Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

•Nume in joc: LoVeLe

•Level: 10

•De cat timp jucati pe server: De 2 ani jumate

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa fac parte din aceasta factiune, deoarece aici mi-a placut cel mai mult si este cea mai tare factiune.

•Job-uri precedente: Grove Street(rank 5), Hitman(rank 4) , Ballas (rank 3)

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 17

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoVeLe s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge greu ,a inceput sa lucreze la varsta de 7 ani.Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau. La varsta de 16 ani el se imprieteneste cu niste baietii din cartier care il invata sa parieze la cursele de cai.Castiga niste sume frumusele, pe care le imparte cu prietenii.Cu banii castigati el se inscrie la un event de deagle pe care il castiga si isi descopera talentul sau la precizia glontului. Prietenii vazandu-l i-au zis ca el este pregatit sa devina un un gangster de temut asa ca s-a dus la Directorul The_Game sa isi depuna Cv-ul, el trecand testele a stat aici foarte mult, a avut o mica cearta cu liderul si a intrat in ballas. Si-a dat seama ca cel mai potrivit gang pentru el este Grove si s-a intors , a mai stat ceva timp si a intrat in Hitman, unde era foarte aproape sa primeasca rank 5. Dupa aceea a fost dat afara din hitman ,deoarece s-a imbolnavit de o boala care dureaza 30 de zile si care nu te lasa sa iesi din spital. S-a facut bine si a aplicat din nou in Grove. S-a cerat cu liderul filtzer, si plictisit de Grove, s-a dus in Ballas. Acum aflat ca s-au deschis aplicatiile la Hitman, se duce la directorul Mitasik si la directorul kidzeen si isi depune CV-ul .

•Cate ore jucati pe zi: minim 3

•Poza cu stats: .

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: lioN.

•Level: 9

•De cat timp jucati pe server: In jur de 2 ani.

•De ce doriti sa intrati in Hitman: In primul rand ar fi ceva nou pentru mine. Am cativa prieteni aici, din cate am inteles de la ei in acest loc exista o organizare superioara, lucru care ma atrage enorm.

•Job-uri precedente: Ballas

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 17

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): lioN. Acesta urma sa fie numele unui bebelus perfect sanatos nascut la maternitatea din Los Santos. Acesta are parte de o copilarie normala, inconjurat de dragostea parentala si de tovarasii de joaca. Lucrurile se schimba odata cu inaintarea in varsta a lui lioN. , acesta aratand o placere ciudata pentru a face lucruri ' ilegale '. La varsta de 15 ani este arestat pentru prima data pentru posesie de droguri. Parintii lui fac un scandal imens pe aceasta tema, iar lioN. se hotaraste sa plece d'acasa. 2 luni doarme si mananca pe la prieteni pe acasa. Reuseste sa faca niste bani din furturi si vanzari de droguri. Acesta devine recunoscut in cartier si incepe sa umble cu membrii unui gang din zona, Ballas. Dupa alte 2 luni, devine membru Ballas sub conducerea lui Lolz0r. Timpul petrecut aici este pe placul sau, dar Lolz0r este inlaturat de la putere iar lioN. pleaca odata cu el. Stiind ca are nevoie de bani si are o placere ciudata de a ucide, acesta doreste sa intre in Agentia Hitman.

•Cate ore jucati pe zi: In medie, 5-6 ore.

•Poza cu http://img193.imageshack.us/img193/7177/samp007up.png.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Anndrei

Level: 19

De cat timp jucati pe server: 2 ani si jumatate

De ce doriti sa intrati in Hitman: deoarece este o factiune foarte serioasa si vreau sa lucrez "silent" si aici m-a placut cel mai mult.

Job-uri precedente:GRove streeT (rank 5),F.B.I (rank 4) , SFR (rank 2) , Hitman (rank 3)

Job curent: Civil

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi intr-una dintre cele mai luxoase camere ale motelului din Los Santos a luat naste un copil foarte mic.Mama sa l-a numit aNNdreI deoarece ii era foarte drag.Cativa ani mai tarziu el a inceput sa se descurce singur si a plecat de acasa multa vreme.Scopul lui era sa invete cat mai bine toate cele trei orase pentru a se descurca singur in viata.In timp ce mergea pe strada,el vedea mafioti care se luptau intre ei.Pe atunci el avea o frica mare si fugea ori de cate ori ii vedea dar acuma cand a mai crescut a inceput sa fie pasionat de trasul cu orice tip de arma si intr'o zi de iarna cand se juca in fata spawn'ului din Los Santos,un grup de mafioti intr'un Tohama l'au luat in speranta ca va fi un bun membru al acestei grupari care se numea "Grove Street".Dupa cateva zile a reusit sa se integreze cu usurinta si acest lucru i'a prins foarte bine pentru ca incepuse sa se implice cu tot sufletul pentru ca echipa sa ca sa castige de fiecare data orice batalie.Aici,el a stat foarte mult timp aproape 6 luni,pana cand echipa a inceput sa se destrame din cauza unor membrii noi si din cauza lipsei spiritului de echipa.S'a angajat in FBI,unde a sperat ca aici va fi locul lui pe veci,dar din pacate situatia nu a fost sa fie asa pentru ca la rankul 4 el si'a dat demisia deoarece intrase in niste conflicte cu membrii factiunii si deja nu se mai simtea bine.Se alatura celor din hitman, si ajunge la rank 3, dupa aceea a fost demis din cauza unei fapte care l-a costat 30 de zile.Dupa ce s-a reintors a intra in SFR, unde a stat o luna si jumatate. Acum el este intr'un stagiu neutru(civil).El este ferm convins ca vrea sa se alature Agentiei Hitman deoarece stie ca este pregatit atat practic,cat si moral si vrea sa le demonstreze fostilor colegi ca el este un baiat foarte capabil de orice.Acum fidelitatea,seriozitatea si capacitatea de a pastra un secret sunt la ordinea zilei pentru Anndrei.

