Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: LoVeLess

Level: 32

De cat timp jucati pe server: De 2 ani jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este cea mai tare factiune si aici mi-a placut cel mai mult de cand joc samp.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: rVg , moNdotecK

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove (rank 5) , Hitman(rank 4) , Ballas (rank 3) , Mafia(rank 1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoVeLess s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge greu ,a inceput sa lucreze la varsta de 7 ani.Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau. La varsta de 16 ani el se imprieteneste cu niste baietii din cartier care il invata sa parieze la cursele de cai.Castiga niste sume frumusele, pe care le imparte cu prietenii.Cu banii castigati el se inscrie la un event de deagle pe care il castiga si isi descopera talentul sau la precizia glontului. Prietenii vazandu-l i-au zis ca el este pregatit sa devina un un gangster de temut asa ca s-a dus la Directorul The_Game sa isi depuna Cv-ul, el trecand testele a stat aici foarte mult, a avut o mica cearta cu liderul si a intrat in ballas. Si-a dat seama ca cel mai potrivit gang pentru el este Grove si s-a intors , a mai stat ceva timp si a intrat in Hitman, unde era foarte aproape sa primeasca rank 5. Dupa aceea a fost dat afara din hitman ,deoarece s-a imbolnavit de o boala care dureaza 30 de zile si care nu te lasa sa iesi din spital. S-a facut bine si a aplicat din nou in Grove. S-a certat cu liderul filtzer, si s-a dus in Ballas.S-a hotarat sa treaca de partea lui Vicentzo si a intrat in The Mafia unde i-a placut foarte mult. Intra din nou in Ballas pentru a ajuta niste vechi prieteni sa creasca factiunea , iar acum afla ca sunt deschise aplicatiile la Hitman si isi doreste foarte mult sa arate ca ca merita sa fie din nou un membru al acestei agentii asa ca se duce la directorul kidzeen si isi depune CV-ul sperand sa fie iertat pentru greserile din trecut si sa ii mai fie data o sansa.

Cate ore jucati pe zi: minim 4-5

Poza cu stats: :bananadance2:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mishka.

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 07 August 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru Silent Kill,e stilul meu de lupta preferat.Am si cativa prieteni mai vechi in factiune,iar membri sunt activi si docili,e factiunea pe care o caut.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: PaulxX

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Consilier (rank 2), Smurd(rank 1), DNB(rank 2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mishka,zis si Paul,a fost readus in Los Santos dupa o pauza de 1 an.Lasat in zona Rodeo la voia intamplari acesta isi cauta prieteni.In drum spre banca,el observa ca nu are minute pe telefon.Se angajaza la un tip,traficant de masini in serie.Fiind un job ilegal Paul ajunge destul de usor la politie,avand un cazier aproape plin,ca acum un an.

Intr-un sfarsit ii se ofera bani promisi si pleaca in cautarea unei cartele sim pentru a suna cativa prieteni.Prima data apeleaza la Soundy,un prieten vechi,impuscat in cap cu probleme schizofrenice.Acesta-i propune sa devina Consilier,insa cu cazierul plin de acuzati ar fi fost greu sa te angajezi la primarie.Atunci vorbeste cu un politist,Jaguar pentru stergerea cazierului si cateva pile.Mishka depune “noul” CV si intra in politica.Intr-un timp devenise corupt,plictisit de acea viata.Avand tot viitorul in fata nu s-a limitat doar la o factiune.Somer fiind cateva zile,acesta aplica la SMURD.Factiune extraordinara cu Lea ca lider,totul merge bine.Foarte multi pacenti,fiecare cu cazuri diferite.Acum,cu un salariu decent,isi poate satisface dorintele.L-a vizitat pe kWai si Ryder sa-i aminteasca de arme.Acestia fiind Hitmani nu i-au putut spune prea multe,ar fi descoperit amanunte secrete si probabil omorat.Dupa s-a intalnit cu An00by si Panther care i-au reamintit regulamentul serverului si alte amanunte,iar la sfarsit pe vTz care l-a readus in vechea lui piele si pe Kiddo despre noile/fostele factiuni. Din pacate nici in Smurd nu dorea sa-si termine cariera,asa ca si-a dat demisia si a plecat in cautarea altor factiuni.

Apoi si-a amintit ceva de acum un an,cand era gangster asa ca a aplicat DNB unde a fost un succes,insa trecea greu cu vederea minutele grele in penitenciar si jignirile luate-n frau de la fiecare gang/mafiot omorat insa s-a schimbat si liderul,a inceput sa mearga totul greu,asta nu l-a facut sa isi dea demisia,desi s-a atasat de o fata acolo.Pana la urma nici aceasta factiune nu ia fost sfarsitul.Nu s-a limitat doar aici,intr-un gang,vroia o experienta mai “noua” Silent kill.Nimeni nu stie cine il omoara sau de unde i-a venit moartea.Asa ca e placut sa fi Hitman,iar pe langa asta e organizatia cea mai renumita de pe server,a devein un membru aici este o placere neconditionata.

Sper sa fiu acceptat,aici si la teste,multumesc.Va rog sa ma scuzati pentru celalalte aplicatii

Cate ore jucati pe zi: Nu dedic jocului un timp exact,in general intru pe seara.

Poza cu stats: http://img513.imageshack.us/img513/8144/samp011koc.png

Imi cer scuze pentru celalalte aplicatii,nu am stiut data exacta expirari Black Listului general.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: BoBiTza

Level:16

De cat timp jucati pe server: 3 ani si ceva

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa intru in hitman deoarece este una din cele mai respectate factiuni si are membri si lideri capabili, si simt ca pot face ceva bun din mine.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: BoBiTza

Factiuni precedente si rank-ul detinut:: Smurd, Groove, Armata, F.B.I, Pd, Instructori, Mafia

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2- drive by fara sofer din greseala..

