Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: moses

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Old times...mi s-a facut dor de aceasta factiune , si de turok :(

Job-uri precedente: lider ballas

Job curent: civil

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Buna. Ma numesc moses , si m-am nascut la periferia orasului Los Santos , aproape de o ferma.De mic , am crescut prin imprejurimi , si mi-au placut animalele. La varsta de 10 ani , a trebuit sa ma angajez la ferma , sa mulg oile si vacile , ca sa pot vinde laptele sa imi intretin familia. Intr-o zi , niste hoti au furat animalele , iar eu l-am recunoscut pe unul din ei. De curand am aflat de o agentie , care isi spun Agentia Hitman , si care iti rezolva problemele contra cost. Am apelat la aceasta agentie , unul din cei care au furat animalele a fost asasinat , iar dupa cativa ani , am decis sa imi schimb radical viata , si sa ma alatur agentiei. Dupa o lunga perioada , acei hoti s-au aratat iar la acea ferma , iar eu de pe turnul de apa , le-am dat cateva gloante dupa ceafa , si am razbunat animalele.

-Intelegeti faptul ca o data demisi din agentie nu va mai puteti intoarce ? Da

Cate ore jucati pe zi: muuulte

Poza cu stats: http://img834.imageshack.us/img834/9214/samp598dc.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Cnawp

Level: 9

De cat timp jucati pe server: Din mai 2011.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Mi se pare o factiune serioasa , bine organizata , cu un lider capabil.

Job-uri precedente: -

Job curent: Detective

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Pe data de 8 Octombrie 1995 la maternitatea orasului Los Santos vine pe lume un bebelus pe nume cnawp , cantarind 3200 grame si avand inaltimea de 51cm. Acest baietel avea o familie modesta care statea in chirie la marginea orasului Los Santos . Tatal bebelusului lucra in fiecare zi de dimineata pana seara tarziu pentru a asigura familiei un trai decent iar mama acestuia de asemenea lucra foarte mult. Intr-o zi proprietarul apartamentului in care statea familia a decis sa dubleze pretul chiriei . Tatal lui cnawp a facut tot posibilul sa aduca banii necesari dar nu ar reusit iar pentru asta proprietarul apartamentului a omorat intreaga familie a baiatului . De atunci baiatul doreste sa-si gaseasca un loc de munca unde sa dobandeasca respect si de unde sa poata sa-si razbune parintii platind cu aceeasi moneda proprietarului.

Cate ore jucati pe zi: 7-8

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sMokeR

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 2 ani si 5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place sa imi fac dusmanii sa sufere.

Job-uri precedente: Scoala, F.B.I, NG, PD

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului : sMokeR s-a nascut in Los Santos intr`o familie care era formata dinmama sa, tatal sau si cei doi frati mai mari. La varsta de 10 ani sMokeR a dorit sa mearga si el la scoala ca restul copiilor, dar parintii nu l`au lasat din cauza neajunsurilor materiale, astfel sMokeR a crescut impreuna cu familia sa numa din salariul tatalui pana la varsta de 15ani. La acea varsta i`a fost oferit un loc de munca pe care l`a acceptat imediat pentru a`si putea ajuta familia cu tot ce ii sta in putinta.Nu s`a vaitat la nimeni ca ii este greu pentru ca stia ca nu are incotro, dar la varsta de 18ani a primit o veste tragica, cum ca tatal sau a fost ucis la locul de munca de catre un gang ce purta numele de "Ballas". Din acel moment a jurat ca va cauta o cale prin care sa se poata razbuna. Mergand trist si suparat pe strada observa in fata lui un bar ce se numea "Ten Green Bottles". Intra in aceasta si se aseaza la masa dupa care vine un domn inalt care il intreaba care este motivul starii lui. Dupa o scurta descriere acest domn inalt isi da imediat seama despre cine este vorba. Dupa o scurta conversatie ii acorda sansa de i se alatura gangului Groove Street pentru a-si putea razbuna tatal. La scurt timp dupa alaturarea sa in acest gang intra in puscarie pentru o crima asupra unui membru din gangul ce-i asasinase tatal. La varsta de 25ani este eliberat pentru buna purtare si munca in folosul comunitatii si decide sa-si faca o facultate si sa se angajeze la cel mai mare departament de investigatii, doar asa isi putea razbuna in totalitate tatal, arestandui pe cei ce l-au facut sa treaca prin acea drama. Dupa cativa ani de facultate este angajat de catre cei din "Biroul Federal De Investigatii" si usor usor reuseste sa-i aresteze pe toti ce-i implicati cu multi ani in ura la uciderea propriului tata. La scurt timp este ales general al armatei unde-si petrece un scurt timp din viata deoarece este demis din cauza unor probleme din trecut, dar el dorind sa ramana aproape de politie isi depune un cv catre departamentul de politie Los Santos unde este acceptat. Dupa cateva luni acesta isi depune demisia. Asa a ajuns ca in ziua de astazi sa-si doreasca foarte mult sa devina un bun asasin platit bazandu-se pe intuitiile sale.

