Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: White

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 3ani ,dar am facut si niste pauze

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este factiunea mea preferata si vreau sa fiu silent assasin,si mi-ar face placere sa lucrez dinou cu KiD :)

Job-uri precedente: Triads,Dnb,grov,ballas, inainte de wipe : Triads ,sfr,Mafia,Pd si cam atat cred...

Job curent: Detectiv (skill 3)

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): White s-a nascut la periferia orasului San Fierro parintii acestuia erau gangsteri cunoscuti.Tatal sau facea parte din The Mafia iar bunicul sau din Hitman .White a stat in casa parintilor pana la varsta de 16 ani cand a fost nevoit sa plece pe strazi din cauza problemelor pe care acestia le aveau.Se gandea mereu cum sa faca bani ,ca sa nu moara de foame . Anii au trecut iar White traia numai din ce fura.Intr-o zi in timp ce se afla pe strazile din Los Santos alaturi de tovarasii lui,White afla ca niste persoane i-au ucis parintii,iar mai tarziu avea sa afle ca cei care le facuse rau parintilor sai erau membrii Grove . Ramas cu imaginea parintilor in gand,White l-a intalnit pe KiD liderul hitman agency , care ia promis lui White ca-i va gasi pe cei care le-au facut rau parintilor lui.

Cate ore jucati pe zi: 6-7

Poza cu stats:

With respect,White

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: DaRiUs14

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este cea mai frumoasa factiune

Job-uri precedente: Grove,Dnb,Ballas

Job curent: Detective

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):DaRiUs14 s-a nascut intr-un oras frumos, numit Los Santos.El era un baiat obisnuit care nu facea prostii,nu fura ,dar isi vedea de treaba, nu ca ceilalti baieti din cartierul lui.DaRiUs14 traia fericit alaturi de familia sa in renumitul cartier richmond. Acesta ducea o viata lipsita de griji si avea aproape tot ce isi dorea. El vroia foarte mult ca parintii lui sa ii dea mai multa atentie, dar asta nu se intampla.

Intr-o zi ,cand venea de la scoala, a vazut-o pe mama sa foarte bolnava..Nu stia ce s-a intamplat cu ea pana cand i-a spus tatal sau ca are cancer.In momentul acela o tristete foarte mare a patruns in sufletul lui DaRius14. Afland de la doctor ca aceasta boala se poate vindeca printr-un tratament foarte scump in Las Venturas, el s-a apucat sa fure masini, sa vinda droguri si arme..tot felul de chestii ilegale.Nu a ajuns la suma necesara si mama sa a murit.Dupa 2 saptamani de tristete in sufletul lui a aflat ca tatal sau s-a spanzurat din cauza lipsei mamei sale..el se simtea din ce in ce mai prost,toate lucrurile nu mai mergeau bine ca altadata...El se ocupa cu droguri si arme dar a fost jefuit de tot ce a muncit si batut de niste talhari...El si-a dat seama pana la urma ca tot ce face e foarte rau si s-a alaturat de partea legii si a intrat in Police Departament sa se razbune pe infractori. In aceasta factiune a stat timp de 3 luni.Dupa toate aceste 3 luni batranul DaRius14 ar vrea sa devina un Sillent Assasin. Acum ,dupa ce a fost demis din functia lui,vrea sa intre in Hitman unde crede ca va face o treaba foarte buna si nu o sa dezamageasca ,Respect KID

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/835/samp056xb.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Draco

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 2 ani si jumatate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este factiunea in care m-am simtit cel mai bine.

Job-uri precedente: Detectiv, PD.

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In ziua de 07/06/1989 la maternitatea din Los Santos s-a nascut un copil care a primit numele Draco. Acesta avea curand sa fie abandonat de mama sa si trimis spre un centru de adoptii. Acesta nu a fost adoptat, iar la varsta de 16 ani a parasit centrul. Copilaria sa a fost una dificila, de mic fiind obisnuit cu greutatile vietii si cu gandul ca va fi singur pe lume. Viata la orfelinat era una dificila, acesta fiind nevoit sa mearga zilnic la munca alaturi de ceilalti orfani pentru a aduce un venit institutiei. Deseori era pus sa cerseasca si sa fure din mijloacele de transport. La varsta de 16 ani, Draco era deja cunoscut in Los Santos pentru cazierul bogat. Intr-o dimineata, la iesirea dintr-un club pe o straduta laturalnica, Draco observa pe cineva care tocmai impuscase un barbat. In acel moment, Draco scoate cutitul de la brau si il ameninta pe asasin cu moartea. Acesta ii promite ca il va prezenta sefului sau si il va recruta in Agentie. Din acel moment, viata baiatului se schimba radical. Acesta este invatat de asasinii profesionisti cum sa "curete", iar in scurt timp devine unul dintre cei mai buni "mecanici" ai Agentiei. Petrece aici 6 ani de zile, timp in care invata sa ucida fara mila. Dupa 3 ani, Draco intelege ca are nevoie de un asociat. Astfel Agentia i-l prezinta pe Mike Santos, unul din Locotenentii Politiei, acesta fiind defapt sub acoperire si facand sterse unele dosare in care erau acuzati membrii Agentiei. Lucreaza cu acesta 3 ani de zile timp in care intre cei doi se leaga o stransa prietenie. Intre timp, neintelegerile din Agentie au inceput sa apara deoarece seful Agentiei a decedat, iar in locul sau a fost numit fiul sau, Bill York, nou intrat in Agentie. Dupa o cearta cu acesta, Draco impreuna cu Mike il asasineaza pe Bill. In acea noapte, Draco paraseste Agentia, iar Mike arunca toate dosarele deschise pe numele lui Draco, cazierul sau fiind curat. Se retrage 2 ani in Liberty City unde nu desfasoara niciun fel de activitate. Intre timp, acesta pastreaza relatia cu Mike care ajunsese Seful Politiei Los Santos. Acum 2 ani, Draco decide sa se inroleze in Politia Los Santos unde rezolva multe cazuri de crima si ajunge Locotenent. Dupa unele conflicte avute in politie, Draco decide sa paraseasca Departamentul pentru a se alatura Agentiei Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 7 ore.