Job curent: Detective skill 5

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): BoBiTza s-a nascut in orasul Los Santos, int-o casa luxsoasa . Traia intr-o familie bogata, tatal sau era membru cu rank 5 in Mafia si mama sa lucra in SMURD ca si paramedic. La varsta de 9 ani tatal sau a murit spanzurat. BoBiTza neavand o slujba a inceput sa livreze materiale prin oras descurcand-se cum se putea cu mama sa din banii pe care ii castiga. La numai putin de 3 ani de la moartea tatalui sau pe cand se intoarcea de afara BoBiTza a primit o teribila veste de la cei din Mafia, ca mama sa a fost rapita. El neavand o alta solutie a plecat in cautarea mamei sale. In zadar. Nu a gasit-o. In acest decurs de timp el a fost ranit intr-o altercatie cu un membru Ballas. In cele din urma BoBiTza a fost nevoit sa stea 3 saptamani in spital. La numai putin de o saptamana dupa iesirea sa din spital, BoBiTza s-a gandit sa intre in Mafia pentru a-si razbuna mama. El a fost acceptat si i-a facut o deosebita placere sa lucreze intr-o mafie. Intr-o buna zi, dimineata pe la ora 9:00 in fata Casinoului mafiotilor 2 oameni imbracati frumos la costum negru, cu camasa rosie au cerut intervenitia lui BoBiTza. Stand de vorba cei 3, au hotarat sa plece in investigarea cazului mamei sale. El nestiind ca sunt cei din Mafia, a fost legat. In baza Mafia. Vicentzo , ReDDoGs erau ingrijorati de neprezentare sa la baza. Asa, cei 2 si inca 5 din mafia au urcat in Heli si in masini si au pornit in cautarea lui BoBiTza. Intre timp el se zbatea sa iasa din masina. In zadar. Din fata se vedeau a fi niste gangesteri cu o masina rosie, Sultan. Erau cei din Ballas. Cele 2 masini s-au oprit. Lupta a inceput. Din spate se arata si cei din mafia cu masinile negru. Se dau jos din masina si incep a trage in cei 2 mafioti. In final, mafia si ballas reusesc sa doboare pe talhari. BoBiTza a scapat cu viata.Dupa acea aventura el s-a antrenat foarte mult devenind un manaitor al armelor nemaigasit si de aceea se duce la liderul kidzeen si is depune CV-ul in hitman pentru a arata de ce este in stare, si pentru a face cunoscut BoBiTza.

Cate ore jucati pe zi: 10 ore

Poza cu stats: Click!

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:itv.dRey

Level:23

De cat timp jucati pe server:Din toamna lui 2009 :)

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune serioasa, cu membri capabili si cu o mare rezonanta pe server.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:Tot cu itv.dRey am jucat.

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Da Nang Boys( rank 1 ), The Mafia ( rank 2, rank 3) - am fost de 2 ori , Police Department (rank 2), Ballas (rank 1), The Triads ( rank 3)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1 warn ( /ad aiurea )

Job curent:Detective

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Totul a inceput in orasul LS,unde itv.dRey a venit pe lume la maternitatea din centrul orasului,la ora 20:00.Parinti lui,tatal Johnny si mama Tiffany, find foarte fericiti de acest dar pe care Dumnezeu i l-au oferit,si de care sa se bucure si sa mearga inainte indiferent de problemele pe care le intampina.Totul mergea perfect,pana ce intr-o zi,pe data de 20.Septembrie.2000,cand itv.dRey avea doar 4 anisori,relatia dintre parintii lui mergea din ce in ce mai prost,datorita faptului ca erau mai mult despartiti decat apropiati.In 27.Septembrie.2000,ei se despart,copilul ramane in grija tatalui,pana la varsta de 14 ani,cand acesta este dus la bunica lui Samanta,si ingrijit de aceasta timp de 2 ani,in care l-a crescut cu greutate,deoarece pe zi ce trecea ea se simtea tot mai rau,fapt ce a cauzat moartea ei.Ramane singur,fara familie,pe strazi.Descopera gang-sterii,de aici viata lui schimbandu-se complet.Incepe sa ucida,se ocupa cu prostitutiile,trafic de droguri,etc.Toate acestea continua pe o durata mai lunga,astfel el ajungand la un grad mare,devine un bun luptator,invatand toate tacticile esentiale cu arma.Totul era trist aici,o viata grea,pe zi ce trecea,te gandesti daca vei mai ramane in viata,si ce se va intampla ziua urmatoare.Intr-o zi,pleaca cu un bun prieten din gang,pentru a ucide pe un membru dintr-un alt gang rival lor.Pe drum,isi fac planul de eliminare a inamicului,pregatesc armele,si sunt gata de atac.Ajung la casa in care locuia respectivul rival,si da buzna in casa,observand un lucru care i-a redeschis inima din copilarie,dragostea,pe care nu a avut-o in tot acest timp,uitand ce inseamna mila fata de o persoana,pe Miley,o fata cu un an mai mic decat el,foarte frumoasa,cu un par cret,ochi albastrii,par blond,indragostindu-se imediat de aceasta.Ea avea o viata normala,dar fusese rapita de catre acesti gang-steri pentru o recompensa imensa asteptata din partea parintilor acesteia.Rivalul fusese omorat,iar cei doi tin legatura,pana cand itv.dRey ia o decizie foarte importanta,sa devina un om normal,si sa uite de tot ceea ce s-a intamplat in trecut alaturi de gang-sterii in care si-a trait viata pana acum.S-a mutat cu Miley intr-un apartament din Los Santos si a hotarat sa isi depuna CV-ul Agentiei Hitman pentru a-si putea intretine noua "familie" pe care a capatat-o.

Cate ore jucati pe zi: In timpul scolii 3 ore pe zi, iar in week in jur de 5-6 pe zi.

Poza cu stats:http://i48.tinypic.com/21e95qe.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: deathsaw

Level: 9

De cat timp jucati pe server: Joc de 2 ani si ceva, dar am avut o vreme de inactivitate.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pai iubesc factiunea aceasta inca de cand m-am apucat de acest server pentru ca imi place sa omor oamenii din umbra si pentru ca este o factiune serioasa, cu membri active si capabili si cu lider cu cap.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Tot deathsaw si am mai avut cateva dar nu prea au importanta.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Smurd rank 2.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 dintr-un motiv aiurea.

Job curent: Detective rank 5.