Cate ore jucati pe zi: De cat e nevoie, 3/4ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/192/samp068xu.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Amarok

Level: 12.

De cat timp jucati pe server: De cateva luni,mai exact de pe data de 3 - iulie - 2011

De ce doriti sa intrati in Hitman: Vreau sa incerc aceasta factiune pentru ca imi place ideea de silent assassin.

Job-uri precedente:NG / UST ( detectiv/drugs dealer/reporter - skill 5/skill5 / skill 3 )

Job curent: Detectiv

Varsta(reala):17 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Amarok a fost nascut intr-un sat de la marginea orasului Las Venturas.El provenea dintr-o familie normala dar nu aveau o situatie financiara tocmai ok.Crescand,baiatul isi dorea tot mai mult sa ajunga undeva sus si anume la conducerea statului.Baiatul se tinea foarte bine de scoala pana intr-o zi cand,ajuns acasa a vazut-o pe mama sa plangand.Speriat s-a dus repede la ea si a intrebat-o de ce plange dar in zadar,nu a primit niciun raspuns.Peste ceva timp s-a dus din nou la ea iar aceasta i-a spus ca economiile facute de ea si tatal lui nu mai sunt,era vorba de 100.00$,bani pe care baiatul trebuia sa ii primeasca la majorat.Suparat,dupa ce a aflat toate acestea,baiatul a dorit sa afle adevarul,fapt pentru care a sunat la 911 sa vina politia.Politia locala s-a deplasat la casa unde baiatul locuia,au prelevat probe ce ar putea sa ii ajute la prinderea infractorului.Intr-un final,politia isi facuse datoria si aflase cine era faptasul,un gangster ce facea parte din supranumitul gang : Ballas.Dupa ce a terminat scoala,baiatul a ajuns membru al Armatei.Isi facea bine treaba pana cand,intr-o zi,certandu-se cu un coleg din cauza unui nimic,a fost demis.Vazand ca politia nu e de el s-a alaturat unui garaj de tuning numit Underground Street Tuning.Ii placea foarte mult sa faca curse cu masini tunate,sa faca pariuri si asa mai departe.Atmosfera era una placuta iar activitatea era una intensa dar era cam problematic,facea multe crime si wanted.Datorita unei neintelegeri ( o gluma cu un prieten ) si wanted-ul facut in exces,Amarok a fost demis.Acum isi doreste sa experimenteze ideea de silent assassin si de aceea doreste sa isi depuna CV-ul la agentia care este respectata pe server,Agentia Hitman.

Cate ore jucati pe zi: Cand am timp,nu am un orar prestabilit,dar in general joc cam 8-10 ore pe zi.

