Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Guest LastKiss

Nume in joc: Skynnnet

Level: 24

De cat timp jucati pe server: Din August 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: O factiune serioasa,cu membrii activi si capabili,la fel si liderii

Job-uri precedente: arms dealer,drugs dealer,news reporter

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Skynnnet se naste in urma cu 16 ani la periferia oraselului Los Santos. Acesta este fiul lui Tom, un cunoscut instructor din oras. Neavand o situatie sociala foarte buna, la varsta de 12 ani, Skynnnet fuge de acasa incercand sa-si faca singur un viitor. Reuseste sa intre in Triade apoi in Da Nang Boys, dar incepuse sa fie cautat pe politie pentru nenumarate spargeri pe care le daduse. La varsta de 19 ani, se inscrie ca instructor, incercand sa treaca de partea legii si sa-i calce pe urme tatalui sau. Nici aici nu reuseste sa stea mult, datorita salariului mic si datoriilor foarte mari pe care acesta le avea. Un vechi prieten, ExTrEm, ii promite ca-l ajuta sa intre in Triade, unde putea sa castige ceva bani pentru a-si plati toate datoriile. Anii au trecut si Skynnnet reuseste sa-si intemeieze o familia. Intr-o zi, in timp ce se afla pe strazi, Skynnnet afla ca parintii lui au fost ucisi de niste persoane necunoscute. Incercand sa-i gaseasca pe faptasi, acesta isi depune CV-ul la Agentia Hitman, unde spera sa-i prinda pe cei ce i-au omorat parintii. La prima incercare de a intra in Hitman, Skynnnet este respins si ramane pe strazi alaturi de prietenii sai. Intr-o dimineata, afla ca Agentia iar recruteaza si incearca inca o data sa aplice in speranta ca va fi acceptat de data aceasta.

Cate ore jucati pe zi: 7-8

Poza cu stats: 14ub6o7.png

Link catre demisie : sunt civil

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bogdan_C

Level: 15

De cat timp jucati pe server: De aproximativ 6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune cu un renume in SAMP si imi place foarte mult ideea, stiti voi? "Nothing personal, it's just for money".

Job-uri precedente: Principale: Consilieri, SMURD, FBI , DNB , Grove Secundare: Trucker, NewsReporter, Detective, ArmsDealer

Job curent: Principal: Civil Secundar: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Bogdan_C s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca. El avea doi frati si o surioara mai mica. Inca de cand era mic, lui Bogdan i-a placut meseria tatalui sau, aceea de medic, asa ca a hotarat sa urmeze o "Scoala de medici". Dupa ce a terminat acea scoala, Bogdan a inceput sa profeseze ca medic, alaturi de tatal sau. Toti colegii si superiorii sai il laudau pentru munca depusa. Mai mult decat atat, a fost ales medicul lunii de doua ori. Intr-o zi, pe cand Bogdan si tatal sau erau la servici, mafiotii au intrat in casa lor si au omorat-o pe mama lui Bogdan. In acel moment, Bogdan a fost socat si nu a stiut ce sa mai faca. Asa ca a hotarat sa apeleze la cei din hitman, pentru a-i omori pe acei mafioti care i-au omorat cu cruzime mama. Le-a dat toti banii pe care ii avea stransi pentru a-i omori pe acei mafioti si a-si razbuna mama. Dar, acei hitmani au gresit persoana si dintr-o greseala ca si asta, tatal lui Bogdan a murit si el. Atunci Bogdan a simtit o durere in piept si a ajuns la spital. Dupa tratamentul indelungat acesta si-a revenit si a hotarat ca nu vrea sa fie pedepsiti acei hitman, ba chiar mai mult el a afirmat ca vrea sa-si incerce norocul in Hitman, sperand ca ii va putea ajuta pe alti oameni aflati in dificultate fara sa le ceara o suma foarte mare de bani in schimb.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore pe zi in timpul saptamanii iar in weekend aproximativ 6-7 ore...

Poza cu stats: r5bwv.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: CloHard

Level: 20

De cat timp jucati pe server: din 09.

De ce doriti sa intrati in Hitman: O factiune cu membrii seriosi si capabili + ideea in sine a factiunii mi se pare una frumoasa.

Job-uri precedente: Dnb, Ng, Fbi, Pd, Triads

Job curent: Detective

Varsta(reala): 15-16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): CloHard s-a nascut intr-o dimineata de primavara la periferia orasului LosSantos.Acesta a dus o copilarie foarte frumoasa, neavand nevoie de nimic . Tatal sau era politist iar mama sa lucra la primarie. Acestia locuiau intr-o frumoasa casa de pe VineWood. De mic ,lui CloHard ii placeau masinile asadar,cand a implinit varsta de 18 ani acesta s-a facut taximetrist chiar daca parintii sai nu prea au fost de acord.Dupa o vreme ,acesta s-a plictisit sa tot plimbe lumea prin oras ,deci a decis ca masinile sa ramana un hobby ,in niciun caz sa faca din ele o cariera. Acesta si-a facut multi prieteni,si a intrat in anturaje nepotrivite,tocmai de aceea ,s-a alaturat DNB. Acolo a stat multa vreme si a facut multe faradelegi dar tatal sau a aflat si s-au certat foarte tare. CloHard a plecat de acasa ,si-a cumparat o noua locuinta in centrul Los Santos-ului si a iesit din DNB urmand facultatea de politie a orasului . A absolvit'o cu brio , si dupa aceea si'a gasit loc de munca in toate cele 3 departamente de politie . Incepand cu NG , continuand cu FBI si in final PD . Cea mai frumoasa perioada a carierei pana in momentul acela a petrecut-o in FBI , unde si-a facut foarte multi prieteni , s-a distrat foarte tare ,si a arestat ogramada de suspecti cautati de mult . Desi cu o experienta vasta in domeniul politiei, CloHard a hotarat sa isi dea demisia ,colegii sai nestiind motivul pentru care a facut asta , si anume ca acestuia ii era dor de vechea alianta de mafioti . Asadar , el urma sa devina cel mai nou membru al Triadelor . Aici a devenit un membru foarte respectat , dar acesta a hotarat sa isi continue ''cariera'' pe o alta cale , deci el si-a depus CV'ul la agentia hitman.

Cate ore jucati pe zi: 5 +

Poza cu stats: http://img196.imageshack.us/img196/566/samp161p.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Varuu1

Level: 16

De cat timp jucati pe server: De aproximativ un an.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune foarte bine organizata cu doi lideri competenti si activi.