Cate ore jucati pe zi: 3-4 si in wekenduri 5-6 daca nu am treaba sau nu sunt plecat

Poza cu stats: Aici.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Alezander

Level: 14

De cat timp jucati pe server: aproximativ 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune serioasa c un lideri foarte buni

Job-uri precedente: F.B.I rank 4 Grove Street rank 3

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Alezander s-a nascut intr-un cartier bogat al LS-ului,acesta de mic visa sa ajunga cel mai bun Agent Federal la fel ca tatal sau.Crescand el a invatat foarte multe despre acest job,iar cand a facut varsta potrivita a aplicat si a fost accept pentru a fi agent F.B.I. Alezander a devenit in timp unul dintre cei mai buni agenti ai momentului si a fost recrutat in Advanced Tactical Forces pe scurt A.T.F. Acum Alezander pentru ca si-a indeplinit visul de a ajunge ca tatal sau,el are un vis mai maret sa se alature Agentiei Hitman si sa devina unul dintre cei mai buni Asasini alaturi de multi prieteni din copilaria lui.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats: http://tinypic.com/view.php?pic=1hc7s9&s=5

Link catre demisie: N/A.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Ghiondes

Level: 13

De cat timp jucati pe server: Aprox 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune foarte serioasa cu membri capabili si compententi.

Job-uri precedente:Politicieni,SMURD,Mafia,Scoala,UST,Ng

Job curent: Civil

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Ghiondes este un adult de 21 de ani care s-a nascut in orasul Los Santos.El si familia lui locuiesc in partea de sud a Los Santosului.Mama lui este casnica,tatal lui lucreaza ca camionagiu ca sa castige niste bani pentru ghiondes si frati lui.ghiondes isi doreste sa fie un hitman pentru a-si implini visul.De cand era mic si-a dorit sa fie un hitman.A incercat de mai multe ori sa devina un hitman dar a esuat in drumul sau.Stie ca pentru a deveni un hitman ii trebuie multa munca,dar el este dispus sa faca orice pentru a-si implini visul.Daca devin un hitman isi v-a putea intretina familia asa cum trebuie iar tatal lui nu v-a mai trebui sa munceasca din greu pentru a castiga niste bani.

Cate ore jucati pe zi:6 in timpul saptamani in wekend mai mult.

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sMokeR

Level: 16

De cat timp jucati pe server: 3ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Din punctul meu de vedere estea cea mai bine organizata factiune cu cei mai buni si activi playeri.

Job-uri precedente: Scoala, F.B.I, NG, PD

Job curent: Civil

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

sMokeR s-a nascut in Los Santos intr`o familie care era formata dinmama sa, tatal sau si cei doi frati mai mari. La varsta de 10 ani sMokeR a dorit sa mearga si el la scoala ca restul copiilor, dar parintii nu l`au lasat din cauza neajunsurilor materiale, astfel sMokeR a crescut impreuna cu familia sa numa din salariul tatalui pana la varsta de 15ani. La acea varsta i`a fost oferit un loc de munca pe care l`a acceptat imediat pentru a`si putea ajuta familia cu tot ce ii sta in putinta.Nu s`a vaitat la nimeni ca ii este greu pentru ca stia ca nu are incotro, dar la varsta de 18ani a primit o veste tragica, cum ca tatal sau a fost ucis la locul de munca de catre un gang ce purta numele de "Ballas". Din acel moment a jurat ca va cauta o cale prin care sa se poata razbuna. Mergand trist si suparat pe strada observa in fata lui un bar ce se numea "Ten Green Bottles". Intra in aceasta si se aseaza la masa dupa care vine un domn inalt care il intreaba care este motivul starii lui. Dupa o scurta descriere acest domn inalt isi da imediat seama despre cine este vorba. Dupa o scurta conversatie ii acorda sansa de i se alatura gangului Groove Street pentru a-si putea razbuna tatal. La scurt timp dupa alaturarea sa in acest gang intra in puscarie pentru o crima asupra unui membru din gangul ce-i asasinase tatal. La varsta de 25ani este eliberat pentru buna purtare si munca in folosul comunitatii si decide sa-si faca o facultate si sa se angajeze la cel mai mare departament de investigatii, doar asa isi putea razbuna in totalitate tatal, arestandui pe cei ce l-au facut sa treaca prin acea drama. Dupa cativa ani de facultate este angajat de catre cei din "Biroul Federal De Investigatii" si usor usor reuseste sa-i aresteze pe toti ce-i implicati cu multi ani in ura la uciderea propriului tata. La scurt timp este ales general al armatei unde-si petrece un scurt timp din viata deoarece este demis din cauza unor probleme din trecut, dar el dorind sa ramana aproape de politie isi depune un cv catre departamentul de politie Los Santos unde este acceptat. Dupa cateva luni acesta isi depune demisia. Asa a ajuns ca in ziua de astazi sa-si doreasca ma mult ca nici odata sa devina unul dintre cei mai buni asasini platiti ai orasului Los Santos.

Cate ore jucati pe zi: depinde de zi (3-4h)

Poza cu stats: http://tinypic.com/r/2b427b/5

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Boomslide

Level:11

De cat timp jucati pe server:Am jucat inainte de wipe 6 luni si m-am reapucat de 1 luna.

De ce doriti sa intrati in Hitman:Eu doresc sa intru in aceasta agentie deoarece sunt fascinat de tot ceea ce reprezinta ea.Pe langa asta Agentia Hitman este formata din playeri foarte experimentati care au facut istorie pe Linkmania si chiar imi doresc sa joc alaturi de ei ,sa invat de la cei mai buni.

Job-uri precedente:Politicieni,Police Department.

Job curent:Civil-Detective.