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/190/samp001nkf.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Edy

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 2 ani si 2 luni ( iunie 2009 )

De ce doriti sa intrati in Hitman: Sa fac contracte si sa fiu alaturi de cei mai buni prieteni

Job-uri precedente: Grove, F.B.I, PD

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 15 in septembrie

Biografie a caracterului : In septembrie '82, intr-o noapte furtunoasa de toamna, cu cateva minute inainte de miezul noptii, pe paturile din spitalul Montgomery, intr-o familie de fermieri si tarani, se naste un baietel care cantarea 3,2 kg. A fost botezat Eduard, iar viitorul sau nu era preconizat altfel decat al familiei, parintii sai ii pregateau cateva hectare arabile pe care sa lucreze impreuna cu ei. Viata sa a fost linistita pana la varsta de 12 ani, cand mama sa moare de cancer, iar singurul venit din familie, cel al tatalui nu era indestulator pentru cei 3 copii. Atunci, tatal sau s-a schimbat total, a inceput sa aiba afaceri cu tigari, droguri si arme cu cei din gang-ul ballas, condus de moses. Edy fusese dat la scoala, invatand sa scrie, sa citeasca si sa-i placa destul de mult scoala. Asa ajunge pana in clasa a 12-a, cand trece BAC-ul cu nota 9,79, si este hotarat sa mearga la facultate. Atunci, datoriile tatalui sau fata de ballas crescusera destul de mult, iar tangentele nu mai era asa de stranse intre ei. Intr-o noapte, tatal sau este asasinat de cativa ballas in propria casa, atunci visele lui Edy sunt spulberate, renunta la orice, si se inroleaza in Grove Street, gand condus de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, filtzeR. Sta acolo 2 ani de zile, se razbuna in nenumarate randuri pe gang-ul rival, iar dandu-si seama ca treaba lui este terminata si este invitat de prietenul Dragos in F.B.I, accepta fara niciun dubiu, incepand o viata noua, aici isi face din ce in ce mai multi prieteni, prinde multi infractorii si isi face treaba mai bine decat oricine, dar, se hotaraste sa incerce si altceva, isi da demisia din Biroul de investigatii si isi depune CV-ul pentru a fi ofiter la sectia din Los Santos, aici este acceptat de Mihnea si trece testele cu brio, ramane ofiter pana avanseaza in grad, cand, dupa nenumarate greseli si neatentii, este demis. Datorita trecutului sau incarcat si deoarece isi facuse destui dusmani, pe langa marea de prieteni, hotaraste sa-si incerce norocul in Agentia Hitman, pentru a deveni mai ascuns si a-si face dusmanii sa moara.

Cate ore jucati pe zi: 5-6-7 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/651/samp001jt.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: umek

Level: 16

De cat timp jucati pe server: 2 ani cu aproximatie

De ce doriti sa intrati in Hitman: este o factiune cu activitate,imi place stilul silet asasin

Job-uri precedente: NG

Job curent: Detectiv

Varsta(reala): 16 peste o luna

Biografie a caracterului : Umek sa nascut in Los Santos,un oras foarte frumos cu foarte multi mafioti si gangstari.Umek vroia sa fie militar precum era tatal lui care a murit intr-o misiune de aviatie unde a avut un accident mortal,umek ramas singur cu mama lui,a reusit sa intre in Armata unde a avut o activitate intensa precum ar fi vrut tatal lui,el a crescut usor in rang si era unul dintre oameni de baza ai armatei,tot timpul avea misiuni grele si isi facea grija sa nu pateasca ca si tatal lui,dar fiin foarte pregatit a terminat fiecare misiune data de liderul lui.In armata si-a facut foarte multi prieteni pe care stie ca se poate baza oricand,dupa ceva timp sa gandit sa plece din armata vrand sa incerce ceva nou.Imediat dupa ce a demisionat a cumparat un ziar de la un magazin unde a vazut un anunt despre Agentia Hitman,acei oameni care mai sunt numiti Silent Asassins,i-a placut ce a citi si sa gandit sa faca un CV si sa il trimita la Agentia Hitman.

Cate ore jucati pe zi: 7-8 ore,depinde de zi si de programul meu

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/651/samp283e.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mr.Razvy

Level:14

De cat timp jucati pe server:2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune organizata, cu 2 lideri capabili

