Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

:news:

Nume in joc: MrSR

Level: 10

De cat timp jucati pe server: aproximativ 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: este cea mai iubita factiune si cea mai serioasa.

Job-uri precedente: NG / SFR

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

MrSR s-a nascut in Los Santos , el avea multi prieteni dintre care multi infractori. El avea un frate care facea parte dintr-o mafie foarte puternica. El de mic si-a dorit sa intre in armata si sa ajute oameni saraci dar cu timpul a crescut si a intrat in armata. El a stat acolo mult timp si a invatat multe lucruri frumoase. Fratele lui era un mafiot foarte renumit in San Fierro si era invidiat de toti mafioti din SF. Fratele lui in varsta de 25 de ani la indemnat la furturi , traficul de arme si traficul de persoane pana la urma a ajuns cot la cot cu fratele lui. Fratele lui avea multi rivali de temut , intr-o seara liderul de la San Fierro Riffa impreuna cu 5 membri l-au atacat si l-au chinuit pana a murit. MrSR le-a jurat razboi si spera sa intre in hitman si sa-l razbune pe fratele sau cu ajutorul dotarilor din hitman.El isi depune Cv'ul si vrea si el macar o sansa pentru ca nu are nimic de pierdut.

Cate ore jucati pe zi: 5 ore.

Poza cu stats: My link

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: aliNN1

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 3 ani +

De ce doriti sa intrati in Hitman: pt ca aici m-am simtit cel mai bine

Job-uri precedente: armata, fbi ,armata

Job curent: civil

Varsta(reala): 21

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Totul incepe in aprile 2009 cand pe servar intra un player pe nume aliNN1.L-a inceput aliNN1 nu stia mai nimic, este ajutat de zergyu sa il i-a un job si acela este "car jacker", fura masini si le vinde panala level 6, dupa care intra in medic acolo unde sta o vreme si ajuta playeri bolnavi. aliNN1 iese din medici si la lvl 10 intra in killers, acolo unde sta o scurta perioada, decoarece pe servar se da wipe la factiuni. Ajunge sa intre in ballas, acolo sta doarpe timpul mandatului lui selehash. Intra in grove, acolo unde e cea mai frumoasa perioada a lui pe samp, erau cel mai bun gang dupa server si aliNN1 incet, incet ajunge sa fie cunoscut pe servar, dupa o cearta cu liderul aliNN1 iese si se baga in NG acolounde lider era Soulseeker, aici prinde infractori foarte de temut. aliNN1 iese si din ng, dupa o perioada lunga si intra in hitman unde faceo greseala oribila, facand un contract total aiurea, in mijlocul unei multimi regretand foarte mult lucrul acesta. Intra in f.b.iacolo sta o scurta perioada, deoarce are un conflict cu Adi.aliNN1 de atunci tot vrea sa intre in hitman, pentru as remedia greseala comisa atunci.

Cate ore jucati pe zi: ~ 5

Poza cu stats: VWjO2.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: mc9

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 2 ani jumate.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune matura,serioasa cu membri si lideri capabili.

Job-uri precedente: NG, TRIADS, FBI.

Job curent: Detectiv (skill 5).

Varsta(reala): 17.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Avand un inceput de viata cutremurator , cu necazuri peste necazuri , tristete,tragedie,saracie , modestie , dusmanie , usor usor ,mc9 a ajuns unde a ajuns , sprijinindu-se pe niste "puncte" fie bune , fie rele , reusind sa treaca cu chiu cu vai peste o noua zi.Maturizarea , a avut loc in copilarie , cand era un simplu "initiat" al vietii.

Intr-o seara ploioasa pe strazile orasului,doi tipi il tot urmareau, mc9 vazand ca nu il lasa in pace,a inceput sa fuga cat il tin puterile si intr-un final reusind sa scape ascunzandu-se intr-o scara de bloc.Dintr-o data mc9 a simtit pe cineva in spatele sau,se intoarce rapid dar...Tot ce isi mai aduce aminte acum este sunetul unui pistol cu amortizor...

Gasit intr-o balta de sange de locatarii acelei scari,mc9 ajunge in stare grava la spital din Los Santos.Intr-un final se recupereaza si cauta o "slujba" ferita de ochii lumii.

Cate ore jucati pe zi: 5+

Poza cu stats: zO57P.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mgr - respins(level-ul din descriere nu coincide cu level-ul din stats + ai luat ban recent).

MrSR - respins(ieri am afisat lista cu cei acceptati si respinsi,prea din scurt).

aliNN1 - respins(inactiv).

mc9 - respins(ai fost recent acceptat,mai asteapta).

Asteptam in continuare cv-urile dvs.Succes!

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: MultiHunter

Level: 9

De cat timp jucati pe server: De prin iarna pe contul asta,iar pe linkmania cam 2010.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa intru pentru ca este o agentie puternica,cu membrii buni si consider ca pot sa-mi fac treaba bine.

Job-uri precedente: Medic,SFR,Ballas.