Job-uri precedente: Principale: SMURD, FBI, The Mafia, UST, SFR, NG Secundare: Car Jacker, News Reporter, Arms Dealer, Detective

Job curent: Principal: Civil Secundar: Detectiv (skill 5)

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Varuu1 s-a nascut in orasul Los Santos. De mic i-a placut foarte mult meseria tatalui sau, aceea de medic, asa ca dupa ce a terminat scoala generala si liceul a hotarat sa mearga la Facultatea de Medicina. Dupa ce a terminat facultatea a primit o oferta de a profesa ca medic la spitalul din oras. El a acceptat-o si a lucrat ca medic timp de 3 ani. Dupa acesti 3 ani el a inceput sa umble cu diversi mafioti care l-au convins sa fie unul de-al lor. Dar se pare ca Varuu1 nu era facut pentru a fi mafiot asa ca a hotarat sa incerce sa devina "om al legii" si a aplicat in FBI. A petrecut momente de neuitat alaturi de colegii lui, dar Varuu1 a avut o probleme personala si un an nu a mai putut sa profeseze, el hotarand ca e mai bine pentru el sa demisioneze. Dupa acel an Varuu1 s-a tot gandit ce ar putea face in continuare... In cele din urma a hotarat sa-si incerce norocul ca si asasin platit deoarece avea foarte multi prieteni cu acest job, asa ca si-a depus "CV-ul" la Hitman.

Cate ore jucati pe zi: Aproximativ 5-6 ore.

Poza cu stats: Click

Link to comment
Share on other sites

•Nume in joc: Darius14

•Level: 30

•De cat timp jucati pe server: De 1 an jumatate.

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece imi place foarte mult sa joc rolul unui asasin,sa indeplinesc contracte si sa nu-mi dezvalui niciodata identitatea nici la prieteni si mai ales pentru ca factiunea are niste membrii maturi cu un comportament adecvat si doi lideri foarte experimentati.

•Job-uri precedente: Grove Street(rank 3), Hitman(rank 2) , Ballas (rank 2), Dnb (rank 4), Sfr (rank 4), The Triads (rank 1)

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 15

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Darius s-a nascut intr-un oras frumos, numit Los Santos.El era un baiat obisnuit care nu facea prostii,nu fura ,dar isi vedea de treaba, nu ca ceilalti baieti din cartierul lui.Darius traia fericit alaturi de familia sa in renumitul cartier richmond. Acesta ducea o viata lipsita de griji si avea aproape tot ce isi dorea. El vroia foarte mult ca parintii lui sa ii dea mai multa atentie, dar asta nu se intampla.

Intr-o zi ,cand venea de la scoala, a vazut-o pe mama sa foarte bolnava..Nu stia ce s-a intamplat cu ea pana cand i-a spus tatal sau ca are cancer.In momentul acela o tristete foarte mare a patruns in sufletul lui Darius. Afland de la doctor ca aceasta boala se poate vindeca printr-un tratament foarte scump in Las Venturas, el s-a apucat sa fure masini, sa vinda droguri si arme..tot felul de chestii ilegale.Nu a ajuns la suma necesara si mama sa a murit.Dupa 2 saptamani de tristete in sufletul lui a aflat ca tatal sau s-a spanzurat din cauza lipsei mamei sale..el se simtea din ce in ce mai prost,toate lucrurile nu mai mergeau bine ca altadata...El se ocupa cu droguri si arme dar a fost jefuit de tot ce a muncit si batut de niste talhari...El si-a dat seama pana la urma ca tot ce face e foarte rau si s-a alaturat de partea legii si a intrat in Police Departament sa se razbune pe infractori. In aceasta factiune a stat timp de 3 luni.Dupa toate aceste 3 luni batranul Darius ar vrea sa devina un Sillent Assasin. Acum ,dupa ce a fost demis din functia lui,vrea sa intre in Hitman unde crede ca va face o treaba foarte buna si nu o sa dejamageasca liderul.

•Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore

•Poza cu stats: Click.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Piti.xD

Level: 25

De cat timp jucati pe server: Din vara ...

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune serioasa, cu membrii si lideri capabili :wub:.

Job-uri precedente: Triade, Armata, Ballas, F.B.I

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Piti.xD s-a nascut intr-o zi frumoasa de toamna la un spital din orasul Los Santos... Parintii ei aveau o casa mare si frumoasa si o masina scumpa. Tatal ei era silent assasin, iar mama ei lucra la banca din Los Santos. Acestia aveau foarte multi bani. Dupa cativa ani cand Piti.xD ajunsese la varsta de 13 ani, il admira foarte mult pe tatal sau pentru ceea ce facea si isi dorea sa ii calce pe urme si sa ajunga si ea silent assasin. Ceea ce facea tatal ei era foarte periculos dar si frumos. Putea fi oricand omorata sau arestata, dar cu toate acestea isi dorea sa ajunga ca el. Cand Piti.xD avea 15 ani, tatal sau a primit un contract sa il omoare pe presedinte. Acesta a indeplinit contractul, dar a fost observat de garzile de corp ale presedintelui si de polisti. A fost urmarit si impuscat in timp ce fugea. Un an mai tarziu, cand Piti.xD avea 16 ani, visa sa se alature hitmanilor. Dupa ce a fost in mai multe factiuni si a invatat diferite lucruri, s'a hotarat sa aplice Hitman.

Cate ore jucati pe zi: Aproximativ 5 ore.

Poza cu stats: http://img715.imageshack.us/img715/3884/samp000xk.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: GangXploR3

Level: 34

De cat timp jucati pe server: De aproximativ 3 ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune cu o activitate mult mai frumoasa fata de cea a altor factiuni.

Job-uri precedente: Ballas, Triads, DNB, NG, FBI, UST.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): GangXploR3 s-a nascut la marginea orasului Los Santos in vara anului 1993. El provenea dintr-o familie foarte numeroasa si in care exista nadejde, onoare si lucru in echipa. A inceput de mic sa se imprieteneasca cu fel si fel de baieti de pe strada , asa numitii "gangsteri" . El se intelegea bine cu multa lume, iar daca avea nevoie de ceva niciodata nu i se refuza cererea sa de ajutor . Crescand mai mare a inceput sa umble mai mult timp cu ei si a devenit un gangster la randul lui. Se apucase de droguri, traficul acestora, contrabanda cu arme si masini si multe altele. Vazand ca ii merge de cateva ori , a incercat mai mult , asa ca intr-o zi ... si-a chemat toti gangsterii lui , incercand sa fure prin diversiune un avion situat pe un aeroport parasit de la marginea orasului Las Venturas . Gasca de gangsteri a reusit dar acestia , cu toate ca il stiau pe GangXploR3 de atata timp , l-au lasat in urma si au decolat fara el. GangXploR3 a incercat sa fuga dar acesta a fost prins de catre politie , dus la sectie , anchetat si batut ca sa divulge toate informatiile necesare acelui furt. GangXploR3 insa nu a cedat, nu a spus nimic din cele intamplate. A fost inchis pentru 5 ani de zile la un penitenciar deoarece erau prea multe dovezi si prea multi martori care atestau cum ca GangXploR3 a intocmit acel plan al furtului si cum ca a incercat sa scape dupa furt. Acum GangXploR3 se uita cu ura la cei mai buni prieteni ai lui din ganguri in care a avut prea mare incredere si vrea sa intre in agentia asasinilor pentru a fi mult mai aparat, pentru a invata cum sa se faca nevazut si multe chestii interesante.