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/851/samp164w.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: CioCio

Level: 10

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 2 ani.(13 Ianuarie 2010).

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune serioasa si organizata,unde abilitatea 'silent kill' este esentiala.

Job-uri precedente: Departamentul de politie , Grove Street. , Ballas

Job curent: Civil - detectiv (skill 5)

Varsta(reala): 18 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

CioCio s-a nascut in vara anului 1992,in Los Santos.Deoarece CioCio era orfan, isi castiga banii de mancare din furturi.La 13 ani a fost dat afara din casa in care avea chirie pentru neplatirea ei.La 15 ani a cunoscut un om care facea trafic de arme,CioCio s-a alaturat acelui mafiot pt a-l ajuta.Dupa cateva luni,el s-a aliat cu o banda de mafioti afro-americani,care faceau trafic de droguri si arme.Dupa un an cel mai bun prieten a fost omorat de unul dintre afro-americani.Acum CioCio vrea sa se alature mafiei "The White Hand" pentru a se razbuna.In mafie s-a certat cu unul dintre membri,s-au luat l-a bataie pana CioCio l-a omorat.Dupa cateva luni petrecute in mafie,el s-a angajat la Police Departament.In politie a prins multi infractori periculosi din Los Santos.Intr-o interventie a echipei SWAT,din care facea si el parte,a fost impuscat in umar .Dupa 5 luni de stat in spital, si-a dat demisia din PD.El s-a dus inapoi la prietenii lui,in mafie.Dupa multe jafuri,omoruri,seful mafiei a fost omorat de membrii unui gang numit "Aztecas".CioCio era urmarit de politie in toata lumea,daca avea sa fie prins,avea condamnare la moarte prin injectie letala.La moartea sa,membrii mafiei s-au despartit.Facand afaceri de mii de dolari,a devenit unul dintre cei mai mari bogatasi din Los Santos.Fiind bogat avea multi dusmani care ii vroiau averea.In anul 2005 avea sa faca afacerea vietii lui,de 3 miliarde de dolari.Vroia sa cumpere Banca Nationala din Los Santos detinuta de un alt mafiot.

CioCio a avut incredere in el,si i-a dat toti banii.Dupa ce i-a dat banii,si-a dat seama ca a fost fraierit.Fara dovezi,politia nu putea actiona.A dormit saptamani intregi pe strada,nu avea bani de mancare.Intr-o zi a primit un telefon de la seful unei organizatii de asasini.Seful organizatiei il cauta pentru abilitatea sa de a omora..

Cate ore jucati pe zi: In jur de 5-6 ore pe zi,depinde de timpul liber disponibil.

Poza cu stats: http://img143.imageshack.us/img143/8946/samp076l.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Donie

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 1 an jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Implica multa atentie si gandire

Job-uri precedente: PD

Job curent: Detective

Varsta(reala): 22

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Donie a terminat academia de politie . In acest timp el s-a facut remarcat de anumite persoane , a depus un CV si in scurt timp a ocupat postul de Sef al politiei . A facut destule lucruri bune, a schimbat unele aspecte ce tin de aceasta factiune , a fost drept si cinstit , dar nu a ramas pentru mult timp deoarece a fost dat jos de catre un guvern corupt . Pentru nedreptatea aceasta el isi doreste sa treaca de cealalta parte a baricadei , in randul asasinilor .. prin acest fel el se va putea razbuna ..

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore

Poza cu stats: http://img832.imageshack.us/img832/9877/gtasa2011090418424284.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: BAdu

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 3 anisori +

De ce doriti sa intrati in Hitman: Am o istorie in hitman, si vreau sa retraiesc amintiri placute in fosta mea familie.

Job-uri precedente: Armata ultima

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 22 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

BAdu adica eu, s-a nascut, nu facut, in anul nasterii, de atunci, intr-o zi superba, intr-un oras superb unde zilele sunt superbe, si fetele deasemenea, orasul in care poti dormii linistit intr-un loc izolat si ferit de petrecerile baietilor si fetilor din LS care se bucura de zilele superbe si de noptile superbe, petrecand, si nelasad oamenii care vor sa doarma, sa doarma, in locuri neferite si neizolate de petrecerile fetelor si baietiilor superbi din LS.... El a fost un membru foarte serios al armatei, si bine pus la punct, si-a facut treaba cu prisosinta, si-a servit patria fara a cere nimic inapoi, dar, a ajuns la perioada in care totul s-a dat peste cap, un guvern corupt si-a facut aparitia, si aceasta l-a scos din minti, determinandu-l sa vrea sa le puna melodia mierlei celor din guvern corupt de cei corupti. Stie ca aici isi va gasii locul pentru ca are o precizie chirurgicala in folosirea armelor letale, si ca poate pedepsii pe oricine care mertia sau nu... Asasin este al 6-lea lui nume

Poza cu stats: http://area52.linkma...x.php/sa-mp-323

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Sami

Level:10 (Zece).

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 1 an de zile.

De ce doriti sa intrati in Hitman:Pentru ca este cea mai respectata factiune si in aceasta factiune este o activitate destul de mare.

Job-uri precedente:Grove Street, SMIURD, Armata.

Job curent:Detectiv.

Varsta:14 ani jumate.