Job curent: Civil - CJ

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): MultiHunter s-a nascut intr-o familie saraca din cartierul Idlewood, Los Santos. Fratii sai mai mari, Jake si Enrique erau membri in gangul San Fierro Rifa, astfel incat MultiHunter fusese de mic atras de viata aceasta de gangster. La varsta de 17 ani, afland ca fratii sai si mai multi membri din San Fierro Rifa au fost ucisi fara mila de cei din Grove, MultiHunter se hotarase sa intre aici pentru a le continua "munca" si sa incerce sa-i razbune, in acea zi declarand razboi in sinea lui celor din Grove Street. Din pricina altercatiilor cu cei din Grove si din cauza ca cartierul sau natal, Idlewood, era "teren de razboi" pentru gangurile rivale, afla intr-o zi ca parintii sai au fost si ei ucisi intr-un schimb de focuri. Din pricina unor neintelegeri in interior si deoarece dorea sa sa dea un timp deoparte de aceasta viata, MultiHunter paraseste San Fierro Rifa si timp de cateva luni incearca sa-si gaseasca un job care sa-i fie pe plac. Nereusind sa gaseasca, isi da seama ca rolul de asasin platit este mult mai bun si asadar se hotaraste sa intre in Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: deobicei intre 4-5 ore.

Poza cu stats: 5oihiv.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bytza

Level: 18

De cat timp jucati pe server: 4 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este cea mai serioasa factiune , cu lideri de exceptie , si simnt ca aici ma regasesc.

Job-uri precedente: Politicieni,SFR,PD,The Mafia,Ballas

Job curent: None.

Varsta(reala): 16.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Povestea incepe in urma cu 16 ani . S-a nascut un baiat , provenind dintr-o familie de oameni saraci . Cand a ajuns la maturitate din lipsa de buget acesta a fost nevoit sa-si produca singur banii. La level 3 a aplicat la Politicieni , unde alaturi de fostul primar Kiddo , acesta a strans o parte de avere. Acesta fiind un tanar intelept a fost promovat la rank 2 . Totul a mers frumos , dar intr-o zi cand acesta se intoarse acasa a vazut cum parintii lui au fost asasinati cu sange rece de membri Groove . Fiind martor acesta a cautat razbunare aplicand la San Fierro Rifa unde a stat mai bine de 1 luna jumate . Insa in urma unor conflicte intre membrii , iar prietenii lui din factiune au iesit , acesta a parasit cu regret factiunea . Dupa ce a fost accept la PD , acesta a aflat din dosarele crimei numele criminalilor care i-a ucis parintii . In acel moment inima i-a stat in loc deoarece nu a pedepsit pe cine trebuia . Dupa un timp acesta s-a alaturat factiunii Ballas , unde alaturi de noul lider a reusit in cele din urme sa-si razbune familia ce-a fost ucisa . Insa de pe atunci , acesta era convins ca factiunea ideala pentru el ar fi Hitman , deoarece are un mod aparte de a ucide , fara a lasa urme sau sa ii apara numele , in special cand era vorba de o cearta intre gang si politai . Acesta dupa ce liderul a fost pedepsit , impreuna cu o parte din prieteni , a parasit factiunea Ballas , iar acuma a aplicat la Hitman , unde spera sa i se acorde o sansa.

Cate ore jucati pe zi: 7+

Poza cu stats: 2dtbrwj.jpg

P.S- saptamana aceasta nu am prea putut activa din cauza unor probleme personale . In cele din urma acestea s-au rezolvat si de azi am revenit la aceeasi activitate.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mitzu

Level: 16

De cat timp jucati pe server: Aproape 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece Agentia Hitman este cea mai respectata factiune de pe server . Oricine ar fii mandru sa fie membru al acestei factiuni .

Job-uri precedente: FBI , Hitman , Ballas , NG

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mitzu s-a nascut intr-o zi de toamna la un spital din orasul San Fierro. Parintii lui aveau o casa frumoasa pe Vinewood si o masina eleganta. Tatal lui era silent assasin, iar mama lui lucra la banca din Los Santos. Acestia aveau foarte multi bani. Mitzu il admira foarte mult pe tatal sau penrtu ceea ce facea si isi dorea sa ii calce pe urme si sa ajunga si el un asasin platit. Ceea ce facea tatal lui Mitzu era foarte periculos. Putea fi oricand omorat sau arestat, dar cu toate acestea isi dorea sa ajunga ca el. Cand Mitzu a implinit varsta de 15 ani, tatal sau a primit un contract sa omoare presedintele . In timp ce presedintele sustinea un discursc, acesta s-a urcat pe o cladire din apropiere si cu un sniper l-a nimerit in cap , omorandul pe loc , dar tatal lui Mitzu a fost observat de garzile de corp ale presedintelui si de polisti. A fost urmarit si impuscat in timp ce fugea. Doi ani mai tarziu, cand Mitzu avea 17 ani, a incercat sa se alature hitmanilor, dar i sa spus ca nu este destul de pregatit . Acesta a fost foarte trist, dar a trecut peste asta si s-a alaturat gagsterilor pentru a-l razbuna pe tatal sau. Mitzu facea trafic de droguri si de arme, omora rivali si politisti. Intr-o zi s-a saturat sa tot fuga si a decis sa renunte la viata de gangster. Acesta a luat-o de la 0, si-a schimbat numele, buletinul , masina , locuinta , si a decis sa se alature agentiei FBI pentru a afla informatii despre ei, si apoi sa le dezvaluie hitmanilor toate planurile acestora. Acesta a pretrecut ceva timp acolo pana a aflat tot ce era de aflat despre acestia si a incercat din nou sa se alature hitmanilor. Acesta a fost acceptat si acum este precum tatal sau, un silent assassin foarte respectat de colegii sai de agentie .

Cate ore jucati pe zi: Depinde cate ore stau la scoala :) [ intre orele 15:00 - 22:00 ]

Poza cu stats: / stats

PS: Stiu , faptul ca am 2 avertismente nu ma ajuta prea mult intr'o aplicatie dar vreau doar sa spun ca am acele avertismente de mult timp si le'am luat din cauza tampeniilor facute de mine :) Si da , stiu ca am fost inactiv pana acum putin timp dar vreau sa imi reiau activitatea si vreau sa revin in factiunea care am indragito de cand joc samp .

Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:ReyYko

Level:9

De cat timp jucati pe server:2 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:este o factiune serioasa si nu te pliktisesti

Job-uri precedente:trucker , arms dealer

Job curent:arms dealer

Varsta(reala):15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):ReyYko S-a nascut intr`un sat din apropierea orasului Los Santos . Facea parte dintr`o familie modesta si saraca. Tatal sau lucra Hitman de multa vreme , iar mama era casnica . Intr`o zi normala , pe cand tatal se afla intr`o misiune .. el a fost omorat de niste mafioti care se ocupau cu traficul de droguri . ReyYko a ajuns la maturitate , cand a fost nevoie sa aduca un ban in casa s`a angajat in Consilieri , a castigat destul de bine dar nu si`a putut intretine familia . Dorind sa se imbogateasca a intrat in Mafie unde si`a facut o avere destul de frumoasa . Cand si`a adus aminte de ce`i care l`au omorat pe tatal sau si`a dat demisia si a hotarat sa calce pe urmele tatalui sau si sa depuna aplicatia aceasta .

Cate ore jucati pe zi: 5/6 ore

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: bL@cK

Level: 26

De cat timp jucati pe server: octombrie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa ma reapuc de samp, sa revin printre prieteni si sa incerc sa fac parte dintr-o factiune noua mie. :)

Job-uri precedente: NG (rank 5), Ballas (rank 1), NG (rank 5)

Job curent: Civil ( Job secundar: detective )

Varsta(reala): fac 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

bL@cK s-a nascut in spitalul din Los Santos. El a locuit impreuna cu tatal si sora lui. In copilarie el a suportat un accident grav in familie, moartea tatalui sau. Acest lucru i-a lasat o pata mare pe suflet, mai ales ca politia nu facea nimic ca sa rezolve cazult. Acesta s-a inrolat si incetul cu incetul lucrurile care le-a adunat in timp prindeau un inteles. Dupa ani buni de cautare, l-a gasit pe cel care l-a omorat. Acesta era un asasin platit de catre Triade. bL@cK a ajuns cunoscut in Armata, chiar si de F.B.I si PD. Se intelegea bine cu toti si sarea in ajutorul oricui. Este un om bun pe care te puteai baza. Pe langa oamenii care il apreciau, s-au remarcat si invidisii care vroiau sa-l doboare si dupa multe incercari au reusit partial. I-au inscenat o crima asupra celui mai bun prieten al sau. bL@cK i-a spus lui TheOne, singurul care stia adevarul, ca va pleca si se va intoarce atunci cand va fi momentul.

De atunci bL@cK nu a mai fost vazut nici de TheOne, nici de altii, pana acum...

Cate ore jucati pe zi: Cat permite timpul (3-6)

Poza cu stats: QfjlJ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Hardwell

Level: 9

De cat timp jucati pe server: Decembrie 2008

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu membrii activi si doi lideri capabili.

Job-uri precedente: -

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Viata lui Hardwell incepe in orasul Las Venturas, in anul 1991. El a copilarit in orasul Las Venturas, un oras foarte frumos si linistit. La varsta de 14 ani el a trebuit sa se mute in orasul Los Santos, deoarece tatal lui a gasit o oferta pentru un loc de munca in acel oras. A sosit timpul mutarii, bagaje si toate cele necesare, nu aveau destul timp sa impacheteze toate lucruriile, deoarece ei aveau deja biletul de avion catre Los Santos. Intr-un final ei au ajuns in Los Santos, au cautat apartamentul oferit cu chirie si s-au mutat acolo. Dupa o saptamana de acomodare, Hardwell si-a achizitionat un BMX pentru a putea iesii cu baieti din bloc pe afara. Ia placut foarte mult ideea de freestyle cu BMX-ul si a continuat si in particular sa faca diferite trick-uri prin Glen Park si Downtown Los Santos. Prin anul 2008 a ajuns deja la un grad destul de inalt, un sportiv demn de el care avea un drum deschis in fata pentru ceea ce facea, dupa un an, mai exact in vara anului 2009 el a fost cotat printre primii 5 din categoria BMX Freestyle, a castigat locul 3 la acest campionat si a devenit un exemplu pentru copii care practicau acest sport. Dupa cateva luni, mama lui Hardwell si-a dat seama ca a uitat un contract foarte important in fosta casa din Las Venturas, a trebuit sa se intoarca in Las Venturas pentru a-l recupera. A aterizat pe Aeroportul din Las Venturas undeva in jurul orei 11:00. A petrecut doua zile in acel oras la vechea casa, inainte de plecare cineva a batut la usa, mama lui Hardwell grabita pentru ca pierdea avionul a deschis in graba usa, acolo a vazut trei mafioti, intr-o fractiune de secunda a fost impuscata de unul dintre ei.

Dupa inmormantarea mamei sale, Hardwell s-a gandit sa afle cine a pus la cale treaba asta, a luat primul avion catre Las Venturas. Dupa doua saptamani petrecute acolo, a aflat totul. Cei trei mafioti apartineau Mafiei Ruse (The Mafia) si au primit ordin sa o anihileze pe mama lui Hardwell. Cand a auzit Hardwell acest lucru, a devenit foarte furios si a apelat la un coleg care era Locotenent in Armata. Hardwell dorea sa procure niste armament pentru a pune capat acelor trei mafioti. Din pacate amicul lui nu a reusit sa ii procure armele si explozibilul, deoarece nu avea acces la camera de armament nuclear. A plecat spre casa lui, in orasul Los Santos.. au trecut doi ani jumatate de la moartea mamei lui. Intr-o dimineata el a aflat de la cineva cum ca Directorul Agentiei Hitman doreste noi membrii, capabili si cu capul pe umeri. S-a gandit foarte bine la cele spuse si a depus un CV Agentiei Hitman, acum totul depinde de Directorul Agentiei.