Job-uri precedente: Grove Street, The Triads, The Mafia

Job curent: -

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Mr.Razvy s-a nascut in San Fierro ,un oras foarte populat si cu multe incidente .Mr.Razvy find un pustean ,cu o groaza de prieteni (pintre care se numara SymBoL,Perpripiu,raKneT,D3v1L,Mitasik,The_Game,kidzeen,Accent,Jie,Alexinho, etc.) si fara bani , a incercat sa intre in National guard ,el a fost acceptat, impreuna cu Accent isi faceau treaba zi de zi .Liderul SoulSeeker(fostul lider NG) era foarte amuzant si glumetz ,dar avea si partea lui buna de a fi simtit cu tine .Mr.Razvy se saturase de National guard si incerca ceva nou , intre in factiunea Federal Bureau of Investigation .El ca de obicei isi facea treaba, el cu liderul Kamikazee(fostul Lider) se grupau cu Police Departament si cu cativa membri din Federal Bureau of Investigation si plecau la diferite war-uri .In unele esuau in unele isi duceau la bun sfarsit planul . Prieteni lui LoveLess si FullSpeed ,l-au ademenit pe Mr.Razvy in Grove Street unde nu a stat foarte mult pentru ca ii venise dorul de Federal Bureau of Investigation .El paraseste factiunea Grove Street si se reintoarce in Federal Bureau of Investigation cu multa putere ,placere si pregatit sa infrunte orce pericol .Kamikazee(fostu lider) il primeste cu drag inapoi . Mr.Razvy de data asta a stat mult in Federal Bureau of Investigation ,el isi indeplinise cazurile si se pregatea de altele mai noi si mai palpitante si periculoase . Devenise de la un timp foarte obosit , nu doarme nopti intregi cauta infractorul cine ar putea fi si pe unde ar putea fi . Mr.Razvy si-a spus in gand ca ar trebui sa iasa din Federal Bureau of Investigation si sa isi revina in fire .Asa si facut ,iesie din Federal Bureau of Investigation si in cateva zile ,saptamiani isi revenise la starea lui normala .El se plimba pe la gara ,si in ochii lui ii sare un om calm , ferm si foarte sever . Mr.Razvy se intereseaza de la amicii lui care il cunosc ,cine este acest om .El afla ca numele lui este TRK si este liderul factiuni Hitman Agency . Aceasta factiune Hitman Agency lucreaza foarte precis ,calm ,ferm ,linistit si in zone nepublice .Mr.Razvy isi spuse in gand "Ar fi foarte frumos sa intru si eu in aceasta Agentie" .El in acest moment a depus o cerere pentru a intra in Hitman Agency ,asteptand raspunsul liderului. Multumesc.

Cate ore jucati pe zi:7 ore

Poza cu stats: http://tinypic.com/v...pic=2qittef&s=7

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Vlad_Ioan

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 1 an si jumate

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune serioasa si matura

Job-uri precedente: Da Nang Boys(rank 3),Hitman

Job curent: Detective(skill 5)

Varsta(reala):18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):In anul 1993, in orasul Los Santos, a luat nastere un baietel pe nume Vlad_Ioan. Era un copil cuminte si nu prea sociabil, fiind singur la parinti. Avea rezultate bune la invatatura si era olimpic la multe materii. La varsta de 11 ani, mama si tatal sau au murit intr-un accident grav de masina pe Vinewood. Acest accident l-a schimbat complet, iar viata lui nu conta prea mult pentru el. Devenise unul din cei mai rai cetateni din Los Santos si politia era permanent pe urmele lui. El locuia singur in casa lui de pe Vinewood lasata mostenire de parintii sai. La varsta de 16 ani el s-a alaturat unui gang puternic unde avea multi prieteni, marele gang Da Nang Boys. Se intelegea bine cu conducatorul gang-ului si ajunsese important in gang, avand rank 3. Dupa multe crime, el a parasit gangul si doreste sa uite trecutul sau de gangster dorind sa devina un adevarat asasin platit.A aplicat la aceasta agentie si a primit un raspuns afirmativ.Dupa o perioada scurta de timp petrecuta in agentie,liderul a fost nevoit sa il demita pe Vlad_Ioan datorita restructurarilor.Acum,tanarul Vlad_Ioan doreste sa reintre in agentie unde doreste sa faca treaba buna si sa devina un ucigas in adevaratul sens al cuvantului.