Biografie a caracterului :Sami s-a nascut intr-o familie destul de saraca la marginea orasului in cartierul El Corona, el de mic a crescut cu gangsteri. La varsta de 12 ani parinti lui au fost ucisi de niste gangsteri rivali celor din El Corona, el de atunci a fost mult mai apropiat gangsterilor, ei l-au crescut si il puneau sa vanda droguri si arme pentru ei, el vindea arme si droguri pentru ei, la varsta de 16 ani a mers sa se intalneasca cu cineva pentru a ii vinde droguri, acel tip defapt era dintr-un gang rival, si a incercat sa il omoare pe Sami, el a fugit foarte speriat de acolo in El Corona si a cerut ajutor gangsterilor, ei nu l-au bagat in seama si l-au alungat din El Corona, Sami nu mai avea unde locui si cauta un loc de munca, el a gasit unde sa locuiasca temporar cu un tip, acel tip era destul de dubios, ziua era acasa in general iar noaptea mergea, cand Sami il intreba in ce domeniu munceste tipul i-a raspuns ca este exterminator, Sami pe moment nu si-a dat seama ce inseamna asta, dar dupa un timp ii parea prea dubios tipul si intr-o seara a mers si l-a urmarit si a avut ca acest tip omoara defapt pentru bani, cand a vazut, Sami a fost foarte speriat, acel tip l-a vazut pe Sami si s-a apropiat de el si i-a pus pistolul la cap pentru a il omora. Sami i-a spus ca vroia sa vada cu ce se ocupa, si l-a rugat sa il ajute sa omoare pe unul dintre tipi ce lau alungat din El Corona, Hitman-ul ia raspuns ca isi face treaba de unul singur, sa ii dea bani si rezolva problema, dar Sami a spus ca doreste sa vina cu el pentru a se razbuna, Hitman-ul ia spus ca nu poate sa vina, dar s-a tot rugat de el si acesta a acceptat ca Sami sa vina cu el, cand au ajuns pe un bloc de langa El Corona, cand tipul a luat sniper-ul si a pus tinta pe capul unui gangster de acolo, Sami i-a spus sa il lase sa il lase sa se razbune el pe ei, a luat sniper-ul si l-a omorat pe unul dintre gangsteri pentru a se razbuna. De atunci isi dorea sa lucreze alaturi de acel tip, dar el nu a acceptat. Dupa aproximativ 2 ani, acel tip cu care locuia a fost ucis. Sami a preluat munca ce o facea acel tip, dar dupa un timp era foarte greu sa faca fata. Intr-o zi un prieten de al lui i-a spus ca mai exista niste tipi care se ocupa cu aceasi treaba ca si el, extermineaza oameni pentru bani, el a mers si i-a cautat un timp, iar dupa un timp a dat de ei si s-a alaturat lor

Cate ore jucati pe zi:6-7 ore.

Poza cu stats:http://img718.imageshack.us/img718/1664/samp564h.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: umek

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 2 ani cu aproximatie

De ce doriti sa intrati in Hitman: este o factiune cu activitate,imi place stilul silent asasin

Job-uri precedente: NG

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16 peste 2 zile

Biografie a caracterului : Umek sa nascut in Los Santos,un oras foarte frumos cu foarte multi mafioti si gangstari.Umek vroia sa fie militar precum era tatal lui care a murit intr-o misiune de aviatie unde a avut un accident mortal,umek ramas singur cu mama lui,a reusit sa intre in Armata unde a avut o activitate intensa precum ar fi vrut tatal lui,el a crescut usor in rang si era unul dintre oameni de baza ai armatei,tot timpul avea misiuni grele si isi facea grija sa nu pateasca ca si tatal lui,dar fiin foarte pregatit a terminat fiecare misiune data de liderul lui.In armata si-a facut foarte multi prieteni pe care stie ca se poate baza oricand,dupa ceva timp sa gandit sa plece din armata vrand sa incerce ceva nou.Imediat dupa ce a demisionat a cumparat un ziar de la un magazin unde a vazut un anunt despre Agentia Hitman,acei oameni care mai sunt numiti Silent Asassins,i-a placut ce a citi si sa gandit sa faca un CV si sa il trimita la Agentia Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 7-8 ore,depinde de zi si de programul meu

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/696/samp307yi.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Stefan

Level: 13

De cat timp jucati pe server: mai 2008

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune cu membri activi,seriosi si competenti

Job-uri precedente: Mafia

Job curent: Arms dealer

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului : Stefan apare pe serverul Linkmania sub numele de scooby68 in mai 2008. Pe cand era doar la inceput,scooby68 primeste deja prima sansa de a deveni cineva pe server: ajunge al doilea lider la Taxi,alaturi de Mr.Linky.La schimbarea anilor,Stefan isi schimba numele de la scooby68 la ScB[68] apoi Samaras pentru scurt timp. La inceputul anului primeste din nou lider la Taxi,dar de data asta pe post de principal.Dupa cateva luni de pauza,Stefan revine cu noi forte si la lvl 6 primeste deja un nou post de GM,la Medici,dar renunta dupa doar 2 saptamani din motive inca necunoscute nici de el.Ajunge rank 5 in SFR si tot odata ajutorul liderului(pe atunci Andu),simtindu-se bine in lumea "gangsterilor". Cateva luni au trecut pana cand Stefan hotaraste sa candideze pentru Primaria San Andreas,ajungand in cele din urma,pentru o luna,primar.Cand i se termina mandatul,Stefan primeste din nou o sansa nesperata de el,aceea de a conduce Ballas. Ramane lider pana cand se fac restructurarile,apoi ajunge prin diferite factiuni cum ar fi: Hitman,Mafia,SFR. Stefan devine inactiv pana la punerea in beta a noului server,Linkmania Lands. Dupa 4 luni petrecute in Scoala cu rank 5 si o luna in Mafie,Stefan aplica la Hitman pentru a deveni un assasin.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore depinde de zi.

