Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Avenged Sevenfold

illegal operation?

Recommended Posts

Posted

eu m-am lasat pana nu rezolvati bugu ma duc pe altu zbye :tiphat:

Deja o dam in nesimtire stam 5 luni sa rezolvati 1 bug?

eu tie ti-as interzice accesu pe linkmania sau pe alt forum pentru totdeauna.esti doar 1 spammer care nu joaca pe nimic dar si la publicitate faci aceleasi comentarii de tot rahatu,de parca ai juca pe toate serverele sau ai fii vreun miez.esti disperant copile

@ontopic,inca am chestii dupate pe cont :dontknow:

Guest ancientee
Posted

Eram in arena in party de dimineata. La un moment dat, am vrut sa arunc niste firecrackers jos, dar mi-a dat mesaj ca sunt dupe si mi-a iesit din joc. Va rog sa mi le scoate-ti. Caracter Enkil*

Guest robert2011
Posted

faceti ma nene ceva si am 2 jol si firecracker +heart of love si nu folosesc autocliker caracter ^CioCa^

multumesc mult

Posted

Incearca sa bagi un jwl in kundun, poate ii trece dupele.

In rest.. cand o sa avem si noi vesti o sa va anuntam si pe voi.

Posted

Ar fi o treaba daca nu ar fi +13 dar np am rezolvat ... Mi la cumparat "fata potiune". Thx anyway :-j

trist rau daca s-a ajuns pana la asa ceva......

Posted

Ar fi o treaba daca nu ar fi +13 dar np am rezolvat ... Mi la cumparat "fata potiune". Thx anyway :-j

trist rau daca s-a ajuns pana la asa ceva......

Asta e boss ... ce sa faci ... S`a ajuns sa se joace doar din plictiseala nu din pasiune ...

@Off .. am vazut ca asculti trance ... poate ne vedem la mare la the mission :)

Posted

Si eu am avut aceasi problema, am cules niste key sa fac DS pe un spot din Kant 2, si cand am dat click pe una dintre key, imi aparea deasuprea in contu din stanga... illegal operation ...dupe item.. please contact gm , something like that si a trebuit sa merg sa le vand la vendor ca nu puteam sa le arunc pe jos la loc, ca imi luam d/c. Mai mult ca sigur e un bug, nu folosesc nici un fel de clicker , deci alta explicatie nu-i

Posted

am desfacut un pachet de Soul... si unu dintre ele nu il pot folosi... pe caracter nu am mai intrat de 4 luni pe pputin... caracter bTkDL....

fa iarasi pachet si scapi de bug ( daca ai jwl in inventory )

Guest EasyLow
Posted

o sa ramana in istorie bugu`l asta,,,,,presimt ca petrece vara cu noi!

"tzii minte ca n`or fost in stare sa scoata un bug vre`o 4 luni?..........Da ma...p s2!.......Si s`au lasat toti?.......Nu..,,,au ramas...adminii!"

#-o

n`avem pretentzii la s7,dar nici s3?....hai sa avansam + ca nu e cine stie ce nici s3!

Guest Impala
Posted

Salut,

Am reinceput sa joc MU dupa o pauza de vreo 4 ani. Multe lucruri s-au schimbat si ma bucura insa am depistat o problema mare. Eram prin DEvias, imediat dupa ce treci de podul de jos, pe un spot bunicel pentru level mic. Mi-au cazut 2 Silver Medals. Am incercat ulterior sa le arunc si m-a deconectat din joc pe motiv ca sunt iteme duplicate. Acum intrebarea mea e: ce fac cu ele? Si daca le mut in inventoriul personal dintr-o casuta in alta tot ma deconecteaza. Si nu le-am duplicat eu, mi-au cazut. Astept raspuns.

Mersi.

Posted

Salutare !

Posteaza / sau asteapta ca un moderator sa mute topicul in aceasta sectiune, destinata problemelor de acest fel.

Aici se tin discutiile strict despre forumul / site-ul si emblema LinkMania.