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): deathsaw s-a nascut la periferia orasului San Fierro. El locuia impreuna cu parintii sai. Tatal sau era Camionagiu iar mama sa asistenta. El avea un prieten foarte bun pe care-l chema Alex. Pe data de 23 aprilie 1998 deathsaw a aflat ca prietenul sau fusese ucis de niste traficanti de carne vie. El vroia sa-l razbune pe prietenul sau si a auzit de la oameni despre niste asasini platiti. Deathsaw l-a contactat pe acest asasin si acesta i-a propus sa ii dea lui o suma de bani pentru al gasi si omora pe acel om. Deathsaw i-a spus ca el vrea sa il omoare cu mainile lui doar ca acesta nu avea antrenament. Hitmanul ii cere niste bani lui deathsaw pentru al antrena si acesta vazand ca deathsaw invata repede si se pricepe foarte bine sa manuiasca armele ii propune sa se alature Agentiei Hitman. El isi posteaza SV-ul pentru aceasta Agentie si asteapta cu nerabdare decizia liderului.

Cate ore jucati pe zi: In general joc mult acum depinde de programul pe care il am; 6 ore +.

Poza cu stats: http://i49.tinypic.com/15ap0p.png 

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:geoth3

Level:17

De cat timp jucati pe server:2 si 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:am mai fost si mi-a placut ,am multi prieteni acolo

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:geoth3

Factiuni precedente si rank-ul detinut:grove street 3 , scoala 2, F.B.I 3 , hitman agency 2 , PD 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:0

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):geoth3 s-a nascut in orasul Los Santos , el provonea dintr-o familie saraca , dupa ce geoth3 a ajuns la varsta de 10 ani parintii a fost ucisi iar geoth3 de la varsta mica a fost pus la munca pentru a-si asigura un viitor , pentru inceput a ales un job de taximetrist in care a stat 2 ani.Un bun prieten de al lui pe nume fReSh l-a invatat sa traga cu tot felu'l de arme apoi geoth3 a aplicat intr-un gang anume Grove in care a stat 2 luni de zile in care a observat ca viata de criminal nu il satisface,a primit invitatie in F.B.I in care a acceptato cu ceamai mare placere in acest departament si-a facut foarte multi prieteni buni iar dupa ce s-a acomodat cu acest departament si-a respectat promisiunea de'a ii prinde si de'a ii inchide pe cei care i-a ucis parintii.Vazand ca acei criminali care i-a ucis parintii au intrat la inchisoare iar geoth3 a hotarat sa'si depuna demisia din F.B.I pentru a aplica pentru Scoala iar el in aceasta factiune a oferit licente tuturor jucatorilor care au avut nevoie iar geoth3 dupa 3 ani de zile cat a stat in Scoala a reintrat in F.B.I auzind ca cei care si-au ucis parintii au evadat dupa multa munca depusa i-au gasit morti , geoth3 a stat in a fost o luna agent hitman si dupa o greseala comisa a fost demis , dupa putin timp s-a facut politist , i-a placut munca de politist asa a continuat timp de o luna dupa care a iesit , acum sper sa redevina agent hitman

Cate ore jucati pe zi: 3-4 ore

Poza cu stats: 5AbK8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: @alexandru

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca este 1 lider ca kidzeen

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:]-

Factiuni precedente si rank-ul detinut: dnb rank 3 the mafia rank 1 Armata rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -1 dublu post

Job curent: Detective comerciant de arme

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): @alexandru s-a nascut acum 19 ani in orasul LosSantos, cand era mic el isi dorea sa ajunga om al legii. La varsta de 16 ani se inscrie la academia de politie si reuseste sa treaca de aceasta cu brio, dupa un an el intra in Police Departament acolo si-a facut treaba foarte bine si a fost remarcat de catre liderii sai. Dupa o lunga perioada de timp petrecuta in Police Departament @alexandru este pomovat la un alt departament ca lider acesta fiind FBI.Nici aici nu se lasa mai prejos si munceste la fel de mult ,dar dupa o perioada de 3 luni face o greseala prosteasca si este demis din aceasta functie.Acesta decide sa se alature asasinilor platiti ,aici isi face treaba foarte bine acesta fiind remarcat de catre liderul factiunii si promovat in functie de munca pe care a depus-o,dar intr-o zi el face o greseala pe care liderul nu avea cum sa o treca cu vederea si este demis dupa aproximativ 2 luni petrecute in aceasta factiune ... Nemaiavand unde sa munceasca el a trecut de partea cealalta si si-a depus CV-ul la Grove Street un gang cunonscut in toate cele 3 orase. Si aici a pus umarul la munca si impreuna cu liderul si ceilalti colegi au reusit sa faca gang-ul invincibil acesta ajungand cel mai bun .Dupa o luna de zile @alexandru ramane fara buget iar acesta decide sa isi depuna demisia gandindu-se ca a ajutat destul de mult .Acum el vrea sa se intoarca in factiunea din care a fost demis pentru a repara greseala facuta si pentru a demonstra ca acolo ii este locul.

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore

Poza cu stats: http://imgur.com/delete/N9qtexnlTsaqTnD

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: MrSR

Level: 11

De cat timp jucati pe server: din 19 Iunie 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune iubita , organizata , membri capabili si este condusa de un lider pe masura acestei factiuni.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia rank 1-3 am fost de 2 ori , San Fierro Riffa rank 2 , Consilieri rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 non-fp si al 2 afk la cai.

Job curent: Detective

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

MrSR s-a nascut in orasul Las Venturas.Acesta ducea o viata linistita si lipsita de griji pana la varsta de 16 ani cand acesta afla ca parintii lui au murit intr-un accident rutier.Acesta a reusit sa o mai duca ok cateva luni pana cand toti banii din casa au fost cheltuiti.Acesta incearca sa falsifice niste acte pentru a se putea angaja la mai multe localuri din oras , el fiind minor nu avea voie sa se angajeze.MrSR este prins si dat pe mana politiei pentru fals si este trimis la scoala de detentie apoi la inchisoare pana la varsta de 19 ani.Cand iese din inchisoare,MrSR reuseste sa se angajeze la un Casino din Las Venturas cu ajutorul unor relatii facute in inchisoare.MrSR lucra ca bodyguard si supraveghetor.MrSR la care se angajase MrSR era condus de o grupare mafiota care se ocupa cu spalarea banilor si trafic de droguri.