Cate ore jucati pe zi: 5-7 ore

Poza cu stats: http://img513.imageshack.us/img513/3307/samp001mo.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bay3Ta$uL

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu membrii activi si doi lideri capabili.

Job-uri precedente: BALLAS / SFR / DNB / TRIADE / UST / MEDICS.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Bay3Ta$uL s-a nascut in Los Santos el de mic ia placut sa ajute oameni. Cand s-a facut mai mare a intrat in Smurd unde putea ajuta orice om oricand , el a mai crescut si si-a dat seama ca trb sa isi schimbe viata si asa a intrat in gangul Ballas , in ballas el a realizat foarte multe.Dupa ce a ajutat gangul foarte mult s-a certat cu liderul si a plecat el a decis sa intre intr-un alt gang aliat cu Ballas ca sa-i dovedeasca liderului ca poate face multe.Bay3Ta$uL a parasit gangul si a trait cv vreme intr-o garsoniera alaturi de iubita lui el s-a dus si a vorbit cu liderul de la UST si uite asa a intrat in acea factiune unde era plin de adrenalina si multe altele dupa o vreme a iesit si s-a alaturat gangului Da Nang Boys unde acolo a ajuns la rankul 3 si acolo a avut o experienta neplacuta si a parasit gangul. Dupa cativa ani el aude de la niste prieteni de o agentie care se ocupa cu niste contracte pe oameni , lui ia placut mult ideea si a zis sa incerce si el.El acuma isi depune Cv'ul si asteapta un raspuns de la liderul kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 4 ore

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bogdan_C

Level: 15

De cat timp jucati pe server: De aproximativ 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune cu un renume in SAMP si imi place foarte mult ideea, stiti voi? "Nothing personal, it's just for money".

Job-uri precedente: Principale: Consilieri, SMURD, FBI , DNB , Grove Secundare: Trucker, NewsReporter, Detective, ArmsDealer

Job curent: Principal: Civil Secundar: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Bogdan_C s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca. El avea doi frati si o surioara mai mica. Inca de cand era mic, lui Bogdan i-a placut meseria tatalui sau, aceea de medic, asa ca a hotarat sa urmeze o "Scoala de medici". Dupa ce a terminat acea scoala, Bogdan a inceput sa profeseze ca medic, alaturi de tatal sau. Toti colegii si superiorii sai il laudau pentru munca depusa. Mai mult decat atat, a fost ales medicul lunii de doua ori. Intr-o zi, pe cand Bogdan si tatal sau erau la servici, mafiotii au intrat in casa lor si au omorat-o pe mama lui Bogdan. In acel moment, Bogdan a fost socat si nu a stiut ce sa mai faca. Asa ca a hotarat sa apeleze la cei din hitman, pentru a-i omori pe acei mafioti care i-au omorat cu cruzime mama. Le-a dat toti banii pe care ii avea stransi pentru a-i omori pe acei mafioti si a-si razbuna mama. Dar, acei hitmani au gresit persoana si dintr-o greseala ca si asta, tatal lui Bogdan a murit si el. Atunci Bogdan a simtit o durere in piept si a ajuns la spital. Dupa tratamentul indelungat acesta si-a revenit si a hotarat ca nu vrea sa fie pedepsiti acei hitman, ba chiar mai mult el a afirmat ca vrea sa-si incerce norocul in Hitman, sperand ca ii va putea ajuta pe alti oameni aflati in dificultate fara sa le ceara o suma foarte mare de bani in schimb.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore pe zi in timpul saptamanii iar in weekend aproximativ 6-7 ore...

Poza cu stats: zhGUx.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Boomslide

Level:11

De cat timp jucati pe server:Joc de 2 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman:Organizare de exceptie,playeri de exceptie , lideri de exceptie :D.

Job-uri precedente:Politicieni,Police Department,Mafia ,DNB

Job curent:Civil

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Boomslide s-a nascut intr-o zi de februarie ,in satul Montgomery din apropierea orasului Los Santos.El s-a nascut intr-o familie destul de saraca , intr-un oras in care tainuiau mafiile si gangurile din tot San Andreasul , datorita pariurilor cu cai si fabuloasei pizza pentru care era recunoscut micul sat Montgomery.Tatal lui Boomslide era sofer de camion iar mama sa era casnica ,deoarece trebuia sa stea sa aiba grija de el toata ziua datorita omniprezentei mafiei in sat.

Intr-o zi de vara pe cand mama mergea cu fiul sau la cumparaturi in Los Santos,cele doua aliante ale statului San Andreas au inceput o lupta de strada care din pacat i-a prins la mijloc pe cei doi.Un gangster din clanul Ballas indreptase arma spre cei doi insa intr-o fractiune de secunda a fost oprit de un glont provenit dintr-un sniper.De la acea intamplare neplacuta,Boomslide a ramas fascinat tot restul vietii de acel om care a salvat viata lui si a mamei sale.Hotarat sa afle mai multe despre ceea ce s-a intamplat , timp de 5 ani a continuat sa caute informatii despre o asa numita Agentie Hitman , insa din resursele accesibile lui nu a aflat prea multe.