Cate ore jucati pe zi: Aproximativ 6-7 ore , poate si mai mult, depinde :)

Poza cu stats: Click.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: mc9

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 2 ani jumate.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune matura,serioasa cu membri si lideri capabili.

Job-uri precedente: NG, TRIADS, FBI.

Job curent: Detectiv (skill 5).

Varsta(reala): 17.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Avand un inceput de viata cutremurator , cu necazuri peste necazuri , tristete,tragedie,saracie , modestie , dusmanie , usor usor ,mc9 a ajuns unde a ajuns , sprijinindu-se pe niste "puncte" fie bune , fie rele , reusind sa treaca cu chiu cu vai peste o noua zi.Maturizarea , a avut loc in copilarie , cand era un simplu "initiat" al vietii.

Intr-o seara ploioasa pe strazile orasului,doi tipi il tot urmareau, mc9 vazand ca nu il lasa in pace,a inceput sa fuga cat il tin puterile si intr-un final reusind sa scape ascunzandu-se intr-o scara de bloc.Dintr-o data mc9 a simtit pe cineva in spatele sau,se intoarce rapid dar...Tot ce isi mai aduce aminte acum este sunetul unui pistol cu amortizor...

Gasit intr-o balta de sange de locatarii acelei scari,mc9 ajunge in stare grava la spital din Los Santos.Intr-un final se recupereaza si cauta o "slujba" ferita de ochii lumii.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats: P6nIu.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Pingoo

Level: 13

De cat timp jucati pe server:5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este factiunea mea .preferata

Job-uri precedente: Car detective (skill 3 ) |

Job curent: Car Jacker | Civil

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Pingoo era un baietel nascut in orasul Los Santos cu o mama avocat si un tata procuror.In noaptea dinaintea zilei in care urma ca tatal sau sa il trimita la inchisoare capul Ballasului,acesta(gangsterul) a trimis 3 dintre oamenii sai de baza care au omorat cei 5 politisti care pazeau casa familiei lui Pingoo asasinati fiind si tatal,mama si surioara mai mica a lui Pingoo !Acesta avusese timp sa se ascunda deoarece Dumnezeu il inzestrase cu un dar aparte,cu ajutorul caruia simtea pericolul cu putin timp inainte ca acesta sa se intample,la fel ca si unchiul sau ! Pingoo a fost transportat la spital,asasinii nefiind prinsi,iar la spital acesta a fost interogat de un agent FBI,si trebuia sa raspunda la o intrebare simpla,daca stie cn i-a omorat familia,desi le stia chipurile foarte bine,acesta a raspuns scurt si increzator,un categoric “NU” dar in sufletul sau ardea flacara razbunarii !A fost preluat de unchiul sau care l-a invatat sa lupte perfect !Intre timp,dupa ce agentul a aflat de gandul razbunarii tot de la niste telefoane trimise de Pingoo cu putin timp inainte,a rostit la telefon “cand am vb cu baietelul acela la spital a spus ca nu stie cn i-a omorat familia,dar ochii lui spuneau altceva,si daca vrei razbunare si vei ucide acei Ballasi,nu o sa fii mai bun ca ei...si va trebui sa te arestez” replica lui Pingoo a fost din nou scurta si increzatoare “Fiecare cu datoria lui” inchizandu-i telefonul ! Fiind aliat cu gangsterul PIngoo a resuit sa sustraga informatii despre cel ce i-a luat tot ce avea pe aceasta lume , iar acum doreste sa puna capat acestei razbunari alaturandu-se agentiei .

Cate ore jucati pe zi: 7+

Poza cu stats: http://imgur.com/delete/sdDZRKH8uif9qTB

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Claudell

Level: 14

De cat timp jucati pe server: Nov. 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune unita , liderii pe masura .

Job-uri precedente: Triads , PD ( rank 2 la ambele )

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Claudell s-a nascut la maternitate din orasul Los Santos in vara August 1995 .El provenea dintr-o familie bogata , fercita si plina de iubire . Parinti lu Claudell aveau cateva probleme in cartier cu renumitul gang Grove Street. Intr-o seara de vineri , parinti lu Claudell plecasera in oras sa ia o cina afacerista cu niste oameni importanti . Claudell asteptand acasa nu avea de gand ca o sa se intample o tragedie ingrozitoare in restaurantul unde parinti lui luau cina. Trei membrii din gangul care erau cunoscuti de Grove Street au atacat restaurantul pentru motiv de jaf . Situatia s-a agravat , ce-i 3membrii au ucis cu sange rece pe toti oameni din restaurant avand doar un supravietuitor , acel fiind unu dintre oamenii cu care aveau afaceri parinti lu Claudell . Sambata dimineata Claudell primeste vestea de la acel om anonim cum ca parinti lui au fost ucisi intr-un jaf la restaurant . Acel om anonim il ia pe Claudell in constedie ca sa nu devina orfan, el mosteneste toata averea familie . Dupa 5luni claudell incepe sa afle despre acel om anonim .Adevarata infatisare a omului anonim este ca era un assasin care ucidea oameni pentru bani . Claudell la varsta de 14ani incearca sa ii ofere jumate din averea mostenita pentru a ii omora pe cei 3membrii din grove street care iau ucis parinti , claudell este dezamagit dupa refuzul tatalui sau vitreg . Claudell la varsta de 16ani isi roaga tatal vitreg sa il invete sa traga cu toate armele posibile , claudell este coplesit de fericire pentru raspunsul tatului sau vitreg acela fiind un raspuns pozitiv . Dupa 4luni claudell a invatat foarte repede toate regurile unui assasin , a invatat sa traga cu toate armele posibile si pasi pentru a duce la succes un contract . Tatal sau vitreg crede in claudell si il sfatuieste sa isi depuna cv-ul la Hitman Agency deoarece este o agentie de assasini priceputi si bine organizata . Claudell dupa 2zile de stat pe ganduri se duce la agentia Hitman Agency si isi depunde CV-ul cu dorinta de a face parte din agentie , sa adune mai multa experienta ca assasin si poate intr-o buna zi cu chin cu vai va avea un contract pe ce-i 3membrii din grove street care iau ucis mama si tatal.