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Boomslide s-a nascut intr-o zi de februarie ,in satul Montgomery din apropierea orasului Los Santos.El s-a nascut intr-o familie destul de saraca , intr-un oras in care tainuiau mafiile si gangurile din tot San Andreasul , datorita pariurilor cu cai si fabuloasei pizza pentru care era recunoscut micul sat Montgomery.Tatal lui Boomslide era sofer de camion iar mama sa era casnica ,deoarece trebuia sa stea sa aiba grija de el toata ziua datorita omniprezentei mafiei in sat.

Intr-o zi de vara pe cand mama mergea cu fiul sau la cumparaturi in Los Santos,cele doua aliante ale statului San Andreas au inceput o lupta de strada care din pacat i-a prins la mijloc pe cei doi.Un gangster din clanul Ballas indreptase arma spre cei doi insa intr-o fractiune de secunda a fost oprit de un glont provenit dintr-un sniper.De la acea intamplare neplacuta,Boomslide a ramas fascinat tot restul vietii de acel om care a salvat viata lui si a mamei sale.Hotarat sa afle mai multe despre ceea ce s-a intamplat , timp de 5 ani a continuat sa caute informatii despre o asa numita Agentie Hitman , insa din resursele accesibile lui nu a aflat prea multe.

Cand implineste varsta de 18 ani , Boomslide isi incepe drumul catre visul lui ,de a deveni membru al Agentiei Hitman.La inceput el folosea vechiul camion al tatalui sau pentru a transporta diferite produse pentru a face niste bani pentru a incepe sa se antreneze.Observand ca cu acest job ii v-a lua o vesnicie, a inceput sa isi petreaca noptile la pariuri,insa tot nu era multumit financiar.Atunci el sa hotareste sa se faca consilier al primarului.Dupa o vreme de cateva saptamani hotareste sa paraseasca primarul , si sa intre in Departamentul de Politie ,unde a fost indemnat de catre mama sa.Aici avand acces la numeroase informatii secrete afla ca Agentia Hitman reruteaza tineri asasini , si isi pune demisia la biroul Departamentului de Politie ca sa aplice la Agentia Hitman asteptand raspunsul directorilor.

To be continued...

Cate ore jucati pe zi:Nu am un program fix,dar joc in jur de 5 ore in timpul saptamanii si 6-7 in week-ends.

Poza cu stats: 029xc.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: GoTeK

Level: 15

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Mereu mi-a placut ideea de silent kill, hide and kill +E o factiune foarte bine organizata si serioasa.

Job-uri precedente:DNB-NG-UST-Scoala

Job curent: Civil

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Gotek s-a nascul in orasul San Fiero.Era un baiat simplu cu o familie iubitoare si modesta financiar.Tatal lui era camionagiu iar mama sa era secretara la o televiziune.Intr-o zi de iarna tatal lui Gotek i-a venit o idee , sa se mute in Los Santos alaturi de fratii lui.Familia lui era de acord asa ca peste putin timp se muta in Los Santos.Familia lui gaseste o casa pe unde frecventa gangul Ballas.Intr-o dimineata de luni Gotek se duce la un interviu la un post de radio.In timp ce Gotek era plecat familia lui era amenintata de 2 membri ballas cu o taxa de protectie asa cum platea toata lumea din zona lor.Familia lui a refuzat si le-a spus ca asa ceva este absurd.Spre seara Gotek se intrepta spre casa.Fericit ca luase jobul a vrut sa se bucure alaturi de parintii lui.Intra in casa cand el isi vede parintii decedati alaturi de un logo ciudat pe perete.In momentul acela si-a dat seama ca parintii lui au fost ucisi de un gang din apropiere.In cautarea razbunarii el aplica la Da Nang Boy's.Dupa ce DNB i-a oferit sansa razbunarii el le multumeste membrilor si isi da demisia pentru a intra in UST.O factiune pe care il caracterizeaza fiind un bun sofer.Dupa despartirea de ust unde a petrecut o perioada foarte frumoasa si linistita GoTeK se alatura celor din Scoala de Instructori pentru a ajuta comunitatea cu licente.Dupa o perioada de timp el afla ca Agentia Hitman recruteaza el doreste sa isi mai incerce inca odata norocul.Acum el este civil si asteapta decizia Liderilor.

Cate ore jucati pe zi: 5-7

Link catre demisie:Sunt civil

Poza cu stats: http://img819.imageshack.us/img819/5358/samp005sj.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: StefaNN

Level: 16

De cat timp jucati pe server: din august 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: O factiune frumoasa in care am foarte multi prieteni si imi place ideea de silent assasin.

Job-uri precedente: Principale: FBI,Ballas,DNB,SFR,Triads ; Secundare: Detectiv,Arms Dealer,Drugs dealer.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Stefann s-a nascut in urma cu 15 in oras Las Venturas intr-o familie destul de bogata.El mai avea doi frati Madalyn si Embra.Cei trei se intelegeau foarte bine si erau mereu uniti.Parinti lor au murit intr-un accident de masina fix de ziua lor de nastere.Acestia fiind devastati au inceput sa se descurce singuri si se vedeau din ce in ce mai rar.StefaNN incepuse sa vanda droguri,Madalyn devenise un detectiv priceput si embra facea trafic de arme.Intr-o zi madalyn a aflat un lucru ciudat despre moartea parintilor sai si trebuia sa afle asta si frati lui.Aflase ca moartea lor fuses planificata si cei care i-au omorat parinti cumparau arme si droguri de la Stefann si embra.Au inceput investigatile si au aflat cine era aceia care au planificat moartea parintilor sai.Cei trei frati insetati de razbunare au decis sa se alature Agentie Hitman,niste agenti platiti pentru a omora oameni.Acesti agenti erau foarte priceputi.Politia niciodata nu a aflat ca ei erau in spatele numereoaselor crime.Acestia au depus cate un CV la agentie si

in prezent asteapta raspunsul Directorului Mitasik.

Cate ore jucati pe zi: 7-8

Poza cu stats: My stats

Link catre demisie : Sunt civil

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: kWai

Level: 16

De cat timp jucati pe server: Habar nu am .. de mult

De ce doriti sa intrati in Hitman: Colegi misto , lideri capabili , hobby placut

Job-uri precedente: Toate ...