Cand implineste varsta de 18 ani , Boomslide isi incepe drumul catre visul lui ,de a deveni membru al Agentiei Hitman.La inceput el folosea vechiul camion al tatalui sau pentru a transporta diferite produse pentru a face niste bani pentru a incepe sa se antreneze.Observand ca cu acest job ii v-a lua o vesnicie, a inceput sa isi petreaca noptile la pariuri,insa tot nu era multumit financiar.Atunci el sa hotareste sa se faca consilier al primarului.Dupa o vreme de cateva saptamani hotareste sa paraseasca primarul , si sa intre in Departamentul de Politie ,unde a fost indemnat de catre mama sa.Aici avand acces la numeroase informatii secrete afla ca Agentia Hitman reruteaza tineri asasini , si isi pune demisia la biroul Departamentului de Politie ca sa aplice la Agentia Hitman asteptand raspunsul directorilor.Directorii il resping pe Boomslide si ii spun ca nu este destul de pergatit pentru a li se alatura.El se inversuneaza si mai tare si decide sa intre in gangul DNB pentru a se antrena .Acum ,sperand la inca o sansa Boomslide contacteaza liderii Agentiei Hitman din nou.

To be continued...

Cate ore jucati pe zi:Nu am un program fix,dar joc in jur de 5 ore in timpul saptamanii si 6-7 in week-ends.

Poza cu stats: Apasaaa-l :D

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: 4ezee

Level: 16

De cat timp jucati pe server: 2 ani +

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu lideri si membrii capabili.

Job-uri precedente: PD

Job curent: Detectiv

Varsta(reala) : 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte) : 4ezee s-a nascut intr-un oras numit Montogmery, de langa orasul Los Santos. Parintii sai au incercat sa-l invete ce e bine si ce nu e bine sa faca inca de la o varsta frageda. Vazand ca acestia sunt niste oameni drepti, el inca de mic el isi dorea sa ajunga politist iar la varsta de 16 ani se inscrie la Academia de Politie si reuseste sa treaca de aceasta cu brio, dupa un an a fost promovat in Police Departament, acolo si-a facut treaba foarte bine si a fost remarcat de liderii sai. Dupa o lunga perioada de timp petrecuta in Police Departament, observa ca aptitudinile sale sunt necesare pentru a se descurca in Hitman Agency.Aici spera sa se poata faca remarcat printre membrii acestei factiuni si sa ajunga cat mai sus.

Cate ore jucati pe zi: Dupa ora 15 pana seara, 3/4/5 ore pe zi

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: DeXyY

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu lideri si membrii capabili.

Job-uri precedente: Politicieni , SanFieroRifa . The mafia

Job curent: Civilians

Varsta(reala) : 16 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte) : DeXyY s-a nascut pe data de 22 februarie 1996 intr-o maternitate de la periferia orasului LosSantos. De mic a avut probleme, fiind nascut intr-un spital sarac, foarte murdar a fost infestat cu o boala foarte nociva care l-a urmarit pana la varsta de 14 ani . stricandu-i viata remarcabil. Parintii lui fiind niste oameni foarte simpli care muncesc de dimineata pana seara pentru a-l putea intretine cum se cuvine, el a incercat tot felul de chestii de cand era pusti. Ca de exemplu din cauza banilor nu se puteau evita certurile si nemultumirile din familie si aceste lucruri l-au motivat pe DeXyY sa munceasca , sa incerce sa aduca un ban in casa pentru a trai frumos si linistit alaturi de familia lui. El de la varsta de 15 ani dupa ce a scapat de boala, s-a inhaitat cu un grup de huligani care aveau prostul obicei de a vandaliza tot in jurul lor , de a vinde droguri . Acesta a putut sa se fereasca de anturajul drogurilor pana la un moment dat cand intr-o seara a fost ziua unuia din anturaj si a organizat o petrecere la care DeXyY a fost invitat deasemenea. Se duce la petrecere totul decurgea ca la carte pana cand primeste telefon si afla ca un grup de mafioti au intrat peste parintii lui in casa si i-au omorat . Pentru el a fost un soc enorm avand in vedere ca tot ce era mai scump pentru el erau parintii. Acesta a inceput sa vanda droguri , sa fure , sa vandalizeze , a inceput sa fie un adevarat huligan. Intr-o seara a fost martor la un contract care urma sa fie indeplinit de un Agent Hitman , si si-a spus in sinea lui ca acest job e mai mult ca perfect pentru a-si razbuna parintii.

Cate ore jucati pe zi: Dupa ora 15 pana seara, 3/4/5 ore pe zi

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/19/samp000kra.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: GoTeK

Level: 18

De cat timp jucati pe server:5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Mereu mi-a placut ideea de silent kill, hide and kill +E o factiune foarte bine organizata si serioasa.