Cate ore jucati pe zi: 8-9 ore

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/560/samp139b.png/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Music

Level: 11

De cat timp jucati pe server: 2 ani cred...daca nu si mai mult

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este bine organizata si imi place

Job-uri precedente: Scoala,PD,Ballas

Job curent: arms...>civil

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Music s-a nascut la periferia orasului San Fierro unde a incercat sa traiasca din putinul pe care il avea impreuna cu familia lui. In trecut au fost jefuiti de Grove Street0. Intr-o seara intunecoasa pe bulevardele Los Santosului 2 tipi dadeau tarcoale . Music observand ca nu il lasau in pace a marit pasul si intr-un tarziu reusind sa scape s-a refugiat dupa un tufis,dar linistea era profunda. Dintr-o data s-a auzit un foc de arma puternic dupa care un glont l-a lovit direct in umar. Acei barbati imbracati la costum bine aranjati il lega la ochi si l-au dus in ascunzatoarea lor. Dupa saptamani de recuperare si antrenamente Music s-a refacut complet si a vrut sa devina un asasin.

Cate ore jucati pe zi: 3-4

Poza cu stats: http://imageshack.us/f/593/samp096le.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Smiley

Level: 15

De cat timp jucati pe server: 1 an jumate - 2

De ce doriti sa intrati in Hitman: To be a contract killer

Job-uri precedente: Police Departament , Leader LF

Job curent: -

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): S-a nascut Smiley. Acesta s-a nascut in orasul Los Santos. El provenea dintr-o familie unita , fericita si cu o stare materiala moderata. In orasul Los Santos a venit o vremea foarte grea pentru toti cetateni. Parinti lui au ramas fara bani , acestia au fost nevoiti sa se mute in orasul Las Venturas la niste prieteni de familie. Tatal sau s-a anagajat ca Manager la un Casino vestit din Las Venturas. Dupa o luna de munca , a primit salariul bine meritat. El s-a hotarat impreuna cu un prieten sa isi incerce noroc la Casion-ul unde lucra.A fost o zi norocoasa. Ei au castigat o suma foarte mare de bani la Casino. Au deschis un Casino. Smiley se ocupa de administratia cazinoului.Acolo a cunoscut foarte multi oameni , si-a facut prieteni si incet , incet a inceput sa joace si el la Casino. Nu a fost decizie proasta. A inceput sa castige foarte multi bani. Afacerea de familie mergea foarte bine. Rugat de tatal sau , Smiley a ramas sa inchida Casino-ul si sa predea bani la banca. Mai multi membrii Ballas au intrat in Casino inarmati cu AK47 si Deagle. Ei l-au amenitat pe Smiley ca daca nu le dau banii doriti o sa ii omoare familia. Acestia au plecat cu bani familiei.Speriat , Smiley a chemat politia. Politia a cerut ajutorul F.B.I pentru a investiga cazul. A durat o vesnicie.In cele din urma F.B.I le-a spus familiei ca nu au putut gasi pe nimeni.Smiley dezamagit , a inceput o investigatie pe cont propiu.Fara succes. El a dorit razbunare pentru el si familia sa. El a gasit sprijin de la Leader-ul Gang-ului Da Nang Boy , JunYorU. El l-a facut un membru al Gang-ului. Acolo si-a facut foarte multi prieteni adevarati , a capatat experienta de viata si nu in ultimul rand , razbunare. Smiley era rival cu Ballas. El a comis o multime de infractiuni precum : Trafic de arme , Trafic de Droguri. Mai tarziu a realizat ca razbunarea nu este o solutie. A iesit din Da Nang Boys dar a ramas prieten foarte bun cu JunYorU dar si cu ceilalti colegi. A incercat sa intre in F.B.I si a reusit. A obtinut merite foarte bune pentru cazurile rezolvate si infractorii arestati. A promovat si a devenit respectat. Mai tarziu a iesit din F.B.I si cu ajutorul Directorului Agentiei Hitman , kidzeen a devenit membru` al Agentiei.Smiley a fost capabil si demn de meseria lui , dar tot nu se simtea implinit. Acolo a gasit un colectiv unit , capabil dar si prieteni adevarati. Dupa ce si-a asumat un risc foarte mare de a indeplini contractul pe un om foarte important , acesta a fost foarte aproape sa fie ucis de catre politie. A iesit din Agentie , multumindu-i lui Kidzeen pentru sansa oferita.Smiley si-a pastrat respectul fata de Kidzeen si de Agentiei. Dar el a fost nevoit sa urmeze o alta cale , calea dreptatii. A urmat Academia de Politie si facultatea de Drept.A intrat in Los Santos Police Departament cu ajutorul lui sNs. In Police Departament s-a maturizat , a inteles ca puterea aduce cu sine si responsabilitati mari. Acum , el doreste sa intre in Hitman a putea realiza o schimbare.