Cate ore jucati pe zi: 6-7ore depinde de programul pe care il am

Link catre demisie: --//--

Poza cu stats: http://img715.imageshack.us/img715/69/samp276t.png

Link to comment
Share on other sites

Guest raKneT

Nume in joc: raKneT

Level: 20

De cat timp jucati pe server: Nov. 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune organizata condusa de 2 lideri capabili.

Job-uri precedente: PD, Hitman, Grove Street, Scoala, PD

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): raKneT s-a nascut in orasul Los Santos. Traia intr-o familie foarte bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme, iar mama sa era avocata. raKneT avea tot ce isi dorea, era foarte fericit alaturi de familia sa. Venind o vreme grea in intregul oras, averea acestei famili a ajuns la un sfert. Parintii lui raKneT erau disperati deoarece banii nu le mai ajungeau, nu isi mai puteau sa-si plateasca ratele, sa-si achite creditele. Asta pana intr-o zi, cand parintii lui, au decis sa joace toti banii care ii aveau la cateva jocuri de noroc. Dupa cateva ore, parintii au iesit plangand de acolo deoarece au pierdut tot ce aveau, numai detineau absolut niciun ban. Nestiind ce sa faca, si-au pus capat zilelelor, lasand pe drumuri un copil de 9 ani (raKneT). In acel moment, numai stia de el, a ramas socat si nu stia ce sa mai faca. Norocul lui a fost bunica, care l-a luat in grija ei si a incercat sa-i faca o viata cat mai buna. Ajuns la varsta de 15 ani, raKneT a trebuit sa intre la liceu, era un copil foarte cuminte, asculta de bunica lui, nu i-a facut niciodata probleme, insa avea un viciu de a juca si el la jocuri de noroc. Paria doar sume mici, uneori castiga, alteori pierdea. Intr-o zi, venind de la scoala, s-a abatut de la drum cu cativa prieteni si a decis sa bage la pariuri o suma mare de bani. Norocul lui a fost uimitor, a castigat de 10 ori suma pariata. Acum, raKneT traia cu foarte multi bani, incepuse sa-si traisca viata. Numai statea cu tocilarii, acum statea cu adevaratii baieti de cartier. S-a apucat de fumat, a inceput sa faca trafic de arme si droguri. A dorit sa incerce si mai mult, asa ca a intrat intr-un gang foarte puternic, Grove Street. A lasat scoala la o parte, nu il mai interesa deloc. Timp de 3 ani, a trait foarte bine aici, avea tot ce isi dorea. Grove Street a devenit pentru el o a doua familie. Pana cand, intr-o seara, la un bar din centrul orasului s-au strans toti prietenii lui. S-au distrat timp de cateva ore, toti aveau droguri, arme si foarte multi bani la ei. Dar la ora 02:00, fortele de ordine in frunte cu echia DIAS au intrat peste ei si au inceput sa ii aresteze pe toti prietenii lui. Acestia nu voiau sa se predea, asa ca au inceput focul, raKneT era foarte disperat, asa ca a pus si el mana pe o arma si a omorat un ofiter fara sa vrea. Vazand ce a facut cu mana lui, a cazut in genunchi si a cerut sa fie arestat. Pedeapsa lui raKneT era una foarte mare, trebuia sa stea 8 ani la puscarie. Dupa 2 ani, de stat in puscarie, a meditat si a vazut unde a gresit, a decis sa vorbeasca cu seful politiei. Acesta la primit si au discutat impreuna timp de 2 ore, au ajuns la o decizie amandoi: aceea de a-si plati o cautine pentru eliberare. Aceasta cautine a costat toti banii pe care raKneT i-a facut. Dupa ce a iesit din puscarie, a ajuns acasa la bunica lui. Aici a avut parte de o alta surpriza, bunica lui murise in urma cu 3 luni. Maturizandu-se, a trecut si peste aceasta povara si a dorit sa faca un ban cinstit. S-a dus din nou la scoala, a terminat liceul, si o facultate foarte buna. Avand cateva pile in politie, acesta a dorit sa isi incerce norocul acolo. A fost acceptat si a trecut testele cu brio. Avand aici o vechime de peste 3 ani, raKneT a devenit un ofiter foarte respectat in orasul sau. Toti gangsterii si mafiotii ii stiau de frica. Inca o provocare pentru el a fost acea cand si-a deschis un club, LinkMania Olympic Club. In acest club, in mai putin de 2 saptamani a strans un numar de 40 de membrii. Se organizau maratoane, curse de inot, erau premiati primii 3. A inceput sa faca bani si din acest club, imprietenindu-se cu foarte multa lume. Peste cateva luni de zile, raKneT s-a gandit sa faca ceva mai multi bani si sa intre in cea mai respectata factiunea, Agentia Hitman. Pentru a intra in aceasta factiune, a trebuit sa dea teste foarte grele, unde s-a descurcat foarte bine. Aici a stat ceva timp, a devenit un asasin foarte serios, facundu-si foarte bine treaba. Nu lasa niciodata urme dupa terminarea unui contract. Dupa cateva restructurari, raKneT a fost nevoit sa place din Agentia Hitman si sa-si continue drumul intr-o alta factiune. Cu lacrimi in ochi si-a luat ramas bun de la prieteni si si-au promis ca se vor revedea candva. Peste cateva saptamani, raKneT a decis sa aplice pentru factiunea Scoala. A fost acceptat si a trecut testele ciu brio. Aici si-a facut noi prieteni, a capatat foarte multe calitati si impresii bune pe server. Fiind un instructor descurcaret, a trecut foarte repede de perioada testelor. In mai putina de o luna a obtinut si o promovare destul de mare, a atins Rang 5 in Scoala. Odata cu aceasta promovare, au venit si responsabilitati mari. Dupa un timp, raKneT a renuntat la viata de instructor si s-a alaturat celor din Police Departament. Avand aici o vechime de aproximativ 3 luni si vazand ca aplicatiile pentru Agentia Hitman sunt din nou deschise, raKneT, meditand zile si nopti, a decis sa faca o alegere, care dupa parerea lui i-ar schimba radical viata. S-a hotarat sa aplice pentru aceasta factiune, stiind ca necesita multa seriozitate, activitate si implicare.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore

Link catre demisie: -

Poza cu stats: rutq43.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Madalyn

Level: 22

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 2 ani .