Job curent: Civil

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):kWai s-a nascut intr-o zi de toamna la un spital din orasul San Fierro. Parintii lui aveau o casa frumoasa pe Vinewood si o masina eleganta. Tatal lui era silent assassin, iar mama lui lucra la banca din Los Santos. Acestia aveau foarte multi bani. Dupa cativa ani cand kWai ajunsese la varsta de 13 ani, il admira foarte mult pe tatal sau pentru ceea ce facea si isi dorea sa ii calce pe urme si sa ajunga si el un assassin. Ceea ce facea tatal lui era foarte periculos. Putea fi oricand omorat sau arestat, dar cu toate acestea isi dorea sa ajunga ca el. Cand kWai avea 17 ani, tatal sau a primit un contract sa il omoare pe presedinte. In timp ce presedintele sustinea un discursc, acesta s-a urcat pe o cladire din apropiere si cu un sniper l-a omorat pe presedinte. Acesta a fost nimerit in cap si a murit pe loc. Dar tatal lui kWai a fost observat de garzile de corp ale presedintelui si de polisti. A fost urmarit si impuscat in timp ce fugea. Un an mai tarziu, cand kWai avea 18 ani, a incercat sa se alature hitmanilor, dar nu a fost acceptat. Acesta a fost foarte trist, dar a trecut peste asta si s-a alaturat gangsterilor pentru a-l razbuna pe tatal sau. kWai se droga, facea trafic de droguri, omora rivali si politisti. Intr-o zi s-a saturat sa tot fuga si a decis sa renunte la viata de gangster. Acesta a luat-o de la 0, si-a schimbat numele, buletinul, tot, si acum spera ca v-a fi acceptat ce aceasta agentie ,ca sa poata sa isi urmeze visul avut inca din copilarie , acelas de a ii calca pe urme tatalui.

Cate ore jucati pe zi : Cam cate imi permite timpul , sunt si cu bacul dar incerc sa ma descurc ..

Poza cu stats: http://i.imgur.com/PgxbS.png

Link to comment
Share on other sites

Guest BlackSwordd

Nume in joc: newyoker

Level: 11

De cat timp jucati pe server: din septembrie 09

De ce doriti sa intrati in Hitman: N-am fost si vreau sa vad cum e

Job-uri precedente: ust/medici

Job curent:detectiv

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): n.y. s-a nascut in orasul los santos.Mai intai a inceput cu lucrurile ilegale cum ar fi jobul de car jacker ca sa faca niste bani sa se descurce si el.Peste ceva timp a evoluat si si-a ales o factiune pe placul lui,aceea fiind ust.Aceasta organizatie se ocupa cu tuningul masinilor si reparatia acestora.II placea foarte mult dar isi dorea sa incerce si altceva si a ales medici.Aici a stat putin pentru ca se plictisea si a ales sa ramana singur o perioada de timp pentru a-si face ordine in idei.Acum dupa ce s-a hotarat vrea sa se alature agentiei de asasini platiti.

Cate ore jucati pe zi:15+

Poza cu stats: 2zprsx0.png

Link to comment
Share on other sites

•Nume in joc: Darius14

•Level: 28

•De cat timp jucati pe server: De 1 an jumatate.

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece imi place foarte mult sa joc rolul unui asasin,sa indeplinesc contracte si sa nu-mi dezvalui niciodata identitatea nici la prieteni si mai ales pentru ca factiunea are niste membrii maturi cu un comportament adecvat si doi lideri foarte experimentati.

•Job-uri precedente: Grove Street(rank 3), Hitman(rank 2) , Ballas (rank 2), Dnb (rank 4), Sfr (rank 4)

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 15

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In urma cu 18 ani in orasul Los Santos la spitalul All Saints General Hospital s-a nascut un baiat pe nume Darius.Tatal sau era un asasin platit din cauza asta nici la nasterea lui nu a putut sa vina pentru ca el nu prea avea atat de mult timp de stat cu familia.Mama sa avea un job normal,era asistenta chiar la spitalul unde a si nascut.Vremea a trecut si Darius a implinit varsta de 18 ani,la aceasta varsta el era deja experimentat pentru ca tatal sau il invatase foarte multe chestii,vrand sa ajunga si fiul lui la fel ca el un asasin platit,stiind ca se castiga foarte multi bani.Dar Darius nu a fost de acord cu aceasta decizie a tatalui sau si a vrut sa faca bani cinstiti fara sa fie un criminal.Muncind cateva luni in Police Department,Darius a decis sa nu mai faca banii cinstiti pentru ca se castiga foarte putin,atunci el s-a alaturat unui gang din orasul San Fierro si pentru inca o cauza nu doar pentru ca sa castige bani mai multi,pentru ca parintii lui se mutasera acolo si din cauza asta a mai fost nevoit sa isi schimbe si job-ul.In tot acest timp tatal sau era foarte cautat in orasul Los Santos iar Darius si-a dat seama ca mai mult din cauza asta parintii lui au vrut sa se mute in orasul San Fierro.Afland multe detalii despre tatal lui Darius,Politia a aflat si ca s-au mutat in orasul San Fierro.Stiind ca tatal lui Darius este foarte experimentat,politistii i-au intins o capcana care le-au reusit si l-au dus intr-o inchisoare asasinandu-l pentru omorurile care le-a facut.Auzind aceasta veste Darius a demisionat si a hotarat sa ii calce pe urme si sa se razbune pe cei care i-au omorat tatal.Darius a inceput sa ii caute pe liderii tatalui sau si sa vorbeasca cu ei pentru o angajare.

•Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore

•Poza cu stats: Click.

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Bogdan_C

Level: 15

De cat timp jucati pe server: De aproximativ 5-6 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este o factiune cu un renume in SAMP si imi place foarte mult ideea, stiti voi? "Nothing personal, it's just for money".