In cele din urma,dupa aproximativ jumatate de an , capul mafiei il observa pe MrSR si-l supravegheaza.Dupa 2-3 luni de supraveghere , capul mafiei observa ca , MrSR se descurca foarte bine si este un angajat de incredere si ii propune o "avansare".MrSR o accepta fara discutie iar cu timpul capul mafiei incepe sa aiba din ce in ce mai multa incredere in el.Intr-o zi,capul mafiei ii da lui MrSR o arma pentru ai testa increderea si il pune sa omoare unul din membrii "concurentei".MrSR accepta si isi duce munca la bun sfarsit fara probleme.Dupa ce capul mafiei a vazut asta , l-a promovat pe MrSR pe postul de "killrt" el facand toate "contractele" mafiei.Totul a decurs bine timp de 2 ani cand MrSR a fost pus sub urmarire pentru crimele savarsite si a fost dat afara din mafie pentru a nu a atrage atentia catre toata mafia.

MrSR ajunsese sa aiba o avere destul de mare datorita contractelor indeplinite.Acesta il mintuieste pe seful politiei si scapa de cazier si de urmarirea penala.In timpul activitatii lui,MrSR a fost observat in timpul activitatii lui in mafie de catre liderul unui Gang din Los Santos numit Ballas.Acesta ii propune lui MrSR daca doreste sa devina killer si pentru el iar MrSR accepta.Totul merge ok pana intr-o seara cand este pus sa omoare liderul altei grupari din Los Santos numita Grove iar MrSR este impuscat in zona inimii.Medicii s-au chinuit sa-l resusciteze dar nu au reusit,MrSR stand in coma timp de 2 luni pana cand a fost gasit un donator compatibil pentru el.Dupa alte 3 luni de recuperare MrSR iese din spital si incearca sa dea de liderul gruparii Ballas dar nu reuseste.Ulterior afla ca acesta a murit intr-un schimb de focuri dupa 2 saptamani de la accidentul lui.Acum MrSR doreste sa redevina un ucigas platit si incearca sa intre in Hitman Agenty.

Cate ore jucati pe zi: 4-5-6 depinde si de timpul liber.

Poza cu stats: http://postimage.org/image/h21doajh3/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mihai1200

Level: 15

De cat timp jucati pe server:aproape 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: este o factiune unde munca in echipa este importanta, are o importanta foarte mare si cu 2 lideri capabili

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: nu am avut

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Medici rank 3,Consilieri rank 2,SFR rank 1,The Mafia rank 1,UST rank 1, FBI rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Nu am

Job curent: Detectiv.

Varsta(reala): 19 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mihai1200 s-a nascut in orasul Los Santos, provenit dintr-o familie modesta.A crescut alaturi de parintii lui intr-o casa langa Spitalul Los Santos nu departe de un gang anume Ballas.In cartierul respectiv el se juca cu baieti negri provenind din gangul Ballas.S-a imprietenit cu ei dar intr-un fel a stat la distanta de ei pentru ca nu ii placea felul cum se distrau si felul lor de a-si petrece timpul prin ilegalitati, consumand alcool, droguri si traind mereu cu frica rivalilor.A hotarat sa mearga pe un drum opus si anume in SMURD.S-a angajat ca medic, la inceput fiind doar un simplu internist in spital.Cu timpul a castigat experienta in domeniu, ajungand asistent in cazul operatiilor sau interventiilor de garda.La inceput i s-a parut bun locul lui de munca privind banii, colegii si conditiile.Dupa ceva timp spitalul pierde bani dintr-o afacere, scazand salariile oamenii au devenit mai dusmanosi lasand la o parte respectul fata de colegi.Mihai vazand acestea, a hotarat sa se retraga din SMURD, stand acasa nu prea mult.Se intalneste cu fostii lui prieteni de joaca din copilarie mult mai maturi.A purtat o discutie cu ei si i-au oferit sansa de a se alatura aliantei devenind un gangster.El a acceptat si a devenit gangster SFR.Dupa putin timp este nevoit sa fie mutat la un alt niver si anume intr-o mafie numita The Mafia.Acolo nu i-a placut absolut deloc deoarece nimeni nu ii acorda atentie, nimeni nu vroia sa il ajute sau sa il apere.A avut o discutie ceva mai aprinsa cu toata alianta in privinta statutului lui fata de toti.Pana la urma nu a ajuns nicaieri si a decis sa stea departe de ilegalitati dar totusi, alianta nu l-a uitat.Mihai reuseste sa se angajeze la un service auto in San Fiero traind dintr-un salariu modest de 560$ pe luna.Dupa o saptamana de la angajarea lui, se intorc mafiotii fix la el la garaj unde repara.Fiind ca nu a fost un om fidel al mafiei au decis sa il elimine.Dupa o confruntare cu cei 4 mafioti la el in garaj, reuseste sa scape de ei, da un telefon sefului sau de atelier ca il ataca 4 mafioti.Ajunge seful de atelier imediat la el la garaj dar ei deja au plecat.Se intoarce speriat si Mihai in atelier unde il astepta seful de atelier.A zis ca nu se mai poate asa ca il urmaresc si vor sa ii faca felul.I-a spus ca nu este in siguranta aici si ca va pleca cel mai degraba de partea legii.A acceptat urandu-i succes in continuare si sa aiba grija unde merge si ce face.Mihai s-a angajat ca agent FBI.Dupa cateva investigatii a aflat adresa celor care au vrut sa il omoare.Si-a mobilizat cativa colegi de al lui pentru a investiga cazul.Au ajuns la casa lor unde i-au prins pe toti in mijlocul camerei facand o tranzactie cu droguri.Cei 4 au fost prinsi, marfa au fost confiscata si au fost inchisi pentru trafic de droguri, lipsa de libertate si tentativa de omor.Dupa 1 an de calvar Mihai rasufla usurat.I-a multumit colegilor sai si al departamentului pentru efortul si ajutorul depus pentru prinderea celor 4.Dupa ce a investigat mai multe cazuri intamplate in diferite orase anume Los Santos, San Fiero si Las Venturas a observat ca majoritatea au in comun acelasi lucru, foarte asemanator cu intamplarea lui.A realizat ca oricate cazuri ar rezolva, nu se va opri.El a luat o decizie de a se alatura unei agentii fidele unde va ucide pe cei care vor sa faca rau unor oameni inocenti pentru bani.Dupa o incercare nereusita, Mihai s-a antrenat pentru a fi apt si vrednic pentru aceasta factune, Agentia Hitman.