Cate ore jucati pe zi: 6-7

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/171/samp116lp.png/

Link to comment
Share on other sites

Guest Seven Souls

Nume in joc: LoVeLess

Level: 20

De cat timp jucati pe server: de 1 si 7 , 8 luni, nush sigur

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece imi place foarte mult si este o factiune serioasa si vreau sa arat lumii cine sunt eu

Job-uri precedente: Dupa wipe : Grove Street

Job curent: civil

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): LoVeLess s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge greu ,a inceput sa lucreze la varsta de 7 ani.Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau. La varsta de 16 ani el se imprieteneste cu niste baietii din cartier care il invata sa parieze la cursele de cai.Castiga niste sume frumusele, pe care le imparte cu prietenii.Cu banii castigati el se inscrie la un event de deagle pe care il castiga si isi descopera talentul sau la precizia glontului. Prietenii vazandu-l i-au zis ca el este pregatit sa devina un un gangster de temut asa ca s-a dus la Directorul The_Game sa isi depuna Cv-ul, el trecand testele a stat aici foarte mult , acum el s-a decis ca vrea sa fie un hitman , sa oamoare silent si nimeni sa nu il vada si s-a dus la Directorul TRK si si-a depus CV , si spera sa fie acceptat ca sa-si poata arata talentul in manuirea armelor.

-Intelegeti faptul ca o data demisi din agentie nu va mai puteti intoarce ? Da

Cate ore jucati pe zi: minim 6

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/803/gtasa2011081716205476.png/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Jie

Level: 14

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Nu am fost niciodata si as dori sa incerc.

Job-uri precedente: drugs dealer, arms dealer, carjacker.

Job curent: Nu am

Varsta(reala): 18 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): In anul 1993, in orasul Los Santos, a luat nastere un baietel pe nume Jie. Acesta avea o prietena pe nume Lenuta inca din copilarie. La varsta de 10 ani, Jie a trebuit sa se mute in San Fierro, pierzand legatura cu aceasta. Acolo a muncit ca mecanic auto la firma unchiului sau pana la varsta de 18 ani. A scos bani frumosi acolo, ajungand cu acei bani sa-si cumpere o casa in Los Santos. Mergand pe straziile orasului, din intamplare s-a revazut cu amica lui din copilarie. Acestia au discutat la un suc dupa care in plina aglumeratie, au fost atacati de renumitul gang Grove. Vazuandu-si prietena ranita, acesta s-a gandit sa aplice la factiunea Hitman pentu a-i invata minte.

Cate ore jucati pe zi: aproximativ 3 ore.

Poza cu stats: 2qs2zv8.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Orange

Level: 14

De cat timp jucati pe server: Iulie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place mult factiunea, cu toate ca nu am reusit decat in perioada Beta sa intru :))

Job-uri precedente: CJ, NR

Job curent: Detectiv (Skill 4)

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Orange s-a nascut în ora?ul Los Santos într-o familie saraca. A avut mereu probleme cu banii asa ca si-a cautat de lucru inca de mic. Astfel, a facut un ban cinstit lucrand ca si instructor. Dar dupa 3 saptamani s-a hotarat sa incerce altceva, asa ca a intrat intr-un gang. In final si-a dat seama ca locul lui nu este acolo, adica intre arme, omoruri, droguri hotarand sa revina inapoi la 'Scoala', factiune cinstita si respectabila.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 Ore

Poza cu stats: an24b7.png

  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Daca ai reusit sa intrii doar pe beta nu cred ca o sa intrii prea devreme pe oficial pentru ca

