orasele de la cap la coada . Deja isi crease un nume in fiecare oras asa ca a demisionat alaturandu`se celor din Ballas . Fiind iar rival celor din Da Nang Boys se bucura cand omora unul dintre membri lor .

Dar intr-o zi a primit un telefon cum ca agentul F.B.I. care a anchetat si el a lucidat moartea parintilor lui a fost asasinat de un DNB in plina strada , chiar lasand si un bilet langa cadavru in care scria : "Ne`ai descoperit , te`am descoperit . Ne`ai acuzat , te`am impuscat " . In data a demisionat si s`a alaturat unei aliate a DNB crezand ca`l poate gasi pe cei care i`a ucis parintii si pe agentul F.B.I. . Dupa o perioada de timp membri mafiei Triads au inceput sa intre a banuieli asa ca pentru binele lui a parasit mafia si a decis sa se alature Agentiei Hitman pentru a`i continua munca agentului ucis .

Cate ore jucati pe zi: 5-6+

Poza cu stats: http://postimage.org/image/56xkdkmtx/

PS: daca voi mai primi o sansa promit sa nu te dezamagesc.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Smoke16.

Level: 12.

De cat timp jucati pe server: Din Martie 2011.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca sunt multi prieteni de ai mei acolo si imi doresc sa devin un hitman.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Smoke16.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia 1-3 am fost de 2 ori , San Fierro Riffa rank 2 , Da Nang Boys rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 - afk la cai.

Job curent: Car Jacker.

Varsta(reala): 18.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Smoke16 s`a nascut in Las Venturas in iarna anului 1989 . Era al III -lea copil al familiei . Parintii erau amandoi directori ai unei firme din San Fiero . De mic a primit o educatie aparte de la parintii lui atat si de la invatatorii de la scoala privata din Los Santos . Pana la varsta de 7 ani totul a decurs perfect : nu ducea lipsa de nimic , era printe cei mai destepti copii si nu iesea din vorba parintilor si a bunicilor sub nici o forma . Intr`o noapte se scula sa bea apa dar vrand sa se dea jos din pat auzi cateva focuri de arma din dormitorul parintilor . Ingrozit s`a bagat inapoi in pat crezand ca e un cosmar sau ceva asemanator . Dimineata a mers in dormitorul lor si a ramas incremenit de spaima deoarece parintii lui zaceau intr`o balta de sange . Pe loc a inceput sa tipe trezindu`si fratii mai mari . Acestia au sunat imediat la politia Las Venturas . In cateva minute acestia au sosit si au inceput sa investigheze crima . Dupa cateva minute au sosit si agentii F.B.I. care au inceput si ei sa investigheze cazul . Smoke16 a gasit un bilet al criminalilor cu insemnele bandei Da Nanb Boys . In dimineata aceea viata lui s`a schimbat radical alaturandu`se rivalilor DNB , adica mexicanii din SFR si aliantei lor . Aici a inceput sa lupte cu cei din DNB omorandu`i unul cate unul . Vazand ca nu mai face fata s`a alaturat The Mafia pentru a avea avantajul armelor mai bune gen Ak47 . Nici aici nu a simtit ca are puterea sa`si razbune parintii asa ca s`a alaturat Armatei . In armata totul decurgea foarte bine . Era respectat de cetateni deoarece ii salva de criminali . Dupa ce a crezut ca viata lui s`a intors cat de cat la normal a demisionat alaturandu`se unei gasti de mecanici din San Fierro adica UST . In UST a inceput sa fie recunoscut in orase deoarece repara si tuna masinile mafiortilor . Dupa ce s`a convins ca a stie totul despre masini/motoare si tuning`uri a demisionat alaturandu`se ca , consilier primarului Los Santos . Aici lucra din greu pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor . Plin e stres a demisionat alaturandu`se instructorilor din Scoala . Aici incepu`se sa cunoasca toate orasele de la cap la coada . Deja isi crease un nume in fiecare oras asa ca a demisionat alaturandu`se celor din Ballas . Fiind iar rival celor din Da Nang Boys se bucura cand omora unul dintre membri lor .

Dar intr-o zi a primit un telefon cum ca agentul F.B.I. care a anchetat si el a lucidat moartea parintilor lui a fost asasinat de un DNB in plina strada , chiar lasand si un bilet langa cadavru in care scria : "Ne`ai descoperit , te`am descoperit . Ne`ai acuzat , te`am impuscat " . In data a demisionat si s`a alaturat unei aliate a DNB crezand ca`l poate gasi pe cei care i`a ucis parintii si pe agentul F.B.I. . Dupa o perioada de timp membri mafiei Triads au inceput sa intre a banuieli asa ca pentru binele lui a parasit mafia si a decis sa se alature Agentiei Hitman pentru a`i continua munca agentului ucis .