Cate ore jucati pe zi:3-5

Poza cu stats: http://postimage.org/image/8ja0khamf/

PS: am fost plecat dar de astazi imi reiau activitatea.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Hanke

Level: 10

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 3 ani .

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune foarte organizata si mai ales serioasa .

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Taylor, Clifford

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove Street (2) , Da Nang Boy's(1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Nu am niciun warn

Job curent: None

Varsta(reala): 15 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Hanke este un simplu player care inca din copilarie locuia in orasul Los Santos, unde a si facut scoala.A crescut si a inceput sa se maturizeze,inepand sa lucreze pe piata neagra cu oameni periculosi. Hanke si`a dorit tot timpul sa fie singur, sa nu depinda de familia sau prietenii lui. Urmase zilele in care Hanke incepuse sa scoata o gramada de bani cu afacerile ilegale.Neavand unde sa stea si-a cumparat o casuta in cartierul IdleWood. Acolo aflase de suprematia unui gang numit Grove Street. Placandu-i tot mai mult viata de gangster , a vorbit cu liderul acelui gang. Dupa cateva ore de discutii raspunsul liderului a fost afirmativ. A devenit un om rau, facandu`si multi dusmani avand ca rivali pe cei din Ballas , o grupare destulde puternica din Los Santos . Hanke ucide tot mai multi membri din acel gang, capatand mai multa experienta, implicandu`se tot mai mult in acea familie. Hanke castiga tot mai multi bani, dar cel mai important a fost atunci cand a ajutat Grove`ul sa castige Supremacy , devenind un membru destul de respectat si nu`l impiedica nimeni si nimic . Hanke a fost invatat de parinti, ca se poate,in viata, trece peste orice. Dupa un timp a fost dat afara din aceal gang , dar el si`a gasit repede altul unde sa intre . Liderul acelui gang a fost un prieten foarte bun al lui , dar din pacate acesta a plecat .Dupa un timp ,Hanke a auzit vestea cea rea de la un prieten foarte bun,decesul mamei lui . Ramas definitiv pe cont propriu , el a cunoscut un ucigas , care facea parte din Agentia Hitman, semnand cu acel individ un contract pentru a`i cautat ucigasul mamei sale. Dupa un timp,acel agent vine la casa lui Hanke , avand si niste fotografii cu acel ucigas fara suflet . Hanke era impacat cu tot . Dupa acea munca depusa de acel angajat, Hanke s`a gandit sa depuna un CV pentru Agentia Hitman

Cate ore jucati pe zi: Depinde de timpul meu liber , oricum 4h +

Poza cu stats: OEHLg.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: iLeGaL

Level: 22

De cat timp jucati pe server: 6-7 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune foarte serioasa, membrii cei mai buni de pe server, lider de nota 10 si imi place sa fac contracte

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: UST (2), Mafia (2), SFR (2), PD(1), Mafia (3), FBI(1).

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Niciun warn, niciun ban

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Ma numesc iLeGaL, m-am nascut in Los Santos, fiind pasionat de masini am intrat in UST, prima mea factiune de pe acest server, am stat 3 saptamani si am iesit pentru a incerca si altceva, am intrat in Mafia unde am iesit pentru a intra intr-un gang, am intrat in SFR, era o rivalitate mare intre SFR si Grove street atunci, impreuna cu alti membrii am iesit pentru ca liderului nu-i pasa de factiune si am intrat PD cu inca cativa, vazand ca nu-mi place deloc am iesit pentru ca nu are rost sa stau undeva unde nu imi place si am intrat in Mafia unde am stat o luna si am fost cel mai activ mafiot, am iesit din Mafia si am intrat in FBI unde am iesit si mi-am dat seama ca a fi cop nu e de mine si vazand aplicatiile la factiunea mea preferata deschise am decis sa aplic aici.

Cate ore jucati pe zi: cateodata toata ziua, cateodata deloc, nu am un program fix, 30h+ saptamanal.

Poza cu stats: Click !

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Smoke16.

Level: 12.

De cat timp jucati pe server: 1 an si 3-4 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: vreau sa intru deoarece imi place faza cu silent assasin.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia - rank 3 , San Fierro Riffa - rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 warn afk la cai.

Job curent: --.

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Smoke16 s`a nascut in Las Venturas in iarna anului 1989 . Era al III -lea copil al familiei . Parintii erau amandoi directori ai unei firme din San Fiero . De mic a primit o educatie aparte de la parintii lui atat si de la invatatorii de la scoala privata din Los Santos . Pana la varsta de 7 ani totul a decurs perfect : nu ducea lipsa de nimic , era printe cei mai destepti copii si nu iesea din vorba parintilor si a bunicilor sub nici o forma . Intr`o noapte se scula sa bea apa dar vrand sa se dea jos din pat auzi cateva focuri de arma din dormitorul parintilor . Ingrozit s`a bagat inapoi in pat crezand ca e un cosmar sau ceva asemanator . Dimineata a mers in dormitorul lor si a ramas incremenit de spaima deoarece parintii lui zaceau intr`o balta de sange . Pe loc a inceput sa tipe trezindu`si fratii mai mari . Acestia au sunat imediat la politia Las Venturas . In cateva minute acestia au sosit si au inceput sa investigheze crima . Dupa cateva minute au sosit si agentii F.B.I. care au inceput si ei sa investigheze cazul . Smoke16 a gasit un bilet al criminalilor cu insemnele bandei Da Nanb Boys . In dimineata aceea viata lui s`a schimbat radical alaturandu`se rivalilor DNB , adica mexicanii din SFR si aliantei lor . Aici a inceput sa lupte cu cei din DNB omorandu`i unul cate unul . Vazand ca nu mai face fata s`a alaturat The Mafia pentru a avea avantajul armelor mai bune gen Ak47 . Nici aici nu a simtit ca are puterea sa`si razbune parintii asa ca s`a alaturat Armatei . In armata totul decurgea foarte bine . Era respectat de cetateni deoarece ii salva de criminali . Dupa ce a crezut ca viata lui s`a intors cat de cat la normal a demisionat alaturandu`se unei gasti de mecanici din San Fierro adica UST . In UST a inceput sa fie recunoscut in orase deoarece repara si tuna masinile mafiortilor . Dupa ce s`a convins ca a stie totul despre masini/motoare si tuning`uri a demisionat alaturandu`se ca , consilier primarului Los Santos . Aici lucra din greu pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor . Plin e stres a demisionat alaturandu`se instructorilor din Scoala . Aici incepu`se sa cunoasca toate orasele de la cap la coada . Deja isi crease un nume in fiecare oras asa ca a demisionat alaturandu`se celor din Ballas . Fiind iar rival celor din Da Nang Boys se bucura cand omora unul dintre membri lor .

