Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: Denim

Level: 22

De cat timp jucati pe server: In jur de 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune organizata condusa de 2 lideri capabili.

Job-uri precedente: PD, The Mafia, UST, SFR, Medici

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Denim s-a nascut in Los Santos alaturi de tatal si mama sa pe data de 20.09.1994. Cand Denim implinea 7 anisor mama sa ia dat o veste ca va mai avea un copil. Atunci Denim a fugit si si-a inceput viata. La varsta de 18 ani a primit un rol de asistent la spitalul din Los Santos unde a lucrat destul de mult timp pana a devenit doctor. Cu timpul Denim era tot mai apropiat de politisti, manca impreuna cu iei si ii ajuta in diferite cazuri. Pana la urma Denim a vorbit cu seful politiei din Los Santos care la bagat in politie. Intr-o seara cand Denim pleca de la servici vede un domn care vindea arme si cocaina ilegala. Denim se duce langa acel domn il intreaba cum il cheama ,el ii raspunde ca se numeste Varuu1 si asa Denim isi incepe viata de corupt. Dupa o saptamana Denim continua sa umble cu Varuu1 pe strazi pana cand se drogheaza pentru prima ora. Cat timp Denim a fost drogat sa batut cu cetateni,ia jefuit si a furat echipament din sectia de politie. A doua zi Denim sa dus la sectie sa-si depuna demisia si afle ca este urmarit pentru pagubele produse cu o seara inainte. Atunci Denim a iesit din sectie ,sa urcat in masina si a luato la fuga. Urmarit de politie Denim la un viraj la iesirea din oras face un accident care il trimite in lumea viselor. Stand cinci luni in coma fratele lui afla de la politisti ca este in spital in coma si cu sanse minime de supravietuire. Dupa sapte luni de la acel groaznic accident Denim isi revine din coma nestiind cine este . Dupa doua saptamani Denim iese din spital asteptat de Varuu1 . El ii povestete despre trecut lui si Denim isi aminteste cine era si cu ce se ocupa. Intre timp Varuu1 ii sugereaza sa se angajeze la firma de tuning unde lucra si el si Denim accepta si isi incepe noul lui serviciu. Dupa trei ani de zile petrecut alaturi de cei de la tuning Denim se alatura unui gang numit San Fiero Rifa dar observa ca nu este cine stie ce si paraseste aceast gang dupa cinci luni. Intr-o zi cand Denim se indrepta spre casa cu cocaina este tras pe dreapta de un politist si arestat. Inainte ca Denim sa fie condamnat pentru cinci ani de zile el ii lasase toata averea fratelui sau . Dupa cinci ani de zile petrecut in parnaie alaturi de boschetari Denim iese din puscarie si hotarat sa se razbune pe toti care l-au tradat. Acuma Denim cand prinde vreun fost amic deal lui il decapiteaza cu sabia. Iar acum Denim vrea sa se altaure celor din Hitman Agency pentru a putea castiga bani pe pielea lor.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore

Poza cu stats: http://img688.imageshack.us/img688/276/samp162bv.png

Link to comment
Share on other sites

•Nume in joc: LoVeLe

•Level: 10

•De cat timp jucati pe server: De 2 ani jumate

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa fac parte din aceasta factiune, deoarece aici mi-a placut cel mai mult si este cea mai tare factiune.

•Job-uri precedente: Grove Street(rank 5), Hitman(rank 4) , Ballas (rank 3)

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 17

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoVeLe s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge greu ,a inceput sa lucreze la varsta de 7 ani.Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau. La varsta de 16 ani el se imprieteneste cu niste baietii din cartier care il invata sa parieze la cursele de cai.Castiga niste sume frumusele, pe care le imparte cu prietenii.Cu banii castigati el se inscrie la un event de deagle pe care il castiga si isi descopera talentul sau la precizia glontului. Prietenii vazandu-l i-au zis ca el este pregatit sa devina un un gangster de temut asa ca s-a dus la Directorul The_Game sa isi depuna Cv-ul, el trecand testele a stat aici foarte mult, a avut o mica cearta cu liderul si a intrat in ballas. Si-a dat seama ca cel mai potrivit gang pentru el este Grove si s-a intors , a mai stat ceva timp si a intrat in Hitman, unde era foarte aproape sa primeasca rank 5. Dupa aceea a fost dat afara din hitman ,deoarece s-a imbolnavit de o boala care dureaza 30 de zile si care nu te lasa sa iesi din spital. S-a facut bine si a aplicat din nou in Grove. S-a cerat cu liderul filtzer, si plictisit de Grove, s-a dus in Ballas.S-a hotarat sa treaca de partea F.B.I-ului unde nu i-a placut. Acum afla ca s-au deschis aplicatiile la Hitman, se duce la directorul Mitasik si la directorul kidzeen si isi depune CV-ul .

•Cate ore jucati pe zi: minim 3

•Poza cu stats: .

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Anndrei

Level: 19

De cat timp jucati pe server: 2 ani si jumatate

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece este o factiune foarte serioasa si vreau sa lucrez "silent" si aici m-a placut cel mai mult.