AGENTIA HITMAN NU MAI RECRUTEAZA

AGENTIA HITMAN NU MAI RECRUTEAZA

AGENTIA HITMAN NU MAI RECRUTEAZA

AGENTIA HITMAN NU MAI RECRUTEAZA

AGENTIA HITMAN NU MAI RECRUTEAZA

AGENTIA HITMAN NU MAI RECRUTEAZA

warn up

Edited by cRs
  • Upvote 7
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: BlitZ

Level: 9

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca vreau sa devin un assasin,si sa omor cat mai silent

Job-uri precedente: atmsdealer,carjacker

Job curent:carjacker ( in caz de ma acc imi iau detective)

Varsta(reala): 12 ( nu va luati dupa varsta am multa exp in samp )

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): BlitZ s-a nascut in frumosul oras Los Santos.El cand era mic,era un copil tacut,nu se baga in seama cu lumea.Chiar daca el nu facea prostii. Intr-o zi cand era noapte casa lui a fost jefuita de gangsterii,in timpul atacului mama si tatal sau au fost omorati. Doar BlitZ a mai supravetuit.Dupa ce s-a terminat atacul Blitz avea un sentiment de razbunare pentru toata lumea iar sangele lui "cuminte " s-a transformat in unul dornic de razbunare.El vroia sa se razbune pe gangsterii care i-au distrus viata fara a avea probleme cu politia sau cu alticineva de aceea,BlitZ vrea sa intre in Hitman Agency pentru a omora intr-un mod silent si nimeni sa nu afle cine a omorat acei oameni.

Cate ore jucati pe zi: Cam toata ziua

Poza cu stats:

  • Downvote 9
Link to comment
Share on other sites

Model cerere:

Nume in joc:Randy_Viper

Level:9

De cat timp jucati pe server:din 19.8.2011

De ce doriti sa intrati in Hitman:Casa fac treburi de mergcenar

Job-uri precedente:SMURD, Consilier

Job curent:Nici unu sunt CIVIL

Varsta(reala):14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Randy_Viper sa nascut in Los antos si el se gandea sa fie mercenar la varsta de 30 de ani sa bagat la Hitman argency si a avut misiuni foarte grele de exemplu a trebuit sa il ucida chear si pe primarul din Los Antos care bine inteles era pazit de vreo 100 de paznici.

Dar nu sa dat patut si a mers si a curuit toti paznici unu cata unu, dupa ce a indeplinit contractul pe primar a castigat 200.000$ si era foarte mandru de el si a inpartit acei bani cu gasca de Hinmani. si iaca asa sia continuat contractele pana si pe cei mai renumiti oameni.

Cate ore jucati pe zi:Stau dela ora 8 dimineata pana la ora 22 seara

Poza cu stats:http://imageshack.us/photo/my-images/89/statusul.png/

  • Downvote 8
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:yAk

Level:10

De cat timp jucati pe server:2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman:Ca sa pot indeplini contracte,sa fak parte dintro factiune unita

Job-uri precedente:politicieni,DNB,Triadele

Job curent:Triadele-recent am iesit

Varsta(reala):12

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):yAk sa nascut intrun sat de langa LS,in apropierea acelui sat,se afla baza hitman,de unde se nasteau multe povesti,cum ca acolo ar sta cei mai cruzi oameni din lume,de care yAk se temea.Tatal lui yAk era politician si mama sa reporter.yAk traia nici prea bine,nici prea rau,dar totusi era foarte fericit.El se juca mult pe afara,fugea toata ziua prin sat.Cum trecea timpul,yAk crestea,de la o vreme,sahotarat sal urmeze pe tatal lui si sa fie politician.El a aplicat,si a fost acceptat,a trecut testele si a fost foarte fericit sa fie alaturi de tatal lui.Acolo se plimba mai mult,organiza eventuri,ajuta playerii.El a promovat la Rank 2 si sa bucurat foarte tare.Dar de la un cert cu un coleg a demisionat.Acel coleg a intrat in sfr.yAk a stat civil o vreme.Intro zi el sa dus paan la 24/7 sa cumpere o paine,cand sa intors sia gasit parintii morti pe pat.Pe pieptul tatalui sau era un biletel pe care scria : "Sa n ute mai legi de mine niciodata,ca uite ceo sa patesti,cu drag Dan33".Atunci yAk sa enervat si a aplicat DNB,sperand sasi razbune parintii.El a fost acceptat si a trecut testele,Peste vreo 2 saptamani,el sia razbunat parintii,ia placut asa de mult in DNB incat a mai stat o saptamana,dupa care a demisionat pentru ca vroia sa intre in ceva mai mare,THE TRIADS.El a aplicat si acolo si a fost acceptat,a dat testele cu Accent,si lea trecut cu brio.El era iubit de toti colegii,pt talentul lui la arme si intelepciunea.Duap o vreme a promovat la rank 2.El a fost bucuros,si a continuat cu mats,kill etc.El sia pus in plan sa incerce factiunea suprema,Hitman Agency,o factiune unita,puternica,cunoscuta peste tot de cruzimea ei.El a aplicat si spera ca va fi acceptat.