Cate ore jucati pe zi: 5-6+

Poza cu stats: http://postimage.org/image/56xkdkmtx/

retrag sorry

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Powned

Level:16

De cat timp jucati pe server: De dupa primul WIPE !

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune in care este nevoie de multa munca in echipa si seriozitate

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Krom

Factiuni precedente si rank-ul detinut: FBI

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:2 ( 1 pentru ca am vorbit urat cu un alt player ) si al 2 pentru ca am dat /q cu wanted ! ( dar sunt de demult )

Job curent:None

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte) Powned nascut la 4 septembrie 1990 . A crescut al?turi de cei trei fra?ii ai s?i Fizzen , Gory si Accent în cartierul Los Santos înv??ând de mic „regulile nescrise ale str?zii “ a copilarit printer golanii cartierului care aveau tot felu de afaceri ilegale printer care ii placea sa se invarta . Powned era un baiat rebel nu era ascultator ca si fratii lui .De la scoala a fost exmatriculat in clasa a 8 pentru comportamentul sau dar si pentru ca avea foarte multe absente si corigente ! Scoala nu era ceva important pentru baiat cat timp ii veneau bani din combinatii a trait mult timp cu aceasta conceptie !

Fratii lui incercau s ail aduca pe drumul cel bun dar baiatul nostrum era foarte incapatanat . Viata de Golan i-a scoso din cap primul copil care l-a facut la 24 de ani.Powned nu dorea ca si copilul sau sa fie un derbedeu sa traiasca pe strazi din ce fura si ce vindea ! Ne putand sa se angajeze pentru ca studiile lui erau insuficiente ,s-a decis sa faca un liceu si o facultate in Los Santos a terminat liceul s-a inscris in “Academia de Politie”din LOS SANTOS dupa terminarea Acedemiei a fost un Politist Comunitar dupa multe eforturi a reusit sa avanseze in grad . Dar pentru powned nu a fost destul el vroia mai mult si asa a si fost Liderul FBI a vazut eforturile lui si devotamentul sau si la recrutat in FBI ! unde a facut o treaba foarte buna a fost avansat pana la rankul “Special Agent in Charge” Uni colegi erau invidiosi de admiratia sefului fata de el si pentru asta a fost sabotat lui Powned I s-a inscenat o crima pentru care a fost demis din FBI . De aici au inceput toate Nevasta lui Powned a divortat de el pentru ca era un somer si nu mai avea bani pentru a o intretine pe ea si pe copil.Ramas singur a apelat la ajutorul fratilor care i-au intors spatele .

Powned s-a gandit ca cu abilitatile dobandite in FBI ar putea face fata in Agentia Hitmanilor el doreste sa isi depuna CV-ul la “Agentia HITMAN” !

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: http://tinypic.com/r/123vdjn/6

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Dakar

Level:9

De cat timp jucati pe server:2 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Sa fiu un mercenar nemilos si sa indeplinesc misiuni,dar si pentu faptul ca hitman este o agentie neutra in razboi.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:-

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Triade si rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:-

Job curent:Taximetrist

Varsta(reala):16 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Dakar era un boschetar andonat care voia sa aiba o viata interesanta.Acesta intr-o zi statea si se uita pe o vitrina la un televizor.Avuse loc o crima savarsita de o persoana intr-un costum negru si fara par.Dakar isi da seama ca acesta era defapt un mercenar al organizatiei Hitman.In acel moment visul sau a fost sa ajunga un astfel de mercenar.Acesta s-a straduit din greu sa dea de sediul acestora dar nu a reusit acesta fiind bine retras.Dar a auzit de un anumit om Kidzeen,L-a contactat iar acesta l-a chemat pe o cladire.Ziua urmatoare la ora 22.59 acesta a venit pe cladire seful hitman ii inmaneaza acestuia o luneta si ii arata o persoana .Dakar o ucide si este remarcat de Kidzeen.Acesta urmeaza sa dea teste pentru a pi primit in aceasata organizatie de mercenari.

Cate ore jucati pe zi: 8

Poza cu stats: http://img651.imageshack.us/img651/4531/samp035fi.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Smoke16.