Job-uri precedente:GRove streeT (rank 5),F.B.I (rank 4) , SFR (rank 2) , Hitman (rank 3)

Job curent: detective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi intr-una dintre cele mai luxoase camere ale motelului din Los Santos a luat naste un copil foarte mic.Mama sa l-a numit aNNdreI deoarece ii era foarte drag.Cativa ani mai tarziu el a inceput sa se descurce singur si a plecat de acasa multa vreme.Scopul lui era sa invete cat mai bine toate cele trei orase pentru a se descurca singur in viata.In timp ce mergea pe strada,el vedea mafioti care se luptau intre ei.Pe atunci el avea o frica mare si fugea ori de cate ori ii vedea dar acuma cand a mai crescut a inceput sa fie pasionat de trasul cu orice tip de arma si intr'o zi de iarna cand se juca in fata spawn'ului din Los Santos,un grup de mafioti intr'un Tohama l'au luat in speranta ca va fi un bun membru al acestei grupari care se numea "Grove Street".Dupa cateva zile a reusit sa se integreze cu usurinta si acest lucru i'a prins foarte bine pentru ca incepuse sa se implice cu tot sufletul pentru ca echipa sa ca sa castige de fiecare data orice batalie.Aici,el a stat foarte mult timp aproape 6 luni,pana cand echipa a inceput sa se destrame din cauza unor membrii noi si din cauza lipsei spiritului de echipa.S'a angajat in FBI,unde a sperat ca aici va fi locul lui pe veci,dar din pacate situatia nu a fost sa fie asa pentru ca la rankul 4 el si'a dat demisia deoarece intrase in niste conflicte cu membrii factiunii si deja nu se mai simtea bine.Se alatura celor din hitman, si ajunge la rank 3, dupa aceea a fost demis din cauza unei fapte care l-a costat 30 de zile.Dupa ce s-a reintors a intra in SFR, unde a stat o luna si jumatate. Acum el este intr'un stagiu neutru(civil).El este ferm convins ca vrea sa se alature Agentiei Hitman deoarece stie ca este pregatit atat practic,cat si moral si vrea sa le demonstreze fostilor colegi ca el este un baiat foarte capabil si ca mai merita o sansa.Acum fidelitatea,seriozitatea si capacitatea de a pastra un secret sunt la ordinea zilei pentru Anndrei.

Cate ore jucati pe zi: minim 2

Poza cu stats: Aici.

Link to comment
Share on other sites

MrSR - respins,doar ce ai primit unban,mai ai de asteptat.

Teddy - acceptat pentru teste.

sOuNdY - respins, inactiv.

Darius14 - respins,mai dam o sansa altora,next time.

Bogdan_C - respins,doar ce ai fost acceptat,mai ai de asteptat.

fannntasy - respins,in ultima vreme nu te-am mai vazut pe server.

Gicisan - acceptat pentru teste.

StefanNN - respins,doar ce ai fost acceptat,mai ai de asteptat.

Piti.xD - respinsa,doar ce ai fost acceptata,mai ai de asteptat.

ReyYko - acceptat pentru teste.

The_star - respins,conflicte in trecut si deocamdata mai ai de asteptat.

mc9 - respins,mai dam o sansa altora.

Pingoo - respins,nu te-ai remarcat indeajuns pe server si nu ai dovedit ca meriti sa intri aici.

sRs - respins,nu te-ai remarcat indeajuns pe server si nu ai dovedit ca meriti sa intri aici.

Mugur - respins,doar ce ai fost acceptat,mai ai de asteptat.

ZealL - respins,nu te-ai remarcat indeajuns pe server si nu ai dovedit ca meriti sa intri aici.

Bing@ - respins,nici macar nu cunosti liderii agentiei.

4ezee - acceptat pentru teste.

Colinzink - acceptat pentru teste.

Denim - acceptat pentru teste.

LoVeLe - respins,nu am vazut niciun lovele rank 4 in hitman,nu ne intereseaza celelalte conturi ale tale + ca ai antecedente.

Anndrei - respins,inactiv.

Agentia Hitman recruteaza in continuare.Succes!

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: H3r01na

Level: 11

De cat timp jucati pe server: In jur de un an si jumatate.

De ce doriti sa intrati in Hitman: As dori sa ma alatur Agentiei deoarece este cea mai dorita factiune de pe server, necesita un comportament adecvat si trebuie sa de descurci silentios in tot ceea ce faci. Are membrii ( multi dintre ei ) activi, experimentati si seriosi.

Job-uri precedente: Grove, Police Department, Underground Street Tunning.

Job curent: Detective.

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): H3r01na s-a nascut in orasul Los Santos, intr-o clinica din centrul acestui oras minunat. El locuia impreuna cu parintii sai, intr-o localitate aproape de Los Santos. Aici, H3r01na a invatat cum sa se poarte in viata, ce are de facut si care ii sunt responsabilitatile. Intr-o seara pe cand parintii sai faceau naveta din Ls pana in acel mic satulet, Montgomery, in autobuzul cu care acestia erau transportati, au urcat o grupare Grove, care intentionau sa omoare toti civilii pana vor gasi spionul din Ballas. Acestia nu au gasit nimic si au lasat in urma lor o balta de sange.H3r01na a aflat de toate intamplarile la varsta de 12 ani fiind adoptat de cei din Ballas. Aici si-a facut multi prieteni dar, odata cu marile schimbari a dorit sa aiba un job legal si s-a angajat ca taximetrist pentru a castiga cativa bani. Taxy Company a dat faliment, iar el si-a gasit "chemarea" in garajele UST. Aici si-a facut multi prieteni, insa a venit momentul "maturizarii" . El considera ca trebuie sa isi gaseasca un job mai "banos" , si astfel, s-a antrenat timp de cateva saptamani pentru a deveni un asasin platit. Si-a luat inima in dinti si a demisionat pentru a se alatura Agentiei Hitman. Desi este constient de importanta si renumele Agentiei in cele 3 orase, el considera ca talentul sau trebuie descoperit si exploatat.

Cate ore jucati pe zi: Depinde, aproximativ 4-5.

Poza cu stats: Click Here :).

Link catre demisie : Demisie.