De ce doriti sa intrati in Hitman: Agentia Hitman este cea mai serioasa factiune de pe server si deoarece nu am fost niciodata as dorii sa ma alatur ei pentru o perioada lunga de timp .

Job-uri precedente: S.F.R. , Mafia , Armata , Ballas , Triade , F.B.I , DNB .

Job curent: News Reporter ( momentan ) .

Varsta(reala): 14 .

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o noapte furtunoasa a lunii August , intr-o cabana din padurea din apropierea Los Santosu-lui , o mama naste un baiat . Deoarece nu aveau bani de internare in spital , parintii au hotarat ca , copilul sa se nasca acasa . Dupa nastere , copilul a fost sanatos , nu avea nici o problema fata de mama sa care incepu-se a se simtii foarte rau in urma nasterii . Dupa circa trei luni de zile de la nasterea baietelului , mama a suferit o operatie de cancer , dar imprumutand bani pentru efectuarea acesteea , familia a ramas datoare unui gang din Las Venturas . La numai 6 ani , copilul care si-a primit numele in urma botezului , Madalyn , a inceput sa umble cu o banda de gangsteri mexicani periculosi din orasul vecin al Los Santosu-lui , San Fiero . Dupa numai doua luni s-a alaturat oficial bandei de mexicani . Aici a invatat sa tina in mana o arma , ceea de care este " indragostit " si acum , adica Deagle . Dupa numai doi ani a obtinut rangul 2 , dar acesta a demisionat vazand ca afacerile cu materiale si droguri ale factiunii San Fiero Rifa nu mai merg asa de bine , a dorit sa se alature celor mai periculosi mafioti din tot statul San Andreas , The Mafia . Dupa ce a fost acceptat a trecut testele si a intrat in afacerile cu petrol ale mafiei deoarece toate sondele de petrol din desertul Las Venturasu-lui apartineau lor . Dupa ce si-a facut multi prieteni aici si a obtinut si aici rangul 2 , a decis sa demisioneze si sa devina soldat in Armata . In Armata l-a avut ca lider pe Ionut cu care se intelegea foarte bine , la fel si cu ceilalti membrii de la vremea respectiva , dar neplacandu-i regulile stricte din factiune si-a dat demisia . Dupa ceva timp de somat , a cunoscut un grup de mecanici foarte priceputi , din San Fiero . Deoarece cunostea foarte bine orasul , a decis sa se alature acestora , amintindu-si de atelierul de reparatii auto al tatalui . A atins rangul 2 in scurt timp devenind foarte priceput la repararea dar si la tunarea masinilor atat legal cat si ilegal . A demisionat dorind sa se alature instructorilor din Scoala , dar drumul lui s-a schimbat si a intrat mai intai in afacerile politice . A deveneit un politician respectabil din orasul Los Santos .Ajutandu-l foarte mult pe primarul din acel mandat , Debbi , a obtinut dupa numai o saptamana , rangul 2 . A demisionat dupa o mare perioada de timp , deoarece a reusit sa-si rezerve un loc in Scoala , unde dorea si inainte de a deveni politician sa intre . Dupa Scoala , el s-a alaturat celor din Ballas , devenind cunoscut in afacerile cu materiale . Aici a petrecut cel mai mult timp , circa 5 ani . In tot timpul acesta a devenit mana stanga a liderului din aceea vreme Stefan . Cu membrii se intelegea foarte bine , la fel si cu liderul , de aceea a obtinut rangul 4 , fiind foarte devotat factiuii . Dupa ce liederul nu a mai activat , acesta a demisionat si s-a alaturat detectivilor din F.B.I . Dupa multe aplicatii a fost acceptat intr-un sfarsit , si s-a daruit intru` totul factiunii , ajungand dupa multa munca la rangul 3 . A decis sa se alature celor din The Mafia iar , ramanand fara bani . In Mafia nu a stat foarte mult dorind sa se alature celor din Departamentul de Politie . Aici a stat foarte putin timp dandu-si demisia si alaturandu-se celor din Da Nang Boys , luptand alatur de ei la Supremacy . Deoarece au pierdut eventu-l a demisionat si s-a alaturat iar celor in San Fiero Rifa . A obtinut iar rangul 2 , dar dupa ce liderul a demisionat , a demisionat si acesta mergand in UST si mai apoi in Triade . Afland de la fratele lui de cruce , StefaNN ca cea mai mare agentia din statul San Andreas recruteaza , a hotarat sa demisioneze si sa se alature lor . Zis si facut , dupa o zi de la marea veste , Madalyn si-a depus C.V.-ul la Agentia Hitman .

Cate ore jucati pe zi: 2-3 ore in cursul sapt. dar in weekend 7-8 h .

Poza cu stats: /stats .

:tiphat:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Red.

Level: 17 +

De cat timp jucati pe server: 3 ani :)

De ce doriti sa intrati in Hitman: doresc sa devin silent assassin,factiunea este organizata si bine condusa.

Job-uri precedente: F.B.I

Job curent:Civil(detectiv)

Varsta(reala): 22

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In dimineata zilei 10 ianuarie 1990 la maternitatea din Los Santos , vine pe lume un copil perfect sanatos de aproximativ 3 kg . Provenind dintr-o familie saraca , acesta este abandonat de mama sa intr-un tomberon de langa spawn Groove din Las Venturas . Urletele si plansetul acestuia atrag atentia unei bande de mafioti care il ridica si il duc in casa unuia dintre ei . Aici primeste hrana si este adoptat de mama unuia dintre ei ; la varsta de 1 an este botezat sub numele de Red . La varsta de 14 ani fratele sau care il gasise in container , Andrew ii spune adevarul ca a fost adoptat . Crescut intr-o familie de mafioti in Las Venturas. La varsta de 16 ani , face primi sai pasi in lumea mafiei . Lideii temutei mafii The Triads , aud de existanta lui si de trecutul sau zbuciumat asa ca il cheama la una din intalnirile lor . Umil si plin de modestie , Red. face primi sai pasi in lumea mafiota . Dupa cativa ani , in care si-a castigat respectul in interiorul mafiei , asista la asasinarea unuia dintre lideri . Ramanand fidel mafiei , acesta devine mana dreapta a lui liderului . Dupa cativa ani in care strazile din Los Santos au fost dominate de Red. alaturi de alti colegii sai,mafia se destrama , atunci cand liderul este turnat la politie si este arestat . In vara anului 2010 , mai exact pe 1 iulie , liderul iese din inchisoare si alaturi de Red. pune bazele unei mafiei rusesti . Dupa un anumit timp ,liderul se hotaraste sa renunte la functia de lider si paraseste mafia.Ramas doar cu cativa prieteni afla la scurt timp ca liderul s-a sinucis si hotaraste sa plece undeva unde este in siguranta si alege factiunea Ballas. Timp de 4 luni si jumatate in care a fost cap al mafiei , plin de cicatrice , urme ale luptelor de strada contra dusmanilor,hotaraste sa stea o anumita vreme singur, asa ca ramane somer timp de cateva saptamani. Ramas civil,isi cauta loc de munca,asa ca aplica la Hitman Agency