Job-uri precedente: Principale: Consilieri, SMURD, FBI , DNB , Grove Secundare: Trucker, NewsReporter, Detective, ArmsDealer

Job curent: Principal: Civil Secundar: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Bogdan_C s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca. El avea doi frati si o surioara mai mica. Inca de cand era mic, lui Bogdan i-a placut meseria tatalui sau, aceea de medic, asa ca a hotarat sa urmeze o "Scoala de medici". Dupa ce a terminat acea scoala, Bogdan a inceput sa profeseze ca medic, alaturi de tatal sau. Toti colegii si superiorii sai il laudau pentru munca depusa. Mai mult decat atat, a fost ales medicul lunii de doua ori. Intr-o zi, pe cand Bogdan si tatal sau erau la servici, mafiotii au intrat in casa lor si au omorat-o pe mama lui Bogdan. In acel moment, Bogdan a fost socat si nu a stiut ce sa mai faca. Asa ca a hotarat sa apeleze la cei din hitman, pentru a-i omori pe acei mafioti care i-au omorat cu cruzime mama. Le-a dat toti banii pe care ii avea stransi pentru a-i omori pe acei mafioti si a-si razbuna mama. Dar, acei hitmani au gresit persoana si dintr-o greseala ca si asta, tatal lui Bogdan a murit si el. Atunci Bogdan a simtit o durere in piept si a ajuns la spital. Dupa tratamentul indelungat acesta si-a revenit si a hotarat ca nu vrea sa fie pedepsiti acei hitman, ba chiar mai mult el a afirmat ca vrea sa-si incerce norocul in Hitman, sperand ca ii va putea ajuta pe alti oameni aflati in dificultate fara sa le ceara o suma foarte mare de bani in schimb.

Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore pe zi in timpul saptamanii iar in weekend aproximativ 6-7 ore...

Poza cu stats: ROEf7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Music

•Level: 15

•De cat timp jucati pe server: de 2-3 ani...

•De ce doriti sa intrati in Hitman: Am mai fost..imi place,este o factiune frumoasa

•Job-uri precedente: LF,UST ,DNB

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 20

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Music s-a nascut in urma cu 20 de ani, la periferia orasului Los Santos, o zona a oamenilor saraci in care mafiile orasului isi fac veacul. Parintii lui erau someri iar pentru supravietuire ei strangeau pet-uri, sticle de plastic si fier vechi pentru a duce un trai cat de cat decent, cand el a implinit 8 ani a fost dat la scoala, alocatia acestuia ii ajungea sa isi cumpere cateva caiete si 2 3 pixuri.

La varsta de 14 ani el s-a angajat ca Paper Boy pentru a ajuta familia cu cat putea mai mult. S-a lasat de scoala la 16 ani, motivul fiind lipsa de bani si inbolnavirea mamei lui de cancer osos. Vanzad ca mama lui se stinge pe zii ce trece, el a decis sa o ajute cu cat mai multi bani posibil pentru medicatie, pentru asta a ajuns in lumea mafiei, trafic de arme, care este o meserie destul de banoasa, iar cu banii stransi a mai prelungit 3-4 ani viata mamei. Cand Music avea varsta de 19 de ani, ce-a care ii daduse viata a murit, pe cand el vindea arme sau materiale. Dupa inmormantare acesta sa lasat de traficul de arme 2 luni pentru a vedea ce este mai bun pentru el in viata.A Fost Mecaninc Auto pentru nu foarte mult timp... si pana la urma s-a gandit sa se faca HITMAN.

•Cate ore jucati pe zi: nu prea multe..dar...2-3

•Poza cu stats:

Edited by MusiC
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: vLN0994

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 27-December 09

De ce doriti sa intrati in Hitman: consider ca pot ocupa un loc in aceasta factiune si am cu cine sa ma inteleg ...o factiune de incredere si leaderi de incredere

Job-uri precedente: GROVE , PD , HITMAN , NG , FBI , PD

Job curent: Detective ( skill 5 )

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): vLN0994 sa nascut in data de 03/09/1994 la ora 10:10 avand greutate de 4 kg.La inceput a traiat alaturi de parinti lui in Orasul Ls, la varsta de un an a suferit un soc tatal lui a fost ucis intr-un conflict stradal dintre ganguri cu timpul a crescut iar la varsta de 1 an si 2-3 luni a inceput sa mearga,bucurand-o pe mama lui foarte mult iar putin mai tarziu vorbea cat de cat bine,mama si bunici lui erau incantati de evolutiile acestuia.El a trait inca un cosmar cand mama lui a fost ucisa in timp ce il jelea pe tatal sau langa crucea acestuia.Bunici lui au decis sa il ia pe copil la ei acasa in satucul ce se afla la poalele muntelui Chiliad-Angel pine,la varsta de 3 ani bunici lau trimis la gradinita dar profesoara mereu se plange de comportamentul lui care era putin mai agresiv,si lea zis bunicilor sai interzica sa se mai uite la filme violente.El a trebuit sa respecte regula pe care iau impuso bunici,dar odata a ramas singur acasa si a aprins televizorul,la tv rula un film cu un om pe care anumiti oameni il plateau pentru a ucide diferite persoane.Pe el la incantat acest lucru dar nu a putut viziona tot filmul deoarece bunici sai au ajuns acasa si iau oprit televizorul.Marinduse,la varsta de 5 ani isi face nijte prieteni cu care se jucau la poalele muntelui,un joc cu pistoale si pusti de jucarie,plictisanduse de acet joc el lea explicat prietenilor sai ce a vazut el intr-o zi la televizor,acestia au fost incantati de ideea lui si au pus in aplicatie ideea care era cam asa:el era omul care ii omora pe ceilalati era platit bineinteles nu cu bani adevarati pentru ai ucide in joc pe ceilalti.La varsta de 7 ani bunici il trimit la scoala,scoala ia placut deoarece era mereu alaturi de prieteni sai si se puteau juca.La sfarsitul clasei a-4-a bunciul sau moare de batranete si ramane doar cu bunica care era si ea pe duc.Prin anul 2007 moare si aceasta iar el ramane singur.El mai evea un var care locuia in orasul Sf si sa gandit sa se duca la el,a luat autobuzul din satuc si a plecat spre Sf acolo a mers la informatii turistice,de unde a dat un telefon varului sau,ei sau intalnit la gara din Sf iar varul sau la primit sa stea la el.vLN0994 sa tinut in continuare de scoala terminand clasa a-8a cu succes.A trebuit sa-si paraseasca varul deoarece acesta se insurase si nu putea sta cu el in casa,varul lui ia dat o suma de bani iar el a plecat, sa dus si sa angajat a muncit din greu pentru bani care nu ii prea ajungea de chirie si mancare.Salvarea lui a fost un vechi prieten din copilarie cu care se juca zi de zi care ia oferit o locuinta si o masina la dispozitie.El a ales sa intre intrun gang pentru a mai strange cativa bani.A strans o suma bunicica si acum poate sa se descurce singur.Dar pe masura ce se marea se tot gandea la filmul pe care la vazut cand era mai mic si sa gandit sa se informeze despre acesti oameni numiti Hitmani.Aici i-a fost mai greu sa afle despre acesti oameni deoarece nu prea stiau multi oameni de existenta lor el a inteles ca acesti oameni traiesc in mister si nu multi au auzit.Cercetand despre Hitman a ajuns la un om mai batranel care ia dat multe informatii necesare.Pe vLN0994 la-u incantat lucrurile spuse desprea aceasta agentie si vrea acum sa primeasca un loc in ea.