Dar intr-o zi a primit un telefon cum ca agentul F.B.I. care a anchetat si el a lucidat moartea parintilor lui a fost asasinat de un DNB in plina strada , chiar lasand si un bilet langa cadavru in care scria : "Ne`ai descoperit , te`am descoperit . Ne`ai acuzat , te`am impuscat " . In data a demisionat si s`a alaturat unei aliate a DNB crezand ca`l poate gasi pe cei care i`a ucis parintii si pe agentul F.B.I. . Dupa o perioada de timp membri mafiei Triads au inceput sa intre a banuieli asa ca pentru binele lui a parasit mafia si a decis sa se alature Hitmanilor pentru a`i continua munca agentului ucis .

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore depinde si de timpul liber

Poza cu stats: http://postimage.org/image/lrn37mkrv/

PS: nu am putut activa saptamana asta pentru ca am avut ban 7 zile sorry.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: MiXtap

Level: 24

De cat timp jucati pe server: 4 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: este o factiune foarte bine organizata, este o factiune respectata si am multi prieteni in aceasta factiune si doresc sa ma alatur lor

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: JF_Aragon, Carl_Jonson

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove 2, UST 5, FBI 3, DNB 3, Scoala 4

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: nici unul

Job curent: Detectiv Skill5

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):MiXtap s-a nascut in Los Santos intr-o familie modesta fara prea multi bani.Dupa cativa ani MiXtap a fost invatat de prietenii lui din cartier ca este bine sa jefuiesti sa consumi droguri, facandu-l sa para ca este ceva normal si la ordinea zilei.Dupa catva timp petrecut cu noii lui prieteni s-au alaturat cu totii intr-un gang numit Grove Street.Acolo s-a simtit cam jenat fata de ceilalti fiind ca la el in familie nu a fost educat cu asemenea fapte in afara legii.Dupa putin timp isi descopera o noua pasiune si cea pentru masini.Cu parere de rau paraseste Grove Street si va promite ca se va intoarce la prietenii sai.MiXtap si-a dezvoltat pasiunea sa pentru masini si a devenit de la un simplu impatimit al masinilor la un adevarat campion al curselor.Dupa mult timp petrecut alaturi de masini si reparatii i se intampla ceva groaznic.Mama ii este rapita de catre rivalii pe care i-a avut in Grove Street si cer o recompensa foarte mare pe care nu poate sa o plateasca.Vazand in ce situatie se afla, decide sa se alature FBI pentru a-si elibera mama.A lucrat ceva timp la acest caz dupa care l-a elucidat dupa multa munca si a reusit sa isi recupereze mama din banda de mafioti pe care au tinunt-o prizoniera.Dupa tot acest calvar pe care l-a auzit de la mama sa prin ce a trecut, decide sa se intoarca alaturi de prietenii lui din alianta alaturanduse DNB pentru a colabora si a se razbuna pe cei care i-au facut rau mamei sale.Dupa mai bine de cateva saptamani si altercatii cu membri bandei adverse, MiXtap reuseste sa isi razbune mama omorandu-i pe acei oameni, pentru toate faptele rele pe care le-au savarsit.Le-a multumit colegilor lui pentru tot, ramanand prieteni in continuare luand-o pe un alt drum fara ilegalitati alaturandu-se factiunii Scoala.A invatat multe lucruri despre absolvirea testelelor, a ajutat tinerii care vroiau sa invete sa conduca, sa piloteze cu avionul si sa traga.A acordat multe licente, a muncit pentru acea factiune dar totusi nu a uitat de acea amintire neagra, unde isi reaminteste acelasi caz cu un prieten de al lui, unde el si-a pierdut unul din membrii familiei in urma unei petreceri la unchiul sau.In speranta de a-l razbuna pe cel care i-a adus suferinta in familie, cauta pe cineva care ar putea sa puna capat acestor acte de terorism.MiXtap s-a oferit sa il ajute, alaturandu-se Agentiei Hitman unde omoara pentru bani, pe cei care aduc suferinta oamenilor nevinovati.

Cate ore jucati pe zi: 5-7

Poza cu stats:/stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: LoVeLess

Level: 32

De cat timp jucati pe server: De 2 ani jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este cea mai tare factiune si aici mi-a placut cel mai mult de cand joc samp.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: rVg , moNdotecK

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove (rank 5) , Hitman(rank 4) , Ballas (rank 3) , Mafia(rank 1)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoVeLess s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge greu ,a inceput sa lucreze la varsta de 7 ani.Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau. La varsta de 16 ani el se imprieteneste cu niste baietii din cartier care il invata sa parieze la cursele de cai.Castiga niste sume frumusele, pe care le imparte cu prietenii.Cu banii castigati el se inscrie la un event de deagle pe care il castiga si isi descopera talentul sau la precizia glontului. Prietenii vazandu-l i-au zis ca el este pregatit sa devina un un gangster de temut asa ca s-a dus la Directorul The_Game sa isi depuna Cv-ul, el trecand testele a stat aici foarte mult, a avut o mica cearta cu liderul si a intrat in ballas. Si-a dat seama ca cel mai potrivit gang pentru el este Grove si s-a intors , a mai stat ceva timp si a intrat in Hitman, unde era foarte aproape sa primeasca rank 5. Dupa aceea a fost dat afara din hitman ,deoarece s-a imbolnavit de o boala care dureaza 30 de zile si care nu te lasa sa iesi din spital. S-a facut bine si a aplicat din nou in Grove.A iesit si s-a dus in Ballas.S-a hotarat sa treaca de partea lui Vicentzo si a intrat in The Mafia unde i-a placut foarte mult. Intra din nou in Ballas pentru a ajuta niste vechi prieteni sa creasca factiunea , iar acum afla ca sunt deschise aplicatiile la Hitman si isi doreste foarte mult sa arate ca ca merita sa fie din nou un membru al acestei agentii asa ca se duce la directorul kidzeen si isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi: minim 3-4