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore +

Poza cu stats: http://img832.imageshack.us/img832/8103/samp000oa.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: CioCio

Level: 25

De cat timp jucati pe server: 13 Ianuarie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Hitman Agency este o organizatie respectata si serioasa ,unde abilitatea 'silent kill' este esentiala.

Job-uri precedente: Departamentul de Politie , Grove Street. , Scoala , Ballas

Job curent: Detectiv (skill 5)

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

CioCio s-a nascut in vara anului 1992,in Los Santos.Deoarece CioCio era orfan, isi castiga banii de mancare din furturi.La 13 ani a fost dat afara din casa in care avea chirie pentru neplatirea ei.La 15 ani a cunoscut un om care facea trafic de arme,CioCio s-a alaturat acelui mafiot pt a-l ajuta.Dupa cateva luni,el s-a aliat cu o banda de mafioti afro-americani,care faceau trafic de droguri si arme.Dupa un an cel mai bun prieten a fost omorat de unul dintre afro-americani.Acum CioCio vrea sa se alature mafiei "The White Hand" pentru a se razbuna.In mafie s-a certat cu unul dintre membri,s-au luat l-a bataie pana CioCio l-a omorat.Dupa cateva luni petrecute in mafie,el s-a angajat la Police Departament.In politie a prins multi infractori periculosi din Los Santos.Intr-o interventie a echipei SWAT,din care facea si el parte,a fost impuscat in umar .Dupa 5 luni de stat in spital, si-a dat demisia din PD.El s-a dus inapoi la prietenii lui,in mafie.Dupa multe jafuri,omoruri,seful mafiei a fost omorat de membrii unui gang numit "Aztecas".CioCio era urmarit de politie in toata lumea,daca avea sa fie prins,avea condamnare la moarte prin injectie letala.La moartea sa,membrii mafiei s-au despartit.Facand afaceri de mii de dolari,a devenit unul dintre cei mai mari bogatasi din Los Santos.Fiind bogat avea multi dusmani care ii vroiau averea.In anul 2005 avea sa faca afacerea vietii lui,de 3 miliarde de dolari.Vroia sa cumpere Banca Nationala din Los Santos detinuta de un alt mafiot.

CioCio a avut incredere in el,si i-a dat toti banii.Dupa ce i-a dat banii,si-a dat seama ca a fost fraierit.Fara dovezi,politia nu putea actiona.A dormit saptamani intregi pe strada,nu avea bani de mancare.Intr-o zi a primit un telefon de la seful unei organizatii de asasini.Seful organizatiei il cauta pentru abilitatea sa de a omora..

Cate ore jucati pe zi: In jur de 4 - 5 ore in cursul saptamanii iar in weekend 7- 8 ore.

Poza cu stats: http://img59.imageshack.us/img59/5634/samp657o.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: TaofiK

•Level: 13

•De cat timp jucati pe server: Joc pe acest server de aproximativ 4 ani !

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece este una matura si foarte bine inchegata din toate punctele de vedere, dar in special ma refer la seriozitate si capabilitate !

•Job-uri precedente: Consilier , Medic , FBI

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 20

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Viata lui TaofiK a inceput atunci cand pentru prima data a deschis ochisori lui micuti la maternitatea din Las Venturas. Parintii lui erau oameni constiinciosi si muncitori dar fara prea multi bani , insa incercau sa-i faca aproape orice moft micutului TaofiK. Tatal lui avea doua locuri de munca pentru a -si intretine familia cat mai bine posibil si isi dorea ca si fiul sau sa invete si sa devina un profesionist ca si el ... Tatal fiind un vanator exceptional si un foarte bun instructor de Kung-Fu la o sala din Las Venturas . TaofiK nu avea prea multi prietenii deorece ei stateau la tara intru satuc numit Dellimore asa ca principalele lui activitati erau vanatul si Kung-fu-ul . De-a lungul anilor TaofiK castiga medalii peste medalii, era laudat de toata lumea si isi perfectiona tehnica in ambele activitati tot mai mult.La varsta de 20 de ani deja isi facuse un renume in oras ca fiind unul dintre cei mai buni vanatori pentru ca el chiar nu rata nimic , iar pe capitolul de Kung-Fu era campion national .Dar intr-o zi participand la un concurs de Kung Fu , dupa ce tocmai se batuse si castigase un meci ... la vestiar se apropie de el un om imbracat tot in negru, cu ochelari negri , un om foarte serios si impunator in acelasi timp .. era Liderul factiunii HITMAN Mitasik .Acesta il trage pe TaofiK deoparte deoarece vroia sai propuna o afacere , si anume vroia sa-l integreze in "afacerea " lui , si ii explica ca se poate castiga foarte bine din acest job dar este si foarte riscant in acelasi timp ... TaofiK la inceput a fost speriat si l-a refuzat.. Mitasik ia raspuns indiferent si ia lasat numarul de telefon in caz ca se razgandeste.. Timpul trecea iar TaofiK nu se hotarase inca ...Dupa cateva zile in care a meditat asupra acestei oferte si la cati bani ar putea castiga intrun final la sunat si a acceptat oferta ! Mitasik i-a spus ca nu va fi asa usor se intre , va trebui sa treaca niste teste de baza , practic ceea ce inseamna sa fii un HITMAN si regulile impuse dar si cateva antrenamente cu diferite arme ..dupa care i-a spus k il va contacta el cand o sa trebuiasca ...

•Cate ore jucati pe zi: Pe zi joc in jur de 5-6 ore ! [ ultimile 10 zile am avut Ban , motiv : insulte ]

•Poza cu stats: http://imageshack.us/f/685/samp001ngu.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bay3Ta$uL

Level: 15

De cat timp jucati pe server: aproximativ 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: este cea mai iubita factiune si cea mai serioasa.