#Nu am gasit un lider online si m-am gandit ca pot sa pierd ocazia de a aplica pana voi gasi unul online ( stiu ca sunt multi doritori ) asa ca am pus mai sus un link catre demisie, sper sa nu fie o problema..

E. : Am rezolvat, m-a demis unul din lideri.

Edited by H3r01na
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: RedForce

Level: 14

De cat timp jucati pe server: Din primavara lui 2010.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune cu renume si bine organizata(lideri/membri capabili) si ador sa lucrez ca 'silent killer'.

Job-uri precedente: National Guard, Underground Street Tuning.

Job curent: Detectiv.

Varsta(reala): 17.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): RedForce, s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie modesta din periferia orasului.Tatal acestuia lucra ca taximetrist iar mama era astistenta la un spital din oras. RedForce a avut o copilarie dificila datorita situatiei materiale a parintilor sai. In adolescenta RedForce se hotaraste sa se alatre unui gang local numit Ballas.Acestia dadeau lovitura dupa lovitura jefuind si ucigand oameni nevinovati, desii pe RedForce il mustra constiinta din pricina faptelor savarsite era prea tarziu pentru a mai face ceva.El ajunsese mana dreapta a liderului Ballas si a continuat sa comita din ce in ce mai multe faradelegi , pana intr-o zi cand ingrozit afla ca 2 membrii Ballas i-au jefuit si ucis parintii ; in acel moment RedForce a facut un atac de panica si a ucis fiecare membru al gangului.Cu onoarea patata de sangele camarazilor si parintilor sai, RedForce incearca sa fuga din oras dar este prins de politia locala arestat si inchis. Dupa ce este eliberat reuseste sa intre in serviciul Garzii Nationale,dar nu pentru a se schimba ci pentru a-si sterge cazierul ; reuseste sa fuga cu dosarul pe care mai apoi il distruge.Acum RedForce poate incepe o noua viata.El se alatura Triadelor implicandu-se intens in traficul cu arme. Cu conturile bancare pline, RedForce se retrage din Triade si se hotaraste sa devina un asasin profesionist asa ca incearca sa se alature Agentiei Hitman. (vreau sa mentionez ca am fost in factiunile din biografie inainte de wipe)

Cate ore jucati pe zi: De obicei cel putin 6 ore.

Poza cu stats: http://img7.imageshack.us/img7/6108/samp035as.png

Link to comment
Share on other sites

:news:

Nume in joc: MrSR

Level: 10

De cat timp jucati pe server: aproximativ 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: este cea mai iubita factiune si cea mai serioasa.

Job-uri precedente: NG / SFR

Job curent: Detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

MrSR s-a nascut in Los Santos , el avea multi prieteni dintre care multi infractori. El avea un frate care facea parte dintr-o mafie foarte puternica. El de mic si-a dorit sa intre in armata si sa ajute oameni saraci dar cu timpul a crescut si a intrat in armata. El a stat acolo mult timp si a invatat multe lucruri frumoase. Fratele lui era un mafiot foarte renumit in San Fierro si era invidiat de toti mafioti din SF. Fratele lui in varsta de 25 de ani la indemnat la furturi , traficul de arme si traficul de persoane pana la urma a ajuns cot la cot cu fratele lui. Fratele lui avea multi rivali de temut , intr-o seara liderul de la San Fierro Riffa impreuna cu 5 membri l-au atacat si l-au chinuit pana a murit. MrSR le-a jurat razboi si spera sa intre in hitman si sa-l razbune pe fratele sau cu ajutorul dotarilor din hitman.El isi depune Cv'ul si asteapta un raspun pozitiv. :respekt:

Cate ore jucati pe zi: 5 ore.

Poza cu stats: /stats

:merci:

PS: aplic eu pt el.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Blitz

Level:11

De cat timp jucati pe server: 1-2 ani...am jucat si inainte de wipe

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca aceasta mi se pare ce-a mai organizata factiune!

Job-uri precedente: Ballas

Job curent: Civil

Varsta(reala): 13

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Blitz s-a nascut in frumosul oras Los Santos.El de mic a trait doar cu tatal sau,pentru ca mama sa a murit chiar cand Blitz avea doar 1 an.Intr-o zi cand Blitz avea doar 9 ani.Au venit acasa la el niste Mafioti cautanda-l pe tatal lui.Blitz s-a dus repede la tatal lui si i-a zis de situatie,iar tatal sau i-a raspuns ca orice s-ar fi intamplat sa se duca la unchiul sau.Mafioti il gasesc pe tata lui Blitz si il omoara.Blitz ascultand de tatal sau,s-a dus la unchiul lui,acesta era seful unei mafii periculoase aflate in acea zona.Blitz intr-o zi cand era prin casa,i-a zis unchiului sau ca vrea sa devina Assasin Professionist pentru a-si razbuna tatal,Unchiul sau atunci s-a dus si l-a inscris la o scoala.Blitz era nervos pentru ca nu avea legatura ce i-a zis unchiului sau si ce facea el,atunci fugise dupa unchiul sau nervos si incepuse sa tipe la el pentru ca nu il antreneaza.Unchiul sau scoate un pistol din geaca si incepe sa traga intr-o masina,vazand cum Blitz priveste haosul ce s-a produs.Dupa care l-a pus sa aleaga arma sau cartile!Acesta i-a explicat lui Blitz ca pentru a deveni un Assasin Professionist trebuie mai intai sa stii sa gandesti cat mai limpede si cat mai logic.Blitz atunci a luat cartile in mana si s-a dus inapoi la scoala,acesta dupa ce a terminat scoala,unchiul sau a inceput sa-l antreneze in manevrarea armelor,dupa toate aceste intamplari Blitz a devenit ce a vrut el de mic,dar inca il mai cauta pe acel criminal care i-a omorat tatal.De acea Blitz acum asteapta raspunsul unei organizatii secrete de "profesionistii" pentru a mai invata lucruri noi si sperand ca insfarsit il v-a gasi pe criminalul care l-a omorat pe tatal sau.