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/21/samp186j.png/

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408406&st=50&gopid=5953661&#entry5953661- link catre demisie

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Th3Master

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2 ani cu aproximatie

De ce doriti sa intrati in Hitman: este o factiune cu activitate,imi place stilul silent asasin

Job-uri precedente: BALLAS SFR SMURD DNB

Job curent: arms dealer dar o sa iau detectiv

Varsta(reala): 12

Biografie a caracterului : Th3Master s-a nascut la periferia orasului San Fierro parintii acestuia erau gangsteri cunoscuti.Tatal sau facea parte din The Mafia iar bunicul sau din Hitman .Th3Master a stat in casa parintilor pana la varsta de 16 ani cand a fost nevoit sa plece pe strazi din cauza problemelor pe care acestia le aveau.Se gandea mereu cum sa faca bani ,ca sa nu moara de foame . Anii au trecut iar White traia numai din ce fura.Intr-o zi in timp ce se afla pe strazile din Los Santos alaturi de tovarasii lui,Th3Master afla ca niste persoane i-au ucis parintii,iar mai tarziu avea sa afle ca cei care le facuse rau parintilor sai erau membrii Grove . Ramas cu imaginea parintilor in gand,Th3Master l-a intalnit pe KiD liderul hitman agency , care ia promis lui Th3Master ca-i va gasi pe cei care le-au facut rau parintilor lui.

Cate ore jucati pe zi: 8 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp043e.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:tZunamY

Level:11

De cat timp jucati pe server: Aproximativ 4 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman:Pentru ca este o factiune cu activitate.

Job-uri precedente:SFR , SMURD , DNB

Job curent:none

Varsta:12 ani

Biografie a caracterului :tZunamY s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui tZunamY se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.tZunamY fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este car jacker.tZunamY nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" .La varsta de 17 ani tZunamY a auzit vorbinduse pe strada de o agentie de hitmani din orasul Los Santos.El se duce si depune CV-ul factiunii HITMAN

Cate ore jucati pe zi:7-8 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/713/samp042nu.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mr.Razvy

Level:14

De cat timp jucati pe server:2 ani jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune organizata, cu membri activi si 1 lider demn de aceasta factiune

Job-uri precedente: Armata

Job curent: Detective

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mr.Razvy s-a nascut in San Fierro ,un oras foarte populat si cu multe incidente .Mr.Razvy find un pustean ,cu o groaza de prieteni (pintre care se numara SymBoL,Perpripiu,raKneT,The_Game,kidzeen,Accent,Alexinho,D3v1L etc.) si fara bani , a incercat sa intre in National guard ,el a fost acceptat, impreuna cu Accent isi faceau treaba zi de zi .Liderul SoulSeeker(fostul lider NG) era foarte amuzant si glumetz ,dar avea si partea lui buna de a fi simtit cu tine .Mr.Razvy se saturase de National guard si incerca ceva nou , intre in factiunea Federal Bureau of Investigation .El ca de obicei isi facea treaba, el cu liderul Kamikazee(fostul Lider) se grupau cu Police Departament si cu cativa membri din Federal Bureau of Investigation si plecau la diferite war-uri .In unele esuau in unele isi duceau la bun sfarsit planul . Prieteni lui LoveLess si FullSpeed ,l-au ademenit pe Mr.Razvy in Grove Street unde nu a stat foarte mult pentru ca ii venise dorul de Federal Bureau of Investigation .El paraseste factiunea Grove Street si se reintoarce in Federal Bureau of Investigation cu multa putere ,placere si pregatit sa infrunte orce pericol .Kamikazee(fostu lider) il primeste cu drag inapoi . Mr.Razvy de data asta a stat mult in Federal Bureau of Investigation ,el isi indeplinise cazurile si se pregatea de altele mai noi si mai palpitante si periculoase . Devenise de la un timp foarte obosit , nu doarme nopti intregi cauta infractorul cine ar putea fi si pe unde ar putea fi . Mr.Razvy si-a spus in gand ca ar trebui sa iasa din Federal Bureau of Investigation si sa isi revina in fire .Asa si facut ,iesie din Federal Bureau of Investigation si in cateva zile ,saptamiani isi revenise la starea lui normala .El se plimba pe la gara ,si in ochii lui ii sare un om calm , ferm si foarte sever . Mr.Razvy se intereseaza de la amicii lui care il cunosc ,cine este acest om .El afla ca numele lui este KiD si este liderul factiuni Hitman Agency . Aceasta factiune Hitman Agency lucreaza foarte precis ,calm ,ferm ,linistit si in zone nepublice .Mr.Razvy isi spuse in gand "Ar fi foarte frumos sa intreu si eu in aceasta Agentie" .El in acest moment a depus o cerere pentru a intra in Hitman Agency ,asteptand raspunsul liderului. Multumesc.

Cate ore jucati pe zi:7 ore

Poza cu stats: http://postimage.org/image/2ho1y7f9g/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Jack

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 2 ani (+jumate de an cand am jucat cand era Lcn ykz, dropcar in SF , lume cata vrei in SF)

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece implica multa rabdare , inventivitate ,actiune rapida

Job-uri precedente: Medici,The triads The Mafia, PD

Job curent:Civil

Varsta(reala): 15 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Jack s-a nascut in Angel Pine intr-o zi de iarna.Tatal si mama lui traiau din ce castigau cu ziua.Jack la Varsta de 14 ani se inscrie la liceul militar din San Fierro,reusind sa darame recordurile liceului.La varsta de 18 ani se inscrie la Academia militara din Las Venturas,acolo unde da dovada de potential ridicat,asa ca dupa 4 ani de instruire este pus in prima lui misiune.Pentru prima data ii sunt testate abilitatile de lupta, asa ca a fost, dupa a 3 a misiune cel mai tanar Sergent.La 25 de ani intra in echipa de actiuni speical Task Force 141.Dupa cateva misiuni,este pus intr-o siutatie impreuna cu echipa lui sa infiltreze intr-o casa bine pazita sa fure un laptop si sa fuga cu el.La intoarcerea din misiune, cand normal ar fii trebuit sa predea laptopul,Colonelul Sanders ii impusca toti prietenii lasand-ul singur in Siberia cu doar 1 pistol sa se lupte cu cei care pazeau accea casa.A fugit o lunga perioada de timp.Cu ultimele puteri a reusit sa de oamenii locului care l-au ingrijit timp de o luna.Dupa ce si-a mai revenit,Jack pleaca din Siberia, ajunge in San Andreas, acolo unde se intalneste cu prietenul lui vicentzo,care il ajuta cu ceva bani si un apartament.Intr-o zis Jack si VicenTzo s-au intalnit la un bar,Jack a inceput sa-i povesteasca ce s-a intamplat in siberia,auzind astea Vicentzo ii spune ca exista o agentie unde poate gasi ajutor pentru a reusi sa se razbune pe Colonelul Sanderson pentru ceea ce a facut.Jack a luat contactul cu aceasta agentie si acum incearca sa vada daca v-a putea intra in ea.