Level: 12.

De cat timp jucati pe server: Din Martie 2011.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca sunt multi prieteni de ai mei acolo si imi doresc sa devin un hitman.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Smoke16.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia 1-3 am fost de 2 ori , San Fierro Riffa rank 2 , Da Nang Boys rank 1 , Bikers rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 - afk la cai.

Job curent: None.

Varsta(reala): 18.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Smoke16 s`a nascut in Las Venturas in iarna anului 1989 . Era al III -lea copil al familiei . Parintii erau amandoi directori ai unei firme din San Fiero . De mic a primit o educatie aparte de la parintii lui atat si de la invatatorii de la scoala privata din Los Santos . Pana la varsta de 7 ani totul a decurs perfect : nu ducea lipsa de nimic , era printe cei mai destepti copii si nu iesea din vorba parintilor si a bunicilor sub nici o forma . Intr`o noapte se scula sa bea apa dar vrand sa se dea jos din pat auzi cateva focuri de arma din dormitorul parintilor . Ingrozit s`a bagat inapoi in pat crezand ca e un cosmar sau ceva asemanator . Dimineata a mers in dormitorul lor si a ramas incremenit de spaima deoarece parintii lui zaceau intr`o balta de sange . Pe loc a inceput sa tipe trezindu`si fratii mai mari . Acestia au sunat imediat la politia Las Venturas . In cateva minute acestia au sosit si au inceput sa investigheze crima . Dupa cateva minute au sosit si agentii F.B.I. care au inceput si ei sa investigheze cazul . Smoke16 a gasit un bilet al criminalilor cu insemnele bandei Da Nanb Boys . In dimineata aceea viata lui s`a schimbat radical alaturandu`se rivalilor DNB , adica mexicanii din SFR si aliantei lor . Aici a inceput sa lupte cu cei din DNB omorandu`i unul cate unul . Vazand ca nu mai face fata s`a alaturat The Mafia pentru a avea avantajul armelor mai bune gen Ak47 . Nici aici nu a simtit ca are puterea sa`si razbune parintii asa ca s`a alaturat Armatei . In armata totul decurgea foarte bine . Era respectat de cetateni deoarece ii salva de criminali . Dupa ce a crezut ca viata lui s`a intors cat de cat la normal a demisionat alaturandu`se unei gasti de mecanici din San Fierro adica UST . In UST a inceput sa fie recunoscut in orase deoarece repara si tuna masinile mafiortilor . Dupa ce s`a convins ca a stie totul despre masini/motoare si tuning`uri a demisionat alaturandu`se ca , consilier primarului Los Santos . Aici lucra din greu pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor . Plin e stres a demisionat alaturandu`se instructorilor din Scoala . Aici incepu`se sa cunoasca toate orasele de la cap la coada . Deja isi crease un nume in fiecare oras asa ca a demisionat alaturandu`se celor din Ballas . Fiind iar rival celor din Da Nang Boys se bucura cand omora unul dintre membri lor .

Dar intr-o zi a primit un telefon cum ca agentul F.B.I. care a anchetat si el a lucidat moartea parintilor lui a fost asasinat de un DNB in plina strada , chiar lasand si un bilet langa cadavru in care scria : "Ne`ai descoperit , te`am descoperit . Ne`ai acuzat , te`am impuscat " . In data a demisionat si s`a alaturat unei aliate a DNB crezand ca`l poate gasi pe cei care i`a ucis parintii si pe agentul F.B.I. . Dupa o perioada de timp membri mafiei Triads au inceput sa intre a banuieli asa ca pentru binele lui a parasit mafia si a decis sa se alature Agentiei Hitman pentru a`i continua munca agentului ucis .

Cate ore jucati pe zi: 5+

Poza cu stats: http://postimage.org/image/3nq895pvb/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: aKaRy

Level:19

De cat timp jucati pe server: cam 2 ani asa

De ce doriti sa intrati in Hitman:Doresc sa intru in Agentia Hitman deoarece este cea mai serioasa factiune de pe servar

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: darkstar

Factiuni precedente si rank-ul detinut: smurd rank 1 ballas rank 2 fbi rank 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:-

Job curent:detectiv skill 5

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte) aKaRy s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un loc de munca stabil el se chinuia sa il poata creste pe aKaRy dar intrun timp aKaRy s-a gandit sa isi ia viata pe propia raspundere asa ca s-a angajat ca vanzator de ziare si a muncit tim de 2 ani vazand ca situatia devenea tot mai grea a hotarat sa incerce ceva mai periculos sa isi castige bani din lucruri ilegale asa ca sia depus sv la ballas dupa un scurt timp seful sau la tradat si vazand asa a dorit sa se razbune sia depos sv la agentia hitman acum asteptand raspunsul lui kidzeen .