Poza cu stats: http://postimage.org/image/nz1ko5z0n/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Orange

Level: 23

De cat timp jucati pe server: aproape 2 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Am auzit lucruri bune despre aceasta factiune si vreau si eu sa vad cum este deoarece nu am mai fost in aceasta factiune pana acum.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Acelasi nick: Orange

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove (am fost mai demult - rank 2) ; Mafia (am stat in jur de o luna - rank 3); Scoala (am fost peste 6 luni in aceasta factiune - rank 4).

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 warn

Job curent: Detective (skill 5)

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Orange s-a nascut in orasul Los Santos, intr-o familie saraca. Dupa ce parintii lui au murit, cand acesta avea o varsta frageda, Orange a devenit Car Jacker, ca sa-si poata strange bani sa traiasca. Dupa mult timp in care a lucrat ilegal, a fost invitat sa devina Instructor. Orange a acceptat acest post dar nu a activat mult timp acolo deoarece s-a schimbat 'conducerea' si toti membrii au fost demisi. Astfel, Orange a decis sa treaca inapoi de partea raului, intrand in factiunea Grove Street. Aici a activat in jur de o luna, dupa care si-a dat demisia, revenind inapoi in factiunea scoala de care i-a fost dor. In aceasta factiune Orange a lucrat foarte mult timp, in jur de 3 luni. Dar, dupa ce s-a schimbat iar 'conducerea' Orange impreuna cu alti prieteni buni din factiunea Scoala au demisionat. Astfel, Orange s-a alaturat Mafiei. In aceasta factiune a fost in jur de o luna. I-a placut mult in aceasta factiune dar in acea perioada, membrii din factiune nu erau prea uniti, asa ca Orange si-a dat demisia, aplicand iar la factiunea Scoala, unde a activat 5 luni pana cand a ajuns sa spuna STOP. Acum, vrea sa ajunga ce si-a dorit dintotdeauna si anume Agent Hitman.

Cate ore jucati pe zi: In jur de 4-5 ore. In weekend 6-7.

Poza cu stats: IkxNF.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:pingoo

Level:13

De cat timp jucati pe server: 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Doresc sa intru in Agentia Hitman deoarece este cea mai serioasa factiune, de pe servar

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:nu am jucat

Factiuni precedente si rank-ul detinut: smurd rank 1 triads rank 2 ballas rank 1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:am 1,explicatie:am stat la cai AFk

Job curent:News detectiv

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):pingoo s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui pingoo se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.pingoo fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este nr..pingoo nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" .La varsta de 17 ani pingoo a auzit vorbinduse pe strada de o agentie de hitmani din orasul Los Santos.El se duce la Directorul agentiei si isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi: 3-4 cel putin

Poza cu stats: http://imgur.com/delete/Y8SzGHUVE6Rtmj7

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: ReyYko

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 3 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune dorita de oricine cu membrii si lideri seriosi.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Consilieri rank 2 , Mafia rank 1 , UST rank 2

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Detective

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

ReyYko S-a nascut intr`un sat din apropierea orasului Los Santos . Facea parte dintr`o familie modesta si saraca. Tatal sau lucra Hitman de multa vreme , iar mama era casnica . Intr`o zi normala , pe cand tatal se afla intr`o misiune .. el a fost omorat de niste mafioti care se ocupau cu traficul de droguri . ReyYko a ajuns la maturitate , cand a fost nevoie sa aduca un ban in casa s`a angajat in Consilieri , a castigat destul de bine dar nu si`a putut intretine familia . Dorind sa se imbogateasca a intrat in Mafie unde si`a facut o avere destul de frumoasa . Cand si`a adus aminte de ce`i care l`au omorat pe tatal sau si`a dat demisia si a hotarat sa calce pe urmele tatalui sau si sa depuna aplicatia aceasta .

Cate ore jucati pe zi: 7-8

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: m0t4nu1

Level: 14

De cat timp jucati pe server: pe contul asta de 4 luni ( am avut alt acont acum un an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este cea mai respectata factiune de pe server si imi place cu ce se ocupa si prestanta de care da dovada fiecare membru

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Nu am jucat inainte de wipe .. am avut dupa wipe nick biNNN

Factiuni precedente si rank-ul detinut: politicieni - rank 3 , the mafia : rank 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2 warn , afk la cai si afk cu w 10 in jail ... trebuia sa ma duca prison si eram afk .. asta e

Job curent:detective

Varsta(reala): 18 ani ..fara o luna :)

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): m0t4nu1 s-a nascut in cartierul gangurilor din Los Santos. Acesta a copilarit acolo impreuna cu parintii si cu bunica lui . La varsta de 11 ani , in timpul unei excursii parintii lui au fost ucisi cu sange rece de catre grove street , acesta reusind sa scape ca prin urechile acului , cand a sarit lacul din LS. Anii au trecut si acesta a tot crescut cu gandul laacea zii . La varsta de 17 ani , a inceput sa exerseze si sa isi perfectioneze abilitatile de a manuii armele cat si cele de FS. In cele din urma , cand a decis ca este pregatit , a aplicat la agentia hitman

Cate ore jucati pe zi: 6 + poate si mai mult :)

Poza cu stats: http://postimage.org/image/c62stln0z/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: iNz

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 3 Ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Factiune serioasa + Lider si membrii capabili.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: SexDrive

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas 3 , Grove 2 , NG 2 , PD 1 .

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 Un motiv cam aiurea ...

Job curent: Detective rank 5.