Cate ore jucati pe zi: 5/6

Poza cu stats: http://postimage.org/image/d9gcnznq9/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: H3r01na

Level: 11

De cat timp jucati pe server: In jur de un an si jumatate.

De ce doriti sa intrati in Hitman: As dori sa ma alatur Agentiei deoarece este cea mai dorita factiune de pe server, necesita un comportament adecvat si trebuie sa de descurci silentios in tot ceea ce faci. Are membrii ( multi dintre ei ) activi, experimentati si seriosi.

Job-uri precedente: Grove, Police Department, Underground Street Tunning.

Job curent: Detective.

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): H3r01na s-a nascut in orasul Los Santos, intr-o clinica din centrul acestui oras minunat. El locuia impreuna cu parintii sai, intr-o localitate aproape de Los Santos. Aici, H3r01na a invatat cum sa se poarte in viata, ce are de facut si care ii sunt responsabilitatile. Intr-o seara pe cand parintii sai faceau naveta din Ls pana in acel mic satulet, Montgomery, in autobuzul cu care acestia erau transportati, au urcat o grupare Grove, care intentionau sa omoare toti civilii pana vor gasi spionul din Ballas. Acestia nu au gasit nimic si au lasat in urma lor o balta de sange.H3r01na a aflat de toate intamplarile la varsta de 12 ani fiind adoptat de cei din Ballas. Aici si-a facut multi prieteni dar, odata cu marile schimbari a dorit sa aiba un job legal si s-a angajat ca taximetrist pentru a castiga cativa bani. Taxy Company a dat faliment, iar el si-a gasit "chemarea" in garajele UST. Aici si-a facut multi prieteni, insa a venit momentul "maturizarii" . El considera ca trebuie sa isi gaseasca un job mai "banos" , si astfel, s-a antrenat timp de cateva saptamani pentru a deveni un asasin platit. Si-a luat inima in dinti si a demisionat pentru a se alatura Agentiei Hitman. Desi este constient de importanta si renumele Agentiei in cele 3 orase, el considera ca talentul sau trebuie descoperit si exploatat.

Cate ore jucati pe zi: Depinde, aproximativ 4-5.

Poza cu stats: Click Here :).

Link catre demisie : Demisie.

#Nu am gasit un lider online si m-am gandit ca pot sa pierd ocazia de a aplica pana voi gasi unul online ( stiu ca sunt multi doritori ) asa ca am pus mai sus un link catre demisie, sper sa nu fie o problema..

E. : Am rezolvat, m-a demis unul din lideri.

Poza stats noua: Click Here ( Again.. ) .

#Scuzati pentru reply, nu mergea edit.. ( Am "aprobarea" lui kidzeen ) .

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Jalol

Level: 18

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman : Pentru ca este o factiune serioasa si bine pusa la punct,cu 2 lideri capabili,si membrii seriosi.

Job-uri precedente: NG,,Grove Street, PD

Job curent : Detectiv – skill 5

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Jalol este un simplu cetatean de pe strazile din Los Santos care incerca sa supravietuiasca cum poate de pe o zi pe alta. Acesta considera ca trebuie sa fii cinstit in viata si de aceea prefera sa castige un ban corect ca mecanic sau din pescuit, insa cu timpul deoarece situatia lui financiara era foarte slaba, mama si tatal lui fiind foarte bolnavi,acesta sa apucat de joburi ilegale. La inceput ca un mic dealer de droguri insa cu timpul el a ajuns sa suplimenteze bande intregi. Au urmat la scurt timp si furtul masinilor si traficul cu arme insa, a fost prins de politie si a petrecut o buna parte din timp in inchisoare nestiind ca odata iesit de acolo are sa afle ca mama lui a murit in urma unui infarct. Tatal lui de asemenea ucis de un infractor care ii vroia masina, singurul lucru care i-a mai ramas de facut este sa se alature unei agentii ce are ca scop razbunarea celor nedreptatiti prin metode subtile.Acesta ia legatura cu liderii agentiei, completeaza un formular de inscriere si asteapta raspunsul lor!

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mackensen

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 3 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca, in opinia mea, este cea mai organizata agentie.

Job-uri precedente: Detectiv

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Mackensen s-a nascut intr-o zi insorita de August. Nascut in plina criza mondiala, Mackensen a fost nevoit sa suporte toate greutatile vietii inca de la o varsta frageda. Inca de la 12 ani se ocupa cu mici afaceri (bijniterii) pentru a-si asigura un ban in plus. Crescand, Mackensen incepe sa faca afaceri dubioase, cu oameni dubiosi din care isi face multi dusmani. Intr-o zi, ploioasa, trecand printr-o zona rau famata, se intalneste cu un om la costum, pe care il intreaba de un job, ca ar face orice pentru bani pentru ca are nevoie foarte mare. Acesta nu-i da importanta mare la inceput, dar vazandu-l cat este de determinat, il cheama a 2-a zi intr-un loc pustiu pentru a-l supune la teste...