Cate ore jucati pe zi:4 +ore depinde de zi

Poza cu stats: http://i1119.photobu...r/sa-mp-091.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Derrek

Level: 11

De cat timp jucati pe server: Din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este cea mai respectata factiune,si este visul meu de a ma alatura voua.

Job-uri precedente: Mafia

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului : Derrek s-a nascut in apropierea orasului Los Santos.El stia sa manuiasca arma inca de la o varsta destul de frageda.El se imprietenise cu mafioti,cu oameni ce nu il puneau pe un drum bun.El ii ajuta cu traficul de droguri,de arme si chiar cu omoratul rivalilor.Parintii sai erau Consilieri si au observat ca Derrek nu mai trecea pe acasa asa ca au alertat fortele de ordine.Acestia l-au gasit pe Derrek in cazinoul Four Dragons.Ei l-au adus acasa unde parintii l-au sfatuit sa invete carte deoarece acestia doreau ca Derrek sa devina politist.La varsta de 14 ani Derrek a fost chemat de tatal sau in fata primariei unde se afla comandantul poltitiei,HkR.HkR i-a explicat lui Derrek ca nu faci bani numai prin afaceri ilegale,ci poti detine si un job legal.Atunci Derrek s-a gandit sa devina reporter.Parintii sai erau fericiti deoarece fiul lor si-a gasit in sfarsit un job legal.Derrek era mereu prezent la sedinte,asculta de cei cu rang mai mare,si era cel mai iubit de colegi.Intr-un timp Derrek a devenit Manager la acea firma.El se ocupa cu casieria,primea banii pe anunturi.Intr-o zi cei din Triade au venit si au jefuit sediul in care se aflau banii.Atunci Derrek a fost demis din acea functie deoarece nu a fost prezent la locul de munca atunci cand s-a intamplat nenorocirea.Derrek si-a trimis CV-ul pentru a deveni politist,deoarece el vroia sa ii prinda pe acei nemernici ce au jefuit sediul reporterilor.El a primit un raspuns care l-a inveselit.A fost acceptat pentru teste.El a trecut cu brio testele de alergare.Insa la simulare a intervenit o masina de culoare maro in care se aflau 4 Triade.Atunci Derrek si-a dat seama ca nu mai este o simulare.Pistolul cu gloante de cauciuc a fost inlocuit cu cel cu gloante adevarate.Derrek a prins suspectii si a fost angajat ca Ofiter.El se descurca foarte bine ,asa ca a fost promovat.Apoi el a primit un mesaj de la cei care se ocupau cu intretinerea cazionului Four Dragons doresc sa il angajeze,si a primit o oferta de nerefuzat.Acesta si-a lasat insigna si pistolul in dulap,si dus a fost.Cand a ajuns la cazino a fost intampinat de liderul Mafiei,Deejayk,el a observat ca Derrek trage foarte bine cu arma si ca nu are frica de wanted.Dupa mult timp Derrek a fost promovat la rangul de Criminal al familiei.Cand a primit vestea de la amicii sai,aceea ca Hitman recruteaza,Derrek nu a mai stat pe ganduri si-a dat demisia din Mafie si a trimis CV-ul celor din Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore.

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/847/samp246o.png/

Link to comment
Share on other sites

Model cerere:

Nume in joc: TayLorrrr

Level: 14

De cat timp jucati pe server: iarna 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa,respectata si cu membri capabili si maturi .

Job-uri precedente: Ballas , FBI , Triade

Job curent: -

Varsta(reala): 15 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

TayLorrrr s`a nascut intr`un cartier al orasului Los Santos. El avea o familie saraca, tatal sau lucra ca om de serviciu la o banca , iar mama lui suferea de cancer. Prin munca care o avea tatal sau, nu putea intretine toata familia, asa ca a inceput sa faca bani ilegal, prin a fi dealer. Cu timpul TayLorrrr incepe sa creasca si afla de jobul tatalui sau, nu fiind de acord cu acesta, spunandu`i sa termine cu transporutile ilegale . S`a intamplat ceva groaznic, murind din nefericire mama lui TayLorrrr. Acum au ramas doar cei doi, incercand sa faca niste bani, dar la varsta de 15 ani TayLorrrr ramane singur pe lume, tatal lui murind intr`un accident. Cu timpul s`a angajat si el intr`un atelier, facand niste bani pentru a se intretine . A stat o perioada indelungata, pana cand acel atelier a dat faliment, TayLorrrr ajungand incet spre faliment . A vandut casa parintilor si s`a mutat in chirie intr`un cartier de gangsteri . Acolo a aflat de un gang puternic, numit Ballas, si cam vroia sa intre in el. Peste putin timp, TayLorrrr intra in acel gang, si devine si el un dealer. Incetul, cu incetul, TayLorrrr si`a facut o reputatie rea, neplacandu`i si s`a gandit sa iasa din Ballas. A vazut ca FBI accepta membri asa ca TayLorrrr se apuca sa invete regulamentul FBI`ul si intra in FBI . Acolo i`a mers destul de bine, descurcandu`se de minune, dar inactivitatea lui l`a dus la demitere. Acum ca TayLorrrr a vazut ca Agentia Hitman recruteaza, s`a gandit sa`si depuna CV`ul, sperand sa primeasca un raspuns pozivit.