Job-uri precedente:DNB-NG-UST-Scoala.FBI

Job curent: Detectiv(skill5)

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Gotek s-a nascul in orasul San Fiero.Era un baiat simplu cu o familie iubitoare si modesta financiar.Tatal lui era camionagiu iar mama sa era secretara la o televiziune.Intr-o zi de iarna tatal lui Gotek i-a venit o idee , sa se mute in Los Santos alaturi de fratii lui.Familia lui era de acord asa ca peste putin timp se muta in Los Santos.Familia lui gaseste o casa pe unde frecventa gangul Ballas.Intr-o dimineata de luni Gotek se duce la un interviu la un post de radio.In timp ce Gotek era plecat familia lui era amenintata de 2 membri ballas cu o taxa de protectie asa cum platea toata lumea din zona lor.Familia lui a refuzat si le-a spus ca asa ceva este absurd.Spre seara Gotek se intrepta spre casa.Fericit ca luase jobul a vrut sa se bucure alaturi de parintii lui.Intra in casa cand el isi vede parintii decedati alaturi de un logo ciudat pe perete.In momentul acela si-a dat seama ca parintii lui au fost ucisi de un gang din apropiere.In cautarea razbunarii el aplica la Da Nang Boy's.Dupa ce DNB i-a oferit sansa razbunarii el le multumeste membrilor si isi da demisia pentru a intra in UST.O factiune pe care il caracterizeaza fiind un bun sofer.Dupa despartirea de ust unde a petrecut o perioada foarte frumoasa si linistita Gotek se alatura celor din Scoala de Instructori pentru a ajuta comunitatea cu licente.Dupa despartirea de FBI GoTeK isi incearca norocul a 3 oara sperand sa fie cu noroc.Momentan el este civil si asteapta raspuns de la Liderul Agentiei Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 5-7

Link catre demisie:Sunt civil

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/837/samp283j.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: RedForce

Level: 15

De cat timp jucati pe server: Din primavara lui 2010.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune cu renume si bine organizata(lideri/membri capabili) si ador sa lucrez ca 'silent killer'.

Job-uri precedente: National Guard, Underground Street Tuning.

Job curent: Detectiv.

Varsta(reala): 17.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): RedForce, s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie modesta din periferia orasului.Tatal acestuia lucra ca taximetrist iar mama era asistenta la un spital din oras. RedForce a avut o copilarie dificila datorita situatiei materiale a parintilor sai. In adolescenta RedForce se hotaraste sa se alature unui gang local numit Ballas.Acestia dadeau lovitura dupa lovitura jefuind si ucigand oameni nevinovati, desi pe RedForce il mustra constiinta din pricina faptelor savarsite era prea tarziu pentru a mai face ceva.El ajunsese mana dreapta a liderului Ballas si a continuat sa comita din ce in ce mai multe faradelegi , pana intr-o zi cand ingrozit afla ca 2 membrii Ballas i-au jefuit si ucis parintii ; in acel moment RedForce a facut un atac de panica si a ucis fiecare membru al gangului.Cu onoarea patata de sangele camarazilor si parintilor sai, RedForce incearca sa fuga din oras dar este prins de politia locala arestat si inchis. Dupa ce este eliberat reuseste sa intre in serviciul Garzii Nationale,dar nu pentru a se schimba ci pentru a-si sterge cazierul ; reuseste sa fuga cu dosarul pe care mai apoi il distruge.Acum RedForce poate incepe o noua viata.El se alatura Triadelor implicandu-se intens in traficul cu arme. Cu conturile bancare pline, RedForce se retrage din Triade si se hotaraste sa devina un asasin profesionist asa ca incearca sa se alature Agentiei Hitman. (vreau sa mentionez ca am fost in factiunile din biografie inainte de wipe)

Cate ore jucati pe zi: De obicei cel putin 6 ore.

Poza cu stats: http://img404.imageshack.us/img404/4057/samp074eh.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Lee

Level: 22

De cat timp jucati pe server: Decembrie 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: EsTE cea mai respectata factiune de pe server , este frumoasa si organizata.

Job-uri precedente: The Mafia , Da Nang Boys , UST , Biroul Federal de Investigatii.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Lee provine din statul Dillmore , s-a nascult intr-o casa modesta , tatal lui Lee era un bun mecanic in orasul San Fiero din din salariul de 1000$ pe luna Lee a putut duce o viata frumoasa alaturi de fratele sau RadyX. La o varsta mai inaintata Lee si-a dat seama ca nu poate traii toata viata din salariul tatalui sau si a decis sa se angajeze si el undeva. Dupa mai multe CV'uri depuse Lee a fost angajat la barul din Los Santos Alahambra. Dupa ce a strans o suma de bani la acest job Lee si-a dat demisa incercand in san fiero ca mecanic auto , dupa mai multe teste a fost acceptat devenind un mecanic foarte bun . Iesind din postul mecanic Lee a avut mai multe slujbe dupa. Lee acum doreste o factiune serioasa si frumoasa depunandu-si CV'ul la Agentia Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 7-8

Poza cu stats: 20sg3o.png

Multumesc !!

Link to comment
Share on other sites

ume in joc: Pingoo

Level: 13

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 2 ani .

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu membrii capabili.