Cate ore jucati pe zi:6-7

Poza cu stats: http://tinypic.com/view.php?pic=14mb60m&s=7

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Calypso

Level: 12

De cat timp jucati pe server: 1 an si 8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece este cea mai cautata factiune.

Job-uri precedente: Triade,Grove St. pe noul mod.

Job curent: Detective

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Calypso , un cetatean al orasului Los Santos , s-a nascut pe data de 12 martie 1996 la maternitatea orasului Las Venturas . Inca de mic viata lui a fost plina de peripetii , dar una dintre ele avea sa ii fie devastatoare . In urma unei expeditii facute impreuna cu parintii lui intr-o pestera ingusta si intunecata , acestia au fost ucisi datorita a doua focuri de arma . Dupa cele intamplate el a ramas singur pe lume , fara prieteni , rude si a realizat cat de grea este viata fara cei dragi si cat de greu este sa te descurci de unul singur. Cu toate ca era sarac lipit pamantul , acesta a cautat razbunarea parintilor lui de nenumarate ori , dar fara succes. Totul pana intr-o zi! Un vechi prieten l-a informat ca parintii lui au fost ucisi de un politist , iar singura lui sansa era aceea de a intra in Hitman Agency pentru a duce la bun sfarsit asasinarea politistului. La auzul acestor vorbe , Calypso nici nu a mai stat pe ganduri si si-a depus CV-ul la Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: 8 ore.

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/823/samp104sm.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Cypsa

Level: 13

De cat timp jucati pe server: 2 anii

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca e multa actiune si pentru ca imi place.

Job-uri precedente: SMURD , NG , DNB , PD , Ballas , Hitman

Job curent:Civil

Varsta(reala): 17 ani

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Cypsa s'a nascut in renumitul oras Las Venturas.Parintii lui erau proprietarii unui mic restaurant de laperiferia orasului.Cypsa a locuit cu ei mult timp,pana cand un grup de gangteri din Da Nang Boys le'a distrus restaurantul.De atunci Cypsa a fosr nevoit sa pleca in Los Stantos sa faca o scoala si sa'si faca niste bani pentru a'si putea ajuta aprintii.El a decis sa urmeze niste cursuri de medicina si in final a devenit medic.A facut niste bani frumosi si s'a intors la parintii lui.Familia lui a inceput sa renoveze rstaurantul pana cand l'au facut mult mai frumos ca si inainte.Cypsa s'a hotarat sa ramana cu parintii lui.A stau mult timp acolo si si'a facut un prieten care era gangster.Cypsa a intrat si el in lumea afacerilor ilegale si s'a hoatrat sa intre si el in gangul care i'a distru restaurantul.A reusit si a stat in gang destul de mult dar cand a venit vorba de restaurantul parintilor lui Cypsa s'a enervat s'a certat cu colegii lui si a plecat.Acum Cypsa vrea sa se intoarca in Los Santos dar nu mai vrea sa fie medic,acum vreau sa devina un asasin platit si a auzit ca in Agentia Htiman sunt cei mai buni asasini paltiti.Acum isi depune CV"ul la agentie cu speranta sa va invata cum sa devina un silet assasin.

Cate ore jucati pe zi: 7 ore

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...