Cate ore jucati pe zi: 3-4 ore

Poza cu stats: ke9g6w.png

# Am postat de pe contul fratelui meu, scuzati

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sobo

Level: 10

De cat timp jucati pe server: nu prea stiu sigur

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune puternica si activa

Job-uri precedente: Car Jacker , News

Job curent: Detective

Varsta(reala): 16 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Sobo s-a inascut in Las Venturas , cu parinti saraci , mama lui era servitoare la o familie bogata , iar tata-l lucra ca sofer pe tir , el nu se prea intalnea cu familia , intr-o zi tata-l lui nu s-a intors acasa de douo saptamani , iar la usa noastra a atut un politist , mama a deschis usa , iar acesta ne-a spus ca tata a fost gasit mort , in tir , el adormise la volan si s-a busit.Mama auzind acestea a facut stop-cardiac , a murit si ea , iar sobo la o varsta frageda de numai 14 ani , a ramas orfan.Acesta si-a propus sa se mute in Los Santos pentru as-i lua un job , aici a intalnit multi hackeri si multi huligani , acesta fiind mic s-a aventurat , s-a angajat ca hot de masini.Ducea un trai cat de cat bun , pana cand mafiotii nu-l mai platisera de luni bune , el s-a dus si i-a reclamat la politie , acestia au fost prinsi.Dupa aceea sobo s-a angajat ca reporter , dar nu castiga multi bani , iar apoi a devenit detectivi , el isi face banii din pariuri si evenimente , acesta a promis ca niciodata nu va mai avea de aface nu vreun mafiot.Dar acum a depus un CV la Agentia Hitman si spera ca va avea succes.

Cate ore jucati pe zi: 8/9

Poza cu stats: ifxvz9.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Sayid

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 3 luni +

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece doresc sa colaborez cu niste oameni cu experinta si care pot duce un lucru la bun sfarsit..

Job-uri precedente: Smurd,SFR

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Sayid s-a nascut in orasul Los Santos.El locuia impreuna cu familia lui,intr-o noapte cand toti dormeau,se aud pasi pe scari iar apoi in toata casa rasuna focuri de arma.Sayid se scoala speriat si se ascunde in dulap pana dimineata.Dupa aceea fuge direct spre usa si se duce la bunica lui care statea la doar 2 strazi distanta,acesta i-a povestit tot ce s-a intamplat iar bunica da telefon la politie.Politia nu a gasit nici o amprenta sau vreun indiciu despre cine ar fi putut face acest lucru dar mai mult ca sigur era vorba de niste mafioti deoarece au furat toate bunurile de valoare din casa.Andreidef a fost crescut in continuare de catre bunica sa care nu o ducea tocmai bine cu banii si care cateodata nu manca zile intregi doar pentru a-i lasa lui.La varsta de 10 ani bunica sa ii poveste mai bine ceea ce s-a intamplat atunci cu parintii lui deoarece el avea doar 6 ani cand s-a intamplat acest lucru.De atunci a inteles ca trebuie sa lupte pentru a-i razbuna.Timp de 7 ani s-a pregatit in fiecare zi pentru momentul in care va implini 17 ani...Implineste 18 ani si chiar de ziua lui isi ia ramas bun de la bunica si promite sa o viziteze de cate ori poate.Hoinareste pe strazi 2-3 zile iar apoi este intrebat de niste oameni de ce este asa suparat si nelinistit.Acesta le povesteste ce s-a intamplat cu parintii lui si ca vrea sa ii razbune.Ei il intreaba daca vrea sa li se alature lor si sa ii gaseasca pe cei care au facut acest lucru.Sayid accepta propunea si este hotarat sa ii razbune.....dar nu singur...impreuna cu membrii Agentiei HITMAN.

Cate ore jucati pe zi: Intre 10-13 ore...

Poza cu stats: http://tinypic.com/r/2r5re4y/7

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Naughty

Level: 10

De cat timp jucati pe server:din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman:Este ce-a mai buna factiune si o factiune foarte serioasa

Job-uri precedente: DNB..NG..Ballas..The Mafia

Job curent: Civil

Varsta(reala):18 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Naughty s-a nascut la periferia orasului Los Santos, intr-o familie saraca.Mama lui era somera,iar tatal sau nu avea un job stabil.Intr-o zi de duminica pe cand parintii lui Naughty se intorceau de la biserica au fost prinsi intr-un conflict de mafioti.Tatal murise pe loc, iar mama sa a ramas paralizata pe viata.Naughty fara nici un sprijin financiar se lasa de scoala si incepe sa munceasca ca sa o poata intretine si pe mama lui.El se hotaraste sa isi ia un job,iar jobul ales este car jacker.Naughty nu facea foarte multi bani din furtul masinilor, insa acest job ii asigura "un trai decent" .La varsta de 17 ani kWai a auzit vorbinduse pe strada de o agentie de hitmani din orasul Los Santos.El se duce la Directorul agentiei (KiD) si isi depune CV-ul.

Cate ore jucati pe zi:6+

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/842/samp097jx.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Balo

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 1 an

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc de mult sa intru in aceasta factiune si vreau sa imi incerc norocul si acum.

Job-uri precedente: Grove.Triads

Job curent: --

Varsta(reala): 18 Ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Balo s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.Urmatorii ani au fost groaznici pentru Balo iar pierderea tatalui il afectase foarte mult.Vazand ca familiei ii merge mai greu fara tatal sau,la 17 ani Balo a furat o masina pe care a vandut-o pe bani putini pentru ca familia sa aiba ce manca.Timpul trecea iar furtul de masini era din ce in ce mai riscant.La varsta de 19 ani sa hotarat sa inceapa traficul cu arme si materiale in grove street sfatuit de un prieten pe nume SlowLy. La varsta de 20 ani mama lui a suferit un accident in drum spre casa.Dupa mai multe operatii suferite a decedat,Balo ramanand singur.Era foarte suparat din cauza mortii mamei sale si asa si-a inceput viata de vagabond.S-a alaturat celor din Greove Street pentru o perioada ,omorand rivalii si castigand bani.Dupa o vreme frumoasa petrecuta alaturi de membrii gangului,Balo pleaca in San Fierro pentru o pentru a se alatura celor din Triads.Dupa o luna Balo hotaraste sa parasesca factiunea din cauza unor neintelegeri.Intors in Los Santos Balo doreste sa devina asasin.