Job-uri precedente: Triads,,pd smurd

Job curent: detectiv skill 2

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Pingoo s-a nascut in vara anului 1995 in orasul Los Santos, intr-o zona foarte populata, cunoscuta sub numele Vinewood. El a avut o copilarie fericita si plina de bucurii, nu a fost singur la parinit.. el mai avea un frate mai mare ca el cu patru ani. De mic fratele lui nu era cuminte, la varsta de doisprezece ani el se ocupa cu traficul de droguri prin diferite cartiere din L.S.. Fratele lui la indemnat si pe Pingoo sa se alature acestei nebunii, Colinzink a refuzat de nenumarate ori pana nu a mai rezistat tentatiei. Cateva luni el nu stia cum trebuie sa procedeze, apoi totul a fost floare la ureche, se descurca de minune. Peste aproximativ un an Pingoo s-a alaturat unui gang foarte celebru, deseori cunoscut pentru traficul de arme, mai exact Grove Street. Acolo si-a petrecut un an din viata, alaturi de acei gangsteri. Intr-o zi a fost un razboi intre gangurile adverse, o zi plina de adrenalina,sange si oameni cazuti la pamant. Multi membrii ai gangului Grove au decedat cu inima impacata, stiind ca s-au razbunat. Multi au parasit acel gang dupa razboiul de dinainte, a venit si timpul lui Pingoo El s-a retras pe moment din gang deoarece dorea sa plece in Armata, zis si facut...A depus un CV iar dupa o saptamana a primit raspunsul final. A fost acceptat in Armata, au trecut doi ani alaturi de adevarati soldati care au luptat pe front, a terminat Armata si si-a continuat viata pe picioarele lui. A inceput sa munceasca zi de zi asigurandusi traiul. Pana intr-o zi cand el a primit o oferta de nerefuzat. Sa devina membru Triads cu un grad superior. Pingoo a acceptat, a luptat pana la sange cu fostii colegi din Mafia, pe toti i-a lasat zacand pe jos.. plini de sange. Nu a mai putut suporta asta, sa isi omoare adevaratii prieteni pentru niste arme si diferite droguri. Intr-o zi Snoop a trecut cu masina prin Downtown,dupa o perioada frumoasa in Triads acesta demisioneaza.Acum el este un simplu cetatean al orasului, bineinteles cu diferite cunostinte in toate partiile. Pingoo negasind nimic de munca s-a gandit intr-o seara sa depuna un CV Agentiei Hitman. El a depus CV-ul.. acum asteapta decizia Directorului.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: http://imgur.com/delete/XloRoaREuQGesxO

Link catre demisie: http://www.linkmania...c=408484&st=300

Link to comment
Share on other sites

MultiHunter - respins(inactiv).

Bytza - acceptat pentru teste.

Mitzu - acceptat pentru teste.

ReyYko - respins momentan.

bL@ck - respins(nu te-am mai vazut in game).

Hardwell - acceptat pentru teste.

Bay3Ta$uL - respins(banat curand si 2 warn-uri).

Bogdan_C - respins(prea curand nu cred ca ai sanse).

Boomslide - respins(mai ai de asteptat).

4ezee - respins(ai avut o sansa,mai ai de asteptat).

DeXyY - respins(nu prea te cunosc).

GoTeK - respins(rezolva-ti problemele cu membrii).

RedForce - acceptat pentru teste.

Lee - respins(nu prea te-am mai vazut pe server).

Pingoo - respins(mai ai de asteptat).

Link to comment
Share on other sites

Model cerere:

Nume in joc:harich

Level:10

De cat timp jucati pe server:de 4 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Deoarece este o factiune serioasa si imi doresc de cand mam apucat sa joc samp.

Job-uri precedente:DNB UST

Job curent:Civil

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):harich era un baiat ce provenea dintr-o familie italieneasca avuta, din suburbia orasului Los Santos. Copilaria lui a fost una dramatica, deoarece si.a vazut parintii, intr-o balta de sange, omorati in schimbul unor focuri de arma intre doua gang-uri. Ca sa reziste acestei catastrofe creierul lui ii inchide partea sentimentala, el devenind din acel moment un copil singuratic, inchis in sine, un psihopat. La varsta de saisprezece ani s-a inrolat in armata, unde a invatat sa foloseasca o arma. Fiind luat peste picior de un coleg, a inceput o cearta ce avea sa se termine rau daca nu ii despartea Caporalul. Cand s-a dat stingera acesta fiind inca furios isi omoara colegul si fuge din armata. Un agent al Companiei il gaseste, ii sterge trecutul din baza de date, acesta fiind in acel moment o persoana inexistenta cunoscuta doar sub numle de “Agentul harich”. Il prezinta liderului Companiei, care il pune sa dea testul final pentru intrara in Agentie. Acesta asteapta cu nerabdare decizia liderului si tinta testului.

Cate ore jucati pe zi:6-7

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: FocuStar

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2010 august

De ce doriti sa intrati in Hitman: este o factiune competent foarte unita si e silent :)

Job-uri precedente: Politicieni, Ballas, Triadele, San Fierro Rifa, Da Nang Boys

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):FocuStar s-a nascut acum 17 ani intr-un sat de pe langa Los Santos. El traia impreuna cu parinti lui, tatal sau lucra printre vecini deoarece nu avea un loc stabil de munca, mama sa muncea ca asistenta la spitalul din Los Santos. La varsta de 17 ani HawX si-a parasit familia si a plecat in Los Santos ca sa isi gaseasca un loc de munca. S-a angajat ca mecanic intr-un paint de pe langa VineWood, aici avea un salariu destul de bun, castiga in jur de 1000$/h. Dar aceasta munca nu era pentru el, el isi dorea ceva mai serios. Intr-o zi a intalnit un om cu un aspect asiatic, mai tarziu a aflat ca el facea parte dintr-o mafie numita "Yakuza" asa ca a inceput sa il caute. Nu dupa mult timp l-a intalnit si la intrebat daca poate fii recrutat in familia lui, zis si facut acum FocuStar facea parte dintr-o mafie puternica punand stapanire pe orasul San Fiero. A fost nevoit sa omoare oamenii nevinovati in drumul lui catre succes dar acest succes nu a durat prea mult deoarece acum il mustra constiinta asa ca a fugit din San Fiero. FocuStar este din nou civil , si isi cauta de munca, asa ca a aplicat la Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi:Dimineata:06:00-08:00 Si Dupa Masa 14:00-22:00

Poza cu stats: 2rgmlc6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: deLetE

Level: 19

De cat timp jucati pe server: De cand exista!