Cate ore jucati pe zi: 2-3

Poza cu stats: http://img402.imageshack.us/img402/6435/samp045zs.png

Link to comment
Share on other sites

Model cerere:

Nume in joc:(C.I.A)Sabin13

Level:20

De cat timp jucati pe server:Am 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman:Imi place

Job-uri precedente:Ng,Instructor,Ust,Ballas,Sfr,The Mafia,The Triads

Job curent: - (o sa imi iau detectiv[am skill 5])

Varsta(reala):13 app14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):(C.I.A)Sabin13 s-a nascut la periferia orasului Los Santos.La varsta de 9 ani el a ramas orfan deoarece parintii lui au fost prinsi intr-un war dintre ballas si groove.La varsta de 13 ani el a devenit mecanic si a stat 2 saptamani aici,dupa ducandu-se in Sfr stiind ca sunt rivali cu groove.Din cauza ca era vanat(ucis) foarte mult el s-a dust in The Triads.Aici a stat 2 saptamani dupa care s-a dus in Ballas.Aici a stat numai 3 zile dupa ducandu-se in National guard.El a fost demis dupa ce a ucis un "om" si s-a dus Sfr.Dupa ce a iesit Sfr s-a dus in License Faction aici fiind demis din cauza greselilor.Dupa a mers The Mafia unde a stat 1 luna+.Dupa ce a iesit din The Mafia s-a dus in The Triads.Acum spera sa fie primit ca Hitman.

Cate ore jucati pe zi:6-10

Poza cu stats: http://****.us.../samp004yb.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc : ynadw

Level : 11.

De cat timp jucati pe Server : august 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman : In primul rand este multa seriozitate si o factiune care da dovada de multa experientza.

Job`uri precedente : Grove Street

Job curent : Detectiv (skill 5).

Varsta ( reala ) : 19.

Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Ma numesc ynad, pardon ynadw de cand am facut cerere la tribunal anul trecut pentru schimbarea numelui. Locuiesc in Los Santos si cateodata prin San Fiero. De mic copil mi-a placut sa fiu gangster si am sange rece. Acel putin asa au spus cateva persoane pe care le cunosc si lucreaza de ani buni in domeniul spionajului si informatiilor externe. Aplicand la hitmani vreau sa dau o sansa acestui "vis" si cu putin noroc sa avansez in cariera aceasta si sa fiu o persoana de care nu se poate lipsi agentia.

Cate ore jucati pe zi ? : pai de la 15:00 pana la 23:00 in jur de 6......9 ore.

Poza cu /stats : stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Panther

Level: 36

De cat timp jucati pe server: din 2009 (nu tin evidenta)

De ce doriti sa intrati in Hitman: ca sa va demonstrez cine e Panther cu adevarat

Job-uri precedente: car jacker, detectiv, arms dealer, mecanic

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Panther s-a nascut in renumitul spital din Los Santos si a locuit mult timp cu familia lui in marele hotel din Las Venturas "The Visage" pe care-l detinea tatal sau.Vazand ca traieste doar de pe spatele parintilor sai el a incercat sa faca niste bani asa ca a devenit taximetrist.Acolo si-a facut multi prieteni si a strans o suma frumoasa de bani,dar incepu-se sa ii placa viteza foarte mult si deveni-se cel mai bun taximetrist deoarece ducea clientul imediat si nevatamat la locatia dorita.Ceilalti colegi incepu-se sa il invidieze, s-au dat pe langa el si ii spuneau ca nu poate sa castige o cursa de masini asa ca Panther inceput sa tuneze masini si a castigat mai multe curse.Liderul taximetristilor afland ca Panther a inceput sa tuneze masini si sa participe la curse de masini l-a dat afara.A stat o perioada de timp la bunica lui din San Fiero si a aflat de la ea ca are o vecina a carui fiu face parte din factiunea ‘Underground Street Tuning’ care se ocupa cu ceea ce ii place lui Panther. El s-a interesat de aceasta factiune si a hotarat sa faca orice ii sta in putinta sa faca parte din ‘Underground Street Tuning’. A intrat in Underground Street Tuning, unde a dus o viata linistita. A ajuns cel mai bun din acest grup si era aprieciat de toti. La un moment dat ar trebuii sa plece si s-a dus langa prietenul sau din copilarie in The Mafia. Acolo Panther si-a dat seama ca ii place foarte mult “sa omoare pe ascuns” si incearca sa intre in cea mai respectata Grupare.

Cate ore jucati pe zi: Cate imi permite timpul nu am un program exact ( ~7 )

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/39/samp360i.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: KenVelo

Level: 14

De cat timp jucati pe server: Decembrie 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa intru in Hitman Agency deoarece este o factiune unita si respectata. Am prieteni aici si doresc sa lucrez alaturi de ei.

Job-uri precedente: Grove, PD, Scoala, Mafia

Job curent: Civil - Detectiv

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): KenVelo s-a nascut in orasul San Fierro. Cand KenVelo avea 10 ani, un gangster, care urma sa fie acuzat a doua zi la tribunal, de catre tatal lui KenVelo, care era procuror a intrat in casa omorandu-i tatal si mama. KenVelo se hotareste sa nu le divulge politistilor identitatea criminalilor promitand ca-si va razbuna familia singur. KenVelo a scapat ca prin minune pentru ca avea un dar deosebit de a simti pericolul iar in timpul masacrului a stat ascuns. Acest dar il mostenise de la unchiul sau care l-a luat sub aripa sa protectoare. Acesta incepe sa-l instruiasca in artele martiale si la trasul cu arme. Dupa o perioada destul de lunga de instruire cu unchiul sau, KenVelo devine expert. O data capatata increderea asasinilor, KenVelo doreste sa devina unul dintre ei si isi lasa CV-ul la sediul acestora.

Cate ore jucati pe zi: Depinde de timpul liber pe care il am.. Dar in general, vreo 4-5 ore

Poza cu stats: xkE16.jpg

Am avut o perioada de inactivitate pana acum, dar de maine imi voi relua activitatea.

Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Akon

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 2-3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece mi se pare o factiune interesanta si serioasa la care nu am apucat sa aplic pana acum

Job-uri precedente: Civil (Car Jacker skill 5)

Job curent: Civil (Detective skill 4)

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Anul 1994 in 16 martie s-a nascut la spitalul orasului Los Santos un baiat, parintii acestuia ii pun numele Akon. La varsta de 8 ani mama lui Akon moare datorita schimburilor de focuri dintre gangurile rivale din Los Santos,aceasta veste l-a afectat pe baiat foarte tare pe toata perioada cresterii sale si purtand o ura de nedescris pe acei gangsteri.Pe la varsta de 16 ani Akon iese intr`o seara de la liceu , ajunge acasa , striga dupa tatal sau dar nimic...Intra in camera tatalui si il vede intins pe jos si plin de sange , baiatul speriat suna imediat la salvare dar tatal sau ii sopteste sa nu o faca ca este deja prea tarziu, Akon bufneste deodata in plans iar dupa toate amintirile cu mama sa au inceput sa il supere si sa sufere foarte tare.Tatal ii spune lui Akon sa il asculte pentru putinul timp pe care il mai are, rugandul cu ochii in lacrimati cand ii va veni timpul ar dorii sa fie razbunat.La varsta de 18 ani Akon isi depune Cv`ul la o Agentie Secreta care se ocupa cu omorarea respectivilor contra unei sume de bani,desi pe Akon nu il interesau banii ci doar razbunarea familiei lui la care a tinut foarte mult si tine in continuare.

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Dedrick_Writh

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 2 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune bine organizata cu membrii si lideri capabili,si imi doresc de mult timp sa ajung un membru al factiunii.

Job-uri precedente: Smurd,PD,Ballas,UST,F.B.IArmata

Job curent: Detective(Skill 5)

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Dedrick_Writh s-a nascut intr-o zi de toamna la un spital din orasul San Fierro. Parintii lui aveau o casa frumoasa pe Vinewood si o masina eleganta. Tatal lui era silent assassin, iar mama lui lucra la banca din Los Santos. Acestia aveau foarte multi bani. Dupa cativa ani cand Dedrick ajunsese la varsta de 13 ani, il admira foarte mult pe tatal sau pentru ceea ce facea si isi dorea sa ii calce pe urme si sa ajunga si el un silent assassin. Ceea ce facea tatal lui era foarte periculos. Putea fi oricand omorat sau arestat, dar cu toate acestea isi dorea sa ajunga ca el. Cand Dedrick avea 17 ani, tatal sau a primit un contract sa il omoare pe presedinte. In timp ce presedintele sustinea un discursc, acesta s-a urcat pe o cladire din apropiere si cu un sniper l-a omorat pe presedinte. Acesta a fot nimerit in cap si a murit pe loc. Dar tatal lui a fost observat de garzile de corp ale presedintelui si de polisti. A fost urmarit si impuscat in timp ce fugea. Un an mai tarziu, cand Dedrick_Writh avea 17 ani, a incercat sa se alature hitmanilor, dar nu a fost acceptat. Acesta a fost foarte trist, dar a trecut peste asta si s-a alaturat gagsterilor pentru a-l razbuna pe tatal sau. Dedrick se droga, facea trafic de droguri, omora rivali si politisti. Intr-o zi s-a saturat sa tot fuga si a decis sa renunte la viata de ganster. Acesta a luat-o de la 0, si-a schimbat numele, buletinul, tot, si a decis sa se alature armatei pentru a afla informatii despre ei, si apoi sa le dezvaluie hitmanilor toate planurile acestora. Acesta a pretrecut ceva timp acolo pana a aflat tot ce era de aflat despre acestia si a incercat din nou sa se alature hitmanilor.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 h +

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

•Nume in joc: Darius14

•Level: 30

•De cat timp jucati pe server: De 1 an jumatate.

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece imi place foarte mult sa joc rolul unui asasin,sa indeplinesc contracte si sa nu-mi dezvalui niciodata identitatea nici la prieteni si mai ales pentru ca factiunea are niste membrii maturi cu un comportament adecvat si doi lideri foarte experimentati.

•Job-uri precedente: Grove Street(rank 3), Hitman(rank 2) , Ballas (rank 2), Dnb (rank 4), Sfr (rank 4)

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 15

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Darius s-a nascut intr-un oras frumos, numit Los Santos.El era un baiat obisnuit care nu facea prostii,nu fura ,dar isi vedea de treaba, nu ca ceilalti baieti din cartierul lui.Darius traia fericit alaturi de familia sa in renumitul cartier richmond. Acesta ducea o viata lipsita de griji si avea aproape tot ce isi dorea. El vroia foarte mult ca parintii lui sa ii dea mai multa atentie, dar asta nu se intampla.

Intr-o zi ,cand venea de la scoala, a vazut-o pe mama sa foarte bolnava..Nu stia ce s-a intamplat cu ea pana cand i-a spus tatal sau ca are cancer.In momentul acela o tristete foarte mare a patruns in sufletul lui Darius. Afland de la doctor ca aceasta boala se poate vindeca printr-un tratament foarte scump in Las Venturas, el s-a apucat sa fure masini, sa vinda droguri si arme..tot felul de chestii ilegale.Nu a ajuns la suma necesara si mama sa a murit.Dupa 2 saptamani de tristete in sufletul lui a aflat ca tatal sau s-a spanzurat din cauza lipsei mamei sale..el se simtea din ce in ce mai prost,toate lucrurile nu mai mergeau bine ca altadata...El se ocupa cu droguri si arme dar a fost jefuit de tot ce a muncit si batut de niste talhari...El si-a dat seama pana la urma ca tot ce face e foarte rau si s-a alaturat de partea legii si a intrat in Police Departament sa se razbune pe infractori. In aceasta factiune a stat timp de 3 luni.Dupa toate aceste 3 luni batranul Darius ar vrea sa devina un Sillent Assasin. Acum ,dupa ce a fost demis din functia lui,vrea sa intre in Hitman unde crede ca va face o treaba foarte buna si nu o sa dezamageasca liderii.

•Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore

•Poza cu stats: Click.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bogdan_C

Level: 15

De cat timp jucati pe server: De aproximativ 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune cu un renume in SAMP si imi place foarte mult ideea, stiti voi? "Nothing personal, it's just for money".

Job-uri precedente: Principale: Consilieri, SMURD, FBI , DNB , Grove Secundare: Trucker, NewsReporter, Detective, ArmsDealer

Job curent: Principal: Civil Secundar: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Bogdan_C s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca. El avea doi frati si o surioara mai mica. Inca de cand era mic, lui Bogdan i-a placut meseria tatalui sau, aceea de medic, asa ca a hotarat sa urmeze o "Scoala de medici". Dupa ce a terminat acea scoala, Bogdan a inceput sa profeseze ca medic, alaturi de tatal sau. Toti colegii si superiorii sai il laudau pentru munca depusa. Mai mult decat atat, a fost ales medicul lunii de doua ori. Intr-o zi, pe cand Bogdan si tatal sau erau la servici, mafiotii au intrat in casa lor si au omorat-o pe mama lui Bogdan. In acel moment, Bogdan a fost socat si nu a stiut ce sa mai faca. Asa ca a hotarat sa apeleze la cei din hitman, pentru a-i omori pe acei mafioti care i-au omorat cu cruzime mama. Le-a dat toti banii pe care ii avea stransi pentru a-i omori pe acei mafioti si a-si razbuna mama. Dar, acei hitmani au gresit persoana si dintr-o greseala ca si asta, tatal lui Bogdan a murit si el. Atunci Bogdan a simtit o durere in piept si a ajuns la spital. Dupa tratamentul indelungat acesta si-a revenit si a hotarat ca nu vrea sa fie pedepsiti acei hitman, ba chiar mai mult el a afirmat ca vrea sa-si incerce norocul in Hitman, sperand ca ii va putea ajuta pe alti oameni aflati in dificultate fara sa le ceara o suma foarte mare de bani in schimb.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore pe zi in timpul saptamanii iar in weekend aproximativ 6-7 ore...

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

•Nume in joc: LoVeLess

•Level: 31

•De cat timp jucati pe server: De 2 ani jumate

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa fac parte din aceasta factiune, deoarece aici mi-a placut cel mai mult si este cea mai tare factiune.

•Job-uri precedente: Grove Street(rank 5), Hitman(rank 4) , Ballas (rank 3)

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 17

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoVeLess s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge greu ,a inceput sa lucreze la varsta de 7 ani.Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau. La varsta de 16 ani el se imprieteneste cu niste baietii din cartier care il invata sa parieze la cursele de cai.Castiga niste sume frumusele, pe care le imparte cu prietenii.Cu banii castigati el se inscrie la un event de deagle pe care il castiga si isi descopera talentul sau la precizia glontului. Prietenii vazandu-l i-au zis ca el este pregatit sa devina un un gangster de temut asa ca s-a dus la Directorul The_Game sa isi depuna Cv-ul, el trecand testele a stat aici foarte mult, a avut o mica cearta cu liderul si a intrat in ballas. Si-a dat seama ca cel mai potrivit gang pentru el este Grove si s-a intors , a mai stat ceva timp si a intrat in Hitman, unde era foarte aproape sa primeasca rank 5. Dupa aceea a fost dat afara din hitman ,deoarece s-a imbolnavit de o boala care dureaza 30 de zile si care nu te lasa sa iesi din spital. S-a facut bine si a aplicat din nou in Grove. S-a cerat cu liderul filtzer, si plictisit de Grove, s-a dus in Ballas.S-a hotarat sa treaca de partea F.B.I-ului unde nu i-a placut. Acum afla ca s-au deschis aplicatiile la Hitman, se duce la directorul Mitasik si la directorul kidzeen si isi depune CV-ul sperand sa fie iertat pentru greserile din trecut si sa ii mai fie data o sansa.

•Cate ore jucati pe zi: minim 3

•Poza cu stats: :*

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Anndrei

Level: 19

De cat timp jucati pe server: 2 ani si jumatate

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece este o factiune foarte serioasa si vreau sa lucrez "silent" si aici m-a placut cel mai mult.

Job-uri precedente:GRove streeT (rank 5),F.B.I (rank 4) , SFR (rank 2) , Hitman (rank 3)