Cate ore jucati pe zi:4-5

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/854/samp001in.png/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sMokeR

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2 ani si 5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place sa imi fac dusmanii sa sufere.

Job-uri precedente: Scoala, F.B.I, NG, PD

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului : sMokeR s-a nascut in Los Santos intr`o familie care era formata dinmama sa, tatal sau si cei doi frati mai mari. La varsta de 10 ani sMokeR a dorit sa mearga si el la scoala ca restul copiilor, dar parintii nu l`au lasat din cauza neajunsurilor materiale, astfel sMokeR a crescut impreuna cu familia sa numa din salariul tatalui pana la varsta de 15ani. La acea varsta i`a fost oferit un loc de munca pe care l`a acceptat imediat pentru a`si putea ajuta familia cu tot ce ii sta in putinta.Nu s`a vaitat la nimeni ca ii este greu pentru ca stia ca nu are incotro, dar la varsta de 18ani a primit o veste tragica, cum ca tatal sau a fost ucis la locul de munca de catre un gang ce purta numele de "Ballas". Din acel moment a jurat ca va cauta o cale prin care sa se poata razbuna. Mergand trist si suparat pe strada observa in fata lui un bar ce se numea "Ten Green Bottles". Intra in aceasta si se aseaza la masa dupa care vine un domn inalt care il intreaba care este motivul starii lui. Dupa o scurta descriere acest domn inalt isi da imediat seama despre cine este vorba. Dupa o scurta conversatie ii acorda sansa de i se alatura gangului Groove Street pentru a-si putea razbuna tatal. La scurt timp dupa alaturarea sa in acest gang intra in puscarie pentru o crima asupra unui membru din gangul ce-i asasinase tatal. La varsta de 25ani este eliberat pentru buna purtare si munca in folosul comunitatii si decide sa-si faca o facultate si sa se angajeze la cel mai mare departament de investigatii, doar asa isi putea razbuna in totalitate tatal, arestandui pe cei ce l-au facut sa treaca prin acea drama. Dupa cativa ani de facultate este angajat de catre cei din "Biroul Federal De Investigatii" si usor usor reuseste sa-i aresteze pe toti ce-i implicati cu multi ani in ura la uciderea propriului tata. La scurt timp este ales general al armatei unde-si petrece un scurt timp din viata deoarece este demis din cauza unor probleme din trecut, dar el dorind sa ramana aproape de politie isi depune un cv catre departamentul de politie Los Santos unde este acceptat. Dupa cateva luni acesta isi depune demisia. Asa a ajuns ca in ziua de astazi sa-si doreasca foarte mult sa devina un bun asasin platit bazandu-se pe intuitiile sale.

Cate ore jucati pe zi: De cat e nevoie, 3/4ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/192/samp068xu.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mugur

Level: 10

De cat timp jucati pe server: 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: O factiune organizata

Job-uri precedente: Sfr , Grove .

Job curent: Civil

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi frumoasa de primavara,apare pe lume un baiat special.Parintii lui il abandoneaza in apropiere de Area 51 deoarece nu aveau cum sa il intretina.Este gasit de un soldat care si-a pierdut fiul in razboi si l-a dus pe Mugur la spital pentru ingrijiri;acest soldat s-a hotarat sa il ia in adoptie,deoarece semana foarte mult cu fiul lui si a hotarat sa ii puna numele Mugur si il faca soldat.Dupa trecerea anilor,baiatul a crescut si a mers in armata alaturi de "tatal" lui.Dupa multa munca ajunge Capitan si un om de incredere , cunoscut in toate departamentele de politie.Liderul sau a aflat de curand ca parintii lui au fost ucisi de cineva si a decis ca e timpul sa ii spuna adevarul despre parintii lui.Mugur fiind sigur ca e vorba de un fost soldat,a parasit armata impreuna cu prietenii lui cei mai buni si a aflat ca exista o agentie temuta de toata lumea , dar despre care se spunea ca era cea mai unita cu oameni minunati.A hotarat sa intre in aceasta agentie,dar cum nu a dat de lider,a facut o aplicatie pentru reporteri in speranta ca va afla mai multe detalii despre moartea parintilor sai.Au trecut cateva luni,nu a aflat nimic,dar in schimb a aflat ca prietenii lui fac deja parte din agentie.A hotarat sa isi trimita CV-ul si spera sa fie alaturi de prietenii lui care ii erau , sunt si vor fi ca o familie petru el.

Cate ore jucati pe zi: 8+

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp000wfc.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: ShOoK

Level: 17

De cat timp jucati pe server: 2ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: O factiune foarte serioasa,si excelent de organizata.

Job-uri precedente: FBI / PD / Triads

Job curent: Civil [ Detectiv ]

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): ShOoK s-a nascut acum 16 ani intr-un sat de pe langa Los Santos. El traia impreuna cu parinti lui, tatal sau lucra printre vecini deoarece nu avea un loc stabil de munca, mama sa muncea ca asistenta la spitalul din Los Santos. La varsta de 16 ani ShOoK si-a parasit familia si a plecat in Los Santos ca sa isi gaseasca un loc de munca. S-a angajat ca mecanic intr-un paint de pe langa VineWood, aici avea un salariu destul de bun, castiga in jur de 1000$/h. Dar aceasta munca nu era pentru el, el isi dorea ceva mai serios. Intr-o zi a intalnit un om cu un aspect asiatic, mai tarziu a aflat ca el facea parte dintr-o mafie numita "Triads" asa ca a inceput sa il caute. Nu dupa mult timp l-a intalnit si la intrebat daca poate fii recrutat in familia lui, zis si facut acum ShOoK facea parte dintr-o mafie puternica punand stapanire pe orasul San Fiero. A fost nevoit sa omoare oamenii nevinovati in drumul lui catre succes dar acest succes nu a durat prea mult deoarece acum il mustra constiinta asa ca a fugit din San Fiero. ShOoK este din nou civil , si isi cauta de munca, asa ca a aplicat la Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: 4

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/191/samp732.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Smiley

Level: 15

De cat timp jucati pe server:2 ani ( aproape )

De ce doriti sa intrati in Hitman:Pentru ca este o factiune capabila si serioasa.