Guest NightWishMaster
Posted

Topicuri unite.

Posted

am desfacut un pachet de Soul... si unu dintre ele nu il pot folosi... pe caracter nu am mai intrat de 4 luni pe pputin... caracter bTkDL....

fa iarasi pachet si scapi de bug ( daca ai jwl in inventory )

ti'am ascultat sfatul:| dar acum am patit'o si cu un bok +5.... si trebuia sa cumpar ceva...si acum din cauza acelui bok care este "duplicat" nu pot sa cumpar ca nu am "suma" necesara~X( :((

Guest viorel864
Posted

sunteti ma in stare sa faceti ceva sau nu??

vai de capu vostru a ajuns vai de el linkmania

Posted

' date='13 May 2011 - 21:30' timestamp='1305311441' post='5769614']

+1 cu mine .. :sef: gold medal..

La fel am si eu. Cu gold medal.

Posted

sunteti ma in stare sa faceti ceva sau nu??

vai de capu vostru a ajuns vai de el linkmania

shh! Sunt MMO-uri ale caror creatori stau luni intregi nereusind sa repare unele buguri si schimba versiunea doar ca sa evite problema cu totul, fara sa o repare.

Asta-i un server privat si cu o vechime de cativa ani buni. Daca stafful n-ar lucra sa rezolve problemele, l-ar fi inchis deja.

Daca poti tu mai bine, ajuta-i! Daca nu, incearca si nu te mai baga ca musca-n...stii restul.

PS: *Cei care se comporta cum faci tu apar peste tot si crede-ma ca nu le simte nimeni dorul cand dispar de pe radar. ( * = insulta la alegere)

Pentru a nu lasa acest post doar pentru un atac la persoana domnului de mai sus, imi voi depune cateva sugestii aleatorii, fara sens si probabil cu nici o legatura cu subiectul. Urmatoarele idei fie le-ati incercat deja, fie sunt aiureli extrase din cunostinte pe care nu le am. (Trebuie de asemenea mentionat ca habar n-am cum functioneaza acest joc.)

Deoarece acest bug se aplica pentru diverse obiecte de consum, m-as gandi ca ar fi vorba de un script comun acelor tipuri de ... folosibile care sa fi fost corupt datorita uzarii continue a bazei de date. In acest caz as considera ca fie coruperea a fost cauzata de diversi jucatori incercand sa triseze, fie s-a intamplat natural din cauza aglomerarii de date, cum se intampla din cand in cand.

O sugestie de-a mea ar fi sa incercati a compara o copie a ce-o controla medaliile, gemurile si toate cele, mai veche de data primei aparitii a problemei cu mai multe copii ale ei dupa ce a aparut acest bug si poate descoperiti o intrare in plus, minus sau modificata. Bine, asta daca este posibil.

Alta idee de-a mea ar fi ca orice citeste ID-urile obiectelor respective fie nu le citeste bine si le vede ca duplicate, fie le citeste bine dar le trimite mai departe in mod eronat.

Inca o idee de-a mea ar spune ca, daca orice atribuie ID-urile obiectelor nu recunoaste un ID deja existent, imprinta on nou obiect cu un ID vechi, inainte de a fi uzat si sters, ceea ce cauzeaza problema de duplicare.

Si inca o idee legata de ultimele din urma ar spune ca orice ar trebui sa mentina evidenta ID-urilor folosite si disponibile nu mai functioneaza cum trebuie.

O ultima idee care-mi trece prin creier la ora asta ar fi ca acest bug este unul infipt bine in versiunea jocului si fie sunteti mai buni decat creatori sau mai putin presati de timp si reusiti sa scapati de el, fie singura metoda de a scapa de bug este schimbarea versiunii.

O mentiune de sfarsit: nu pot spune ca-s cel mai treaz la ora asta (in mod sigur vinul nu a ajutat), deci ce scriu aici nu e exact material de geniu, daca intelegeti ce vreau sa spun... Succes cu rezolvarea problemei!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...