Job curent: detective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi intr-una dintre cele mai luxoase camere ale motelului din Los Santos a luat naste un copil foarte mic.Mama sa l-a numit aNNdreI deoarece ii era foarte drag.Cativa ani mai tarziu el a inceput sa se descurce singur si a plecat de acasa multa vreme.Scopul lui era sa invete cat mai bine toate cele trei orase pentru a se descurca singur in viata.In timp ce mergea pe strada,el vedea mafioti care se luptau intre ei.Pe atunci el avea o frica mare si fugea ori de cate ori ii vedea dar acuma cand a mai crescut a inceput sa fie pasionat de trasul cu orice tip de arma si intr'o zi de iarna cand se juca in fata spawn'ului din Los Santos,un grup de mafioti intr'un Tohama l'au luat in speranta ca va fi un bun membru al acestei grupari care se numea "Grove Street".Dupa cateva zile a reusit sa se integreze cu usurinta si acest lucru i'a prins foarte bine pentru ca incepuse sa se implice cu tot sufletul pentru ca echipa sa ca sa castige de fiecare data orice batalie.Aici,el a stat foarte mult timp aproape 6 luni,pana cand echipa a inceput sa se destrame din cauza unor membrii noi si din cauza lipsei spiritului de echipa.S'a angajat in FBI,unde a sperat ca aici va fi locul lui pe veci,dar din pacate situatia nu a fost sa fie asa pentru ca la rankul 4 el si'a dat demisia deoarece intrase in niste conflicte cu membrii factiunii si deja nu se mai simtea bine.Se alatura celor din hitman, si ajunge la rank 3, dupa aceea a fost demis din cauza unei fapte care l-a costat 30 de zile.Dupa ce s-a reintors a intra in SFR, unde a stat o luna si jumatate. Acum el este intr'un stagiu neutru(civil).El este ferm convins ca vrea sa se alature Agentiei Hitman deoarece stie ca este pregatit atat practic,cat si moral si vrea sa le demonstreze fostilor colegi ca el este un baiat foarte capabil si ca mai merita o sansa.Acum fidelitatea,seriozitatea si capacitatea de a pastra un secret sunt la ordinea zilei pentru Anndrei.

Cate ore jucati pe zi: depinde de timp, in ultima vreme am avut niste treaba, acu minim 2

Poza cu stats: Aici.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Alin97

Level: 14

De cat timp jucati pe server: aproximativ 7 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa cu membrii de tgreaba si lideri activi

Job-uri precedente: FBI,SFR,TheThriads,TheMafia,DNB,Ballas

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Alin97 s-a nascut intr-un oras din Los Santos.Acesta a incercat sa faca viata mamei lui cat mai buna deoarece aceasta avea cancer,asa ca el s-a angajat ca politist pt a putea face o operatie afara.Intre timp mama lui a murit asa ca s-a dus de partea celor rai lasand politia pe maini bune.In TheThriads a facut o avere frumusica din vandut de arme si droguri,dar datorita unui vis cu mama lui s-a hotarat sa revina ca politist pt a ajuta unii oameni sa nu pice in prada drogurilor cum a facut el.Iesind din FBI s-a dus impreuna cu un bun amic in Ballas pt a il putea ajuta la bine si la greu.Acum din cauza ca liderul gangului a fost dat afara asteapta raspunsul altuia.

Cate ore jucati pe zi: 5-6(timp saptamanii) 8-9(weekend)

Poza cu stats: http://postimage.org/image/t5tpwengn/

Link to comment
Share on other sites

H3r01na - acceptat pentru teste.

RedForce - respins(incearca-ti norocul in urmatoarea serie).

MrSR - respins(prea recent banul,mai asteapta).

Blitz - respins(ai avut sansa,mai asteapta).

Jalol - respins(reputatie de rankist).

Mackensen - respins(inactiv).

(C.I.A)Sabin13 - respins(nu merge poza cu stats).

ynadw - respins(inactiv).

Panther - acceptat pentru teste.

Kenvelo - acceptat pentru teste.

Akon - acceptat pentru teste.

Dedrick_Writh - respins(ai fost prins cu minciuna si ai comportament neadecvat).

Darius14 - respins(rezolva-ti problemele cu membrii factiunii).

Bogdan_C - respins(ai avut sansa,mai asteapta).

LoVeLess - respins(probleme cu membrii,antecedente s.a.m.d).

Anndrei - respins(inactiv).

Alin97 - acceptat pentru teste.

Asteptam in continuare cv-urile dvs.Succes!

(Teste dam cateva azi dupa ora 23:30 si restul incepand de duminica sau luni)

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mgr

Level: 16

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:Este cea mai organizata factiune si cea mai dorita

Job-uri precedente: Grove ,

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi frumoasa de primavara,apare pe lume un baiat special.Parintii lui il abandoneaza in apropiere de Area 51 deoarece nu aveau cum sa il intretina.Este gasit de un soldat care si-a pierdut fiul in razboi si l-a dus pe Mgr la spital pentru ingrijiri;acest soldat s-a hotarat sa il ia in adoptie,deoarece semana foarte mult cu fiul lui si a hotarat sa ii puna numele Mgr si il faca soldat.Dupa trecerea anilor,baiatul a crescut si a mers in armata alaturi de "tatal" lui.Dupa multa munca ajunge Capitan si un om de incredere , cunoscut in toate departamentele de politie.Liderul sau a aflat de curand ca parintii lui au fost ucisi de cineva si a decis ca e timpul sa ii spuna adevarul despre parintii lui.Mgr fiind sigur ca e vorba de un fost soldat,a parasit armata impreuna cu prietenii lui cei mai buni si a aflat ca exista o agentie temuta de toata lumea , dar despre care se spunea ca era cea mai unita cu oameni minunati.A hotarat sa intre in aceasta agentie,dar cum nu a dat de lider,a facut o aplicatie pentru reporteri in speranta ca va afla mai multe detalii despre moartea parintilor sai.Au trecut cateva luni,nu a aflat nimic,dar in schimb a aflat ca prietenii lui fac deja parte din agentie.A hotarat sa isi trimita CV-ul si spera sa fie alaturi de prietenii lui care ii erau , sunt si vor fi ca o familie petru el.acum spera ca liderul kidzeen sa ii acorde si lui macar o sansa

Cate ore jucati pe zi: depinde .. in cursul saptamani 5-6 ore pe zii , iar in weenked 7-8 ore

Poza cu stats: UtyZO.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...