Job-uri precedente: Police Departament , License Faction , Ballas , Police Departament

Job curent: Detectiv - Skill 5

Varsta(reala):17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Totul a inceput pe 3 Octombrie. S-a nascut Smiley. Acesta s-a nascut in orasul Los Santos. El provenea dintr-o familie unita , fericita si cu o stare materiala moderata. In orasul Los Santos a venit o vremea foarte grea pentru toti cetateni. Parinti lui au ramas fara bani , acestia au fost nevoiti sa se mute in orasul Las Venturas la niste prieteni de familie. Tatal sau s-a anagajat ca Manager la un Casino vestit din Las Venturas. Dupa o luna de munca , a primit salariul bine meritat. El s-a hotarat impreuna cu un prieten sa isi incerce noroc la Casion-ul unde lucra.A fost o zi norocoasa. Ei au castigat o suma foarte mare de bani la Casino. Au deschis un Casino. Smiley se ocupa de administratia cazinoului.Acolo a cunoscut foarte multi oameni , si-a facut prieteni si incet , incet a inceput sa joace si el la Casino. Nu a fost decizie proasta. A inceput sa castige foarte multi bani. Afacerea de familie mergea foarte bine. Rugat de tatal sau , Smiley a ramas sa inchida Casino-ul si sa predea bani la banca. Mai multi membrii Ballas au intrat in Casino inarmati cu AK47 si Deagle. Ei l-au amenitat pe Smiley ca daca nu le dau banii doriti o sa ii omoare familia. Acestia au plecat cu bani familiei.Speriat , Smiley a chemat politia. Politia a cerut ajutorul F.B.I pentru a investiga cazul. A durat o vesnicie.In cele din urma F.B.I le-a spus familiei ca nu au putut gasi pe nimeni.Smiley dezamagit , a inceput o investigatie pe cont propiu.Fara succes. El a dorit razbunare pentru el si familia sa. El a gasit sprijin de la Leader-ul Gang-ului Da Nang Boy , JunYorU. El l-a facut un membru al Gang-ului. Acolo si-a facut foarte multi prieteni adevarati , a capatat experienta de viata si nu in ultimul rand , razbunare. Smiley era rival cu Ballas. El a comis o multime de infractiuni precum : Trafic de arme , Trafic de Droguri. Mai tarziu a realizat ca razbunarea nu este o solutie. A iesit din Da Nang Boys dar a ramas prieten foarte bun cu JunYorU dar si cu ceilalti colegi. A incercat sa intre in F.B.I si a reusit. A obtinut merite foarte bune pentru cazurile rezolvate si infractorii arestati. A promovat si a devenit respectat. Mai tarziu a iesit din F.B.I si cu ajutorul Directorului Agentiei Hitman , kidzeen a devenit membru` al Agentiei.Smiley a fost capabil si demn de meseria lui , dar tot nu se simtea implinit. Acolo a gasit un colectiv unit , capabil dar si prieteni adevarati. Dupa ce si-a asumat un risc foarte mare de a indeplini contractul pe un om foarte important , acesta a fost foarte aproape sa fie ucis de catre politie. A iesit din Agentie , multumindu-i lui Kidzeen pentru sansa oferita.Smiley si-a pastrat respectul fata de Kidzeen si de Agentiei. Dar el a fost nevoit sa urmeze o alta cale , calea dreptatii. A urmat Academia de Politie si facultatea de Drept.A intrat in Los Santos Police Departament cu ajutorul lui sNs. In Police Departament s-a maturizat , a inteles ca puterea aduce cu sine si responsabilitati mari. Acum , el doreste sa intre din nou in Hitman Agency pentru a putea realiza o schimbare in viata sa.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/853/samp564b.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Dedrick_Writh

Level: 12

De cat timp jucati pe server:1 an jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman:Pentru ca este o factiune serioasa in care disciplina e pe primul loc+imi e dor de acele vremuri.

Job-uri precedente: Police Departament,SMURD,Hitman,DNB,UST,Mafia

Job curent:Detective(http://imageshack.us/photo/my-images/508/samp425b.png/)

Varsta(reala):16 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Dedrick_Writh s-a nascut intr-o zi de vara in orasul Los Santos.Traind si crescand intr-o familie bogata,Dedrick a avut mereu tot ce voia.Tatal sa-u lucra la F.B.I iar mama s-a lucra ca Directoare de banca.La varsta de 16 ani,Dedrick a intrat intr-un anturaj dubios,umbland numai cu golanii mai mari ca el,care spargeau masini.Afland,tatal sa-u nu l-a mai lasat sa mai iese din casa fara un bodyguard pentru al tine departe de anturaj.Trecand si pedeapsa,Dedrick a inceput iar sa umble pe strazi cautand distractie.A gasit Cursele de caii.Bagand toti banii la curse,Dedrick ramansese fara niciun ban in buzunar,iar familia nu ii mai dadea nimic.Ajuns la ultimi banuti,Dedrick a luat bani de la camatari.In sfarsit,castigase si el la curse.Cand a vrut sa returneze banii la camatari,acestia sa-u opus cerand o suma dubla.Neavand aceasta suma,camatarii ia-u dat un verdict coplestior.Daca nu dadea banii,ii omorau familia.Timp de 2 saptamanii,Dedrick a umblat din poarta-n poarta pentru a cere bani,dar nimeni nu i-a oferit nimic.Precum au spus,camatarii au si execut.Familia lui Dedrick_Writh fusese omorata de catre camatari.

Ajuns la varsta de 19 ani,Dedrick a jurat la mormantul familiei ca se v-a razbuna pe acei camatarii chiar cu pretul vieatii lui.De aceea Dedrick_Writh si-a depus CV-ul pentru Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: Depinde 8-9h

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/692/samp424lqo.png/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...