Job-uri precedente: jumatate din ele

Job curent: detective

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Bay3Ta$uL s-a nascut in Los Santos , el avea multi prieteni dintre care multi infractori. El avea un frate care facea parte dintr-o mafie foarte puternica. El de mic si-a dorit sa intre in armata si sa ajute oameni saraci dar cu timpul a crescut si a intrat in armata. El a stat acolo mult timp si a invatat multe lucruri frumoase. Fratele lui era un mafiot foarte renumit in San Fierro si era invidiat de toti mafioti din SF. Fratele lui in varsta de 25 de ani la indemnat la furturi , traficul de arme si traficul de persoane pana la urma a ajuns cot la cot cu fratele lui. Fratele lui avea multi rivali de temut , intr-o seara liderul de la San Fierro Riffa impreuna cu 5 membri l-au atacat si l-au chinuit pana a murit. Bay3Ta$uL le-a jurat razboi si deasta vrea sa intre in hitman si sa-l razbune pe fratele sau cu ajutorul dotarilor din hitman. Bay3Ta$uL aplica increzator si spera sa primeasca un raspuns foarte pozitiv.

Cate ore jucati pe zi: nu am un program anume dar joc.

Poza cu stats: efFfA.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Hawx

Level: 19

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: e o factiune respectata, cu lideri si membrii pe masura

Job-uri precedente: Ballas, Mafia, FBI, NG , Ballas, DNB, Politiceni, Triads

Job curent: Triads [ cerere de demisie ]

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): HawX s-a nascut acum 17 ani intr-un sat de pe langa Los Santos. El traia impreuna cu parinti lui, tatal sau lucra printre vecini deoarece nu avea un loc stabil de munca, mama sa muncea ca asistenta la spitalul din Los Santos. La varsta de 17 ani HawX si-a parasit familia si a plecat in Los Santos ca sa isi gaseasca un loc de munca. S-a angajat ca mecanic intr-un paint de pe langa VineWood, aici avea un salariu destul de bun, castiga in jur de 1000$/h. Dar aceasta munca nu era pentru el, el isi dorea ceva mai serios. Intr-o zi a intalnit un om cu un aspect asiatic, mai tarziu a aflat ca el facea parte dintr-o mafie numita "Yakuza" asa ca a inceput sa il caute. Nu dupa mult timp l-a intalnit si la intrebat daca poate fii recrutat in familia lui, zis si facut acum HawX facea parte dintr-o mafie puternica punand stapanire pe orasul San Fiero. A fost nevoit sa omoare oamenii nevinovati in drumul lui catre succes dar acest succes nu a durat prea mult deoarece acum il mustra constiinta asa ca a fugit din San Fiero. Acolo a intrat in puternica mafie Triads, usor, usor Hawx a devenit respectat in randul mafiotilor datorita activitatii si reflexelor sale impresionante. Din pacate membrii mafiei nu erau activi iar Hawx, nefiind sustinut, a hotarat sa-si dea demisia. HawX este din nou civil , si isi cauta de munca, asa ca a aplicat la Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 [ mai mult dimineata si in weekend ]

Poza cu stats: http://postimage.org/image/p4ah0fesd/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mugur

Level: 16

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:Este cea mai organizata factiune si cea mai dorita

Job-uri precedente: Grove , ust

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi frumoasa de primavara,apare pe lume un baiat special.Parintii lui il abandoneaza in apropiere de Area 51 deoarece nu aveau cum sa il intretina.Este gasit de un soldat care si-a pierdut fiul in razboi si l-a dus pe Mugur la spital pentru ingrijiri;acest soldat s-a hotarat sa il ia in adoptie,deoarece semana foarte mult cu fiul lui si a hotarat sa ii puna numele Mugur si il faca soldat.Dupa trecerea anilor,baiatul a crescut si a mers in armata alaturi de "tatal" lui.Dupa multa munca ajunge Capitan si un om de incredere , cunoscut in toate departamentele de politie.Liderul sau a aflat de curand ca parintii lui au fost ucisi de cineva si a decis ca e timpul sa ii spuna adevarul despre parintii lui.Mugur fiind sigur ca e vorba de un fost soldat,a parasit armata impreuna cu prietenii lui cei mai buni si a aflat ca exista o agentie temuta de toata lumea , dar despre care se spunea ca era cea mai unita cu oameni minunati.A hotarat sa intre in aceasta agentie,dar cum nu a dat de lider,a facut o aplicatie pentru reporteri in speranta ca va afla mai multe detalii despre moartea parintilor sai.Au trecut cateva luni,nu a aflat nimic,dar in schimb a aflat ca prietenii lui fac deja parte din agentie.A hotarat sa isi trimita CV-ul si spera sa fie alaturi de prietenii lui care ii erau , sunt si vor fi ca o familie petru el.acum spera ca liderul mitasik sa ii acorde si lui macar o sansa

Cate ore jucati pe zi: depinde .. in cursul saptamani 5-6 ore pe zii , iar in weenked 7-8 ore

Poza cu stats: WD8Xz.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Blitz

Level:11

De cat timp jucati pe server: 1-2 ani...am jucat si inainte de wipe

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca aceasta mi se pare ce-a mai organizata factiune!

Job-uri precedente: Ballas

Job curent: Civil

Varsta(reala): 13

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Blitz s-a nascut in frumosul oras Los Santos.El de mic a trait doar cu tatal sau,pentru ca mama sa a murit chiar cand Blitz avea doar 1 an.Intr-o zi cand Blitz avea doar 9 ani.Au venit acasa la el niste Mafioti cautanda-l pe tatal lui.Blitz s-a dus repede la tatal lui si i-a zis de situatie,iar tatal sau i-a raspuns ca orice s-ar fi intamplat sa se duca la unchiul sau.Mafioti il gasesc pe tata lui Blitz si il omoara.Blitz ascultand de tatal sau,s-a dus la unchiul lui,acesta era seful unei mafii periculoase aflate in acea zona.Blitz intr-o zi cand era prin casa,i-a zis unchiului sau ca vrea sa devina Assasin Professionist pentru a-si razbuna tatal,Unchiul sau atunci s-a dus si l-a inscris la o scoala.Blitz era nervos pentru ca nu avea legatura ce i-a zis unchiului sau si ce facea el,atunci fugise dupa unchiul sau nervos si incepuse sa tipe la el pentru ca nu il antreneaza.Unchiul sau scoate un pistol din geaca si incepe sa traga intr-o masina,vazand cum Blitz priveste haosul ce s-a produs.Dupa care l-a pus sa aleaga arma sau cartile!Acesta i-a explicat lui Blitz ca pentru a deveni un Assasin Professionist trebuie mai intai sa stii sa gandesti cat mai limpede si cat mai logic.Blitz atunci a luat cartile in mana si s-a dus inapoi la scoala,acesta dupa ce a terminat scoala,unchiul sau a inceput sa-l antreneze in manevrarea armelor,dupa toate aceste intamplari Blitz a devenit ce a vrut el de mic,dar inca il mai cauta pe acel criminal care i-a omorat tatal.De acea Blitz acum asteapta raspunsul unei organizatii secrete de "profesionistii" pentru a mai invata lucruri noi si sperand ca insfarsit il v-a gasi pe criminalul care l-a omorat pe tatal sau.