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore cel putin

Poza cu stats: http://imgur.com/delete/rn6UtkgBMIJawrc

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: GreenSabre

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2 ani si 8 luni (noiembrie 2009)

De ce doriti sa intrati in Hitman: In primul rand imi place ideea de silent assassin, mi se pare foarte interesant conceptul de kill pe bani... in al doilea rand este o factiune pe care intotdeauna am apreciat-o de cand joc pe acest server.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Icebird

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove - 3, PD - 1, UST - 2, Politicieni - 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detectiv (skill 5)

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

GreenSabre s-a nascut pe 4 octombrie 1993 in ghetto-ul orasului Los Santos in sanul familiei Johnson. El a crescut intr-un cartier defavorizat in care viata era grea. La varsta de 6 ani invata primele treburi despre viata si in special despre viata de cartier. Dupa o copilarie grea s-a decis impreuna cu niste amici sa deschida un service de car tuning. Treaba a mers bine pentru o vreme, cumparatori intotdeauna au existat iar munca era usoara, ei avand cunostinte vaste in domeniu dar intr-o zi, datorita unei masini suspecte, GreenSabre a fost arestat si acuzat pentru complicitate la crima. Dupa 6 luni de inchisoare el a fost eliberat conditionat. Deoarece era eliberat conditionat si trebuia sa respecte legea, el s-a decis sa se angajeze camionagiu la o firma locala. Dupa ~4 ani de viata plictisitoare si dupa perioada de eliberare conditionata, GreenSabre a hotarat sa se alature gang-ului Grove Street pentru ca ii era dor de fostii lui tovarasi si de viata de strada. Dupa un timp, ceva a mers prost si a trebuit sa paraseasca gang-ul, el devenind civil pentru mai multe zile. Multe ganduri i-au trecut prin cap atunci si... a decis ca viata de politist este potrivita pentru el dar s-a dovedit ulterior ca a facut o greseala. S-a alaturat unei echipe de tuning local vrand sa isi urmeze pasiunea. In aceasta echipa el si-a facut noi prieteni si s-a distrat lucrand si facand lucrul care ii placea la acea vreme. A parasit aceasta echipa din motive necunoscute si a decis sa se alature echipei de consilieri ai primarului LoLz0r. Dupa un timp GreenSabre si-a dat seama ca singura metoda prin care poate trai este sa devina un asasin platit, aceasta viata combinand toate celelalte incercari ale lui de a avea o meserie potrivita. Si-a depus cererea si asteapta acum raspunsul liderului agentiei, kidzeen :tiphat:

Cate ore jucati pe zi: 5-10+

Poza cu stats: tysiB.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Ghiondes

Level: 17

De cat timp jucati pe server: Noiembrie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este una din factiunile independente si care are niste membri capabili.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 = 1 - afk la cai si 1 trb sa mi-l scoata un admin level 5 +

Job curent: Detective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului:

Ghiondes s-a nascut in orasul Los Santos. Era fiul unor oameni saraci deci viata sa era un chin.La varsta de 17 ani, Ghiondes s-a alaturat unu`i gang numit Grove Street, participand deseori la trafic de droguri si arme.In tot acest timp, Ghiondes a invatat cum se fac banii. Viata lui Ghiondes si familiei lui mergea din ce in ce mai bine pana la un moment. Intr-o zi Ghiondes sa dus sa faca niste afaceri cu droguri si cand sa intors acasa ia vazut pe parintii lui zacand pe jos intr-o balta de sange. Si asa , la varsta de 20 de ani Ghiondes a ramas fara parinti avand langa el doar niste prieteni. Ghiondes sa dus prin tot cartierul si a intrebat la fiecare casa daca au vazut pe cineva intrand in locuinta lui. Intr-un final afla ca cei din Ballas i-au omorat parinti. Dupa aflarea vestii , Ghiondes sa dus in casa si a luat toti banii pe care ia pus la o parte pentru un trai mai bun. Sa dus la un prieten si ia dat toti bani in schimbul unu`i AK-47 si catorva incarcatoare. Hotarat sa isi razbune familia, s-a dus in zona celor de la Ballas si a vazut ca erau vreo 4 oameni intr-o Tahoma mov. El i-a omorat pe toti care erau in acea masina. In acest moment el este cautat de politie , fiind unul din suspecti principali dati in urmarire De 2 ani Ghiondes fuge mai mereu de politie, traind o viata mult mai rea decat si-o inchipuia. Acum pentru ca tot nu mai are pentru ce lupta el s-a dus la Agentia Hitman unde spera sa faca ce a invatat el in acesti ani. Sa omoare !