Cate ore jucati pe zi: 6 - 7 ore pe zi

Poza cu stats : 30a9fl1.png

Link to comment
Share on other sites

Mike. - acceptat pentru teste.

LoLz0r - acceptat pentru teste.

Madalyn - respins, esti cam excursionist.

Embra - respins,nu a trecut o saptamana de la ultima aplicatie.

KenVelo - respins,inactiv.

moses - acceptat pentru teste.

Camorra - acceptat pentru teste.

mc9 - acceptat pentru teste.

Jalol - respins, nu te incadrezi in cerintele noastre.

Lovele - respins, prea multe antecedente.

Anndrei - respins, antecedente.

Lion - respins, limbaj neadecvat.

Alezander - respins, inactiv.

Ghiondes - respins,la level 13 ai colindat deja 6 factiuni?

smoker - acceptat pentru teste.

Boomslide - acceptat pentru teste.

GoTeK - respins, nu te incadrezi in cerintele noastre.

StefaNN - acceptat pentru teste.

kWai - acceptat pentru teste.

newyorker - respins, 15 ore pe zi... nu prea cred.

Darius14 - respins, sa mai dam o sansa si altora.

Bogdan_C - acceptat pentru teste.

Music - respins, nu te incadrezi in cerintele noastre.

vLN0994 - acceptat pentru teste.

Agentia Hitman nu mai recruteaza momentan!!!!

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:itv.dRey

Level:20

De cat timp jucati pe server: ~ 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:Este o factiune bine organizata cu playeri capabili si cu o meserie deosebita.

Job-uri precedente:Triads,Police Department,The Mafia,Ballas

Job curent:Civil

Varsta(reala):16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):itv.dRey s-a nascut in oras Los Santos in anul 1995.Acesta a locuit impreuna cu parintii pana la varsta de 14 ani cand a plecat de acasa din cauza situatie financiare slabe pe care o avea si pentru a-si ajuta parintii cu bani.A ales ca sa devina membru al organizatie Triads. Acolo a invatat cum sa se lupte, sa faca bani, sa fie un mafiot adevarat.Dupa o perioada de probleme cu drogurile, armele acesta a ajuns in puscarie. A petrecut 3 ani acolo facandu-si noi prieteni. Si-a dat seama ca nu mai poate continua in acest sens, sa fie un mafiot.Un prieten bun l-a ajutat sa treaca peste si l-a convins sa se inroleze in politie.Dupa o perioada de neintelegeri a parasit factiunea si a ajuns in Mafia.Se pare ca acolo si-a gasit locul, acolo a reusit sa isi ajute parintii cu tot ce le trebuia.Dupa o perioada de retragere acesta a fost dat afara si pentru un timp a stat civil. Dar acum s-a intors si vrea sa inceapa cu o noua meserie:cea de hitman, dupa ce in acest timp parintii sai au fost omorati de 2 criminali, el dorindu-si sa se razbune pe cei 2.

Cate ore jucati pe zi:~5 ( 4-5)

Poza cu stats: http://i41.tinypic.com/33peq7p.png

Link to comment
Share on other sites

•Nume in joc: RecNeT

•Level: 10

•De cat timp jucati pe server: 3 ani

•De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca este o factiune frumoasa si serioasa