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): iNz s-a nascut in vara anului 1996 in orasul Los Santos, intr-o zona foarte populata, cunoscuta sub numele Vinewood. El a avut o copilarie fericita si plina de bucurii, nu a fost singur la parinit.. el mai avea un frate mai mare ca el cu patru ani. De mic fratele lui nu era cuminte, la varsta de doisprezece ani el se ocupa cu traficul de droguri prin diferite cartiere din L.S.. Fratele lui la indemnat si pe iNz sa se alature acestei nebunii, iNz a refuzat de nenumarate ori pana nu a mai rezistat tentatiei. Cateva luni el nu stia cum trebuie sa procedeze, apoi totul a fost floare la ureche, se descurca de minune. Peste aproximativ un an iNz s-a alaturat unui gang foarte celebru, deseori cunoscut pentru traficul de arme, mai exact Grove Street. Acolo si-a petrecut un an din viata, alaturi de acei gangsteri. Intr-o zi a fost un razboi intre gangurile adverse, o zi plina de adrenalina,sange si oameni cazuti la pamant. Multi membrii ai gangului Grove au decedat cu inima impacata, stiind ca s-au razbunat. Multi au parasit acel gang dupa razboiul de dinainte, a venit si timpul lui iNz. El s-a retras pe moment din gang deoarece dorea sa plece in Armata, zis si facut...A depus un CV iar dupa o saptamana a primit raspunsul final. A fost acceptat in Armata, au trecut doi ani alaturi de adevarati soldati care au luptat pe front, a terminat Armata si si-a continuat viata pe picioarele lui. A inceput sa munceasca zi de zi asigurandusi traiul. Pana intr-o zi cand el a primit o oferta de nerefuzat. Sa devina membru Ballas cu un grad superior. iNz a acceptat, a luptat pana la sange cu fostii colegi din Grove Street, pe toti i-a lasat zacand pe jos.. plini de sange. Nu a mai putut suporta asta, sa isi omoare adevaratii prieteni pentru niste arme si diferite droguri. Intr-o zi iNz a trecut cu masina prin Downtown, a cumparat un ziar local si a vazut ca se cauta un nou primar pentru oras. A spus sa isi incerce norocul si a depus un CV, a fost acceptat si votat de multi cetateni ai orasului, dupa doua zile el a iesit primar si a trebuit sa renunte la viata de gangster. iNz in timpul acela si-a luat capul pe umeri si a fost hotarat ca poate conduce orasul si ca il poate pune la punct. A ajutat diferiti sarmani cu slujbe in postul primariei. Mandatul lui a luat sfarsit.. acum el este un simplu cetatean al orasului, bineinteles cu diferite cunostinte in toate partiile. iNz negasind nimic de munca s-a gandit intr-o seara sa depuna un CV Agentiei Hitman. El a depus CV-ul.. acum asteapta decizia Directorului.

Cate ore jucati pe zi: In general joc mult acum depinde de programul pe care il am; 7 ore +.

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/812/samp018ck.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: MrSR

Level: 11

De cat timp jucati pe server: din 19 Iunie 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune iubita , organizata , membri capabili si este condusa de un lider pe masura acestei factiuni.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: --

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia rank 1-3 am fost de 2 ori , San Fierro Riffa rank 2 , Consilieri rank 1.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 1 non-fp si al 2 afk la cai.

Job curent: Detective

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

MrSR s-a nascut in orasul Las Venturas.Acesta ducea o viata linistita si lipsita de griji pana la varsta de 16 ani cand acesta afla ca parintii lui au murit intr-un accident rutier.Acesta a reusit sa o mai duca ok cateva luni pana cand toti banii din casa au fost cheltuiti.Acesta incearca sa falsifice niste acte pentru a se putea angaja la mai multe localuri din oras , el fiind minor nu avea voie sa se angajeze.MrSR este prins si dat pe mana politiei pentru fals si este trimis la scoala de detentie apoi la inchisoare pana la varsta de 19 ani.Cand iese din inchisoare,MrSR reuseste sa se angajeze la un Casino din Las Venturas cu ajutorul unor relatii facute in inchisoare.MrSR lucra ca bodyguard si supraveghetor.MrSR la care se angajase MrSR era condus de o grupare mafiota care se ocupa cu spalarea banilor si trafic de droguri.

In cele din urma,dupa aproximativ jumatate de an , capul mafiei il observa pe MrSR si-l supravegheaza.Dupa 2-3 luni de supraveghere , capul mafiei observa ca , MrSR se descurca foarte bine si este un angajat de incredere si ii propune o "avansare".MrSR o accepta fara discutie iar cu timpul capul mafiei incepe sa aiba din ce in ce mai multa incredere in el.Intr-o zi,capul mafiei ii da lui MrSR o arma pentru ai testa increderea si il pune sa omoare unul din membrii "concurentei".MrSR accepta si isi duce munca la bun sfarsit fara probleme.Dupa ce capul mafiei a vazut asta , l-a promovat pe MrSR pe postul de "killrt" el facand toate "contractele" mafiei.Totul a decurs bine timp de 2 ani cand MrSR a fost pus sub urmarire pentru crimele savarsite si a fost dat afara din mafie pentru a nu a atrage atentia catre toata mafia.

MrSR ajunsese sa aiba o avere destul de mare datorita contractelor indeplinite.Acesta il mintuieste pe seful politiei si scapa de cazier si de urmarirea penala.In timpul activitatii lui,MrSR a fost observat in timpul activitatii lui in mafie de catre liderul unui Gang din Los Santos numit Ballas.Acesta ii propune lui MrSR daca doreste sa devina killer si pentru el iar MrSR accepta.Totul merge ok pana intr-o seara cand este pus sa omoare liderul altei grupari din Los Santos numita Grove iar MrSR este impuscat in zona inimii.Medicii s-au chinuit sa-l resusciteze dar nu au reusit,MrSR stand in coma timp de 2 luni pana cand a fost gasit un donator compatibil pentru el.Dupa alte 3 luni de recuperare MrSR iese din spital si incearca sa dea de liderul gruparii Ballas dar nu reuseste.Ulterior afla ca acesta a murit intr-un schimb de focuri dupa 2 saptamani de la accidentul lui.Acum MrSR doreste sa redevina un ucigas platit si incearca sa intre in Hitman Agenty.

Cate ore jucati pe zi: 4-5-6 depinde si de timpul liber.

Poza cu stats: http://postimage.org/image/phemxreat/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...