Cate ore jucati pe zi: 3-4

Poza cu stats: http://img692.imageshack.us/img692/7263/samp005cun.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: UnknowNNn

Level: 11

De cat timp jucati pe server: Nov. 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune unita , lideri pe masura .

Job-uri precedente: Scoala ( rank 3 )

Job curent: NR

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): UnknowNNn s-a nascut la maternitate din orasul Los Santos in vara August 1995 .El provenea dintr-o familie bogata , fercita si plina de iubire . Parinti lu UnknowNNn aveau cateva probleme in cartier cu renumitul gang Grove Street. Intr-o seara de vineri , parinti lu UnknowNNn plecasera in oras sa ia o cina afacerista cu niste oameni importanti . UnknowNNn asteptand acasa nu avea de gand ca o sa se intample o tragedie ingrozitoare in restaurantul unde parinti lui luau cina. Trei membrii din gangul care erau cunoscuti de Grove Street au atacat restaurantul pentru motiv de jaf . Situatia s-a agravat , ce-i 3membrii au ucis cu sange rece pe toti oameni din restaurant avand doar un supravietuitor , acel fiind unu dintre oamenii cu care aveau afaceri parinti lu UnknowNNn . Sambata dimineata UnknowNNn primeste vestea de la acel om anonim cum ca parinti lui au fost ucisi intr-un jaf la restaurant . Acel om anonim il ia pe UnknowNNn in constedie ca sa nu devina orfan, el mosteneste toata averea familie . Dupa 5luni UnknowNNn incepe sa afle despre acel om anonim .Adevarata infatisare a omului anonim este ca era un assasin care ucidea oameni pentru bani . UnknowNNn la varsta de 14ani incearca sa ii ofere jumate din averea mostenita pentru a ii omora pe cei 3membrii din grove street care iau ucis parinti , UnknowNNn este dezamagit dupa refuzul tatalui sau vitreg . UnknowNNn la varsta de 16ani isi roaga tatal vitreg sa il invete sa traga cu toate armele posibile , UnknowNNn este coplesit de fericire pentru raspunsul tatului sau vitreg acela fiind un raspuns pozitiv . Dupa 4luni UnknowNNn a invatat foarte repede toate regurile unui assasin , a invatat sa traga cu toate armele posibile si pasi pentru a duce la succes un contract . Tatal sau vitreg crede in UnknowNNn si il sfatuieste sa isi depuna cv-ul la Hitman Agency deoarece este o agentie de assasini priceputi si bine organizata . UnknowNNn dupa 2zile de stat pe ganduri se duce la agentia Hitman Agency si isi depunde CV-ul cu dorinta de a face parte din agentie , sa adune mai multa experienta ca assasin si poate intr-o buna zi cu chin cu vai va avea un contract pe ce-i 3membrii din grove street care iau ucis mama si tatal.

Cate ore jucati pe zi: 6-7ore depinde de programul pe care il am

Link catre demisie: --//--

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Alin97

Level:18

De cat timp jucati pe server:1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman:pentru ca este o factiune frumoasa.lider si membri de treaba

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:Alinache(1 luna de zile)

Factiuni precedente si rank-ul detinut:F.B.I(2),NG(3),SFR(1),DNB(1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1 warn pt limbaj la inceput nu stiam bn regulile jocului

Job curent:detectiv

Varsta(reala):14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Alin97 s-a nascut intr-un orasel din Los Santos.Acesta a vrut sa se faca mare mafiot,incercand a ajuns 1 mafiot puternic,pana cand mama,tata,si fratele lui au fost de liderii asociatiei mafiote deoarece avea niste restante de valori uriase.Acesta vrand sa se razbune s-a angajat ca membru FBI si a luptat impotriva lor pana cand i-a vazut dupa gratii pe criminali.Dupa ce a terminat cu acei mafioti s-a alaturat armatei pt a se pune la punct cu disciplina.Acum sia dat demisia si ast decizia liderului.