•Job-uri precedente: triads,ng

•Job curent: Detectiv

•Varsta(reala): 20

•Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): RecNeT s-a nascut in marele oras, Los Santos. Facea parte dintr-o familie bogata, tatal sau era inginer, iar mama sa designer. Pana la 15 ani, cand a intrat la liceu, a avut ce si-a dorit. Dupa primele zile de liceu, si-a facut cativa prieteni. Acestia nu erau tocmai cum isi imagina el, ei faceau afaceri cu droguri, unii chiar vindeau arme. Cand au aflat asta, parintii lui l-au obligat sa se indeparteze de acei prieteni, deoarece considerau ca nu sunt potriviti pentru RecNeT Vazand cum ii vorbesc parintii, el s-a hotarat sa plece de acasa, fiind saturat de parintii lui. Odata cu plecarea de acasa, a aparut si problema banilor, si-a dat seama in clipa aceea ca trebuie sa intre si el in afacerile cu droguri. Dupa cateva luni, prietenii lui l-au chemat sa se alature gangului lor, care era ca si o familie. Bineinteles, dupa cateva luni, RecNeT a fost prins de politie si arestat. A stat 2 luni in inchisoare. In tot acest timp, s-a gandit la toate greselile pe care le-a facut in decursul vietii sale. Cele 2 luni au trecut, iar RecNeT se intoarce acasa, sperand ca parintii lui sa il ierte. Desi ciudat, parintii lui il primesc cu bratele deschise. Acestia l-au indrumat sa se angajeze undeva, bineinteles, un job legal, unde isi va putea face colegi noi, va uita de anii in care a pierdut timpul pe strazi. Dupa o perioada de lucrat in Scoala, RecNeT a fost ales ca lider Grove Multe zile frumoase a petrecut acolo, si-a facut prieteni noi, s-a chinuit sa ridice gangul. Dupa scurt timp, isi pierde functia de lider si se hotaraste sa aplice la Agentia Hitman. Nefiind in largul lui, la aceasta agentie, el se face politist. Intalnindu-se pe strada cu niste prieteni, acestia i-au sugerat sa vina in gangul lor, Grove Street. RecNeT isi depune demisia la politie si se alatura prietenilor lui. Din cauza lipsei de organizare de acolo, el se hotaraste sa plece si sa faca o aplicatie la Agentia Hitman.

•Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore..depinde

•Poza cu stats: 15gazwl.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: qwq

Level: 18

De cat timp jucati pe server: din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: O factiune bine organizata cu membri de treaba si Lideri foarte buni

Job-uri precedente:NG,Triads,Instructor

Job curent: Civil

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): qwq s-a nascut acum 17 ani la maternitatea din Los Santos . El s-a mutat intr-un sat din San Fierro , alaturi de familie care era nu numeroasa si nici foarte bogata.Tatal sau era bodyguard la MALL-ul din Los Santos , iar mama era asistenta spitalui din San Fierro. Intre timp baiatul s-a alaturat armatei , dar a demisionat din cauza unor colegi care nu il suportau si il batjocoreau deoarece el era cel mai mic din factiune.La varsta de doar 17 ani a fugit de acasa alaturandu-se unei grupari numite The Triads, care era foarte neorganizat si facea pagube peste tot unde mergea, pana intr-o zi cand majoritatea colegilor lui au demisionat , atunci a demisionat si el. qwq s-a intors la parinti , dar el a gasit-o doar pe mama sa acasa si a intrebat-o de tatal sau . Ea i-a raspuns ca tatal sau a fost omorat de niste politisti din greseala . Dupa 1 saptamana qwq s-a alaturat factiunii numite Instructori dar a fost demis din cauza unei prostii pe care a facut-o , mai exact o mica neatentie. Intre timp a aflat ca mama sa a decedat din cauza unui accident de masina . Ramas singur si fara bani el si-a luat jobul de Taximetrist , care l-a folosit timp de doua saptamani . El s-a imprietenit cu membrii agentiei si i-au spus ca l-ar putea ajuta sa afle cine sunt vinovatii in moartea mamei si a tatalui sau cu conditia daca acesta se alatura agentiei . Baiatul este foarte curios sa afle cine sunt vinovatii si atunci aplica agentiei si asteapta raspunsul directorului Mitasik&kidzeen.

Cate ore jucati pe zi: 8/9 ore

Poza cu stats: http://img440.imageshack.us/img440/8637/samp069gq.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mitzu

Level: 16

De cat timp jucati pe server: Aproape 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece Agentia Hitman este cea mai respectata factiune de pe server . Oricine ar fii mandru sa fie membru al acestei factiuni .

Job-uri precedente: FBI , Hitman , Ballas , NG

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mitzu s-a nascut intr-o zi de toamna la un spital din orasul San Fierro. Parintii lui aveau o casa frumoasa pe Vinewood si o masina eleganta. Tatal lui era silent assasin, iar mama lui lucra la banca din Los Santos. Acestia aveau foarte multi bani. Mitzu il admira foarte mult pe tatal sau penrtu ceea ce facea si isi dorea sa ii calce pe urme si sa ajunga si el un asasin platit. Ceea ce facea tatal lui Mitzu era foarte periculos. Putea fi oricand omorat sau arestat, dar cu toate acestea isi dorea sa ajunga ca el. Cand Mitzu a implinit varsta de 15 ani, tatal sau a primit un contract sa omoare presedintele . In timp ce presedintele sustinea un discursc, acesta s-a urcat pe o cladire din apropiere si cu un sniper l-a nimerit in cap , omorandul pe loc , dar tatal lui Mitzu a fost observat de garzile de corp ale presedintelui si de polisti. A fost urmarit si impuscat in timp ce fugea. Doi ani mai tarziu, cand Mitzu avea 17 ani, a incercat sa se alature hitmanilor, dar i sa spus ca nu este destul de pregatit . Acesta a fost foarte trist, dar a trecut peste asta si s-a alaturat gagsterilor pentru a-l razbuna pe tatal sau. Mitzu facea trafic de droguri si de arme, omora rivali si politisti. Intr-o zi s-a saturat sa tot fuga si a decis sa renunte la viata de gangster. Acesta a luat-o de la 0, si-a schimbat numele, buletinul , masina , locuinta , si a decis sa se alature agentiei FBI pentru a afla informatii despre ei, si apoi sa le dezvaluie hitmanilor toate planurile acestora. Acesta a pretrecut ceva timp acolo pana a aflat tot ce era de aflat despre acestia si a incercat din nou sa se alature hitmanilor. Acesta a fost acceptat si acum este precum tatal sau, un silent assassin foarte respectat de colegii sai de agentie .

Cate ore jucati pe zi: Depinde cate ore stau la scoala :) [ intre orele 15:00 - 22:00 ]

Poza cu stats: / stats

Link to comment
Share on other sites

Guest Jairoo

Nume in joc: Jairoo

Level: 14

De cat timp jucati pe server: 8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune organizata si cu un lideri & membrii foarte capabili .