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca e multa actiune si pentru ca imi place.

Job-uri precedente: Police Department

Job curent:Civil

Varsta(reala): 18 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):deLetE s-a nascut intr-un oras frumos, numit Los Santos.El era un baiat obisnuit care nu facea prostii,nu fura ,dar isi vedea de treaba, nu ca ceilalti baieti din cartierul lui.deLetE traia fericit alaturi de familia sa in renumitul cartier richmond. Acesta ducea o viata lipsita de griji si avea aproape tot ce isi dorea. El vroia foarte mult ca parintii lui sa ii dea mai multa atentie, dar asta nu se intampla.

Intr-o zi ,cand venea de la scoala, a vazut-o pe mama sa foarte bolnava..Nu stia ce s-a intamplat cu ea pana cand i-a spus tatal sau ca are cancer.In momentul acela o tristete foarte mare a patruns in sufletul lui deLetE. Afland de la doctor ca aceasta boala se poate vindeca printr-un tratament foarte scump in Las Venturas, el s-a apucat sa fure masini, sa vinda droguri si arme..tot felul de chestii ilegale.Nu a ajuns la suma necesara si mama sa a murit.Dupa 2 saptamani de tristete in sufletul lui a aflat ca tatal sau s-a spanzurat din cauza lipsei mamei sale..el se simtea din ce in ce mai prost,toate lucrurile nu mai mergeau bine ca altadata...El se ocupa cu droguri si arme dar a fost jefuit de tot ce a muncit si batut de niste talhari...El si-a dat seama pana la urma ca tot ce face e foarte rau si s-a alaturat de partea legii si a intrat in Police Departament sa se razbune pe infractori.deLetE acum ar vrea sa devina un Sillent Assasin

Cate ore jucati pe zi: Depinde de zi,in weekend mai mult!

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/714/samp926d.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: LoLeCs

Level: 20

De cat timp jucati pe server: aproximativ 10luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este cea mai recunoscuta factiune cu leaderi si membri capabili.

Job-uri precedente: SFR , FBI , MAFIA , PD

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):LoLeCs s-a nascut in orasul Los Santos.El locuia impreuna cu familia lui intr-un apartament de langa plaja orasului.Era singur la parinti.Tatal lui era sofer de tir si mama lui era vanzatoare.A avut o copilarie fericita ferita de violenta.Tatal lui intr-o zi a avut un accident de masina si a ramas paralizat de la brau in jos.Deoarece tatal lui numai lucra a trebuit sa se mute.Ei s-au mutat intr-un cartier sarac al orasului unde erau multe bande.LoLeCs nuprea iesea din casa,caci ii era frica ca o sa fie impuscat sau o sa il bata ceilalti copii.Dupa cativa ani tatal lui a putut din nou sa mearga cu ajutorul unor carje.Intr-o seara tatal lui s-a dus la magazin sa cumpere paine.Dupa o ora inca nu s-a intors acasa si LoLeCs cu mama lui erau ingrijorati.Ei s-au dus spre magazin sperand cu nu s-a intamplat nimic cu tatal lui LoLeCs.Cand au ajuns in fata magazinului au vazut politia,o ambulanta si multi oameni.S-au dus si ei sa vada la ce se uita lumea.Tatal lui LoLeCs era in fata magazinului intins pe jos intr-o balta de sange.Mama lui LoLeCs a lesinat cand si-a vazut sotul mort.Dupa o saptamana au aflat ca tatal lui LoLeCs a fost ucis de catre membrii bandei Grove Street.Cand a implinit 18 ani LoLeCs s-a angajat ca consilier al primarului.Dupa cateva luni in care a muncit din greu a strans destul de multi bani ca sa se mute impreuna cu mama lui din oras.Ei s-au mutat in orasul San Fierro.LoLeCs s-a angajat ca taximetrist.Au dus o viata frumoasa pana cand mama lui s-a imbolnavit.Lui LoLeCs nu ii ajungeau banii ca sa plateasca spitalizarea si medicamentele mamei lui.El a decis ca o sa intre intr-o banda si o sa se ocupe cu trafic de bande sa faca mai multi bani.In cateva luni mama lui s-a facut bine si cand a iesit din spital l-a intrebat pe LoLeCs de unde a avut atatia bani.El i-a spus ca a intrat in banda San Fierro Rifa care erau rivali cu cei din Grove Street.Mamei lui nu ii placea ideea ca copilul ei face parte dintr-o banda si l-a rugat sa iasa din ea.LoLeCs a ascultat-o pe mama lui si s-a angajat ca agent F.B.I.Intr-o zi cand era la munca a primit un telefon ca a avut o crima in apropierea casei unde locuia.II era frica sa nu fi patit ceva mama lui.Cand a ajuns acolo a vazut ca mama lui era moarta.LoLeCs a aflat ca membrii mafiei The Triads i-au ucis mama.Dupa moartea mamei lui si-a dat demisia din F.B.I si s-a decis ca o sa isi razbune parintii.S-a intors in banda San Fierro Rifa.Dupa ce i-a omorat pe cei care i-au ucis tatal LoLeCs sa saturat de toate aceste lupte intre bande si mafii urmand ca dupa 2 luni sa devina un om al departamentului de politie Los Santos, dar acesta nu rezista mult si si-a depus demisia. Si-a dat seama ca politia nu este pe gustu lui, in prezent lolecs a decis sa se alature celor din Hitman, acum acesta asteapta un raspuns de la leader crezand in sansa pe care o are.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...