Cate ore jucati pe zi:5-6

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Sandokan

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 2 ani jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este cea mai serioasa si dorita factiune si are un lider care stie sa o puna la punct.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Tot Sandokan

Factiuni precedente si rank-ul detinut: NG-2 si 2( am fost de 2 ori) , Ballas-3, SFR-3, LF-3.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Nu am.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 11 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Sandokan s-a nascut in Los Santos. La varsta de 5 ani tatal sau a murit de cancer. Asta a fost o mare lovitura pentru el, dar si-a facut cativa prieteni care l-au ajutat sa-si ridice moralul. Dupa un timp el si mama sa nu mai aveau bani pentru intretinere, asa ca mama sa a plecat sa lucre in strainatate pentru ai putea trimite niste bani. Intr-o zi el a primit de la mama sa un pachet cu niste bani pentru mancare si intretinere. Gandindu-se sa-i faca o surpriza mamei sale si-a luat un bilet de avion ca sa mearga la ea s-o viziteze. Calatoria a luat sfarsit cu bine, de la aeroport a luat un taxi si de acolo spre casa mamei sale. Cand a ajuns acolo, a platit drumul si a coborat din masina. Cand se indrepta spre casa , apare in fata casei o masina neagra cu un om carunt in uniforma neagra. Lui Sandokan i se paru ciudat asa ca nu intra in casa. Dupa 5 minute barbatul misterios iese din casa , parca putin ranit , isi ia masina si pleaca. Sandokan intra in casa si urca la etaj, unde are camera mamei sale. Plin de uimire el o gaseste intr-o balta de sange. Cateva lacrimi ca roua diminetii se scurg pe obrajii lui si cade in genunchi jurand ca va afla ce este cu aceasta crima mistrioasa. Alta data, cand a mergea pana la magazin sa cumpere o paine, vede din nou masina neagra cu acelasi om carunt cu uniforma neagra. Barbatul misterios se coboara din masina avand intentia de a intra in alta casa, Sandokan, dorind o explicatie, intra in fata lui inaintea casei si il intreaba de ce i-a omorat mama. Barbatul raspunde : Eu ucid pe bani. Sandokan se da la o parte iar barbatul intra in casa. Dorind si el sa stie mai exact ce fel de munca are acel barbat, il urmareste pana la o baza unde erau mai multi ca el. Cand ii vede cat de multi sunt se retrage. Mergand spre casa isi pune cateva intrebari. Cand merge acasa se pune in pat si incearca sa doarma, dar nu poate, asa ca isi ia inima-n dinti , se imbraca si merge la baza vazuta mai devreme. Este aproape miezul noptii. Nici un barbat nu mai sta pe acolo, asa ca inainteaza putin, iar dintr-o data vede o placuta pe care scrie: Proprietate privata!! Accesul interzis persoanelor neautorizate!. Dedesupt scrie un site pe care Sandokan si-l noteaza . Dupa ce ajunge acasa se pune in pat si doarme. A doua zi dimineata intra pe calculator pe acel site. Acum stie explicatia tuturor incidentelor, cetatenii care sunt enervati de alti pun contract pe ei, iar acesti oameni invaluiti in mister le rezolva. Dandu-si seama de acest lucru vede sectiunea: Angajari, asa ca isi depune un CV si el pentru a incerca acest job, iar acum asteapta raspunsul liderului, nimeni altul decat kidzeen. :tiphat:

Cate ore jucati pe zi: in jur de 4.

Poza cu stats:

View post on imgur.com

PS: Chiar daca am doar 11 ani nu inseamna ca nu sunt de gasca sau ca nu ma pricep sa joc GTA.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: SpecialGold

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 17 may.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Am o simpatie pentru silent kill

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Smurd (1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): SpecialGold a vazut prima data lumina zilei in urma cu 18 ani in orasul Las Venturas.

Avand in vedere universul biconcav a fost foarte dificil familiei datorita faptului ca situatia materiala nu a fost deloc favorabila.

Atunci SpecialGold a meditat de facut cel mai bine pentru familie sa ajute sa o intretina, a luat hotararea nu tocmai ce-a mai buna si a fost hot de masini.

L-a inceput lucrurile mers bine crescand in procentuajul in jur de 98% , pana intr-un moment cand politia i-a luat urma si l-a filat saptamani bune pentru a strange probe consistente la dosar.

SpecialGold se intoarce dupa 3 ani din jail, acolo mediteaza ce sa faca in continuare. Ajuns in libertate aplica la Agentia Hitman

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...