Job-uri precedente: PD , Ballas

Job curent: Civil , detective (skill5)

Varsta(reala): 21

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Jairoo s-a nascut in orasul Los Santos , el provonea dintr-o familie saraca , dupa ce Jairoo a ajuns la varsta de 4 ani parintii a fost ucisi iar Jairoo de la varsta mica a fost pus la munca pentru a-si asigura un viitor , pentru inceput a ales un job de taximetrist in care a stat 2 ani.Un bun prieten de al lui pe nume Sayid l-a invatat sa traga cu tot felu'l de arme apoi Jairoo a aplicat intr-un gang anume Ballas in care a stat 2 luni de zile in care a observat ca viata de criminal nu il satisface,a primit invitatie in departamentul de politie in care a acceptato cu ceamai mare placere in acest departament si-a facut foarte multi prieteni buni iar dupa ce s-a acomodat cu acest departament si-a respectat promisiunea de'a ii prinde si de'a ii inchide pe cei care i-a ucis parintii.Vazand ca acei criminali care i-au ucis parinti Jairoo si-a pus demisia din departamentul de politie si acum el vrea sa ajunga in Agentia Hitman

Cate ore jucati pe zi: 8h+ .

Poza cu stats: http://postimage.org/image/ueyesc37j/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Gicisan.

Level: 9

De cat timp jucati pe server: decembrie 2008

De ce doriti sa intrati in Hitman: Hitman este factiunea care mi-a placut cel mai mult, m-am acomodat foarte bine si cred ca o sa fac o treaba buna.

Job-uri precedente: Triade,PD

Job curent: detectiv

Varsta(reala): 16 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Gicisan s-a nascut intr-un frumos cartier din orasul Los Santos.Familia sa era foarte bogata,tatal sau era avocat iar mama sa era judecatoare.Dar,din nefericire pentru el, parintii lui au murit cand aveam 16 ani,lasandu-i pe mana averea familiei.Dupa ce Gicisan a crescut putin, s-a maturizat si s-a lasat de prostii a fost ales sa conduca renumita si cea mai puternica mafia din SA, The Triads,aici stand o perioada lunga de timp.A facut o treaba buna, ridicand factiunea si spulberand rivalii , si mai ales pe The Mafia.Dupa o perioada de timp, Gicisan a renuntat la lider, incepand o cariera de partea binelui , adica in factiunea Police Departament,aici stand iarasi o perioada lunga de timp.Gandindu-se mai bine, crede ca va face o treaba foarte buna asa cum a facut-o si inainte.

Cate ore jucati pe zi: depinde de timpul meu liber si de binestarea netului in mod special :))

Poza cu stats: 4QGvP.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Snoop

Level: 31

De cat timp jucati pe server: Ianuarie 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Factiune serioasa + membrii capabili

Job-uri precedente: Grove,Armata,Ballas,Primar,Grove,PD,Grove

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Snoop s-a nascut in vara anului 1995 in orasul Los Santos, intr-o zona foarte populata, cunoscuta sub numele Vinewood. El a avut o copilarie fericita si plina de bucurii, nu a fost singur la parinit.. el mai avea un frate mai mare ca el cu patru ani. De mic fratele lui nu era cuminte, la varsta de doisprezece ani el se ocupa cu traficul de droguri prin diferite cartiere din L.S.. Fratele lui la indemnat si pe Snoop sa se alature acestei nebunii, Snoop a refuzat de nenumarate ori pana nu a mai rezistat tentatiei. Cateva luni el nu stia cum trebuie sa procedeze, apoi totul a fost floare la ureche, se descurca de minune. Peste aproximativ un an Snoop s-a alaturat unui gang foarte celebru, deseori cunoscut pentru traficul de arme, mai exact Grove Street. Acolo si-a petrecut un an din viata, alaturi de acei gangsteri. Intr-o zi a fost un razboi intre gangurile adverse, o zi plina de adrenalina,sange si oameni cazuti la pamant. Multi membrii ai gangului Grove au decedat cu inima impacata, stiind ca s-au razbunat. Multi au parasit acel gang dupa razboiul de dinainte, a venit si timpul lui Snoop. El s-a retras pe moment din gang deoarece dorea sa plece in Armata, zis si facut...A depus un CV iar dupa o saptamana a primit raspunsul final. A fost acceptat in Armata, au trecut doi ani alaturi de adevarati soldati care au luptat pe front, a terminat Armata si si-a continuat viata pe picioarele lui. A inceput sa munceasca zi de zi asigurandusi traiul. Pana intr-o zi cand el a primit o oferta de nerefuzat. Sa devina membru Ballas cu un grad superior. Snoop a acceptat, a luptat pana la sange cu fostii colegi din Grove Street, pe toti i-a lasat zacand pe jos.. plini de sange. Nu a mai putut suporta asta, sa isi omoare adevaratii prieteni pentru niste arme si diferite droguri. Intr-o zi Snoop a trecut cu masina prin Downtown, a cumparat un ziar local si a vazut ca se cauta un nou primar pentru oras. A spus sa isi incerce norocul si a depus un CV, a fost acceptat si votat de multi cetateni ai orasului, dupa doua zile el a iesit primar si a trebuit sa renunte la viata de gangster. Snoop in timpul acela si-a luat capul pe umeri si a fost hotarat ca poate conduce orasul si ca il poate pune la punct. A ajutat diferiti sarmani cu slujbe in postul primariei. Mandatul lui a luat sfarsit.. acum el este un simplu cetatean al orasului, bineinteles cu diferite cunostinte in toate partiile. Snoop negasind nimic de munca s-a gandit intr-o seara sa depuna un CV Agentiei Hitman. El a depus CV-ul.. acum asteapta decizia Directorului.

Cate ore jucati pe zi: Aproximativ 5 ore.

Poza cu stats: http://img11.imageshack.us/img11/2795/samp009pg.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...