Cate ore jucati pe zi: 5/6

Poza cu stats: http://postimage.org/image/d9gcnznq9/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Alin97

Level:14

De cat timp jucati pe server:am jucat 3 luni inainte de wipe si m-am reapucat de 4 deci 7 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Pentru ca este o factiune serioasa lideri capabili si activi

Job-uri precedente:The Thriads ,TheMafia, F.B.I,NG,DNB

Job curent:Detectiv

Varsta(reala):14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Alin97 s-a nascut in orasul Los Santos intr-un spital sarac pe unde cadea apa prin tavan cand ploua.El a avut o viata grea nu avea banii, dar a intrat intr-o mafie putetnica The Triads care nu era de gluma si distrugea tot in calea ei dar Alin97 a fos prins ca,colabora cu TheMafia si a fost exclus din mafie si bagat In TheMafia unde facea parte din Casa Nostra.Dupa cateva luni el s-a decis sa se inroleze in armata pt a ajuta omenirea .Dupa cateva saptamani de armata el a fost luat in FBI pt a ajuta oamenii ca el sa nu treaca prin ce a trecut el.In prezent el a depus CV la agentia Hitman si asteapta decizia liderului

Cate ore jucati pe zi:5-6(timp sapt) 6-8 (weekend)

Poza cu stats: http://postimage.org/image/t97n4p2wf/

Link to comment
Share on other sites

itv.dRey - respins, inactiv

qwq - respins, atencende + limbaj

Mitzu - respins, ai blacklist

Jairoo - respins, nu corespunzi cu cerintele noastre

Gicisan. - respins, inactiv

Snoop - acceptat pt teste

Skynnnet - respins, ai mai avut o sansa si ti-ai batut joc de ea

Bogdan_C - respins, mai dam o sansa si altora

CloHard - acceptat pt teste

Varuu1 - respins, nu corespunzi cu cerintele noastre si deocamdata nu esti potrivit pentru agentie.

Darius14 - respins, mai dam si altora o sansa

Piti.xD - acceptat/a pt teste

GangXploR3 - acceptat pt teste

mc9 - respins, mai dam o sansa si altora

Pingoo -respins, nu corespunzi cu cerintele noastre si deocamdata nu esti potrivit pentru agentie.

Claudell - acceptat pt teste

raKneT - acceptat pt teste

Madalyn - acceptat pt teste

Red. - respins,nu corespunzi cu cerintele noastre si deocamdata nu esti potrivit pentru agentie.

CioCio - respins, comportamentul tau lasa de dorit

TaofiK - respins, comportamentul tau lasa de dorit(antecedente limbaj + ban)

Bay3Ta$uL - respins, nu corespunzi cu cerintele noastre si deocamdata nu esti potrivit pentru hitman.

Hawx - respins, trebuie sa fi civil in momentul in care aplici

Mugur - acceptat pt teste, sa te vad !

Blitz - respins, doar ce ai dat testele,mai ai de asteptat.

Alin97 - respins nu corespunzi cu cerintele noastre si deocamdata nu esti potrivit pentru hitman.

Agentia Hitman nu mai recruteaza !!!

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sOuNdy

Level: 9

De cat timp jucati pe server: din februarie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece Agentia Hitman este o organizatie serioasa, cu doi lideri seriosi si cu membrii organizati si in plus de asta imi place sa actionez silent.

Job-uri precedente: Car jacker

Job curent: Detective

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

sOuNdy sa nascut in orasul Los Santos, intr`o casa luxsoasa de pe VineWood. Traia intr`o familie bogatasa. La varsta de 6 ani tatal sau a murit spanzurat. El neavand o slujba a inceput sa livreze materiale prin oras descurcand-se cum se putea cu mama sa din banii pe care ii castiga. La numai putin de 2 ani de la moartea tatalui sau pe cand se intoarcea de afara sOuNdy a primit o teribila veste de la cei din Triads, ca mama sa a fost rapita. El neavand o alta solutie a plecat in cautarea mamei sale. In zadar. Nu a gasit-o. In acest decurs de timp el a fost ranit intr`o altercatie cu un membru Ballas. In cele din urma sOuNdy a fost nevoit sa stea 2 saptamani in spital. La numai putin de o saptamana dupa iesirea sa din spital, el sa gandit sa intre in Triade pentru a`si razbuna mama. El a fost acceptat si i`a facut o deosebita placere sa lucreze intr`o mafie. Intr`o buna zi, dimineata pe la ora 9:00 in fata portilor triadelor 2 oameni imbracati frumos la costum negru, cu camasa rosie au cerut intervenitia lui sOuNdy. Stand de vorba cei 3, au hotarat sa plece in investigarea cazului mamei sale. El nestiind ca sunt cei din Mafia, a fost legat. In baza Triadelor Symbol, Jie, TheSaboteur si RulleR erau ingrijorati de neprezentare sa la baza. Asa, cei 4 au urcat in Huntely si au pornit in cautarea lui. Intre timp el se zbatea sa iasa din masina. In zadar. Din fata se vedeau a fi niste gangesteri cu o masina verde, savanna. Erau cei din grove. Cele 2 masini s`au oprit. Lupta a inceput. Din spate se arata si cei din triads cu un huntely negru. Se dau jos din masina si incep a trage in cei 2 mafioti. In final, triadele si grovii reusesc sa doboare pe talhari. sOuNdy a jurat razbunare, si pleaca cu fruntea sus din Triade. Dupa cateva luni dupa mai multe discutii cu prietenii sai, a decis sa aplice in Hitman pentru a-i razbuna pe toti cei care i-au facut rau.

Cate ore jucati pe zi: 5 ore

Poza cu stats: 11wbs6u.png

# Sorry, nu vazusem ca nu se mai recruteaza.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...